Byggevarepriser.dk

Rørtang

Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 12
350 kr.
Se produkt
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 10
265 kr.
Se produkt
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 18
500 kr.
Se produkt
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 14
350 kr.
Se produkt
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 18
540 kr.
Se produkt
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 12
310 kr.
Se produkt
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 14
385 kr.
Se produkt
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 24
770 kr.
Se produkt
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 10
300 kr.
Se produkt
Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Se produkt
Rørtang Ridgid 1141
354 kr.
Se produkt
Rørtang Ridgid E 8
342 kr.
Se produkt
Rørtang Ridgid 10 - 250mm
432 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super relevant at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Du skal kende de regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør man tjekke netbutikkens regler.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige rørtang fra byggecenter til byggecenter. En del fokuserer på gode tilbud, imens øvrige vil have kompetent sparring. Du må vide hvad der er vigtigst for dig.
Hvis du står og skal bruge varerne nu og her eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte materialerne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ i de kendte byggemarkeder.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor er det en fordel at shoppe hos en online byggeshop, som kan give råd og vejledning til valg af rørtang.
Nogle byggekæder præsterer et stort sortiment, og øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør tænke på om det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, foruden bare rørtang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder samler produkter fra forskellige specialbutikker, så du kan bestille fra et stort udvalg af rørtang online.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte firmaer, hvilket medvirker til øget troværdighed når du skal købe online. Det vil nogle se som positivt.
De kendte byggecentre har butikker i de større byer, og derfor har du mulighed for at købe online og køre varerne selv. Herigennem har man valget om at slippe for leveringsgebyret, samt endda have varerne straks.

Nichewebshop

Hovedparten af små butikker er små familievirksomheder, der typisk er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du støtte ved at bestille rørtang online på deres side.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter står selv for produktion af de produkterne som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du muligvis få billigere priser.
Flertallet af specialiserede netshops har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig får du formentlig en høj grad af god service fra ansatte med specialistviden i lige præcis rørtang.
Danmarks største byggekæder

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

rørtang bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

rørtang harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

rørtang silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

rørtang jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Typisk vil det vise sig meningsfuldt at lave et regnskab for dit byggeprojekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive forstandigt at gennemgå samtlige udgifter, hvorefter man kan nedskrive mulige tilbud på dem hver især.
2For projekter udenfor kan vind og vejr få en afgørende rolle. Således kan du jævnligt holde øje med femdøgnsprognosen når du nærmer dig byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til det svære projekt.
3Der viser sig ofte utidige problematikker når det gælder store byggeprojekter, og som følge heraf er det af stor betydning at der afsættes god nok tid i handlingsplanen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
4Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis sikkerhedssko som beskytter dig imod eventuelle ulykker. Det er yderst relevant at du husker din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke har professionel assistance.
5Man må ikke stå uden det nødvendige udstyr. Ofte kan det være klogt at du har det tilgængeligt før du tager fat på byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne de medfølgende udgifter i budgettet.
6Muligvis kan det blive meningsgivende at du har alle byggematerialer klar forinden du går i krig med håndværket. Du har god gavn af at sammenfatte en hurtig oversigt hvor der bør fremgå det du har brug for, og dernæst gennemgå oversigten, hvormed du er tryg ved at du har husket alt.
7Der findes en hel række guides og videoer på nettet som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube er kilde til temmelig meget udbytterig viden, navnligt forudsat at du leder på engelsk.
8Husk at tage til overvejelse hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør tilkøbe professionel hjælp til afslutningen af det. Når du fremskaffer hjælp fra en fagperson er det normalt at notere tilbud fra flere leverandører.
9Du kan hente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives hvis renoveringen er miljøvenligt. Bidraget betinger at ombygningen har en positiv effekt på miljøet.
10Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til projektet, specielt når der er tale om omfattende byggeopgaver. Omfattende ombygninger stiller krav om flere mennesker. Ydermere er det mere produktivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
11Forberedelse vedbliver at være metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at liste en gennemarbejdet strategi, som viser hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, samt derudover en numerisk orden. Vær realistisk i udarbejdelsen af agendaen.
12Længe før du optager byggeriet kan det blive ekstremt centralt at være sikker på, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype vil der gælde mange regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
De mest populære byggeshops
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er kolossalt flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut flot. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.

lille, mini, stor, universal, Bahco, Gedore, Irwin, Knipex, Milwaukee, Polar, Ridgid, Rothenberger

Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

Adskillige shops på nettet yder i vore dage et bredt udvalg af billige fragtløsninger til rørtang. En af de mest almindelige er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er altså virkelig smart, og typisk tillige den prisbilligste leveringsmetode.

Du burde tillige overveje at få det leveret til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen viser sig til tider lidt mere omkostningsfuld, men desuden vældig enkel for rørtang online. Den mest prisbevidste mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, hvilket står og falder med at du opholder dig tæt på internet selskabets butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på rørtang er jo ret så central om man har behov for produkterne om et øjeblik, og af den grund er det utvivlsomt relevant at du undersøger tidshorisonten for levering på rørtang. Flere netbutikker – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varer online, men som imidlertid regnes ud fra at ordren indsendes tidligere end et aftalt tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få bestillingen på posthuset forud for at logistikpersonalet tager hjem.

Nogle e-handler i Danmark tilbyder fragtfri levering på rørtang online, men i de fleste tilfælde påkræves det at du shopper for et præcist beløb. Ellers kunne man snuppe den mindst kostelige leveringstype, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop.

Flere byggemarkeder tildeler afhentning hvor du køber billig rørtang derhjemme og selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark og Bauhaus. De udlover for eksempel click-and-collect på rørtang i følgende byer:

Hørsholm, København, Helsingør, Jyllinge, Albertslund, Brønderslev, Esbjerg, Ikast, Ishøj, Ringsted, Vallensbæk, Svendborg, Brøndby, Tårnby, Hedensted, Frederiksværk, Køge, Dragør, Randers, Glostrup, Ølstykke, Værløse, Vejle, Haslev, Nykøbing Falster, Grenaa, Rønne, Tilst, Sønderborg, Holstebro, Taastrup, Birkerød, Rudersdal, Hobro, Åbyhøj, Lystrup, Odense, Vanløse, Charlottenlund, Aalborg, Silkeborg, Skanderborg, Risskov, Skive, Næstved, Hvidovre, Frederikshavn, Haderslev, Varde, Gentofte, Aarhus, Lyngby, Struer, Frederikssund, Herning, Odder, Korsør, Virum, Nakskov, Nærum, Kokkedal, Fredericia, Hedehusene, Hjørring, Horsens, Stenløse, Herlev, Højbjerg, Greve, Kolding, Rødovre, Nyborg, Nørresundby, Lillerød, Gladsaxe, Hillerød, Brabrand, Solrød Strand, Farum, Frederiksberg, Vordingborg, Roskilde, Brønshøj, Middelfart, Valby, Viborg, Kalundborg, Aabenraa, Thisted, Ballerup, Slagelse, Allerød, Holbæk, og Søborg, .

Click-and-collect af rørtang er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Falster, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden).

Ved kig i tallene er det klart, at netshoppere typisk søger efter fx rørtang online og køb rørtang. Vi ser desuden jævnligt netshoppere søge eksempelvis billig rørtang, rørtang priser samt rørtang tilbud, plus de store byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

Priser på rørtang

Det har vist sig at være super simpelt for alle at søge information om priser på billige rørtang online i blandt forskellige forretninger på nettet, og ergo har langt de fleste online webshops været presset til at at trykke salgspriserne på rørtang betydeligt, og endda præstere levering uden gebyr.

Dog kan det alligevel vise sig lønnende at se nærmere på et par internet butikker efter tilbud og rabatter på rørtang online inden du placerer ordren, således at du er garanteret at opnå den skarpeste pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Du skal lige meget hvad være obs på, at ifald en e-forhandler sælger billige rørtang online på tilbud til en udsalgspris som kan virke helt ekstremt lav, så kan det undertiden være et bevis på en bedragerisk e-forhandler. Køb med gængse betalingskort er dog en del af en bestemmelse, hvilket bistår køberen imod bedrageriske webbutikker.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du bruge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at afbetale prisen på rørtang over flere uger. Dette foreslåes ofte ved specialiserede webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

Når der ses på tallene står det markant, at mennesker jævnligt søger eksempelvis køb rørtang og billig rørtang. Derudover oplever vi typisk online shoppere kigge efter blandt andet rørtang priser, rørtang online og rørtang tilbud.

Se nærmere på eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot frembringer fuldstændig gavnlige genveje til at læse mange tidligere kunders domme og herved er det en hjælp, at du bliver klogere på e-forhandlerens anmeldelser før du shopper billige rørtang online.

Facebook indebærer ydermere sådan set fine genveje til at få indsigt i online webshoppens kundetilfredshed. Tilmed ses mange online selskaber i Danmark som giver folk mulighed for at aflevere en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket ligeledes burde benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk bestiller billige rørtang online på en e-forretning burde man sådan set kigge på webshoppens vilkår, dog er det bare et tidskrævende projekt, især på de velkendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan og XL-Byg.

Et alternativ kunne måske være at undersøge hvorvidt internet firmaet er e-mærket, da det almindeligvis er en påvisning af at netshoppen retter sig efter dansk lovgivning, foruden at e-shoppen ofte kontrolleres af eksperter der kender vilkårene på området.

Dette er desuden en god lejlighed til opbakning, for så vidt du skulle få vanskeligheder ved din shopping med rørtang. Endvidere tilråder vi at køberen er vaks omkring de mest essentielle betingelser der gælder for bestillingen af rørtang online, til eksempel den byttepolitik online virksomheden lover.

På grund af dette er det virkelig essesentielt, at man stadig beholder sin faktura, så man til enhver tid kan eftervise købet af rørtang, hvad end man har købt ved Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix eller Bauhaus.

Mads Knudsen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Inge V gav 4 stjerner

Det var godt !

Louise gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Christian Thomsen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

9 gode råd til når du køber online
1Generelt tilråder vi at granske hvorvidt e-forretningen er støttet af e-mærket, siden det almindeligvis er et signal om at internet butikken forstår de danske retningslinjer, udover at e-forretningen regelmæssigt føres tilsyn med af fagmænd som kender til reglementet på området. Før folk handler billige rørtang på en e-forretning behøver de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens vilkår.
2Trustpilot fremskaffer adskillige ærlige chancer for at eksaminere en stor portion tidligere brugeres erfaringer og af den grund er det en hjælp, at du vurderer online forretningens kritik før du bestiller billige rørtang online. Facebook fremskaffer derudover flere gunstige metoder til at få et kig ind i online forhandlerens kundefokus.
3En stor portion e-forhandlere foreslår nu til dags diverse billige metoder til levering til rørtang. En af dem der er mest anvendt er nu til dags pakkeshoppen, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo i høj grad smertefri, samt tit endda den mest letkøbte mulighed for levering.
4Fragtperioden kan vise sig at være ekstremt bestemmende hvis du absolut skal bruge din pakke inden for kort tid, så i det øjemed er det uden tvivl klogt at man studerer det anslåede leveringstidspunkt ved rørtang. Mange shops på nettet yder billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer, men som imidlertid er betinget af at ordren køres igennem tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
5Vi tilråder generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Handler med kort er en del af et reglement, der passer på dig som kunde overfor uoprigtige forretninger på nettet. Som et alternativ bør du anvende en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at dække regningen i flere bidder.
6Det har vist sig at være super let for forbrugerne at undersøge tilbud online på billige rørtang hos flere online outlets, og så præsterer de fleste butikker på nettet gratis fragt. Det kan dog trods alt være tiden værd at besigtige nogle få internet shops i Danmark efter rabat og tilbud forud for at du shopper, så man ikke er i tvivl om at få fat i den mest betalelige pris.
7Visse outlets på nettet præsterer fri fragt på rørtang, men oftest gælder det kun hvis der shoppes for et konkret beløb. Desuden kan man tage den mest letkøbte leveringsmulighed, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted. Muligheden er en gang i mellem derudover super nem. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne.
8Den billigste løsning kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, hvilket dog beroer på at du har bopæl tæt på online virksomhedens bopæl. Den leveringsmetode er jo meget bestemmende hvis du har behov for rørtang lige om lidt. Alternativt så lover flere forretninger på nettet billig levering, men tit kræves det at du aftager for en fastsat pris.
9Inden folk handler billige rørtang i en e-forretning behøver man egentlig tage stilling til shoppens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis ikke super interessant. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at man er obs på de vigtigste regler der har betydning for købet af billige rørtang online, som fx hvilken byttepolitik e-forhandleren tilbyder.