Byggevarepriser.dk

Rullebuk

Bernardo Rullebuk LRS
507 kr.
Se produkt
Bernardo Folbar rullebuk CFR-8
507 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig rullebuk VRS
779 kr.
Se produkt
Bernardo Folbar rullebuk KFRS-8
479 kr.
Se produkt
Bernardo Folbar rullebuk FRS-1
441 kr.
Se produkt
Bernardo Rullebuk KRS
525 kr.
Se produkt
Bernardo Rullebuk CRS
554 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig rullebuk RS
741 kr.
Se produkt
WOLFCRAFT Rullebuk 60kg
375 kr.
Se produkt
WOLFCRAFT Rullebuk m/kugler 50kg
500 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved kan du overveje at shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan få hjælp til valg af rullebuk.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte materialerne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ ved de gængse byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Derfor skal man læse netbutikkens betingelser.
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Nogle byggecentre har et bredt udvalg af produkter, og nogle har fokus på en specifik varetype. Du kan forholde dig til om det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, udover bare rullebuk.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige rullebuk fra webshop til webshop. Enkelte vil have gode tilbud, hvorimod nogle satser på et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede forretninger, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggemarkeder finder du nær dig, og takket være dette har de fleste chancen for at bestille online og hente materialerne på eget initiativ. Derigennem er der mulighed for at blive fri for fragten, og endda skaffe varerne med det samme.
De velkendte byggemarkeder sælger produkter fra diverse specialbutikker, med det formål at du så kan vælge fra et stort sortiment af rullebuk online.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche har en stor passion for det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor kan du modtage mere god service fra personale med specialistviden i lige præcis rullebuk.
De fleste nicheforhandlere er producenter af varerne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du få lavere priser.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem bidrager du til når du køber rullebuk online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

rullebuk silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

rullebuk bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

rullebuk harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

rullebuk jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved opgaver udendørs kan vind og vejr få stor betydning. Derfor bør du jævnligt undersøge vejrforudsigelserne i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at regne når du netop er startet på dit omfattende projekt.
2Forud for at du opstarter byggeprocessen kan det vise sig rimeligt vigtigt at have styr på, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde diverse regler for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
3Du har mulighed for at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen er CO2-besparende. Af få støtte betinges altså af at projektet har en positiv betydning for klimaet.
4Det er en god idé at sikre sig hjælp til projektet, ikke mindst hvis det er krævende byggeopgaver. Større projekter bør udføres af mere end en person. Endvidere viser det sig bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
5Det viser sig essentielt at du har de nødvendige byggematerialer tilgængelige inden du går til værks med eksekveringen. Du får god gavn af at lave en simpel oversigt hvorpå der noteres alt du skal bruge, og dernæst eftergå oversigten, med det formål at du er overbevist om at du har husket alt.
6Der kommer næsten altid overraskende bump på vejen i forbindelse med avancerede opgaver, og ergo kan det være afgørende at der afsættes en god portion tid i arbejdsplanen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at man når det til siden.
7Man skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig uundværligt at have det tilgængeligt akkurat som du indleder arbejdet. Det er derudover vigtigt at tillægge de tilhørende omkostninger i dit budget.
8Du har adgang til utrolig mange hjælpeartikler og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube er kilde til betydelige mængder nyttig info, særligt ifald man skriver søgeordene på engelsk.
9Planlægning bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du kunne overveje at lave en effektiv arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver der laves på hvilke dage, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder din dagsorden.
10Typisk vil det vise sig afgørende at udarbejde et budget for byggeriet, så man giver sig selv et overblik. Det kan være rationelt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og så kortlægge ens købspris for dem en ad gangen.
11Du bør aldrig nogensinde negligere dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse såsom sikkerhedshjelm som beskytter dig imod mulige risici. Det er afgørende med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke har professionel hjælp.
12Du bør tænke over hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du alternativt bør sikre dig hjælp fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Hvis du henter hjælp fra en fagperson kan det være optimalt at modtage tilbud fra flere virksomheder.
Danskernes foretrukne byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som klart er utrolig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er fantastisk betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er enormt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er fantastisk godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er smartest?

En masse netbutikker i Danmark udlover nu om dage et stort udvalg af billige leveringsformer til rullebuk. En af favoritterne er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine produkter den dag der passer dig. Fragtformen er jo super let gængelig, og tit tillige den mest billige leveringstype.

Du burde ydermere afveje for og imod at få pakken bragt til din adresse eller til dit arbejdes adresse. Den viser sig uheldigvis lidt mere bekostelig, men samtidig temmelig bekvem ift. rullebuk online. Den mest letkøbte leveringstype er utvivlsomt at du selv henter ordren, hvilket dog står og falder med at du bor i kort afstand af online forhandlerens byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på rullebuk er usædvanlig aktuel ifald du mangler produktet øjeblikkeligt, så af den grund er det ret så centralt at man besigtiger den forventede leveringstid for rullebuk. Mange internet handler – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – udlover billig levering på næste hverdag på en masse produkter online, men glem ikke at det er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes inden et bestemt tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varen ordnet forud for at lagermedarbejderne får fri.

Nogle få e-forretninger i Danmark præsterer gratis fragt på rullebuk online, men for det meste er det kun gældende hvis man shopper for et præcist beløb. Ellers burde man gribe den mest billige leveringsversion, som mange gange vil være at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop.

En masse webshops tildeler click-and-collect hvor du køber billig rullebuk derhjemme og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Stark og Bygma. Byggecentrene yder blandt andet afhentning af rullebuk i disse områder:

Nærum, Skanderborg, Albertslund, Lillerød, Brønshøj, Taastrup, Herning, Varde, Ishøj, Fredericia, Slagelse, Rudersdal, Højbjerg, Aalborg, Lyngby, Hillerød, Gladsaxe, Rødovre, Skive, Roskilde, Lystrup, Rønne, Virum, Aarhus, Frederikssund, Hjørring, Nakskov, Søborg, Stenløse, Ballerup, Gentofte, Hørsholm, Risskov, Charlottenlund, Holstebro, Solrød Strand, Odder, Randers, Kalundborg, Hedensted, Brøndby, Struer, Jyllinge, Svendborg, Brønderslev, Vanløse, Ringsted, Køge, Aabenraa, Helsingør, Frederiksberg, Farum, Thisted, Glostrup, Herlev, Valby, Horsens, Tårnby, Greve, København, Viborg, Nykøbing Falster, Vejle, Vallensbæk, Silkeborg, Sønderborg, Brabrand, Holbæk, Haderslev, Hobro, Haslev, Frederiksværk, Grenaa, Allerød, Tilst, Middelfart, Ølstykke, Korsør, Hedehusene, Værløse, Nyborg, Åbyhøj, Esbjerg, Birkerød, Odense, Frederikshavn, Dragør, Kokkedal, Nørresundby, Hvidovre, Vordingborg, Ikast, Næstved, og Kolding, .

Click-and-collect af rullebuk er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Lolland).

Når man ser på data er det tydeligt, at internetbrugere mange gange leder efter fx rullebuk priser og rullebuk online. Vi ser derudover som regel internet shoppere søge efter for eksempel køb rullebuk, billig rullebuk samt rullebuk tilbud, foruden de kendte byggekæder som 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

Få den bedste pris på rullebuk

Det er i dag super nemt for forbrugerne at finde de laveste priser på billige rullebuk online i blandt flere internet outlets, og til tak har adskillige internet firmaer ikke kunne lade være med at nedbringe prisniveauet på rullebuk betydeligt, og derudover præstere billig fragt.

Derfor kan det trods alt blive smart at checke enkelte internet selskaber efter tilbud på rullebuk online forud for at du handler, så man er skråsikker på at opnå den laveste pris. Se ikke blot hos de store byggecentre som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Du bør blot være omhyggelig med, at i tilfælde af at en butik på nettet tilbyder billige rullebuk online på tilbud til en salgspris der virker umådelig overkommelig, kan det ofte være en indikation på en svindel e-forretning. Køb med betalingskort er imidlertid en del af en ordning, som hjælper en imod svindlende internet forhandlere.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du har i sinde at afbetale regningen på rullebuk af flere omgange. Dette foreslåes som regel hos niche webshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Silvan.

Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at folk jævnligt søger efter eksempelvis rullebuk tilbud og rullebuk online. Derudover ser vi typisk netshoppere lede efter for eksempel køb rullebuk, billig rullebuk og rullebuk priser.

Undersøg nuværende kunders ratings

Trustpilot bringer dig sådan set fordelagtige chancer for at tyde en lang række nuværende kunders omtaler og herved kan det være til hjælp, at du gransker internet webshoppens ratings forinden du shopper billige rullebuk online.

Facebook genererer desuden evigt habile chancer for at få et kig ind i e-firmaets pålidelighed. Foruden det ses faktisk e-shops som tilbyder kunderne at levere en anmeldelse af købsoplevelsen, som på samme måde må drages fordel af til at fornemme hvor glade kunderne er.

Før nogen handler billige rullebuk online i en webshop burde de for at være sikker gennemse shoppens handelsbetingelser, det er dog for det meste ikke særlig spændende, særligt ved de kendte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

Et nemt alternativ er at se nærmere på om internet firmaet er e-mærke tilsluttet, hvilket kan være en indikator for at internet forretningen forstår den officielle danske lovgivning, foruden at internet firmaet løbende overvåges af fagfolk som er indført i reglerne.

Det giver dig lejlighed til at blive hjulpet, hvis du oplever problemstillinger i processen med din ordre på rullebuk. Derudover er det prisværdigt at kunden er vidende om de mest vedkommende regler der har indvirkning på købet af rullebuk online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed online butikken anvender.

I den forbindelse er det ligeledes relevant, at man permanent beholder sin ordremail, således man senere kan bevise sit køb af rullebuk, uanset om man har købt ved Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix eller Stark.

Mette I gav 5 stjerner

SUPER

Inger Jensen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Morten N gav 5 stjerner

Virkelig god service

Poul gav 5 stjerner

God pris og alt ok

9 tips til din online shopping
1En del online forretninger udlover nu om stunder flere billige fragtmetoder til rullebuk. En af de mest benyttede er lige nu udleveringssteder, og så afhenter du blot de købte produkter når det passer dig bedst. Denne er altså yderst bekvem, og i mange tilfælde endda den billigste fragtform.
2Den prisbilligste leveringsform vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, som desværre står og falder med at du har bopæl nær internet selskabets hjemsted. Den leveringsversion kan vise sig at være rigtig relevant om man står og skal bruge rullebuk med det samme. Alternativt så præsterer nogle få e-handler i Danmark fri fragt, men typisk kun såfremt du bestiller for et præcist beløb.
3Leveringstiden er jo meget vital i tilfælde af at vi skal bruge din ordre fluks, og af den grund er det ret passende at man tjekker leveringstiden på rullebuk. Adskillige online varehuse byder på billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende produkter, men som imidlertid er regnet ud fra at ordren indsendes inden et konkret tidspunkt.
4Vi foreslår generelt køb med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er omsluttet af en bestemmelse, som dækker en imod uoprigtige online virksomheder. Som et alternativ burde du vælge en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil dække omkostningerne over en periode.
5Trustpilot resulterer i en del anstændige genveje til at se nøjere på forskellige tidligere forbrugeres erfaringer og derved kan det anbefales, at du betragter internet butikkens kritik inden du bestiller billige rullebuk online. Facebook resulterer i ligeledes ganske fremragende chancer for at få kendskab til internet forretningens kundefokus.
6Før folk bestiller billige rullebuk hos en online virksomhed kunne man helt sikkert tyde netshoppens forretningsbetingelser, men det er uden tvivl en omfattende opgave. Yderligere foreslår vi at du er hensynstagende til de mest betydningsfulde betingelser gældende for shopping af billige rullebuk online, som for eksempel hvilken returneringsret internet forretningen tilsikrer.
7Det er jo efterhånden yderst ukompliceret for forbrugerne at sammenligne priser online på billige rullebuk fra diverse internet butikker i Danmark, og for det garanterer en hel del e-shops fragtfri levering. Dog kan det immervæk vise sig profitabelt at granske visse e-shops efter udsalg og tilbud før du gennemfører dit køb, så man er garanteret at indhente den mindst kostelige pris.
8Vi anbefaler at se om online forretningen er e-mærket medlem, siden det bør være en angivelse af at online webshoppen understøtter den officielle danske lovgivning, udover at online webshoppen nu og da gennemses af fagfolk der har meget erfaring med lovgivningen. Inden nogen køber billige rullebuk i en forretning på nettet bør de altid tage stilling til forhandlerens regler.
9Nogle enkelte online butikker yder levering uden beregning på rullebuk, men typisk er det så nødvendigt at man shopper for en fastsat pris. Derudover kunne man beslutte sig for den mest betalelige leveringsmåde, som oftest er at få bragt din ordre til et afhentningssted. Leveringsmetoden er somme tider til gengæld vældig praktisk. Den mest billige leveringsmodel vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.