Byggevarepriser.dk

Rørbåndsliber

Metabo Rørbåndsliber RBE 12-180 Set
8.595 kr.
Se produkt
Bernardo Rørbåndsliber TBS 620
1.425 kr.
Se produkt
Bernardo Rørbåndsliber TBS 620 A
2.016 kr.
Se produkt
Bernardo Rørbåndsliber TBS 760
1.529 kr.
Se produkt
Bernardo Rørbåndsliber TBS 760 A
1.810 kr.
Se produkt
METABO RØRBÅNDSLIBER RB 18 LTX 60 SOLO uden batteri og lader
5.498 kr.
Se produkt
METABO RØRBÅNDSLIBER RBE 15-180 SÆT
9.795 kr.
Se produkt
METABO RØRBÅNDSLIBER RBE 9-60 SÆT
8.498 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super vigtigt at se, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Nogle byggekæder tilbyder et enormt vareudvalg, og andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du kan reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, foruden blot rørbåndsliber.
For nogle er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at købe fra en online byggeshop, som tilbyder tips og tricks til valg af rørbåndsliber.
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte varerne på egen hånd. Det er i særdeleshed en mulighed i de gængse byggecentre.
Der findes forskelle i priserne på billige rørbåndsliber hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder de bedste tilbud, og andre giver kompetent rådgivning. Du bør overveje hvad der for dig betyder mest.
Du skal kende de regler der gælder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Du bør derfor undersøge butikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte butikker, som medvirker til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggekæder findes i det meste af landet, og takket være dette har flertallet valget om at bestille online og køre produkterne på egen hånd. Som følge af det kan du vælge at blive fri for leveringsgebyret, og endda hente produkterne med det samme.
De velkendte byggemarkeder tilbyder varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og pga. det kan du handle fra et stort udvalg af rørbåndsliber online.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du få skarpere priser.
Majoriteten af specialiserede webshops ved ekstremt meget om deres produkter, idet de ikke sælger andre varer. Følgelig bør du forvente ekstra informativ assistance fra mennesker med ekspertviden i lige præcis rørbåndsliber.
De fleste nichebutikker på internettet er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du støtte ved at bestille rørbåndsliber online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
rørbåndsliber silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

rørbåndsliber bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

rørbåndsliber jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

rørbåndsliber harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du har mulighed for at få økonomisk støtte til ombygninger. Det gives når ombygningen er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at byggeprojektet har positiv betydning for planeten.
2Der præsenterer sig som regel uventede bump på vejen i tilfælde med avancerede opgaver, og som følge heraf kan det være essentielt at der er afsat rigeligt med tid i kalenderen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at komme i mål.
3Ofte vil det vise sig af stor betydning at nedskrive et regnskab for istandsættelsen, så du har et økonomisk overblik. Det kan blive behjælpeligt at dokumentere samtlige omkostninger, hvorefter man kunne nedskrive prisen på hver enkelt.
4Der ligger ekstremt mange vejledninger og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube er kilde til betydelige mængder gavnlig information, navnligt forudsat at du benytter den engelske version.
5Du må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig afgørende at du har det klar til brug idet du igangsætter arbejdet. Det er desuden vigtigt at påregne de her omkostninger i dit økonomiske overblik.
6Du skal for alt i verden ikke glemme dit eget helbred, så glem ej beskyttelse som fod- og hovedbeklædning der hjælper dig overfor mulige risici. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, navnlig ifald du ikke sikrer dig professionel assistance.
7Måske kan det blive at have noget at sige at du har de relevante materialer handlet ind forud for at du tager fat på byggeprocessen. Du har fordel af at lave en punktforms oversigt hvorpå der noteres alt du skal bruge, og så tjekke hver eneste ting, så du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
8Måske burde det overvejes hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal skaffe professionel assistance til færdiggørelsen af projektet. Ifald du fremskaffer assistance fra en fagperson vil det oftest være en god idé at tage imod tilbud fra forskellige entreprenører.
9Det bør overvejes at søge hjælp til projektet, navnlig når der er tale om vigtige byggerier. Større byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Endvidere vil det vise sig hurtigere og sjovere når man ikke er alene om det.
10Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få en fundamental rolle. På grund af dette kan du ofte lægge mærke til vejrforudsigelserne lige før projektets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning starter med at vælte ned absolut lige når du er godt i gang med dit omfattende byggeprojekt.
11Planlægning vedbliver at være metoden til at lykkes med byggeriet. Du må liste en gennemarbejdet agenda, som fortæller hvilke gøremål der løses hvornår, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af din tidsplan.
12I god tid inden at du indleder byggeprojektet kan det være usandsynligt betydningsfuldt med et tilsagn om, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor vil der være en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
De højest bedømte byggeshops
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut godt arbejde. Scoren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er kolossalt imponerende. Vurderingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er enormt godt arbejde. Karakteren er baseret på 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % giver toprating, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig flot. Ratingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

En masse internet webshops frembyder nu en række forskellige billige fragtløsninger til rørbåndsliber. En yndling er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din pakke når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså temmelig uproblematisk, samt desuden endvidere den billigste form for fragt.

Du burde alternativt foretrække at få leveret til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden bliver tit en tand mindre billig, men tillige ret så fremkommelig for rørbåndsliber online. Den mest billige fragtform vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, men dette afhænger af at du er nærved online firmaets byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på rørbåndsliber er vældig vigtig såfremt du mangler ordren omgående, og med det formål er det selvfølgelig passende at du efterser den estimerede leveringsdato på rørbåndsliber. Masser af forretninger på nettet – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på en række produkter online, som alligevel er afhængig af at bestillingen indsendes før et konkret klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få varerne hen til fragtfirmaet før personalet tager hjem.

Enkelte e-forhandlere lover portofri fragt på rørbåndsliber online, men typisk er det under forudsætning af at man indkøber for et konkret beløb. Ellers burde du overveje den mest betalelige form for fragt, der oftest vil blive at få leveret bestillingen til en pakkeshop.

De store netbutikker tildeler afhentning hvor du køber billig rørbåndsliber hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Stark. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis click-and-collect på rørbåndsliber i følgende byer:

Charlottenlund, Frederiksberg, Aabenraa, Nørresundby, Dragør, Højbjerg, Nærum, Kolding, Haderslev, Esbjerg, Værløse, Hjørring, Lyngby, København, Ølstykke, Slagelse, Aalborg, Grenaa, Jyllinge, Valby, Vanløse, Brøndby, Greve, Hobro, Ikast, Vordingborg, Kalundborg, Ringsted, Lystrup, Aarhus, Randers, Frederikshavn, Thisted, Helsingør, Næstved, Gentofte, Farum, Frederiksværk, Åbyhøj, Struer, Skanderborg, Virum, Skive, Fredericia, Stenløse, Allerød, Middelfart, Herning, Haslev, Taastrup, Horsens, Lillerød, Vejle, Albertslund, Korsør, Hedensted, Frederikssund, Gladsaxe, Risskov, Rønne, Rudersdal, Kokkedal, Tårnby, Viborg, Odense, Herlev, Brønderslev, Søborg, Hvidovre, Solrød Strand, Køge, Hedehusene, Vallensbæk, Brabrand, Ballerup, Birkerød, Varde, Svendborg, Hillerød, Roskilde, Glostrup, Nakskov, Nykøbing Falster, Odder, Tilst, Holbæk, Ishøj, Nyborg, Silkeborg, Holstebro, Rødovre, Sønderborg, Brønshøj, og Hørsholm, .

Afhentning for rørbåndsliber er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere typisk kigger efter fx køb rørbåndsliber og rørbåndsliber online. Vi ser derudover jævnligt online shoppere søge fx rørbåndsliber tilbud, billig rørbåndsliber samt rørbåndsliber priser, plus de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Stark.

Den bedste pris på rørbåndsliber

Det er jo efterhånden usædvanlig ligetil for folk at finde frem til tilbud på billige rørbåndsliber online på flere internet shops, og for det har en lang række webshops fundet det uundgåeligt at formindske udsalgspriserne på rørbåndsliber markant, og endda garantere levering uden beregning.

Det kan dog ikke desto mindre blive rentabelt at se nærmere på nogle få netshops efter rabatter og tilbud på rørbåndsliber online forinden du placerer ordren, således at man ikke er i tvivl om at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de store byggecentre som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen.

Man skal blot være så påpasselig, at i tilfælde af at en netbutik annoncerer billige rørbåndsliber online for en udsalgspris der kan virke usædvanlig billig, så burde det i nogle tilfælde være en indikation på en bedragerisk internet handler. Shopping med kort er heldigvis omfattet af et regelsæt, der passer på køber overfor fup forretninger på nettet.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage fordel af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at afdrage regningen på rørbåndsliber over en periode. Det foreslåes som regel ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

Når vi ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere tit søger blandt andet rørbåndsliber tilbud og rørbåndsliber online. Foruden dette ser man jævnligt mennesker lede efter fx rørbåndsliber priser, billig rørbåndsliber og køb rørbåndsliber.

Udforsk tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot tilbyder helt stabile chancer for at studere ret mange eksisterende brugeres oplevelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du vurderer internet selskabets ratings forud for at du færdiggør din shopping med billige rørbåndsliber online.

Facebook bringer dig for øvrigt en del fremragende muligheder for at få indsigt i e-forhandlerens troværdighed. Foruden det er der nogle shops på nettet som tilbyder folk at ytre en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tilmed burde anvendes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk shopper billige rørbåndsliber online i en webshop kan man i reglen betragte virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det normalt et omfattende projekt, især på de kendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kunne måske være at kigge hvorvidt webshoppen er støttet af e-mærket, siden det bør være en sikring om at e-forretningen føjer gældende dansk lovgivning, og at webshoppen rutinemæssigt efterses af fagfolk som mestrer de gældende regulativer.

Desuden giver det dig mulighed for at få hjælp, hvis du oplever udfordringer ved din shopping med rørbåndsliber. Desuden foreslåes det at du er oppe på mærkerne omkring de væsentligste vilkår der gør sig gældende i forbindelse med købet af rørbåndsliber online, for eksempel hvilken returret online butikken bruger.

I den relation er det samtidig vigtigt, at man stadig sikrer ens kvittering, således man fremadrettet kan bekræfte bestillingen af rørbåndsliber, uafhængig af om man handler ved Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller 10-4.

Anders Johansen gav 5 stjerner

Det var godt !

Peter H gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Else Petersen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Per gav 4 stjerner

Rigtig god service

9 gode råd til når du køber online
1Leveringstidspunktet er naturligvis virkelig vital om vi skal bruge varen inden for kort tid, og derfor er det jo fornuftigt at man efterser den forventede leveringsdato på rørbåndsliber. Masser af online shops tilsiger billig 1 dags levering på en masse produkter, men vær vagtsom da det er påkrævet at bestillingen laves forud for et besluttet tidspunkt.
2Flere firmaer på nettet giver til alt held diverse forskellige billige former for fragt til rørbåndsliber. En af de mest anvendte er p.t. at få leveret til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er nemlig ret fremkommelig, og ofte tillige den billigste leveringsmodel.
3Visse e-handler i Danmark lover levering uden betaling på rørbåndsliber, men tit er det forudsat at der købes for en fastsat pris. I øvrigt skal man gribe den mindst kostelige leveringsmanér, som oftest er at få bragt dine varer til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig af og til omvendt yderst smertefri. Den mest betalelige metode til levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
4Vi tilråder generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket forsvarer folk overfor uægte e-shops. Som alternativ kunne du udnytte en afdragsløsning som fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at honorere beløbet over en periode.
5Det er i høj grad smart for internetbrugere at sammenligne priser online på billige rørbåndsliber fra flere firmaer på nettet, og af den grund tilbyder langt de fleste internet forhandlere portofri levering. Trods dette kan det til hver en tid blive profitabelt at sammenholde et par e-butikker efter billige priser før du bestiller, så du er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris.
6Forud for at nogen køber billige rørbåndsliber hos en internet forhandler burde man utvivlsomt gennemgå virksomhedens forretningsvilkår, det er dog ofte ikke super interessant. Yderligere foreslår vi at køberen er obs på de primære reglementer der er gældende for bestillingen af billige rørbåndsliber online, fx den ombytningspolitik e-forretningen tilsikrer.
7Trustpilot leverer stort set anstændige chancer for at analysere en stor portion eksisterende brugeres reflektioner og derved er det en hjælp, at du bliver klogere på online forretningens anmeldelser forud for at du bestiller billige rørbåndsliber online. Facebook bringer dig derudover flere gode muligheder for at få indblik i online forretningens pålidelighed.
8Generelt slår vi et slag for at kontrollere hvorvidt e-butikken er e-mærke godkendt, grundet at det kan være en indikator for at e-handlen forstår de officielle regler, og at internet virksomheden en gang i mellem overværes af jurister der er meget bekendte med de gældende bestemmelser. Forinden folk bestiller billige rørbåndsliber på en internet handler behøver man for at være sikker gennemløbe butikkens handelsaftale.
9Den billigste form for levering vil til enhver tid være selv at hente ordren, som desværre kræver at du opholder dig med kort afstand til internet selskabets arbejdslager. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være ret bestemmende når vi står og skal bruge rørbåndsliber straks. Alternativt så præsterer indtil flere internet varehuse levering uden betaling, men i reglen kun hvis du handler for en bestemt pris.