Byggevarepriser.dk

Røgovn

Bradley Digital Smoker 6 Racks/Hylder røgovn
5.400 kr.
Se produkt
BBQ Digital Stainless BBDS-70 - Røgovn
8.995 kr.
Se produkt
Borniak Analog UWD-150 - Røgovn
7.495 kr.
Se produkt
Borniak Digital Stainless UWDS-150 - Røgovn
9.495 kr.
Se produkt
Borniak UW-150 - Røgovn
5.995 kr.
Se produkt
Borniak BBQ Digital Stainless BBDS-150 - Røgovn
9.995 kr.
Se produkt
Borniak BBQ Digital BBD-150 - Røgovn
9.495 kr.
Se produkt
Bradley Professional P10 Smoker - BS1019EU
8.699 kr.
Se produkt
Borniak UW-70 - Røgovn
4.595 kr.
Se produkt
Borniak Digital Stainless UW-70 - Røgovn
7.495 kr.
Se produkt
BBQ Digital BBD-70 - Røgovn
7.995 kr.
Se produkt
Bradley Original Bradley Smoker røgovn
3.399 kr.
Se produkt
Borniak Digital UWD-70 - Røgovn
5.995 kr.
Se produkt
Bradley Smoke Generator with Adaptor
1.475 kr.
Se produkt
Bradley Digital Smoker 4 Racks/Hylder røgovn
4.400 kr.
Se produkt
Bradley XL Camo Smoker-røgovn - BS815XLTCEF
3.999 kr.
Se produkt
Bradley Original XL Smoker - BS815XLTCE
3.999 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre tilbyder et bredt udvalg, imens andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør overveje om det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare røgovn.
Det er helt klart meget vigtigt at se, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Såfremt du vil have varerne med det samme eller blot vil undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne personligt. Dette er især muligt i de udbredte byggecentre.
Der er forskel på salgspriserne på billige røgovn hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte giver billige priser, imens andre har fokus på en høj grad af service. Du må reflektere over hvad du vil prioritere.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Du bør derfor læse byggeshoppens betingelser.
For mange er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved bør du handle hos en netbutik, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring røgovn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte virksomheder, som bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggekæder findes nær dig, og pga. det har man mulighed for at købe online og transportere produkterne på eget initiativ. Dermed har man valget om at undvære leveringsomkostningen, og sågar have produkterne nu og her.
De udbredte byggemarkeder forhandler produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort udvalg af røgovn online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er små virksomheder, som tit er dansk ejede, måske tilmed lokalt i dit område. Dem støtter du når du køber røgovn online hos dem.
Forskellige webshops som sælger få produkter er eksperter i de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund får du formentlig en høj grad af kompetent service fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis røgovn.
Diverse specialiserede netshops producerer selv varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online får du lavere priser.
De 10 største byggemarkeder
røgovn harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af mere end 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

røgovn jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

røgovn silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

røgovn bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det er muligt at spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet betinger at byggeprojektet har positiv betydning for planeten.
2Forberedelse bliver kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du skal forfatte en effektiv arbejdsplan, som viser hvilke gøremål der skal laves på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være konkret når du laver planen.
3Du må ikke på noget tidspunkt negligere dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse som sikkerhedshjelm der skåner dig mod potentielle risici. Det er essentielt at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke køber assistance fra en fagperson.
4Ofte vil det vise sig vigtigt at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeri, så du giver sig selv et overblik. Det kan vise sig at være en fordel at beskrive hver enkelt udgift, hvorefter man kunne nedskrive online tilbud på dem enkeltvis.
5Ved udendørs projekter har vejret en betydningsfuld rolle. Derfor bør du regelmæssigt tage et kig på femdøgnsprognosen i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde dit omfattende projekt.
6Måske kan det blive aktuelt at du har de nødvendige bygningsmaterialer til disposition forud for at du påbegynder dit byggeprojekt. Du kan med fordel sammenfatte en hurtig oversigt hvor der bør fremgå alt det du har brug for, og derefter tjekke hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
7Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til dele af projektet, i særdeleshed i tilfælde af krævende projekter. Krævende projekter gør krav på flere mennesker. Desuden vil det blive mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
8Du finder alverdens hjælpeartikler og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube faciliterer temmelig meget brugbar oplysning, navnligt forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
9Husk at kalkulere om det er muligt at klare det hele selv, eller du med fordel kan hente hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du søger assistance fra en fagmand er det normalt at lede efter prisoverslag fra diverse selskaber.
10Længe før du igangsætter dit byggeprojekt kan det blive temmelig vigtigt at være sikker på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete problematikker når det handler om avancerede opgaver, og på grund af det vil det være meningsfuldt at der er afsat passende plads i kalenderen, så man føler sig overbevist om at man når det til siden.
12Du bør ikke mangle udstyr. Ofte kan det være yderst relevant at du har grejet disponibelt idet du går løs med byggeprojektet. Det er desuden en fordel at tage højde for udgifterne hertil i dit regnskab for byggeriet.
De mest folkekære byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er fantastisk imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget overlegent. Scoren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

Temmelig mange internet outlets giver heldigvis en række forskellige billige former for levering til røgovn. Det mest populære er i dag udleveringssteder, og så afhenter du blot dine varer den dag der passer dig. Fragtmetoden er altså rigtig smart, og oftest tillige den billigste leveringsudgave.

Du kunne lige så vel foretrække at vælge udbringning til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er gerne en anelse dyrere, men desuden virkelig bekvem ift. røgovn online. Den mest letkøbte leveringsmulighed er uden tvivl selv at hente pakken, hvilket forudsætter at du opholder dig med kort afstand til internet shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på røgovn kan være særdeles udslagsgivende i tilfælde af at man har brug for din pakke lige om lidt, så derfor er det øjensynligt væsentligt at vi finder det forventede leveringstidspunkt på røgovn. De fleste netshops i Danmark – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 hverdags levering på en masse varenumre online, men glem ikke at det beroer på at ordren lægges tidligere end et konkret tidspunkt, så de garanteret kan nå at få produktet ekspederet inden pakkemedarbejderne har fri.

Flere internet shops sikrer fri fragt på røgovn online, men undertiden kun såfremt der indkøbes for et konkret beløb. Derudover kunne man tage den prisbilligste leveringsform, der gerne er at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop.

En række netbutikker yder click-and-collect hvor du bestiller billig røgovn hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen og XL-Byg. Byggemarkederne giver for eksempel afhentning af røgovn i disse byer:

Kalundborg, Ikast, Fredericia, Ølstykke, Allerød, Aalborg, Charlottenlund, Vanløse, Hvidovre, Greve, Struer, Søborg, Esbjerg, Dragør, Hedehusene, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Næstved, Svendborg, Kokkedal, Ringsted, Taastrup, Aarhus, Glostrup, Vallensbæk, Kolding, Albertslund, Rudersdal, Hørsholm, Slagelse, Gladsaxe, Randers, Farum, Haslev, Skanderborg, Hedensted, Risskov, Korsør, Brønshøj, Stenløse, Odense, Herlev, Frederiksværk, Silkeborg, Lystrup, København, Rødovre, Brøndby, Gentofte, Holbæk, Brabrand, Frederikssund, Brønderslev, Viborg, Hillerød, Haderslev, Ballerup, Grenaa, Frederikshavn, Køge, Aabenraa, Skive, Thisted, Hobro, Horsens, Holstebro, Varde, Middelfart, Ishøj, Helsingør, Birkerød, Vejle, Valby, Roskilde, Odder, Vordingborg, Højbjerg, Herning, Rønne, Sønderborg, Solrød Strand, Virum, Lillerød, Værløse, Hjørring, Nørresundby, Nyborg, Nærum, Tilst, Tårnby, Lyngby, Nakskov, Jyllinge, og Åbyhøj, .

Klik-og-hent ift. røgovn er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Sjælland (Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland).

Ses der på statistikkerne står det markant, at netshoppere som regel kigger efter bl.a. røgovn tilbud og røgovn online. Foruden dette oplever man typisk folk søge fx køb røgovn, røgovn priser og billig røgovn, plus de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4 og Davidsen.

Få den bedste pris på røgovn

Det er jo efterhånden rigtig ligetil for alle at søge information om priser på billige røgovn online fra diverse firmaer på nettet, og altså har de fleste internet selskaber i Danmark set sig nødsaget til at mindske prisniveauet på røgovn voldsomt, og derudover love fragtfri levering.

Derfor kan det alligevel være lukrativt at besigtige flere e-handler efter billige priser på røgovn online inden du handler, således at man er usvigeligt sikker på at modtage den billigste pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Man skal bare være obs på, at når en netshop afsætter billige røgovn online for en tilbudspris som kan ses som himmelråbende god, er det undertiden være et symbol på en uægte e-shop. Køb med betalingskort er i hvert fald omsluttet af en bestemmelse, der hjælper kunden imod uægte online varehuse.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ kan du overveje et tilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du ønsker at afdrage omkostningerne til røgovn senere. Dette fås som regel hos specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Stark.

Når der ses på tallene står det tydeligt, at online shoppere mange gange søger blandt andet røgovn online og røgovn tilbud. Foruden dette oplever man som regel mennesker søge efter bl.a. røgovn priser, køb røgovn samt billig røgovn.

Udforsk nuværende kunders oplevelser

Trustpilot fører til i højeste grad troværdige løsninger til at bese en stor gruppe tidligere køberes bedømmelser og herved er det fornuftigt, at du bliver klogere på internet webshoppens bedømmelser før du bestiller billige røgovn online.

Facebook medfører lige så vel egentlig gode metoder til at få en idé om internet shoppens popularitet. Foruden det ser vi faktisk netbutikker som giver folk mulighed for at udforme en bedømmelse af deres køb, hvilket desuden bør tages i brug til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk handler billige røgovn online i en e-handler kunne man når alt kommer til alt se på netshoppens vilkår, det er dog bare ikke særlig spændende, især ved de gængse byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

En nemmere løsning kunne derfor være at se om internet virksomheden er e-mærket, grundet at det kan være en indikation om at internet forretningen opretholder den officielle danske lovgivning, og at online virksomheden en gang i mellem tilses af eksperter der har nøje kendskab til de gældende regulativer.

Dette er en god mulighed for at få assistance, såfremt du forvoldes vanskeligheder som følge af din handel med røgovn. I øvrigt er det prisværdigt at køber er påpasselig med de mest aktuelle reglementer der kan influere på bestillingen af røgovn online, for eksempel hvilken returrettighed internet forhandleren tilsikrer.

I den forbindelse er det ydermere essesentielt, at man permanent bevarer ens købsbekræftelse, således man en anden gang kan påvise bestillingen af røgovn, uanset om man har bestilt fra Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg eller Jem og Fix.

Maria Olsen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Else G gav 4 stjerner

SUPER

Per L gav 5 stjerner

I gør det super godt

Søren Thomsen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 tips til internetshopping
1Trustpilot resulterer i rigtig habile genveje til at gennemsøge ganske mange andre konsumenters omtaler og derfor foreslår vi, at du eftergår internet firmaets vurderinger forinden du bestiller billige røgovn online. Facebook forærer dig for øvrigt tilpas ønskværdige metoder til at få indsigt i e-firmaets kundefokus.
2Den mest betalelige fragtløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, hvilket afhænger af at du lever i kort afstand af online firmaets arbejdslager. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være ultra aktuel såfremt man mangler røgovn straks. Alternativt så tilbyder enkelte online forhandlere fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der købes for en fastsat pris.
3En hel del firmaer på nettet yder heldigvis en række forskellige billige former for fragt til røgovn. Førstevalget hos mange er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye varer når det passer dig. Fragtmuligheden er jo ret så gnidningsløs, samt i mange tilfælde endvidere den billigste leveringsmåde.
4Det er efterhånden usædvanlig uproblematisk for folk at vurdere tilbud online på billige røgovn i blandt diverse internet forretninger, og ergo præsterer massevis af butikker på nettet portofri fragt. Det kan stadigvæk være udbytterigt at checke nogle få online varehuse efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, så du er skudsikker på at opnå den mest betalelige pris.
5Inden nogen handler billige røgovn på en internet forhandler bør de i virkeligheden granske e-shoppens handelsbetingelser, men det er naturligvis ikke særlig sjovt. Foruden dette er det at foretrække at man er sat ind i de mest vitale regler i forbindelse med handlen med billige røgovn online, fx hvilken returneringsret e-forretningen garanterer.
6Vi anbefaler at bemærke om internet firmaet er verificeret af e-mærket, da det længe har været et signal om at online webshoppen respekterer de gældende danske regler, og at forretningen løbende tilses af specialister der forstår reglementet på området. Forud for at folk køber billige røgovn på en shop behøver man til hver en tid betragte butikkens vilkår.
7Vi tilråder kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfavnet af Indsigelsesordningen, hvilket støtter dig som kunde overfor fup forretninger på nettet. Som alternativ bør du drage fordel af et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, hvis du agter at afdrage beløbet over tid.
8Nogle webbutikker garanterer portofri fragt på røgovn, men oftest kun ifald der købes for et konkret beløb. Alternativt bør du udvælge den billigste mulighed for levering, der i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe produkterne til en pakkeshop. Denne viser sig desværre omvendt ret let gængelig. Den mest betalelige fragtmetode vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
9Leveringsdygtigheden kan være ret så udslagsgivende i tilfælde af at man står og skal bruge dine nye produkter om kort tid, så i det øjemed er det helt klogt at du tjekker den forventede leveringsdato for røgovn. Størstedelen af online firmaer reklamerer med billig 1 dags levering på de fleste produkter, men vær obs på at det påkræver at ordren aflægges inden et fast klokkeslæt.