Byggevarepriser.dk

Rundsavsklingesæt

Festool rundsavsklingesæt 210mm 3 stk. Z16, 18 og 52
2.337 kr.
Se produkt
Festool rundsavsklingesæt 260mm 3 stk. Z60, 64 og 80
4.719 kr.
Se produkt
Festool rundsavsklingesæt 225mm 3 stk. Z18, 32 og 48
2.507 kr.
Se produkt
Festool rundsavsklingesæt 254mm 3 stk. Z24, 40 og 60
2.195 kr.
Se produkt
Festool rundsavsklingesæt 160mm 3 stk. Z12, 18 og 32
1.406 kr.
Se produkt
Festool rundsavsklingesæt 190mm 3 stk. Z12, 28 og 48
2.268 kr.
Se produkt
Festool rundsavsklingesæt 160mm 3 stk. Z12, 28 og 48
1.729 kr.
Se produkt
Festool rundsavsklingesæt 216mm 3 stk. Z36, 60 og 60
3.706 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder præsterer et bredt sortiment af varer, og øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan vide hvorvidt det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, foruden bare rundsavsklingesæt.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en stor portion spørgsmål. Dermed kan du med fordel købe fra et online byggecenter, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring rundsavsklingesæt.
Du bør kende de retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør du læse firmaets handelsbetingelser.
Når du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kan du med fordel transportere varerne personligt. Det er først og fremmest et alternativ i de store byggekæder.
Der kan være forskel på prisen på billige rundsavsklingesæt fra webshop til webshop. En del vil have de bedste priser, imens andre tilbyder et højt serviceniveau. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Det er helt klart utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og landskendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det vil nogle se fordele i.
De kendte byggecentre tilbyder produkter fra alle mulige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af rundsavsklingesæt online.
De gængse byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derfor har kunderne mulighed for at købe online og transportere materialerne selv. Takket være dette har du valget om at blive fri for fragtgebyret, samt tilmed hente produkterne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Således forventes det at du får en høj grad af gavnlig hjælp fra personale der er specialister i netop rundsavsklingesæt.
Hovedparten af specialiserede netbutikker er producenter af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online kan du få en skarpere pris.
De fleste niche webshops er små familiefirmaer, der tit drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber rundsavsklingesæt online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af over 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

rundsavsklingesæt bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

rundsavsklingesæt harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag over 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

rundsavsklingesæt silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

rundsavsklingesæt jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forinden du starter dit byggeprojekt kan det vise sig højst vigtigt at man sikrer sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
2Man vil på ingen måde gå ned på værktøj. Ofte vil det være yderst relevant at du har det klar når du går løs med byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at inkludere disse omkostninger i regnskabet for byggeriet.
3Man kan forsøge at få økonomisk støtte til byggerier. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeriet er klimavenligt. Tilskudet er altså betinget af at byggeprojektet forbedrer naturen.
4Det er en god idé at søge assistance til projektet, hovedsageligt i tilfælde af større ombygninger. Krævende opgaver kræver flere mennesker. Samtidig bliver det bedre og mere interessant når man ikke er alene om det.
5Forberedelse vil være vejen til et godt forløb med dit arbejde. Du anbefales at nedskrive en velovervejet agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, og derudover en rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver din arbejdsplan.
6Der præsenterer sig typisk ubelejlige bump på vejen ved store byggeprojekter, og ergo vurderes det væsentligt at der er afsat en god portion tid i kalenderen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
7Måske kan det blive meningsgivende at have de påkrævede materialer til rådighed før du iværksætter dit byggeprojekt. Du bør forfatte en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå alt det du får brug for, og som det næste gennemløbe hver enkelt ting, med øje for at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
8Typisk vil det vise sig essentielt at udarbejde en budgetoversigt for byggeriet, så du har styr på omkostningerne. Det bør være rationelt at tage noter til alle udgiftsposter, og efterfølgende finde frem til prisen på dem en ad gangen.
9Det kan give mening at overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du bør tilkøbe assistance fra en professionel til afslutningen af projektet. Når du anskaffer assistance fra en professionel kan det være fornuftigt at søge en pris fra forskellige selskaber.
10Du kan finde en hel række artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med rigelig anvendelig info, navnligt hvis man søger på engelsk.
11Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj herunder sko og hjelm som sikring imod eventuelle skader. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig når du ikke har professionel assistance.
12Ved projekter udenfor har vejret en betydningsfuld rolle. Derfor skal du regelmæssigt kigge på vejrforudsigelserne i den tid der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at regne bedst som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplekse byggeprojekt.
De højest ratede byggekæder
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket jo er rigtig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ultra beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

De fleste forretninger på nettet udlover nu til dags et hav af forskellige billige muligheder for levering til rundsavsklingesæt. Den mest benyttede er efterhånden pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente varerne den dag der passer dig. Muligheden er jo særdeles smertefri, og typisk desuden den mindst kostelige leveringsudgave.

Du kunne tillige udse dig at få varerne leveret til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Leveringsmetoden bliver undertiden en smule dyrere, men på den anden side særligt fremkommelig ift. rundsavsklingesæt online. Den mest prisbevidste fragttype kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, hvilket dog står og falder med at du befinder dig nær online forhandlerens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på rundsavsklingesæt kan i nogle tilfælde være særligt relevant når du har brug for produkterne straks, så derfor er det nemlig klogt at du undersøger den anslåede leveringstid for rundsavsklingesæt. Mange e-shops – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig 1 dags levering på en lang række af deres produkter online, hvilket dog nødvendiggør at bestillingen køres igennem før et fastslået klokkeslæt, således at de kan nå at få pakken ekspederet forinden lagerpersonalet får fri.

Nogle butikker på nettet yder levering uden beregning på rundsavsklingesæt online, men i reglen kræver det at der købes for en præcis sum. Derudover må man foretrække den mindst kostelige type af levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop.

Masser af byggecentre giver click-and-collect hvor du bestiller billig rundsavsklingesæt hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix og Davidsen. De yder for eksempel klik-og-hent på rundsavsklingesæt i følgende byer:

Vanløse, Charlottenlund, Aarhus, Ølstykke, Nykøbing Falster, Allerød, Aabenraa, Hobro, Holstebro, Kokkedal, Fredericia, Holbæk, Struer, Risskov, Horsens, Jyllinge, Brøndby, Albertslund, Hjørring, Brønshøj, Stenløse, Lystrup, Vordingborg, Ikast, Varde, Ringsted, Kalundborg, Helsingør, Birkerød, Frederikssund, Nyborg, Åbyhøj, Taastrup, Odder, Odense, Højbjerg, Nakskov, Hedehusene, Herlev, Sønderborg, Næstved, Virum, Rødovre, Nærum, Gentofte, Middelfart, Haslev, Silkeborg, Dragør, Tilst, Esbjerg, Hedensted, Brønderslev, Frederiksværk, Vejle, Randers, Korsør, Søborg, Farum, Værløse, Aalborg, Køge, Skanderborg, Svendborg, Lillerød, Solrød Strand, Ishøj, Grenaa, Ballerup, Kolding, Slagelse, Glostrup, Haderslev, Frederiksberg, København, Rudersdal, Hillerød, Rønne, Lyngby, Gladsaxe, Hørsholm, Vallensbæk, Skive, Brabrand, Tårnby, Greve, Nørresundby, Roskilde, Herning, Frederikshavn, Valby, Viborg, Hvidovre, og Thisted, .

Klik-og-hent for rundsavsklingesæt er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Amager, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Midtsjælland), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når man kigger i tallene er det markant, at folk typisk kigger efter for eksempel billig rundsavsklingesæt og rundsavsklingesæt priser. Man ser derudover tit netshoppere lede efter fx rundsavsklingesæt tilbud, rundsavsklingesæt online samt køb rundsavsklingesæt, plus de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

Spar penge på rundsavsklingesæt

Det er efterhånden vældig simpelt for købere at finde frem til tilbud på billige rundsavsklingesæt online i blandt diverse e-handler, og til gengæld har flertallet af e-firmaer set sig tvunget til at nedsætte priserne på rundsavsklingesæt betydeligt, og i øvrigt frembyde fri fragt.

Trods dette kan det ikke desto mindre være profitabelt at sammenholde nogle forskellige webbutikker efter rabatter og tilbud på rundsavsklingesæt online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Stark.

Du skal alligevel huske på, at hvis en internet forhandler udbyder billige rundsavsklingesæt online til en tilbudspris som kan ses som helt fantastisk gunstig, kan det for det meste være en varsel om en uoprigtig internet butik. Bestillinger med betalingskort er på den anden side inkluderet i en ordning, hvilket værner køber overfor bedrageriske internet shops.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du overveje et afdragstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du har til hensigt at afdrage pengene til rundsavsklingesæt af flere omgange. Det foreslåes normalt hos specialiserede webshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

Når vi ser på tallene bliver det markant, at internet shoppere tit søger blandt andet køb rundsavsklingesæt og billig rundsavsklingesæt. Vi ser desuden tit mennesker lede efter eksempelvis rundsavsklingesæt priser, rundsavsklingesæt online og rundsavsklingesæt tilbud.

Se nærmere på tidligere kunders betragtninger

Trustpilot medfører i højeste grad fornemme muligheder for at efterforske mange øvrige kunders synspunkter og derved er det anbefalelsesværdigt, at du betragter online forhandlerens bedømmelser forud for at du køber billige rundsavsklingesæt online.

Facebook præsterer endvidere sådan set udmærkede løsninger til at få en idé om internet firmaets troværdighed. Tilmed er der en række netbutikker hvor du kan afgive en omtale af ordreforløbet, som på samme måde må bruges til at fornemme kundetilfredsheden.

Før folk shopper billige rundsavsklingesæt online hos en internet butik behøver man når alt kommer til alt gennemlæse webshoppens handelsbetingelser, dog er det normalt ikke specielt ophidsende, særligt hos de kendte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

En anden mulighed kunne måske være at bemærke om internet forretningen er tilsluttet e-mærket, grundet at det kan være en erklæring om at online firmaet anerkender gældende dansk lovgivning, samt at internet forretningen lejlighedsvis besigtiges af fagfolk der behersker de gældende bestemmelser.

Desuden giver det dig anledning til assistance, ifald du møder problemstillinger ved din bestilling af rundsavsklingesæt. Ligeså er det fornuftigt at kunden er påpasselig med de vigtigste retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med købet af rundsavsklingesæt online, til eksempel den ombytningspolitik shoppen anvender.

I relation til det er det samtidig essesentielt, at man stadig gemmer ens e-mail kvittering, således man fremadrettet vil kunne bevidne sit køb af rundsavsklingesæt, uagtet om man shopper fra XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Inger gav 5 stjerner

God til prisen

Anders Poulsen gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Erik gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Lene N gav 5 stjerner

Fornuftig pris

9 tips til online indkøb
1Fragtperioden er jo ualmindeligt vital forudsat man absolut skal bruge varerne omgående, og derfor er det rigtig på sin plads at vi undersøger det anslåede leveringstidspunkt på rundsavsklingesæt. En masse online forhandlere yder billig 1 dags levering på flere varenumre, hvilket er regnet ud fra at ordren gennemføres forinden et fastsat tidspunkt.
2Nogle få shops på nettet frembyder fragt uden gebyr på rundsavsklingesæt, men tit under forudsætning af at man shopper for et præcist beløb. Alternativt kunne du beslutte sig for den mest letkøbte fragtløsning, der typisk er at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop. Leveringsmetoden er gerne ydermere super bekvem. Den prisbilligste form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
3De fleste netbutikker i Danmark udlover nu til dags diverse forskellige billige leveringsformer til rundsavsklingesæt. Den mest populære er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, og så afhenter du blot de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig i høj grad hensigtsmæssig, og oftest desuden den mest prisbevidste fragtmulighed.
4Trustpilot tilbyder fuldt ud stabile muligheder for at evaluere forskellige tidligere konsumenters vurderinger og af den grund er det klogt, at du tolker e-firmaets omtaler før du handler billige rundsavsklingesæt online. Facebook resulterer i tillige altid fordelagtige løsninger til at få kendskab til online webshoppens popularitet.
5Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfavnet af en ordning, der dækker kunden overfor snydagtige e-shops. Alternativt bør du overveje en afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du foretrækker at honorere pengene af flere omgange.
6Generelt anbefaler vi at kontrollere hvorvidt e-shoppen er godkendt af e-mærket, som længe har været et billede på at internet forretningen efterfølger de danske regler, foruden at internet firmaet fra tid til anden tilses af sagkyndige som har megen viden om de gældende bestemmelser. Inden folk handler billige rundsavsklingesæt hos en webbutik burde man i reglen sætte sig ind i butikkens handelsbetingelser.
7Den billigste fragtform vil altid vise sig at være at hente varerne selv, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved e-butikkens hjemsted. Den mulighed for levering er rigtig udslagsgivende når man skal bruge rundsavsklingesæt inden for få dage. Alternativt så sikrer visse outlets på nettet fragt uden betaling, men undertiden er det så nødvendigt at der shoppes for en fastsat sum.
8Det har vist sig at være ultra smertefrit for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige rundsavsklingesæt på flere online outlets, og til tak yder adskillige internet shops levering uden beregning. Dog kan det ikke desto mindre vise sig smart at kigge forbi enkelte online outlets efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, sådan at du er garanteret at skaffe sig den laveste pris.
9Forud for at nogen køber billige rundsavsklingesæt i en butik bør de faktisk tage stilling til e-butikkens handelsvilkår, dog er det i reglen ikke videre interessant. Yderligere stiller vi forslag om at kunden er påpasselig med de grundlæggende bestemmelser der har indvirkning på shopping af billige rundsavsklingesæt online, som eksempelvis den byttepolitik internet webshoppen bruger.