Byggevarepriser.dk

Røgalarm

LIFE Røgalarm BLUU Circle 10+
126 kr.
Se produkt
LIFE Røgalarm Value 5 år
135 kr.
Se produkt
LIFE Røgalarm 230V
169 kr.
Se produkt
LIFE Røgalarm 230V - Trådløs - Connect
279 kr.
Se produkt
Ensonordic Røgalarm 230v
369 kr.
Se produkt
Yale Smart Living Røgalarm
699 kr.
Se produkt
Elgato Eve Smoke Røgalarm
925 kr.
Se produkt
LIFE Røgalarm VALUE 9V
41 kr.
Se produkt
Netatmo Smart røgalarm
849 kr.
Se produkt
Røgalarm fotoelektrisk, solo.
60 kr.
Se produkt
L-protect Røgalarm Trådløs / 3000 High Frequency
299 kr.
Se produkt
LIFE Røgalarm 9V - Trådløs - Connect
279 kr.
Se produkt
LIFE Røgalarm 9V Trådløs VALUE 2 pak
211 kr.
Se produkt
LIFE Røg/varmealarm LINK
99 kr.
Se produkt
LIFE Røgalarm BLUU Circle 10+ wave
211 kr.
Se produkt
LIFE Røgalarm BLUU 5 år
152 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisen på billige røgalarm hos de forskellige online byggekæder. En del giver de bedste priser, imens nogle har fokus på service. Du bør afveje hvad der for dig betyder mest.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigt eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed et alternativ i de udbredte byggekæder.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Derfor bør du overveje at vælge en webshop, hvor du får rådgivning og sparring omkring røgalarm.
Du bør kende de betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør man tjekke virksomhedens betingelser.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt sortiment af varer, imens andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør bestemme om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge fra, foruden bare røgalarm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder sælger produkter fra talrige nicheshops, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af røgalarm online.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte firmaer, som kan medvirke til øget troværdighed til dig der shopper online. Dette vil nogle se som positivt.
De gængse byggemarkeder findes nær dig, og som følge af det har kunderne mulighed for at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det har man valget om at spare fragtomkostningen, og sågar hente produkterne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netbutikker har en stor passion for det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette vil du opleve en høj grad af gavnlig rådgivning fra personale der er specialister i netop røgalarm.
Diverse nichefokuserede webshops er små virksomheder, som typisk er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du handler røgalarm online fra deres webshop.
De fleste specialiserede netshops styrer selv produktionen af de varer der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

røgalarm harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

røgalarm silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af omkring 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

røgalarm jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

røgalarm bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1For opgaver udendørs kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du jævnligt tage et kig på vejrudsigten i dagene op til projektets begyndelse, så du undgår at det uden varsel starter med at regne bedst som du vil påbegynde dit svære byggeprojekt.
2Forinden du starter byggeprocessen kan det vise sig meget essentielt med et tilsagn om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde diverse regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
3Måske du burde vurdere om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt skal investere i assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Hvis du indhenter professionel hjælp anbefales det at notere uforpligtende tilbud fra diverse håndværkere.
4Man vil aldrig gå ned på værktøj. Typisk vil det vise sig smart at du har det til rådighed inden du går løs med byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at tage højde for de tilhørende udgifter i budgettet for byggeriet.
5Man kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet når byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at renoveringen har en positiv indvirkning på naturen.
6Godt forarbejde vil være vejen til et godt forløb med byggeprocessen. Du kunne overveje at udarbejde en struktureret strategi, som fortæller hvilke gøremål du vil lave på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver din agenda.
7Det kan vise sig essentielt at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar til brug forinden du indleder dit byggeprojekt. Du kan notere en overskuelig liste som indeholder det der er nødvendige, og derefter granske punkterne, således at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
8Det er oplagt at spørge om assistance til arbejdet, især når det kommer til omfangsrige byggerier. Omfattende byggeprojekter bør udføres af flere folk. I øvrigt vil det vise sig mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
9Ofte vil det være afgørende at have lavet et udgiftsbudget for projektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil være fornuftigt at kortlægge samtlige omkostninger, og så nedfælde billige priser på dem alle sammen.
10Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som arbejdshjelm der skåner dig imod eventuelle uheld. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke har professionel assistance.
11Der kommer stort set altid uforudsigelige bump på vejen ved avancerede opgaver, og herved er det afgørende at man afsætter rimelig plads i planen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
12Der kan findes rigelige mængder af guides og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube kan hjælpe med vældig meget brugbar information, i særlig grad forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
De mest folkekære byggekæder
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er kolossalt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er meget imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er meget flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er ekstremt betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er bedst?

Temmelig mange online outlets frembyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmidler til røgalarm. Den mest moderne er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, og så afhenter du blot dine nye varer når du har tid. Muligheden er nemlig meget bekvem, og mange gange desuden den billigste metode til levering.

Du kan omvendt prøve at få det leveret til dit hus eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden er almindeligvis et hak mere pebret, men omvendt i høj grad enkel for røgalarm online. Den mindst kostelige type af levering er utvivlsomt at hente varerne selv, men den løsning betinges af at du opholder dig i nærheden af webshoppens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på røgalarm er selvfølgelig super betydningsfuld forudsat man absolut skal bruge dine nye produkter lige om lidt, og herved er det ret så på sin plads at du gransker leveringstiden ved røgalarm. Mange e-shops – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre online, men glem ikke at det antager at bestillingen fuldbyrdes før et besluttet tidspunkt, sådan at de kan nå at få varen afsted før de pakkeansatte har fyraften.

Indtil flere byggemarkeder garanterer levering uden gebyr på røgalarm online, men i reglen kun hvis du køber for en bestemt sum. Som alternativ kan man vælge den mest letkøbte leveringsudgave, der ofte vil være at få leveret dine produkter til et udleveringssted.

En lang række netbutikker foreslår afhentning hvor man bestiller billig røgalarm derhjemme men afhenter i butikken. For eksempel Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan. Byggemarkederne frembyder blandt andet afhentning af røgalarm i følgende byer:

Tilst, Kalundborg, Risskov, Odder, Allerød, Ikast, Kolding, Lillerød, Tårnby, Charlottenlund, Middelfart, Gentofte, Vanløse, Brønderslev, Vejle, Nyborg, Sønderborg, Frederiksberg, Ølstykke, Værløse, Farum, Struer, Korsør, Vordingborg, Kokkedal, Hvidovre, Søborg, Brabrand, Haderslev, Herning, Roskilde, Horsens, Albertslund, Hedensted, Thisted, Frederiksværk, Ishøj, Hobro, Virum, Nakskov, Viborg, Frederikssund, Lystrup, Ballerup, Ringsted, Rønne, Fredericia, Højbjerg, Nærum, Nørresundby, Hillerød, Skive, Gladsaxe, Holstebro, Hørsholm, Solrød Strand, Åbyhøj, Svendborg, Nykøbing Falster, Lyngby, Aabenraa, Taastrup, København, Holbæk, Greve, Køge, Glostrup, Haslev, Næstved, Skanderborg, Brøndby, Stenløse, Dragør, Helsingør, Brønshøj, Frederikshavn, Randers, Rødovre, Odense, Hedehusene, Grenaa, Jyllinge, Valby, Rudersdal, Silkeborg, Aalborg, Aarhus, Slagelse, Hjørring, Esbjerg, Birkerød, Varde, Vallensbæk, og Herlev, .

Klik-og-hent for røgalarm er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Når man kigger i tendenserne er det markant, at folk mange gange leder efter for eksempel køb røgalarm og røgalarm priser. Foruden dette oplever man typisk internet shoppere søge blandt andet billig røgalarm, røgalarm online og røgalarm tilbud, plus de gængse byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Rabat på røgalarm

Det er ultra uproblematisk for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige røgalarm online i blandt forskellige internet selskaber, og herved har en hel del online forhandlere været presset til at at mindske priserne på røgalarm betragteligt, og ovenikøbet frembyde fragt uden betaling.

Derfor kan det immervæk være lønnende at se nærmere på enkelte e-shops efter tilbud på røgalarm online forinden du gennemfører dit køb, så man er usvigeligt sikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Du skal bare være så påpasselig, at når en internet handler udlover billige røgalarm online på tilbud til en pris som anses for ufattelig gunstig, så burde det ofte være et faresignal om en snydagtig e-forretning. Handler med kort er i hvert fald dækket ind under en foranstaltning, som forsvarer folk overfor snydagtige online forhandlere.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du vælge en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at godtgøre prisen på røgalarm ude i fremtiden. Det tilbydes typisk i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Ved kig i statistikkerne bliver det markant, at internetbrugere typisk leder efter fx køb røgalarm og røgalarm priser. Vi ser desuden mange gange folk søge fx billig røgalarm, røgalarm tilbud samt røgalarm online.

Udforsk tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot bringer dig uden sammenligning uafhængige løsninger til at eftersøge en lang række andre køberes reflektioner og derfor går vi ind for, at du evaluerer e-forretningens omtaler før du lægger din bestilling på billige røgalarm online.

Facebook forærer dig på samme måde faktisk strålende metoder til at få indblik i e-shoppens troværdighed. Tilmed ser vi en række outlets på nettet som tilbyder kunderne at udforme en kritik af ordreforløbet, hvilket ydermere bør bruges til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden nogen shopper billige røgalarm online i en internet butik kunne man til hver en tid gennemløbe netshoppens vilkår, men det er typisk et omfattende arbejde, i særdeleshed hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

En nemmere løsning er at se om internet virksomheden er e-mærket, fordi det er en sikkerhed for at online virksomheden efterfølger dansk lovgivning, tillige med at virksomheden tit tilses af jurister som forstår vedtægterne på området.

Dette er desuden din genvej til bistand, såfremt du oplever dilemmaer i forbindelse med dit køb af røgalarm. For øvrigt tilrådes det at kunden er vaks omkring de mest vedkommende vedtægter der indvirker på bestillingen af røgalarm online, for eksempel den ombytningspolitik internet webshoppen bruger.

Her er det tilmed vigtigt, at man når som helst opbevarer sin ordremail, således man fremadrettet kan eftervise købet af røgalarm, uafhængig af om man shopper fra Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Stark.

Poul N gav 5 stjerner

god service

Jette Sørensen gav 4 stjerner

Nemt køb

Hanne Andersen gav 5 stjerner

Det var godt !

Kirsten Mortensen gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 tips til din online shopping
1Antal dages levering er super væsentlig hvis man skal bruge ordren lige om lidt, så i det øjemed er det virkelig centralt at man efterser det forventede leveringstidspunkt ved røgalarm. Masser af e-butikker i Danmark yder billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varer, som alligevel er påkrævet at handlen laves før et aftalt tidspunkt.
2Før folk køber billige røgalarm på en e-forretning burde man i princippet gennemlæse webbutikkens vilkår, men det er tit ikke super interessant. Tilsvarende anbefales det at køberen er vidende om de mest essentielle forhold der har indflydelse på handlen med billige røgalarm online, eksempelvis den returret shoppen kører med.
3Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en regel, som forsvarer en overfor uægte online forretninger. Som en alternativ mulighed kan du vælge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du agter at dække prisen af flere omgange.
4Vi tilråder generelt at efterse hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket, hvilket generelt er et signal om at internet virksomheden opretholder de danske retningslinjer, og at internet forretningen regelmæssigt revideres af fagmænd der har ekspertise inden for lovgivningen. Forinden folk shopper billige røgalarm i en e-shop kunne man for at være på den sikre side gennemløbe virksomhedens forretningsbetingelser.
5Trustpilot indebærer temmelig relevante genveje til at gennemgå mange øvrige konsumenters vurderinger og på grund af dette støtter vi, at du ser nærmere på online forretningens omtaler forinden du shopper billige røgalarm online. Facebook tilbyder dig også visse fine genveje til at få indsigt i e-forhandlerens popularitet.
6En lang række online selskaber frembyder i øjeblikket diverse forskellige billige muligheder for fragt til røgalarm. Den mest almindelige er i vore dage levering til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter din bestilling lige når det passer dig. Den er nemlig meget smart, og oftest endda den prisbilligste leveringsmåde.
7Det har vist sig at være særligt hensigtsmæssigt for enhver at prissammenligne online på billige røgalarm i blandt forskellige internet outlets, og ergo præsterer en hel del internet virksomheder portofri fragt. Men det kan immervæk blive rentabelt at tjekke enkelte webshops efter tilbud og udsalg inden du placerer ordren, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den skarpeste pris.
8Den prisbilligste løsning til levering vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som jo står og falder med at du bor nærved e-butikkens lager. Den fragtmulighed er selvfølgelig særligt essentiel forudsat du absolut skal bruge røgalarm øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer nogle enkelte online selskaber levering uden omkostninger, men tit er det så præmissen at man shopper for en konkret pris.
9En række online webshops yder fragt uden betaling på røgalarm, men i de fleste tilfælde kun hvis der erhverves for en bestemt sum. Alternativt skulle man snuppe den mest prisbevidste fragtmetode, der typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Løsningen er oftest også usædvanlig gnidningsløs. Den prisbilligste form for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.