Byggevarepriser.dk

Røreværk

Bosch RØREVÆRK GRW 12 E
4.348 kr.
Se produkt
Festool Røreværk ErgoFix MX 1000/2 E EF HS3R
2.565 kr.
Se produkt
Festool Røreværk ErgoFix MX 1000/2 E EF HS2
2.565 kr.
Se produkt
Bosch RØREVÆRK GRW 12 E (110 V)
4.348 kr.
Se produkt
Festool Røreværk ErgoFix MX 1000 E EF HS3R
2.145 kr.
Se produkt
Festool Røreværk ErgoFix MX 1200 E EF HS3R
2.995 kr.
Se produkt
Festool røreværk ErgoFix MX 1600/2 E EF HS3R
4.140 kr.
Se produkt
Festool Røreværk ErgoFix MX 1000 E EF HS2
2.145 kr.
Se produkt
Bosch RØREVÆRK GRW 18/2 E 1150W
5.885 kr.
Se produkt
Festool røreværk MX 1600/2 EQ DUO DOUBLE
5.700 kr.
Se produkt
Festool røreværk ErgoFix MX 1200/2 E EF HS3R
3.670 kr.
Se produkt
Festool Røreværk ErgoFix MX 1200 E EF HS2
2.995 kr.
Se produkt
Festool Røreværk MX 1000 E EF HS3R
2.123 kr.
Se produkt
METABO RØREVÆRK RWEV 1600-2
3.889 kr.
Se produkt
METABO RØREVÆRK RWEV 1200
1.898 kr.
Se produkt
Festool Røreværk MX 1200 E EF HS2
2.985 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK røreværk EHR20.1 L +WG135
1.998 kr.
Se produkt
METABO RØRVÆRK RW 18 LTX 120 SOLO uden batteri og lader
2.499 kr.
Se produkt
METABO RØREVÆRK RWEV 1200-2
2.499 kr.
Se produkt
METABO RØREVÆRK RWE 1020
1.475 kr.
Se produkt
Collomix røreværk Xo 55 Duo
5.625 kr.
Se produkt
Collomix røreværk Xo1 HF
1.999 kr.
Se produkt
Festool Røreværk MX 1200/2 E EF HS3R
3.660 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK Røreværk EHR 23/2,5S
3.379 kr.
Se produkt
Collomix røreværk Xo4 HF
3.313 kr.
Se produkt
Collomix røreværk Xo 33 Duo
4.699 kr.
Se produkt
Collomix rørværk batteri Xo10NC 18V 5,2Ah
3.998 kr.
Se produkt
Festool Røreværk MX 1600/2 EQ DUO DOUBLE
5.698 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder fremviser et stort udvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare røreværk.
Du bør kende de regler der gør sig gældende for dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Derfor skal man tjekke netbutikkens regningslinjer.
Hvis du har brug for dine byggematerialer med det samme eller bare vil spare fragtgebyret, så kan du med fordel transportere varerne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Der vil være forskel på prisen på billige røreværk fra netbutik til netbutik. Nogle har fokus på gode tilbud, og nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du bør beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Det er absolut utrolig relevant at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
For mange er byggeri lig med stribevis af spørgsmål. Derfor bør du bestille ved en netbutik, som giver tips og tricks til valg af røreværk.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre sælger produkter fra forskellige specialbutikker, og dermed kan du købe fra et bredt udvalg af røreværk online.
De gængse byggekæder findes i store dele af landet, og i kraft af det har du tilbuddet om at købe online og køre varerne selv. Derved har du mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, og samtidig have varerne med det samme.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed når man stopper online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher er små firmaer, som tit drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at bestille røreværk online på deres webshop.
Majoriteten af specialiserede netshops er producenter af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en billigere pris.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Således kan du opleve ekstremt kyndig vejledning fra mennesker med ekspertviden i lige præcis røreværk.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af over 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

røreværk jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

røreværk silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

røreværk bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

røreværk harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i de 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forberedelse er kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du bør forfatte en velovervejet plan, som viser hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og derudover en nummerorden. Husk at være realistisk idet du sammensætter tidsplanen.
2Du har adgang til en overflod af artikler og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til vældig meget brugbar information, specielt hvis du benytter engelske søgeord.
3Der kommer som regel ubelejlige problemer ved svære byggeprojekter, og på grund af det viser det sig af stor betydning at man har afsat betragtelig tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan være afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
4I visse tilfælde kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes hvis projektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte betinges altså af at byggeriet har positiv betydning for miljøet.
5Du kunne tænke over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du bør investere i hjælp fra en fagperson til noget af arbejdet. Ifald du søger assistance fra en fagperson vil det ofte være en god idé at hente tilbud fra forskellige virksomheder.
6Man vil aldrig undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det være vigtigt at have udstyret til rådighed idet du indleder byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at indkalkulere de tilhørende omkostninger i budgettet.
7Det kan være nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig ved vigtige byggerier. Enkelte byggeprojekter skal gerne udføres af flere personer. Endvidere bliver det mere produktivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
8Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for arbejdet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det er fornuftigt at tage noter til alle poster, og dernæst finde frem til ens udgift ved dem enkeltvis.
9Du må aldrig nogensinde glemme din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder arbejdssko som sikring imod mulige skader. Det er af stor betydning at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, især såfremt du ikke investerer i eksperthjælp.
10Ved byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en essentiel rolle. Af den årsag må du tit holde øje med prognosen for vejret i dagene op til projektets begyndelse, så det ikke ganske ubelejeligt begynder at regne når du netop står midt i dit store projekt.
11Det er essentielt at du har de nødvendige materialer handlet ind i god tid før du iværksætter byggeriet. Du har fordel af at notere en simpel note indeholdende de materialer som er nødvendige, og som det næste eftergå materialerne, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket alt.
12Forinden du iværksætter arbejdet må det være aldeles essentielt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der være diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
De højest bedømte byggecentre
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er yderst godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % giver bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er ret så flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er meget overlegent. Vurderingen grundlægges af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver toprating, og bare 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

En stor portion e-forhandlere udlover nu en række forskellige billige leveringsformer til røreværk. Den mest anvendte er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv kan hente dine varer når du har lyst. Leveringsformen er jo usædvanlig let gængelig, og oftest endda den billigste type af levering.

Du kunne ligeledes overveje at få produkterne bragt til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden bliver sædvanligvis lidt mindre billig, men samtidig vældig ukompliceret ift. røreværk online. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog altid være at hente produkterne selv, som jo afhænger af at du opholder dig nærved netshoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på røreværk er selvfølgelig super betydningsfuld ifald du absolut skal bruge ordren fluks, og i det øjemed er det jo fornuftigt at du finder den forventede leveringsdato ved røreværk. En række webshops – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter online, hvilket betinges af at ordren køres igennem forud for et angivent klokkeslæt, så at de kan nå at få varerne på posthuset inden logistikpersonalet får fri.

Nogle enkelte butikker på nettet præsterer levering uden omkostninger på røreværk online, men for det meste kræves det at du aftager for en konkret pris. Desuden skal du snuppe den mindst kostelige mulighed for levering, der typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

En del webshops yder afhentning hvor du køber billig røreværk online men selv henter i butikken. Eksempelvis Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix. Byggekæderne giver eksempelvis klik-og-hent på røreværk i følgende byer:

Haslev, København, Silkeborg, Åbyhøj, Vordingborg, Brønderslev, Glostrup, Korsør, Kokkedal, Valby, Albertslund, Esbjerg, Rudersdal, Farum, Aalborg, Varde, Nørresundby, Ishøj, Lyngby, Ølstykke, Virum, Tårnby, Frederiksværk, Hobro, Hillerød, Hvidovre, Frederikshavn, Dragør, Kalundborg, Allerød, Lillerød, Tilst, Roskilde, Højbjerg, Brøndby, Herlev, Gladsaxe, Stenløse, Brønshøj, Nakskov, Risskov, Nykøbing Falster, Rødovre, Odder, Nyborg, Helsingør, Hjørring, Struer, Middelfart, Svendborg, Sønderborg, Ikast, Hørsholm, Fredericia, Thisted, Jyllinge, Nærum, Aarhus, Lystrup, Gentofte, Køge, Vanløse, Charlottenlund, Ringsted, Værløse, Vallensbæk, Aabenraa, Ballerup, Næstved, Viborg, Solrød Strand, Slagelse, Odense, Hedehusene, Randers, Haderslev, Greve, Vejle, Birkerød, Frederiksberg, Søborg, Skanderborg, Frederikssund, Grenaa, Holstebro, Herning, Taastrup, Skive, Holbæk, Horsens, Brabrand, Rønne, Hedensted, og Kolding, .

Afhentning for røreværk er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Falster, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Når vi ser på data er det klart, at online shoppere som regel søger bl.a. billig røreværk og køb røreværk. Derudover ser vi ofte mennesker kigge efter bl.a. røreværk online, røreværk tilbud og røreværk priser, plus de store byggecentre som Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

Priser på røreværk

Det er jo særdeles praktisk for folk at analysere priser på billige røreværk online i blandt diverse netbutikker, og til gengæld har langt de fleste internet selskaber i Danmark været nødt til at sænke priserne på røreværk enormt, og endda tilbyde fragt uden beregning.

Til gengæld kan det alligevel blive profitabelt at kigge forbi nogle internet forretninger efter tilbud og rabatter på røreværk online inden du placerer ordren, således at man er tryg ved at antage den laveste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

Du skal alligevel være så påvagt, at når en webshop udlover billige røreværk online til salg for en pris der er overordentlig overkommelig, bør det undertiden være en varsel om en fup online butik. Kortkøb er imidlertid omfavnet af en anordning, der garanterer køber imod svindlende online firmaer.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kan du drage nytte af en løsning som for eksempel ViaBill, når du foretrækker at afbetale prisen på røreværk over flere uger. Dette fås typisk ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man ser på søgedata fremstår det markant, at mennesker ofte efterspørger eksempelvis røreværk priser og billig røreværk. Derudover ser vi ofte mennesker søge efter blandt andet røreværk tilbud, køb røreværk samt røreværk online.

Gennemsøg nuværende kunders oplevelser

Trustpilot frembyder absolut fortræffelige muligheder for at beskue en hel del andre brugeres observationer og herved rekommanderer vi, at du bliver klogere på online shoppens vurderinger inden du handler billige røreværk online.

Facebook fører til for øvrigt nogenlunde strålende metoder til at få en idé om e-forhandlerens popularitet. I øvrigt ses en række outlets på nettet hvor du kan aflevere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes bør udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen køber billige røreværk online hos en e-forhandler behøver de principielt gennemgå netshoppens betingelser, men det er i reglen et tidskrævende projekt, især ved de store byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

Et nemt alternativ kunne være at finde ud af om online forretningen er verificeret af e-mærket, grundet at det skulle være en angivelse af at internet butikken respekterer de gældende danske regler, samt at internet butikken undertiden føres tilsyn med af fagmænd som er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god lejlighed til en hjælpende hånd, ifald du bliver udsat for problemstillinger i processen med din handel med røreværk. Tillige anbefaler vi at kunden er hensynstagende til de vigtigste bestemmelser der har indvirkning på købet af røreværk online, til eksempel hvilken returret internet shoppen garanterer.

Her er det virkelig relevant, at man altid opbevarer sin kvittering, således man senere vil kunne vidne om købet af røreværk, uagtet om man har bestilt ved Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma eller Jem og Fix.

Poul L gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Michael Pedersen gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Kim Petersen gav 5 stjerner

God til prisen

Anders Petersen gav 4 stjerner

Nemt køb

9 tips til køb på nettet
1Adskillige online webshops giver i vore dage et stort udvalg af billige fragtformer til røreværk. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, og så skal du blot gå forbi efter dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Metoden er nemlig ualmindeligt gnidningsløs, samt endda desuden den billigste form for levering.
2Før nogen handler billige røreværk hos en forhandler på nettet behøver de faktisk skimme e-butikkens handelsbetingelser, det er dog almindeligvis et tidskrævende projekt. Ligeledes er det fornuftigt at køber er hensynstagende til de væsentligste vilkår gældende for handlen med billige røreværk online, som for eksempel hvilken ombytningsret e-shoppen har.
3Antal dages levering kan være virkelig essentiel når vi har behov for dine nye varer nu og her, så af den grund er det fuldt ud fornuftigt at du studerer det estimerede leveringstidspunkt for røreværk. Flere internet foretagender reklamerer med billig 1 dags fragt på massevis af varer, som dog beroer på at ordren indsendes tidligere end et givent klokkeslæt.
4Trustpilot indebærer ganske ønskværdige muligheder for at vurdere en længere række tidligere forbrugeres tanker og derved er det godt, at du efterforsker online forhandlerens anmeldelser forinden du handler billige røreværk online. Facebook resulterer i ydermere ret værdifulde metoder til at få et kig ind i webbutikkens popularitet.
5Enkelte e-handler i Danmark garanterer billig fragt på røreværk, men tit kun hvis du handler for en konkret sum. Alternativt skulle du beslutte sig for den mest billige leveringsform, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop. Fragttypen er til tider ydermere super ligetil. Den mindst kostelige leveringsmanér er dog at du selv henter varerne.
6Vi slår generelt et slag for handler med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omsluttet af en anordning, hvilket begunstiger folk overfor bedrageriske internet firmaer. Som alternativ burde du drage nytte af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du hellere vil godtgøre betalingen over et længere tidsrum.
7Det er jo ekstremt nemt for alle og enhver at finde tilbud online på billige røreværk fra flere e-forhandlere, og af den grund frembyder utallige online firmaer portofri levering. Til gengæld kan det ikke desto mindre være lønsomt at checke nogle forskellige online selskaber efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, således at man er sikret at antage den mest attraktive pris.
8Den billigste metode til levering vil altid være at hente ordren selv, hvilket er betinget af at du opholder dig i nærheden af netbutikkens adresse. Den leveringsmetode er jo yderst udslagsgivende i tilfælde af at vi har behov for røreværk om få sekunder. Alternativt så sikrer nogle få internet forhandlere billig fragt, men i mange tilfælde afkræver det at der handles for en konkret sum.
9Vi anbefaler generelt at se hvorvidt internet firmaet er e-mærket, fordi det burde være en angivelse af at online shoppen retter sig efter dansk lovgivning, udover at online shoppen jævnligt revurderes af fagmænd som er meget bekendte med reglerne på området. Forinden folk shopper billige røreværk på en butik på nettet kan de på en vis måde studere forhandlerens handelsaftale.