Byggevarepriser.dk

Rundingsfræser

CMT Rundingsfræser HM R 4,75 K6
360 kr.
Se produkt
CMT Rundingsfræser HM R 2,0 K6
375 kr.
Se produkt
CMT Rundingsfræser HM R 3,0 K6
380 kr.
Se produkt
CMT Rundingsfræser VP 132x30 R12-R20
2.465 kr.
Se produkt
CMT Rundingsfræser VP 113x40 R3-R10
1.720 kr.
Se produkt
CMT Rundingsfræser HM R 1,6 K6
345 kr.
Se produkt
CMT Rundingsfræser VP 128x40 R3-R10
1.795 kr.
Se produkt
CMT Rundingsfræsersæt 5 stk R3,2-12,7 K8
1.448 kr.
Se produkt
CMT Rundingsfræser HM Radius ø3,2mm K8
348 kr.
Se produkt
CMT Rundingsfræser HM Radius ø9,5mm K8
446 kr.
Se produkt
CMT Rundingsfræser HM Radius ø4,75mm K8
374 kr.
Se produkt
CMT Rundingsfræser HM Radius ø8,0mm K8
402 kr.
Se produkt
CMT Rundingsfræser HM Radius ø12,7mm K8
510 kr.
Se produkt
CMT Rundingsfræser HM Radius ø6,35mm K8
393 kr.
Se produkt
Rundingsfræser med kuglelejer Kreator KRT060120
180 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man tjekke firmaets regler.
Det er naturligvis utrolig afgørende at se, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Du vil finde forskelle i priserne på billige rundingsfræser fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver de bedste tilbud, hvorimod nogle satser på service. Du må reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Flere byggekæder tilbyder et stort sortiment, og andre fokuserer på en enkelt varetype. Du kan tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare rundingsfræser.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne bestille ved et online byggemarked, hvor du kan modtage information omkring rundingsfræser.
Såfremt du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget tryghed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra talrige specialbutikker, hvorfor du kan shoppe fra et bredt sortiment af rundingsfræser online.
De store byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og på grund af det har folk valget om at bestille online og hente varerne på eget initiativ. Takket være dette har man chancen for at undgå fragtgebyret, og tilmed få fat i varerne med det samme.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse støtter du når du handler rundingsfræser online på deres hjemmeside.
Mange nichefokuserede netbutikker producerer selv de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online får du skarpere priser.
Hovedparten af nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om deres varer, idet de ikke sælger andet. Herved formår de at yde endnu mere begavet assistance fra nogle som er specialister i netop rundingsfræser.
Danmarks største byggekæder
rundingsfræser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

rundingsfræser harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

rundingsfræser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

rundingsfræser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det er muligt at søge et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde af at renoveringen er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte betinges altså af at byggeriet forbedrer planeten.
2Du må for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig erstatteligt at have udstyret til disposition akkurat som du påbegynder byggeriet. Det er i øvrigt en fordel at medtage de her udgiftsposter i din økonomi.
3Forinden du optager byggeriet kan det vise sig aldeles meningsfuldt at sikre sig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
4Typisk vil det vise sig fornuftigt at have et budget for dit projekt, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være en god idé at nedfærdige samtlige udgifter, og efterfølgende nedfælde billige priser på dem enkeltvis.
5Det kan overvejes at sikre sig assistance til dele af projektet, især i tilfælde af væsentlige byggeprocesser. Flere ting gør krav på flere folk. Endvidere må det være hurtigere og mere socialt når man er flere om at bidrage.
6Du må på ingen måde glemme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj såsom sikkerhedshjelm der hjælper dig overfor eventuelle skader. Det er uundværligt at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
7Forberedelse bliver vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du skal lave en effektiv dagsorden, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk når du udarbejder oversigten.
8Du har adgang til mange vejledninger og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube er anvendeligt med ret så meget udbytterig information, særligt når du benytter den engelske version.
9Der præsenterer sig typisk uventede hovedpiner i forbindelse med større opgaver, og som følge heraf er det afgørende at der afsættes en god portion tid i kalenderen, med det formål at man føler sig tryg ved at nå i mål.
10For opgaver udendørs har vejret en fundamental rolle. Således bør du løbende lægge mærke til vejrvarslen i perioden for starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at piske ned nøjagtig som du er i fuld gang med det krævende byggeprojekt.
11Det kan vurderes hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at fremskaffe professionel hjælp til færdiggørelsen af byggeriet. Når du anskaffer eksperthjælp kan det være en god idé at søge en pris fra flere firmaer.
12Det er essentielt at have de fornødne bygningsmaterialer klar til brug før du kaster dig over håndværket. Du kunne med fordel sammensætte en overskuelig liste som samler alt der skal bruges, og efterfølgende gennemløbe hvert enkelt punkt, så du er tryg ved at alt er på sin plads.
De bedst anmeldte byggeshops
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er virkelig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er fantastisk imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % giver bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

En del shops på nettet tilbyder nu til dags en lang række forskellige billige løsninger til levering til rundingsfræser. En af de mest benyttede er for nærværende levering til en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte produkter når du har lyst. Fragtmuligheden er jo virkelig overkommelig, og typisk endda den mest prisbevidste metode til levering.

Du kunne alternativt forsøge at få varerne leveret hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen er uheldigvis en tak mindre billig, men samtidig virkelig smertefri ift. rundingsfræser online. Den billigste form for fragt er dog at hente pakken selv, som dog er betinget af at du er tæt på e-shoppens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på rundingsfræser kan i nogle tilfælde være temmelig udslagsgivende ifald vi har brug for varen øjeblikkeligt, så derfor er det ganske vigtigt at du studerer det anslåede leveringstidspunkt på rundingsfræser. Temmelig mange butikker på nettet – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varer online, som er underforstået at transaktionen realiseres forinden et besluttet klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få bestillingen fikset før medarbejderne drager hjemad.

Enkelte internet forretninger yder levering uden gebyr på rundingsfræser online, men typisk gælder det kun hvis du aftager for en bestemt sum. Desuden kunne du udse dig den mest billige mulighed for fragt, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted.

Flere byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor man køber billig rundingsfræser online men afhenter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen. Byggekæderne giver blandt andet afhentning af rundingsfræser i følgende områder:

Esbjerg, Søborg, Solrød Strand, Svendborg, Middelfart, Hørsholm, Køge, Værløse, Hedensted, Brøndby, Kalundborg, Gentofte, Nakskov, Lystrup, Virum, Birkerød, Haslev, Jyllinge, Albertslund, Sønderborg, Odense, Herlev, Hobro, Vanløse, Nyborg, Brønshøj, Valby, Hedehusene, Struer, Varde, Ballerup, Greve, Herning, Skanderborg, Slagelse, Roskilde, Odder, Grenaa, Højbjerg, Frederiksberg, Åbyhøj, Gladsaxe, Hjørring, Nykøbing Falster, Ikast, Allerød, Brabrand, Ringsted, Aalborg, Holstebro, Frederikssund, Frederiksværk, Horsens, Aabenraa, Kokkedal, Tårnby, Ishøj, København, Vallensbæk, Aarhus, Fredericia, Lillerød, Nørresundby, Kolding, Charlottenlund, Hillerød, Korsør, Brønderslev, Silkeborg, Rønne, Thisted, Dragør, Skive, Tilst, Næstved, Nærum, Rudersdal, Ølstykke, Lyngby, Viborg, Glostrup, Risskov, Hvidovre, Frederikshavn, Farum, Haderslev, Randers, Taastrup, Stenløse, Helsingør, Vordingborg, Vejle, Rødovre, og Holbæk, .

Afhentning for rundingsfræser er muligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når vi kigger i statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere mange gange søger fx rundingsfræser priser og køb rundingsfræser. Man ser desuden jævnligt mennesker søge efter for eksempel rundingsfræser tilbud, rundingsfræser online samt billig rundingsfræser, plus de gængse byggemarkeder som Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Gode tilbud på rundingsfræser

Det er i dag ret fleksibelt for internetbrugere at sammenligne tilbud på billige rundingsfræser online fra flere netshops, og ergo har masser af online selskaber set sig tvunget til at stampe priserne på rundingsfræser helt i bund, og ydermere tilbyde fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det trods alt blive lønnende at efterprøve diverse e-firmaer efter tilbud og udsalg på rundingsfræser online forud for at du køber, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den laveste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Du skal imidlertid ikke glemme, at hvis en online shop tilbyder billige rundingsfræser online for en pris der anses for utrolig fremragende, bør det undertiden være en indikator for en bedragerisk shop. Køb med betalingskort er trods alt omfavnet af en lov, der garanterer køber overfor uægte netshops.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du udnytte en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at betale omkostningerne til rundingsfræser over et længere tidsrum. Det fås ofte ved nicheforhandlere, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Når man kigger i søgedata er det tydeligt, at netshoppere som regel søger for eksempel rundingsfræser priser og billig rundingsfræser. Vi ser derudover ofte internet shoppere lede efter fx køb rundingsfræser, rundingsfræser online og rundingsfræser tilbud.

Analyser andre menneskers anbefalinger

Trustpilot genererer i højeste grad solide chancer for at gennemgå forskellige tidligere brugeres evalueringer og derved anbefales det, at du iagttager netshoppens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige rundingsfræser online.

Facebook medfører desuden nogle uafhængige genveje til at få indtryk af online forhandlerens popularitet. Her ser vi nogle forretninger på nettet som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en evaluering af ordreforløbet, hvilket lige så vel kan drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige rundingsfræser online på en internet webshop kunne man i reglen få overblik over e-shoppens forretningsaftale, dog er det uden tvivl et tidskrævende arbejde, særligt med de udbredte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Stark.

Et alternativt forslag kan være at kigge om e-butikken er verificeret af e-mærket, som ofte er en antydning af at internet shoppen føjer dansk lovgivning, samt at e-firmaet jævnligt ses til af jurister der har megen viden om reglerne.

Dette er desuden en god lejlighed til at få bistand, ifald du skulle få udfordringer i processen med din ordre på rundingsfræser. Derudover foreslåes det at man er sat ind i de mest relevante reglementer der har indvirkning på bestillingen af rundingsfræser online, for eksempel den returret internet firmaet kører med.

I den relation er det desuden relevant, at man til enhver tid bevarer sin faktura, således man til enhver tid kan påvise sit køb af rundingsfræser, uanset om man har handlet hos Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 eller Stark.

Mette Hansen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Mads L gav 4 stjerner

God webshop

Ole gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Marianne gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

9 tips til når du køber online
1Det er i dag meget let gængeligt for enhver at søge sig frem til priser online på billige rundingsfræser på forskellige internet varehuse, og altså tilbyder en hel del online webshops billig levering. Derfor kan det trods alt blive gunstigt at studere flere online outlets efter rabat og tilbud forinden du placerer ordren, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
2Temmelig mange webbutikker i Danmark foreslår heldigvis en hel del forskellige billige løsninger til levering til rundingsfræser. En af de mest almindelige er p.t. levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot dine nye produkter når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er jo ret problemfri, samt ofte derudover den billigste metode til levering.
3Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfavnet af et lovbud, hvilket skærmer kunden imod falske forretninger på nettet. Som et alternativ kunne du udnytte en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du foretrækker at dække omkostningerne i flere bidder.
4Nogle få forretninger på nettet yder fragt uden gebyr på rundingsfræser, men undertiden kun hvis man shopper for en præcis sum. Derudover skulle man beslutte sig for den mindst kostelige metode til levering, hvilket typisk er at få dem til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Metoden viser sig gennemsnitligt ligeledes i høj grad smertefri. Den mest betalelige leveringsform vil dog altid være at du selv henter produkterne.
5Generelt foreslår vi at se om online butikken er verificeret af e-mærket, eftersom det er en tryghed om at e-butikken accepterer de officielle danske regler, samt at den fra tid til anden ses til af jurister der har den nødvendige knowhow om lovene på området. Forinden nogen shopper billige rundingsfræser på en internet forhandler burde de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsvilkår.
6Antal dages levering er selvfølgelig rigtig vital hvis man har brug for dine nye varer inden for kort tid, og herved er det forholdsvis klogt at vi efterser leveringstiden på rundingsfræser. En hel del forhandlere på nettet frembyder billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varenumre, men vær vagtsom da det betinges af at ordren gennemføres forinden et fast tidspunkt.
7Den billigste fragtløsning kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men den løsning forudsætter at du befinder dig nær e-firmaets arbejdslager. Den leveringsmetode er temmelig afgørende når vi skal bruge rundingsfræser om kort tid. Alternativt så præsterer en hel del internet foretagender fragt uden beregning, men i mange tilfælde kræves det at der aftages for en fastsat pris.
8Trustpilot forærer dig immervæk gode genveje til at kontrollere en lang række tidligere konsumenters kritik og derved foreslår vi, at du bliver klogere på e-forhandlerens bedømmelser forud for at du køber billige rundingsfræser online. Facebook indebærer ydermere ret fornemme muligheder for at få indsigt i e-forhandlerens popularitet.
9Før folk køber billige rundingsfræser i en butik bør de sådan set gennemløbe butikkens regler, men det er tit ikke særlig interessant. Tilsvarende er det fornuftigt at kunden er på vagt for de væsentligste retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af billige rundingsfræser online, til eksempel hvilken byttepolitik internet butikken lover.