Byggevarepriser.dk

Rottefælde

Rottegiftkasse
150 kr.
Se produkt
Rottefælde - Galvaniseret
30 kr.
Se produkt
Rottefælde-klapfælde
15 kr.
Se produkt
Rottefælde Galv. tråd 22x10x10cm
60 kr.
Se produkt
Rottefælde "Giljotti"
80 kr.
Se produkt
Green-it Rottefælde galvaniseret
60 kr.
Se produkt
Green-it Rottefælde Giljotti
80 kr.
Se produkt
Green-it Rottefælde-klapfælde
15 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig vigtigt at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du vælge et andet.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige rottefælde fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har gode priser, imens andre satser på kompetent rådgivning. Du må vurdere hvad du foretrækker.
Hvis du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at undvære fragten, så kunne du med fordel hente materialerne på egen hånd. Det er specielt en mulighed hos de gængse byggekæder.
Flere byggecentre sælger et stort udvalg, imens øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør vide om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, udover blot rottefælde.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed bør du handle hos en netbutik, som giver rådgivning og sparring omkring rottefælde.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør man kende virksomhedens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre findes mange steder i landet, og derigennem har man adgang til at bestille online og køre varerne på egen hånd. Af den grund har man valget om at undgå leveringsomkostningen, samt tilmed få varerne på kortere tid.
De store byggekæder er udbredte og velkendte forretninger, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggekæder sælger varer fra adskillige producenter, og hermed kan du vælge fra et bredt udvalg af rottefælde online.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, der typisk er danske, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller rottefælde online fra deres webshop.
Mange specialiserede netbutikker står selv for produktion af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online bør du få en skarpere pris.
Hovedparten af nichebutikker har en stor passion for deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre produkter. Pga. dette er det forventeligt at du får ekstra begavet service fra personale med ekspertviden i netop rottefælde.
De største byggecentre i Danmark

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af ca. 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

rottefælde harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

rottefælde silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

rottefælde jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

rottefælde bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ofte vil det vise sig afgørende at have lavet et budget for projektet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være sundt at dokumentere samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne undersøge prisen på hver enkelt.
2Forud for at du indleder arbejdet kan det vise sig ufatteligt betydningsfuldt at være sikker på, at dit projekt er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
3Der viser sig uden tvivl ubelejlige vanskeligheder når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og derfor kan det være af stor betydning at der er afsat rimelig plads i agendaen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at man får det færdiggjort.
4Husk at kalkulere om du selv kan lave helt projektet, eller du bør sikre dig eksperthjælp til noget af projektet. Ifald du søger assistance fra en fagperson er det fordelagtigt at hente tilbud fra flere entreprenører.
5I nogle tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få såfremt ombygningen er godt for miljøet. Det forudsætter dermed at renoveringen har positiv indfyldelse på planeten.
6Man bør aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Tit kan det være essentielt at have udstyret tilgængeligt idet du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at inkludere omkostningerne hertil i økonomien.
7Godt forarbejde er kilden til at komme i mål med byggeprocessen. Du må forfatte en velovervejet strategi, som beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du laver arbejdsplanen.
8Måske kan det blive meningsfuldt at have de presserende bygningsmaterialer til rådighed før du påbegynder håndværket. Du får god gavn af at sammenfatte en overskuelig oversigt hvor der bør fremgå det du har brug for, og bagefter eftergå hver eneste ting, således at du er sikker på at du har styr på det.
9Ved opgaver udendørs har vind og vejr en fundamental rolle. Derfor må du løbende tage notits af vejrvarslen når du nærmer dig starten på projektet, så du undgår at det uanmeldt begynder at regne netop som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
10Du bør på ingen måde undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk påklædning som eksempelvis sko og hjelm der sikrer dig med henblik på mulige uheld. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i arbejdet, specielt hvis du ikke fremskaffer eksperthjælp.
11Der ligger mange forskellige artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Især YouTube er anvendeligt med ret så meget brugbar viden, ikke mindst hvis man bruger engelske søgeord.
12Det anbefales at søge assistance til dele af projektet, specielt hvis det er større projekter. Flere byggerier gør krav på flere end en enkelt person. Desuden er det bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
De mest vellidte byggeshops
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er meget overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er meget imponerende. Karakteren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

En lang række online selskaber tilbyder nu om dage en lang række forskellige billige fragtmuligheder til rottefælde. Det mest almindelige er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo rigtig bekvem, og i mange tilfælde ydermere den prisbilligste leveringsversion.

Du kunne omvendt udse dig at vælge udbringning til din bolig eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen er almindeligvis lidt mere pebret, men desuden virkelig ligetil for rottefælde online. Den mest letkøbte leveringsversion er utvivlsomt at hente ordren selv, hvilket afhænger af at du bor i nærheden af internet forhandlerens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på rottefælde kan i nogle tilfælde være virkelig betydningsfuld i tilfælde af at man absolut skal bruge produktet inden for få dage, så herved er det faktisk meningsfuldt at vi finder leveringstidspunktet på rottefælde. Masser af internet foretagender – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilbyder billig 1 hverdags levering på en masse produkter online, men vær opmærksom på at det er påkrævet at ordren køres igennem forinden et fastslået tidspunkt, sådan at de kan nå at få de nye varer ud af døren før de pakkeansatte tager hjem.

En række byggecentre tilbyder fragt uden betaling på rottefælde online, men tit er det forudsat at du shopper for en konkret pris. I øvrigt skal man beslutte sig for den billigste fragtform, som ofte er at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted.

En række kæder tildeler afhentning hvor du køber billig rottefælde online og afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen og 10-4. Byggekæderne giver blandt andet afhentning af rottefælde i disse områder:

Allerød, Ballerup, Vejle, Vallensbæk, Viborg, Randers, Holbæk, Korsør, Ølstykke, Struer, Vanløse, Herlev, Varde, Ishøj, Tårnby, Fredericia, Tilst, Værløse, Søborg, Valby, Ringsted, Taastrup, Risskov, Birkerød, Skive, Brabrand, Charlottenlund, Frederikssund, Solrød Strand, København, Grenaa, Aabenraa, Frederiksberg, Holstebro, Silkeborg, Hillerød, Esbjerg, Kalundborg, Albertslund, Brøndby, Gentofte, Aalborg, Haslev, Vordingborg, Greve, Lyngby, Nørresundby, Slagelse, Middelfart, Nakskov, Hedensted, Dragør, Aarhus, Jyllinge, Frederikshavn, Næstved, Ikast, Gladsaxe, Lystrup, Helsingør, Rødovre, Odense, Horsens, Kolding, Roskilde, Hobro, Lillerød, Stenløse, Frederiksværk, Virum, Højbjerg, Åbyhøj, Nærum, Rudersdal, Nyborg, Hedehusene, Hørsholm, Brønderslev, Køge, Rønne, Herning, Hjørring, Kokkedal, Odder, Hvidovre, Glostrup, Farum, Brønshøj, Skanderborg, Sønderborg, Thisted, Nykøbing Falster, Haderslev, og Svendborg, .

Afhentning for rottefælde er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden).

Ved kig i søgedata fremstår det klart, at mennesker tit søger bl.a. rottefælde tilbud og rottefælde online. Man ser desuden jævnligt online shoppere søge efter blandt andet rottefælde priser, billig rottefælde og køb rottefælde, plus de gængse byggecentre som Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

Gode priser på rottefælde

Det er jo efterhånden vældig problemfrit for almindelige dødelige at finde tilbud på billige rottefælde online fra flere internet firmaer i Danmark, og af den grund har massevis af online outlets været tvunget til at nedskære prisen på rottefælde voldsomt, og i øvrigt præstere fragt uden betaling.

Men det kan til hver en tid være profitabelt at sammenholde flere webbutikker efter rabatter og tilbud på rottefælde online før du handler, så man er garanteret at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man skal dog ikke glemme, at hvis en e-shop sælger billige rottefælde online til salg for en pris som er overordentlig overkommelig, så kan det for det meste være et signal om en snydagtig netshop. Kortbestillinger er ikke desto mindre en del af et regulativ, der begunstiger folk overfor uægte forhandlere på nettet.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du vælge en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at klare prisen på rottefælde over flere uger. Dette tilbydes typisk i specialiserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Ved kig i statistikkerne er det markant, at folk typisk søger bl.a. rottefælde priser og rottefælde online. Foruden dette oplever man typisk internet shoppere lede efter bl.a. køb rottefælde, billig rottefælde samt rottefælde tilbud.

Se nærmere på andre menneskers synspunkter

Trustpilot fører til fuldstændig fantastiske genveje til at finde ud af mange eksisterende brugeres meninger og på grund af dette er det klogt, at du læser internet forhandlerens bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige rottefælde online.

Facebook frembringer tillige en række nyttige chancer for at få kendskab til online firmaets popularitet. Derudover ses nogle e-firmaer hvor man kan forfatte en kritik af deres køb, hvilket tillige må anvendes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Før nogen handler billige rottefælde online hos en e-forhandler bør de utvivlsomt sætte sig ind i netshoppens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke særlig morsomt, i særdeleshed ved de velkendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Bygma.

Et nemt alternativ kan derfor være at kontrollere hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, som ofte er et kendetegn for at e-shoppen opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, og at internet webshoppen ofte monitoreres af jurister som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

Dette er en god lejlighed til at få hjælp, når du bliver udsat for problemstillinger med din shopping med rottefælde. Yderligere foreslår vi at man er omhyggelig omkring de mest essentielle betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af rottefælde online, som fx hvilken bytteret internet selskabet anvender.

I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man til enhver tid beholder ens ordremail, så man fremadrettet vil kunne bekræfte sin bestilling af rottefælde, uanset om man køber fra Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus eller XL-Byg.

Tina gav 5 stjerner

Nemt køb

Anna Nielsen gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Rasmus P gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Louise Hansen gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 gode råd til internetshopping
1Den mest letkøbte leveringsmanér vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men den løsning afhænger af at du lever i nærheden af internet forhandlerens lager. Den fragtmulighed er selvfølgelig ultra bestemmende om du mangler rottefælde inden for kort tid. Alternativt så tilbyder visse online forretninger fragt uden betaling, men for det meste er det påkrævet at man aftager for et bestemt beløb.
2En lang række e-firmaer tildeler nu om stunder diverse billige fragtformer til rottefælde. En favorit er nu om dage afhentningssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter når det passer dig. Fragttypen er nemlig virkelig nem, og ofte ydermere den billigste leveringstype.
3Trustpilot genererer immervæk fine genveje til at gennemgå en længere række andre forbrugeres domme og derved foreslåes det, at du tolker online forretningens omtaler før du shopper billige rottefælde online. Facebook genererer på samme måde aldeles strålende løsninger til at få et kig ind i online virksomhedens kundefokus.
4Det er jo ret ligetil for alle og enhver at sammenligne priser online på billige rottefælde hos forskellige online virksomheder, og altså tilbyder flere internet virksomheder fri fragt. Det kan ikke desto mindre blive rentabelt at se nærmere på visse netshops efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører dit køb, således at du er sikret at få den mest attraktive pris.
5Nogle e-butikker præsterer levering uden omkostninger på rottefælde, men i reglen afkræver det at der shoppes for en bestemt sum. Alternativt må du foretrække den mest billige leveringsmetode, hvilket gerne er at få fragtmanden til at bringe ordren til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver typisk endda vældig let gængelig. Den mest letkøbte fragttype vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
6Leveringsdygtigheden er selvfølgelig vældig vigtig om du har brug for pakken straks, og herved er det ret så meningsfuldt at man tjekker leveringstiden for rottefælde. Størstedelen af online virksomheder giver billig levering på næste hverdag på utallige varer, men vær påpasselig da det står og falder med at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et konkret tidspunkt.
7Generelt tilråder vi betalinger med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfavnet af et regelsæt, der begunstiger dig som køber imod uoprigtige e-forretninger. Alternativt kunne du udnytte en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du agter at finansiere regningen over tid.
8Før nogen køber billige rottefælde hos en e-shop bør man på en vis måde løbe igennem virksomhedens regler, dog er det uden tvivl ikke særlig sjovt. Foruden dette kan det være til hjælp at køber er vidende om de mest vedkommende forhold der kan have indflydelse på handlen med billige rottefælde online, f.eks. den byttepolitik e-butikken garanterer.
9Generelt foreslår vi at granske om online webshoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det bør være en indikator for at online butikken føjer de danske regler, samt at internet selskabet ofte efterses af fagfolk der har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Forinden folk bestiller billige rottefælde i en internet virksomhed bør man de facto læse shoppens vilkår.