Byggevarepriser.dk

Rondelsliber

Holzmann Rondelsliber
4.699 kr.
Se produkt
Bernardo Rondelsliber TS 300 Top
2.175 kr.
Se produkt
Bernardo Rondelsliber TS 300 Pro
3.469 kr.
Se produkt
Proxxon Rondelslibemaskine TG 250/E
2.065 kr.
Se produkt
Holzmann Rondelsliber TSM250
1.150 kr.
Se produkt
Holzmann Rondelsliber TS305
1.995 kr.
Se produkt
Proxxon Rondelslibemaskine TG 125/E
1.470 kr.
Se produkt
Bernardo Rondelsliber TS 300
1.875 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt varesortiment, imens nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du skal overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare rondelsliber.
Det er selvfølgelig meget relevant at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du kigge andetsteds.
For de fleste er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at vælge en netbutik, som tilbyder gode råd til valg af rondelsliber.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige rondelsliber hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på gode tilbud, imens andre har fokus på faglig sparring. Du bør reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare vil undvære fragten, så kan du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Derfor bør man kende webshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre samler produkter fra adskillige specialbutikker, så du kan shoppe fra et stort sortiment af rondelsliber online.
De store byggecentre er fysisk til stede nær dig, og hermed har mange adgang til at handle online og fragte byggematerialerne selv. Takket være dette har du mulighed for at undgå leveringsomkostningen, samt tilmed hente varerne lige nu.
De store byggekæder er etablerede og anerkendte firmaer, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når man handler online. Det kan du se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig kan du forvente super kyndig assistance fra folk som er specialister i netop rondelsliber.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få en billig pris.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, der typisk er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du støtte når du handler rondelsliber online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

rondelsliber harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

rondelsliber silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

rondelsliber jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

rondelsliber bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være godt at sikre sig hjælp til projektet, hovedsageligt når det er store ombygninger. Store projekter skal gerne udføres af flere folk. I øvrigt vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
2Man bør nødig undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig betydningsfuldt at du har værktøjet klar til brug før du tager fat på arbejdet. Desuden er det afgørende at tage højde for de tilhørende udgifter i dit økonomiske overblik.
3Der viser sig jævnligt uventede problematikker ved omfangsrige projekter, og ergo vil det være værdifuldt at man afsætter nok tid i handlingsplanen, med formålet om at man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
4Det kan vise sig essentielt at du har de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind forud for at du iværksætter dit byggeprojekt. Du bør lave en simpel liste som indeholder alt hvad du får brug for, og efterfølgende granske materialerne, så du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
5I god tid inden at du påbegynder arbejdet må det være rimeligt vigtigt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Der er vældig mange artikler og videoer på internettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube er formidler af meget gavnlig viden, ikke mindst når man skriver søgeordene på engelsk.
7Typisk vil det vise sig fundamentalt at udarbejde en budgetoversigt for byggeriet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det er sundt at kortlægge alle poster, hvorefter man bør kortlægge eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
8Husk at gennemtænke om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at have hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du anskaffer assistance fra en professionel kan det være optimalt at søge tilbud fra diverse firmaer.
9Godt forarbejde viser sig som metoden til at komme i mål med projektet. Du er nødt til at sammensætte en strømlinet tidsplan, der dikterer hvilke opgaver du vil lave på hvilken dag, samt en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af din agenda.
10Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej beklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der skåner dig med henblik på potentielle ulykker. Det er smart at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, især hvis du ikke har assistance fra en professionel.
11I nogle tilfælde kan man hente offentlig støtte til byggerier. Det bliver givet i tilfælde af at projektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver altså at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
12Ved opgaver udendørs kan vejret få en stor rolle. På grund af dette skal du hyppigt undersøge vejrforudsigelserne når du nærmer dig byggeprocessen, så det ikke med et brag går i gang med at piske ned absolut lige når du arbejder hårdt på det komplekse projekt.
De mest populære byggeshops
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er fantastisk beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er meget betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og alene 4 % giver 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende overlegent. Bedømmelsen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er yderst imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken løsning til levering er bedst?

Temmelig mange butikker på nettet giver til alt held diverse forskellige billige metoder til levering til rondelsliber. En der er meget almindelig er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente dine produkter når der er tid til det. Fragtmetoden er jo ret så nem, og mange gange ligeledes den billigste metode til levering.

Du burde alternativt udse dig at vælge levering til din private bopæl eller ud til dit arbejde. Løsningen er som regel en tak dyrere, men til gengæld ualmindeligt smertefri med rondelsliber online. Den mest prisbevidste type af levering kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men den løsning stiller krav om at du bor lige ved online virksomhedens byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på rondelsliber er jo temmelig bestemmende såfremt du skal bruge pakken inden for få dage, og med det formål er det aldeles væsentligt at man ser nærmere på den forventede leveringstid på rondelsliber. En hel del online selskaber – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – præsterer billig 1 dags fragt på de fleste varenumre online, som imidlertid betinges af at bestillingen placeres inden et bestemt tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne på posthuset forinden medarbejderne tager hjem.

Enkelte e-shops i Danmark frembyder gratis levering på rondelsliber online, men i reglen er det under betingelse af at man shopper for et fastsat beløb. I øvrigt burde du beslutte sig for den prisbilligste leveringsversion, som tit vil blive at få dem til at køre bestillingen til et udleveringssted.

Store kæder giver click-and-collect hvor man bestiller billig rondelsliber online og afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark og Silvan. De yder blandt andet afhentning af rondelsliber i følgende områder:

Struer, Nørresundby, Stenløse, Hvidovre, Fredericia, Hedehusene, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Tårnby, Holstebro, Randers, Brabrand, Hjørring, Esbjerg, Brønderslev, Frederiksværk, Varde, Thisted, Allerød, Vordingborg, Haslev, Rudersdal, Lystrup, Grenaa, Nærum, Hillerød, Dragør, Vejle, Frederikssund, Aabenraa, Åbyhøj, Viborg, Aarhus, Højbjerg, Silkeborg, Nakskov, Rønne, Tilst, Køge, Søborg, Frederikshavn, Kokkedal, Risskov, Charlottenlund, Virum, Korsør, Skanderborg, Brøndby, Frederiksberg, Odense, Vallensbæk, Værløse, Holbæk, Helsingør, Ølstykke, Hørsholm, Herlev, Horsens, Haderslev, Sønderborg, Roskilde, Ballerup, Brønshøj, Odder, Valby, Gentofte, Albertslund, Gladsaxe, Ikast, Næstved, Lillerød, Vanløse, Farum, Lyngby, Middelfart, Hobro, Rødovre, Jyllinge, Svendborg, København, Nyborg, Greve, Skive, Slagelse, Kalundborg, Hedensted, Ringsted, Birkerød, Kolding, Aalborg, Herning, Glostrup, Ishøj, og Taastrup, .

Klik-og-hent ift. rondelsliber er muligt i alle områder af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm).

Ved kig i tendenserne er det klart, at internet shoppere som regel søger efter fx rondelsliber online og rondelsliber tilbud. Man ser desuden tit folk lede efter fx rondelsliber priser, billig rondelsliber samt køb rondelsliber, plus de kendte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

Få den bedste pris på rondelsliber

Det er temmelig praktisk for almindelige mennesker at sammenholde priser på billige rondelsliber online fra forskellige webbutikker, og derfor har massevis af e-handler været presset til at at tvinge prisniveauet på rondelsliber en hel del, og ovenikøbet sikre billig levering.

Derfor kan det imidlertid vise sig lønsomt at efterse nogle forskellige internet forretninger efter rabatter og tilbud på rondelsliber online før du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at antage den skarpeste pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

Du bør bare være årvågen med, at hvis en internet shop sælger billige rondelsliber online til en salgspris som kan ses som mystisk overkommelig, så er det tit være en indikator for en fup online virksomhed. Køb med betalingskort er heldigvis dækket ind under et regulativ, hvilket redder dig imod uærlige firmaer på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du udnytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at afbetale regningen på rondelsliber over en periode. Det tilbydes ofte ved specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

Når vi ser på data fremstår det markant, at internet shoppere tit efterspørger for eksempel rondelsliber tilbud og køb rondelsliber. Derudover oplever man typisk online shoppere søge eksempelvis billig rondelsliber, rondelsliber online og rondelsliber priser.

Analyser tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot resulterer i fuldkommen nyttige muligheder for at dechifrere en lang række tidligere kunders synspunkter og af den grund kan det anbefales, at du analyserer internet forhandlerens vurderinger forud for at du shopper billige rondelsliber online.

Facebook forærer dig tillige fuldt ud gavnlige løsninger til at få et kig ind i online forhandlerens kundefokus. I øvrigt ser vi endda e-forretninger som tilbyder kunderne at offentliggøre en kritik af ordreforløbet, hvilket ydermere kan anvendes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen shopper billige rondelsliber online hos en netshop kan de i virkeligheden skimme virksomhedens handelsvilkår, men det er for det meste et omfattende projekt, specielt med de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Bygma.

Et alternativt forslag kunne måske være at se om netshoppen er e-mærket medlem, siden det er et bevis på at internet butikken opererer i overensstemmelse med de officielle regler, samt at online forretningen undertiden gennemses af fagfolk som er meget bekendte med de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din genvej til opbakning, hvis du bliver udsat for dilemmaer i processen med din bestilling af rondelsliber. Tillige er det anbefalelsesværdigt at man er klar over de fundamentale regler der indvirker på bestillingen af rondelsliber online, som for eksempel hvilken returneringsret internet forretningen tilbyder.

I relation til det er det ligeledes essesentielt, at man når som helst gemmer sin ordrekvittering, så man en anden gang kan eftervise sin bestilling af rondelsliber, uafhængig af om man har bestilt hos Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4 eller Bauhaus.

Lars gav 5 stjerner

Helt i orden.

Susanne Thomsen gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Lone Kristensen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Poul P gav 4 stjerner

Bestilte online

9 gode råd til online shopping
1Den mindst kostelige form for levering er uden tvivl at hente produkterne selv, som desværre står og falder med at du er lige ved e-shoppens bopæl. Den slags levering kan i nogle tilfælde være særligt udslagsgivende i tilfælde af at man absolut skal bruge rondelsliber fluks. Alternativt så lover nogle enkelte internet butikker fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde er det påkrævet at man køber for et fastslået beløb.
2Mange e-forretninger tilbyder i vore dage en lang række forskellige billige muligheder for levering til rondelsliber. Et hit er lige nu at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din ordre når det passer dig. Fragtløsningen er altså ualmindeligt smart, samt desuden ydermere den mest letkøbte leveringsmåde.
3Trustpilot bringer dig adskillige relevante muligheder for at efterforske flere eksisterende forbrugeres domme og derved er det anbefalelsesværdigt, at du kigger nærmere på online firmaets kritik før du handler billige rondelsliber online. Facebook medfører på samme måde ganske troværdige metoder til at få en idé om online virksomhedens kundetilfredshed.
4Generelt slår vi et slag for at se nærmere på hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, da det kan være et fingerpeg om at online forretningen opretholder de danske retningslinjer, samt at den rutinemæssigt tilses af eksperter som forstår vedtægterne på området. Forinden nogen handler billige rondelsliber i en internet shop kunne de utvivlsomt læse forhandlerens handelsvilkår.
5Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ualmindeligt essentiel når vi behøver din ordre øjeblikkeligt, og herved er det bestemt væsentligt at du tjekker den forventede leveringstid ved rondelsliber. De fleste internet virksomheder præsterer billig dag-til-dag levering på de fleste varenumre, men vær obs på at det betinges af at transaktionen gennemføres tidligere end et angivent tidspunkt.
6Nogle online firmaer tilbyder fragt uden gebyr på rondelsliber, men ofte stiller det krav om at man aftager for et fastsat beløb. Alternativt må du overveje den mest letkøbte løsning til levering, der gerne er at få dem til at levere pakken til et udleveringssted. Fragtformen bliver oftest endda virkelig smart. Den mindst kostelige form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
7Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortkøb er inkluderet i en foranstaltning, der assisterer os imod bedrageriske e-butikker. Som en anden løsning bør du drage nytte af en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at betale omkostningerne over flere uger.
8Det er efterhånden super nemt for folk at vurdere prisniveauet online på billige rondelsliber på diverse online outlets, og så frembyder flertallet af internet virksomheder billig levering. Trods dette kan det stadigvæk vise sig nyttigt at besigtige et par forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, så du er skudsikker på at få fat i den billigste pris.
9Inden nogen shopper billige rondelsliber på en butik på nettet kan man i princippet granske webbutikkens forretningsaftale, dog er det tit ikke super spændende. Dertil slår vi et slag for at man er oppe på mærkerne omkring de mest basale betingelser der influerer på shopping af billige rondelsliber online, som for eksempel den ombytningsrettighed online forhandleren tilsikrer.