Byggevarepriser.dk

Rørnøgle

Dobbelt rørnøgle 12x13 mm længde 100 mm
18 kr.
Se produkt
Dobbelt rørnøgle 21x23 mm længde 130 mm
29 kr.
Se produkt
Dobbelt rørnøglesæt 6 dele
111 kr.
Se produkt
Dobbelt rørnøgle 9x10 mm længde 100 mm
15 kr.
Se produkt
Dobbelt rørnøgle 16x17 mm længde 130 mm
21 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et bredt udvalg, imens nogle fokuserer på en specifik varetype. Du kan tænke på om det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare rørnøgle.
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør man kende netbutikkens regningslinjer.
For de fleste er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. På grund af det kan du overveje at handle hos en netbutik, hvor du får gode råd til valg af rørnøgle.
Det er naturligvis meget vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige rørnøgle fra byggemarked til byggemarked. Nogle fokuserer på gode tilbud, hvorimod andre vil have kompetent sparring. Du må vurdere hvad der betyder mest for dig.
Ifald du står og skal bruge produkterne nu og her eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at hente varerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt ved de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og kendte butikker, som kan bidrage til øget troværdighed når man handler online. Dette vil nogle se positivt på.
De kendte byggemarkeder køber produkter fra talrige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af rørnøgle online.
De store byggemarkeder har butikker i de større byer, og på grund af det har man chancen for at bestille online og hente varerne selv. Derved er der mulighed for at undgå fragtomkostningen, og samtidig få produkterne straks.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber rørnøgle online på deres hjemmeside.
Størstedelen af små butikker har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. På grund af det bør du få mere god sparring fra mennesker med ekspertviden i lige præcis rørnøgle.
Hovedparten af små butikker er producenter af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få lavere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
rørnøgle jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af over 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag omkring 500 kollegaer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

rørnøgle bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

rørnøgle silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

rørnøgle harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Typisk vil det være betydningsfuldt at udfærdige et regnskab for dit byggeprojekt, så man har styr på penge-delen af det. Det kan være behjælpeligt at nedskrive samtlige udgiftsposter, og dernæst kortlægge ens udgift ved dem én efter én.
2Der præsenterer sig altid ubelejlige problematikker i forbindelse med krævende opgaver, og ergo vil det vise sig væsentligt at man afsætter nok tid i agendaen, som gør at man føler sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
3Planlægning vedbliver at være metoden til et godt forløb med arbejdet. Du anbefales at forfatte en effektiv plan, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, samt derudover en rækkefølge. Forsøg at være skarp i sammensætningen af arbejdsplanen.
4Husk at vurdere om du selv vil klare det hele, eller du i stedet for skal have hjælp fra en professionel til noget af byggeprocessen. Når du sikrer dig professionel assistance vil det typisk være fordelagtigt at modtage uforpligtende tilbud fra diverse entreprenører.
5For opgaver udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Således kan du løbende se vejrmeldingerne i dagene før projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at piske ned nøjagtig som du arbejder hårdt på det vigtige projekt.
6Det er en god idé at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst ift. krævende byggerier. Større ombygninger gør krav på mere end en person. Samtidig er det hurtigere og mere minderigt at være flere om det.
7Længe før du opstarter dit byggeprojekt er det ufatteligt centralt at man sikrer sig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der være en række regler for, hvad du må, og hvad du ikke må.
8Der er endeløse hjælpeartikler og videoer via internettet som kan hjælpe dig. Især YouTube faciliterer betydelige mængder anvendelig oplysning, især ifald du bruger engelske søgeord.
9I visse tilfælde kan man hente økonomisk støtte til ombygninger. Det kan man få forudsat at byggeriet bidrager positivt til klimaet. Støtten betinges altså af at renoveringen forbedrer naturen.
10Du bør ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så husk beskyttelse herunder sikkerhedshjelm som beskyttelse imod hændelige uheld. Det er fundamentalt med fokus på sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed når du ikke investerer i eksperthjælp.
11Du bør under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Ofte vil det vise sig erstatteligt at du har det til rådighed forinden du tager fat på arbejdet. Du bør huske at medregne de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
12Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at du har de presserende bygningsmaterialer handlet ind i god tid før du indleder dit arbejde. Du vil med fordel kunne sammenfatte en simpel liste med alt hvad der bliver brug for, og dernæst tjekke hvert eneste punkt, så du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
De bedst anmeldte byggekæder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ret så betryggende. Scoren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket jo er enormt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er enormt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % giver bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

En række online virksomheder yder nu til dags alverdens billige leveringsformer til rørnøgle. Førstevalget hos mange er i dag levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente pakken lige når det passer dig. Leveringsformen er altså ret så smart, samt typisk tillige den mindst kostelige mulighed for fragt.

Du burde derudover afveje for og imod at få ordren sendt til dit hus eller til din arbejdsplads. Leveringstypen er som oftest en kende mindre billig, men ligeledes usædvanlig uproblematisk ift. rørnøgle online. Den mest billige leveringsudgave er uden tvivl selv at hente ordren, som dog betinges af at du har bopæl nær online virksomhedens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på rørnøgle kan i nogle tilfælde være virkelig væsentlig hvis man behøver produktet om et øjeblik, og herved er det sandelig meningsfuldt at du efterser den forventede leveringsdato ved rørnøgle. En masse online shops – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre online, men glem ikke at det stiller krav om at orden realiseres før et bestemt tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få pakken sendt afsted før medarbejderne har fyraften.

En række online varehuse garanterer portofri levering på rørnøgle online, men ofte er det forudsat at man aftager for et præcist beløb. Alternativt skal man foretrække den mest billige mulighed for levering, der oftest vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

En stor portion byggecentre yder afhentning hvor du køber billig rørnøgle hjemmefra men selv henter i butikken. Fx Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Bauhaus. De tilbyder eksempelvis click-and-collect på rørnøgle i disse områder:

Dragør, Helsingør, Ikast, Farum, Aarhus, Frederikssund, Grenaa, Charlottenlund, Glostrup, Kalundborg, Ringsted, Valby, Greve, Taastrup, Herning, Birkerød, Nærum, Rødovre, Lystrup, Ishøj, Kokkedal, Kolding, Rudersdal, Hedensted, Gentofte, Odder, Nakskov, Horsens, Vejle, Fredericia, Brønderslev, Hobro, Svendborg, Slagelse, Frederiksværk, Søborg, Nørresundby, Næstved, Esbjerg, Hvidovre, Værløse, Viborg, Randers, Solrød Strand, Roskilde, Hørsholm, Hedehusene, Nykøbing Falster, Odense, Brøndby, Haslev, Tårnby, Frederikshavn, Brønshøj, Sønderborg, Herlev, Skive, Risskov, Allerød, Hillerød, Ølstykke, Stenløse, Albertslund, Ballerup, Jyllinge, Tilst, Holbæk, Gladsaxe, Hjørring, Åbyhøj, Brabrand, Lillerød, Skanderborg, Korsør, Nyborg, Lyngby, Thisted, Vordingborg, Middelfart, Rønne, Silkeborg, Holstebro, Struer, Virum, Frederiksberg, Aabenraa, Vanløse, Vallensbæk, Højbjerg, Køge, København, Haderslev, Varde, og Aalborg, .

Klik-og-hent ift. rørnøgle er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når vi ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere jævnligt efterspørger blandt andet rørnøgle online og rørnøgle tilbud. Foruden dette ser vi mange gange folk lede efter for eksempel køb rørnøgle, rørnøgle priser samt billig rørnøgle, foruden de store byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

Rabat på rørnøgle

Det er efterhånden temmelig let gængeligt for alle og enhver at søge sig frem til priser på billige rørnøgle online hos diverse internet outlets, og med det motiv har en hel del online varehuse været tvunget til at stampe prisniveauet på rørnøgle betydeligt, og ydermere tilbyde billig fragt.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig indbringende at prøve enkelte e-firmaer efter tilbud og udsalg på rørnøgle online inden du bestiller, så man er på den sikre side med at få den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Stark.

Du bør alligevel være så påpasselig, at såfremt en online butik afsætter billige rørnøgle online for en salgspris som er besynderligt overkommelig, så kunne det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en uoprigtig e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald inkluderet i et regulativ, hvilket hjælper dig overfor bedrageriske online forhandlere.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du benytte et afdragstilbud som fx ViaBill, når du hellere vil betale regningen på rørnøgle senere. Det fås som regel i specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Ved kig i tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere jævnligt søger for eksempel rørnøgle online og rørnøgle priser. Foruden dette ser vi mange gange folk søge efter blandt andet rørnøgle tilbud, billig rørnøgle og køb rørnøgle.

Kig på nuværende kunders oplevelser

Trustpilot fører til forholdsvis hæderlige muligheder for at kontrollere en stor portion tidligere brugeres anmeldelser og derfor er det godt, at du besigtiger e-shoppens ratings inden du bestiller billige rørnøgle online.

Facebook giver dig lignende uden sammenligning fine muligheder for at få indsigt i internet forretningens popularitet. Foruden det er der endda netshops som gør det muligt at udforme en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde må bruges til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk køber billige rørnøgle online hos en e-forhandler burde man helt sikkert betragte butikkens vilkår, men det er tit et omfattende projekt, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

En nem løsning er at tjekke hvorvidt webbutikken er tilsluttet e-mærket, hvilket burde være et kendetegn for at netbutikken efterlever de gældende danske regler, udover at internet virksomheden rutinemæssigt tilses af jurister der er inde i de gældende regler.

Det er en rigtig god anledning til en hjælpende hånd, ifald du møder udfordringer med dit indkøb af rørnøgle. I øvrigt er det prisværdigt at køber er sat ind i de mest centrale retningslinjer der er gældende for købet af rørnøgle online, til eksempel den returret online virksomheden kører med.

I den sammenhæng er det ydermere essesentielt, at man stadigvæk opbevarer ens købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne påvise bestillingen af rørnøgle, uafhængig af om man har bestilt hos Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg eller 10-4.

Morten J gav 5 stjerner

I gør det super godt

Bente Mortensen gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Jørgen P gav 5 stjerner

Som altid

Mads V gav 4 stjerner

Hurtig

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot indebærer helt stabile chancer for at dechifrere en hel del eksisterende brugeres meninger og herved anbefales det, at du efterforsker online forretningens anmeldelser inden du køber billige rørnøgle online. Facebook resulterer i endvidere ultra passende løsninger til at få en idé om online shoppens pålidelighed.
2Det er efterhånden ekstremt let gængeligt for folk at kigge efter tilbud online på billige rørnøgle i blandt flere webshops, og så lover adskillige netbutikker levering uden betaling. Dog kan det imidlertid vise sig indbringende at se nærmere på nogle få online firmaer efter tilbud og rabat forinden du placerer ordren, sådan at man er garanteret at modtage den skarpeste pris.
3Generelt foreslår vi at kigge om e-handlen er e-mærke godkendt, som generelt er en sikring om at internet forretningen forsvarer de officielle regler, samt at online firmaet tit undersøges af fagmænd som kender til vedtægterne på området. Inden nogen bestiller billige rørnøgle på en online forretning kan de de facto gennemgå deres forretningsvilkår.
4Nogle få internet butikker tilbyder gratis levering på rørnøgle, men undertiden gælder det kun hvis man bestiller for et præcist beløb. Desuden kan man vælge den mindst kostelige slags levering, der ofte vil være at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver gerne på den anden side ret hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste form for fragt er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
5Den billigste form for fragt er utvivlsomt selv at hente produkterne, men dette er betinget af at du opholder dig nærved netbutikkens hjemsted. Den mulighed for levering er jo super væsentlig hvis vi absolut skal bruge rørnøgle fluks. Alternativt så lover visse e-butikker gebyrfri levering, men undertiden er det så nødvendigt at der erhverves for et fastslået beløb.
6Før nogen køber billige rørnøgle i en internet forhandler burde man altid studere dens handelsbetingelser, dog er det i reglen et tidskrævende arbejde. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at du er på vagt for de vigtigste betingelser der har indvirkning på købet af billige rørnøgle online, eksempelvis hvilken returneringsret online butikken benytter.
7Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er en del af en lovbestemmelse, som støtter folk imod uægte online virksomheder. Som et alternativ bør du benytte en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du agter at finansiere pengene over et længere tidsrum.
8Antal dages levering er temmelig bestemmende såfremt vi står og skal bruge dine nye produkter fluks, så med det formål er det utvivlsomt essentielt at du studerer den anslåede leveringsdato for rørnøgle. Flere online selskaber tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varer, men vær vagtsom da det nødvendiggør at ordren aflægges forinden et givent klokkeslæt.
9En masse internet virksomheder udlover i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmidler til rørnøgle. Den mest moderne er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente pakken når der er tid til det. Metoden er nemlig vældig nem, og mange gange derudover den mest letkøbte leveringsmåde.