Byggevarepriser.dk

Rørskærer

Milwaukee rørskærer 3,2-42mm
500 kr.
Se produkt
Milwaukee Rørskærer 3-28 mm
340 kr.
Se produkt
Milwaukee Rørskærer mini 3-15 mm
175 kr.
Se produkt
Milwaukee Rørskærer mini 3-22 mm
260 kr.
Se produkt
Teng Tools Rørskærer 10mm
205 kr.
Se produkt
Milwaukee Rørskærer C12 PC-0 M12 Kompakt
980 kr.
Se produkt
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut platte/skær 110mm
333 kr.
Se produkt
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut 160 mm u/taske u/tilb.
2.998 kr.
Se produkt
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut m/taske m/tilb.160mm
3.200 kr.
Se produkt
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut platte/skær 160mm
535 kr.
Se produkt
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut m/taske m/tilb.110mm
2.750 kr.
Se produkt
ROTHENBERGER Rørskærer rocut u/taske u/tilb.110mm
2.248 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for produkterne hurtigt eller bare vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre materialerne på eget initiativ. Det er specielt muligt ved de store byggemarkeder.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor tjekke webshoppens regningslinjer.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af produkter, hvorimod andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør reflektere over om det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, udover blot rørskærer.
For mange er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne vælge en webshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring rørskærer.
Der er ikke lighed i prisen på billige rørskærer hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har lave priser, imens nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du må tænke over hvad du vil prioritere.
Det er helt klart super vigtigt at undersøge, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre finder du nær dig, og på grund af det har man adgang til at købe online og køre produkterne på eget initiativ. Som følge af det har man chancen for at spare leveringsomkostningen, samt tilmed hente varerne lige nu.
De velkendte byggemarkeder sælger varer fra mange forskellige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort udvalg af rørskærer online.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, der oftest har danske ejere, måske sågar lokalt nær dig. Dem kan du støtte idet du køber rørskærer online på deres webshop.
Alverdens specialiserede netbutikker er producenter af de varer der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online bør du få billigere priser.
Flertallet af små butikker er eksperter i deres varer, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor formår de at yde mere anvendelig sparring fra personale med ekspertviden i netop rørskærer.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

rørskærer silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

rørskærer jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

rørskærer harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rørskærer bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Husk at vurdere om du selv ønsker at klare det hele, eller du kan have fordel af at købe hjælp fra en ekspert til afslutningen af projektet. Såfremt du skal have assistance fra en professionel kunne det være en god idé at modtage prisoverslag fra flere håndværkere.
2Du kan få støtte fra det offentlige til byggerier. Det gives i tilfælde hvor byggeriet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud kræver altså at renoveringen har positiv indfyldelse på naturen.
3Man skal for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være smart at du har udstyret til disposition idet du går løs med byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at medregne de medfølgende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
4Det er af stor betydning at udarbejde et budget for ombygningen, så man har styr på den økonomiske del. Det kan blive forstandigt at nedskrive alle poster, hvorefter man kan indsamle mulige tilbud på hver enkelt.
5Muligvis vil det vise sig aktuelt at have de påkrævede materialer til disposition på forhånd inden du iværksætter dit byggeprojekt. Du kunne sammenfatte en overskuelig indkøbsliste med alt det som er nødvendige, og derefter gennemløbe materialerne, hvormed du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
6Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få meget at sige. Af den årsag skal du jævnligt kigge på vejrberetningerne i de dage der er op til byggeprojektet, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger når du lige vil påbegynde dit krævende projekt.
7Du finder et bredt udvalg af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube bringer dig en masse konstruktiv information, ikke mindst forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
8Det er en god idé at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, specielt ved omfangsrige arbejdsopgaver. Større ting gør krav på flere folk. Dertil bliver det mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
9I god tid inden at du indleder dit byggeprojekt er det ekstremt vigtigt at være sikker på, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
10Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med din sikkerhed, så husk beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning som beskytter dig overfor potentielle risici. Det er klogt at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke fremskaffer professionel hjælp.
11Planlægning bliver nøglen til et uproblematisk forløb med projektet. Du kunne overveje at forfatte en velovervejet arbejdsplan, som viser hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke dage, og derudover en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du nedskriver arbejdsplanen.
12Der kommer som regel ubelejlige hovedpiner når det gælder avancerede byggeprojekter, og altså er det værdifuldt at man afsætter en del plads i arbejdsplanen, som gør at man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
De mest vellidte byggecentre
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er absolut overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ultra overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % giver bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

Størstedelen af forretninger på nettet udlover på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmåder til rørskærer. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente bestillingen når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså meget nem, samt typisk tillige den mest letkøbte metode til levering.

Du kan alternativt vælge at få produkterne bragt til din adresse eller til hvor du arbejder. Leveringsformen bliver godt nok en kende mere bekostelig, men lige så vel særligt fremkommelig ift. rørskærer online. Den prisbilligste leveringsløsning er uden tvivl selv at hente varerne, men den løsning kræver at du er med kort afstand til online webshoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på rørskærer kan vise sig at være særdeles aktuel forudsat man har brug for varen øjeblikkeligt, så i det øjemed er det komplet centralt at du efterser leveringstidspunktet for rørskærer. En masse firmaer på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varenumre online, men som imidlertid er påkrævet at ordren laves forinden et givent tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få produktet hen til fragtfirmaet forinden logistikmedarbejderne tager hjem.

En hel del internet butikker byder på gratis levering på rørskærer online, men i reglen er det så nødvendigt at der aftages for en præcis sum. Desuden skal du gribe den mest betalelige leveringsmanér, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted.

Store byggecentre tildeler click-and-collect hvor man handler billig rørskærer online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Bygma. Byggemarkederne giver for eksempel afhentning af rørskærer i disse områder:

Brønderslev, Tårnby, Greve, Risskov, Svendborg, Roskilde, Hørsholm, Skive, Charlottenlund, Brønshøj, Stenløse, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Horsens, Tilst, Valby, Silkeborg, Nyborg, Frederikssund, Randers, Viborg, Taastrup, Aabenraa, Odense, Haderslev, Aalborg, Lillerød, Varde, Frederikshavn, Helsingør, Hedehusene, Næstved, Dragør, Kokkedal, Skanderborg, Struer, Albertslund, Kalundborg, Brabrand, Fredericia, Åbyhøj, Virum, Gladsaxe, Birkerød, Ringsted, Brøndby, Herlev, Ishøj, Nærum, Hobro, Vejle, Aarhus, Søborg, Ølstykke, Jyllinge, Solrød Strand, Holbæk, Rønne, Esbjerg, Rudersdal, Middelfart, Korsør, Odder, Haslev, Glostrup, Holstebro, Hvidovre, Nørresundby, Lystrup, Ikast, Rødovre, Frederiksberg, Vanløse, Lyngby, Farum, Allerød, Herning, Ballerup, Hjørring, Grenaa, Gentofte, Sønderborg, Nakskov, Frederiksværk, Højbjerg, Thisted, Køge, Kolding, Hillerød, København, Værløse, Hedensted, Slagelse, og Vordingborg, .

Afhentning for rørskærer er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Falster, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland).

Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at folk jævnligt søger efter fx billig rørskærer og rørskærer tilbud. Man ser desuden typisk mennesker lede efter bl.a. rørskærer priser, rørskærer online og køb rørskærer, foruden de kendte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

Få rabat på rørskærer

Det er jo ualmindeligt let for købere at søge information om priser på billige rørskærer online på tværs af internet webshops, og på grund af dette har adskillige e-forretninger set sig nødsaget til at trykke priserne på rørskærer betydeligt, og i øvrigt yde fri fragt.

Derfor kan det ikke desto mindre være udbytterigt at inspicere nogle forskellige netshops efter rabatter og tilbud på rørskærer online inden du placerer ordren, sådan at man er garanteret at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de gængse byggekæder som 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

Du skal ikke desto mindre være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online webshop forhandler billige rørskærer online for en udsalgspris der anses for besynderligt fordelagtig, kan det undertiden være et fingerpeg om en uægte internet virksomhed. Bestillinger med kort er heldigvis inkluderet i et regelsæt, hvilket sikrer køber overfor uærlige online selskaber.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du overveje en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at klare betalingen af rørskærer over en længere periode. Det tilbydes ofte i specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma og XL-Byg.

Når vi ser på tendenserne fremstår det markant, at mennesker tit kigger efter bl.a. billig rørskærer og rørskærer online. Derudover ser vi jævnligt online shoppere lede efter for eksempel køb rørskærer, rørskærer priser og rørskærer tilbud.

Udforsk tidligere køberes oplevelser

Trustpilot frembyder ultra hæderlige genveje til at kortlægge en stor gruppe forhenværende brugeres synspunkter og herved støtter vi, at du læser e-handlens anmeldelser forinden du bestiller billige rørskærer online.

Facebook yder ligeledes fuldstændig fordelagtige muligheder for at få indsigt i online webshoppens kundetilfredshed. Herinde er der endda online forhandlere hvor kunder kan udfærdige en bedømmelse af deres køb, hvilket ligeledes må benyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige rørskærer online i en shop burde man i princippet få overblik over netshoppens handelsbetingelser, men det er tit en tidskrævende opgave, specielt hos de store byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

En nemmere løsning kunne derfor være at finde ud af hvorvidt internet virksomheden er e-mærke godkendt, eftersom det ofte er en indikator for at internet webshoppen respekterer de officielle danske regler, og at internet butikken en gang i mellem tilses af eksperter der er indført i vilkårene på området.

Dette er en god mulighed for at blive assisteret, såfremt du møder problemstillinger ved dit indkøb af rørskærer. Desuden er det fornuftigt at kunden er obs på de mest vedkommende betingelser der har indvirkning på bestillingen af rørskærer online, til eksempel den byttepolitik internet webshoppen anvender.

På grund af dette er det også relevant, at man altid opbevarer sin ordremail, så man når som helst vil kunne eftervise købet af rørskærer, uafhængig af om man shopper hos Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg eller Bygma.

Hans Mortensen gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Susanne Pedersen gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Charlotte E gav 5 stjerner

Hurtig

Inge gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til køb på nettet
1Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omsluttet af en regel, som beskytter køber imod svindlende online outlets. Som en alternativ mulighed burde du bruge en løsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at klare beløbet i flere bidder.
2Den mest prisbevidste leveringsudgave vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, hvilket dog står og falder med at du har bopæl med kort afstand til internet virksomhedens arbejdslager. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være meget udslagsgivende når du har behov for rørskærer øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder nogle få butikker på nettet fragt uden betaling, men tit gælder det kun hvis du bestiller for en fastsat pris.
3Generelt slår vi et slag for at se nærmere på om e-forhandleren er e-mærke godkendt, fordi det er en påvisning af at netbutikken følger de danske regler, samt at e-butikken fra tid til anden besøges af jurister som kender til retningslinjerne. Før nogen køber billige rørskærer hos en webbutik kunne man helt sikkert se på netshoppens forretningsvilkår.
4Forinden folk køber billige rørskærer i en online shop behøver man for at være sikker overveje netshoppens forretningsbetingelser, men det er normalt en tidskrævende opgave. Udover dette kan det anbefales at kunden er vaks omkring de vigtigste vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige rørskærer online, eksempelvis hvilken returret webshoppen bruger.
5Enkelte internet handler præsterer gratis fragt på rørskærer, men i mange tilfælde afkræver det at der handles for et præcist beløb. Alternativt burde du tage den prisbilligste fragtform, der mange gange er at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Fragtmetoden er godt nok endda ultra smertefri. Den prisbilligste fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
6Leveringsdygtigheden kan vise sig at være meget bestemmende i tilfælde af at vi har behov for din pakke øjeblikkeligt, så med det formål er det selvsagt centralt at du checker den forventede leveringsdato ved rørskærer. Størstedelen af internet forhandlere præsterer billig 1 dags fragt på de fleste varer, som imidlertid påkræver at bestillingen fuldbyrdes forinden et aftalt klokkeslæt.
7Det er jo efterhånden ekstremt simpelt for folk at prissammenligne online på billige rørskærer i blandt forskellige internet varehuse, og for det lover langt de fleste online outlets gratis levering. Trods dette kan det stadigvæk vise sig lønnende at inspicere nogle enkelte firmaer på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din handel, så man er sikker på at få fat i den skarpeste pris.
8Trustpilot bringer dig en række fine løsninger til at finde ud af diverse nuværende køberes kritik og herved stiller vi forslag om, at du eftergår online forretningens bedømmelser forinden du bestiller billige rørskærer online. Facebook medfører lige så vel fuldt ud fremragende chancer for at få indblik i internet forhandlerens troværdighed.
9De fleste internet selskaber frembyder nu om dage diverse forskellige billige leveringsudgaver til rørskærer. En af de mest almindelige er i dag levering til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine nye varer den dag der passer dig. Fragtløsningen er altså usædvanlig overkommelig, og mange gange tillige den billigste mulighed for fragt.