Byggevarepriser.dk

Rockfon plader pristjek

Er du på udkig efter rockfon plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 rockfon plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder fremviser et enormt udvalg af produkter, og andre specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal tænke igennem om det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge fra, foruden bare rockfon plader.
Når du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre varerne personligt. Dette er navnligt en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man kende webshoppens betingelser.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige rockfon plader fra netbutik til netbutik. Nogle giver gode priser, imens nogle vil have service. Du bør tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. På grund af det kan du bestille ved en netbutik, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af rockfon plader.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder forhandler varer fra talrige nicheshops, og af den grund kan du vælge fra et bredt sortiment af rockfon plader online.
De store byggemarkeder er populære og almenkendte firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed når du skal købe online. Det vil nogle se positivt på.
De kendte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og dermed har kunderne tilbuddet om at købe online og køre byggematerialerne selv. Som følge af det har man valget om at blive fri for leveringsomkostningen, og ovenikøbet skaffe varerne med det samme.

Nichewebshop

En masse online nichebutikker er producenter af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online vil du få skarpere priser.
Størsteparten af webshops i små nicher har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Således vil du få super erfaren rådgivning fra ansatte med ekspertviden i lige præcis rockfon plader.
Forskellige webshops som sælger få produkter er iværksætterfirmaer, som tit er danske, gerne endda lokalt nær dig. Disse hjælper du ved at handle rockfon plader online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

rockfon plader silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

rockfon plader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

rockfon plader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

rockfon plader harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forinden du optager byggeprocessen kan det være vildt betydningsfuldt at sikre sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig forskellige regler for, hvad du må, og hvad du ikke må.
2Du skal for alt i verden ikke glemme dit eget ve og vel, så husk beklædning såsom sikkerhedshjelm som hjælp mod eventuelle skader. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, navnlig hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
3Typisk vil det være fornuftigt at lave et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive fordelagtigt at dokumentere samtlige udgifter, hvorefter man kan indsamle omkostningen ved dem alle sammen.
4Det er vigtigt at du har de fornødne materialer klar forinden du går til værks med din byggeproces. Du har fordel af at notere en overskuelig huskeliste som samler alle de ting du har brug for, og bagefter efterse hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
5Man skal under ingen omstændigheder undvære værktøj. Det kan vise sig at være vigtigt at have det klar til brug når du indleder byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at tage højde for disse omkostninger i økonomien.
6Der viser sig typisk uforudsete bump på vejen når det gælder omfangsrige projekter, og derfor vil det være afgørende at der afsættes en del plads i kalenderen, som vil medvirke til at man er selvsikker på at man når det til siden.
7Godt forarbejde vil altid være kilden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du anbefales at liste en strømlinet agenda, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Vær konkret når du nedskriver din agenda.
8Det er oplagt at få hjælp til projektet, især såfremt det er omfangsrige byggerier. Større byggeprojekter behøver flere mennesker. Endvidere bør det blive hurtigere og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
9For udendørs opgaver har vejrsituationen en afgørende rolle. Således kan du tit kigge på udsigten ift. vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger når du netop er ved at færdiggøre dit komplicerede byggeprojekt.
10Du kan spørge om økonomisk støtte til byggerier. Det ydes såfremt ombygningen er miljøvenligt. Det beroer altså på at byggeprojektet påvirker naturen.
11Du burde måske overveje om du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal købe assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Når du vil benytte hjælp fra en fagmand er det fornuftigt at søge priser fra forskellige foretagender.
12Du finder utrolig mange hjælpeartikler og videoer på nettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube giver dig adgang til ekstremt meget brugbar information, ikke mindst når du benytter engelske ord i din søgning.
Danskernes favorit byggecentre
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er usædvanligt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er kolossalt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er absolut imponerende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

En hel del online firmaer giver i øjeblikket en række forskellige billige former for levering til rockfon plader. En af de mest benyttede er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente varerne præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig i høj grad smart, samt ofte derudover den mest billige leveringsmulighed.

Du bør på samme måde beslutte dig for at få pakken bragt til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden er almindeligvis en kende mere omkostningsfuld, men på den anden side i høj grad gnidningsløs for rockfon plader online. Den prisbilligste metode til levering er utvivlsomt at du selv henter ordren, men det forudsætter at du er nær internet selskabets butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på rockfon plader er ultra vigtig når vi står og skal bruge produktet om få sekunder, så i det øjemed er det aldeles centralt at vi studerer den anslåede leveringstid for rockfon plader. De fleste internet foretagender – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer online, men vær på vagt da det stiller krav om at ordren placeres før et fastslået tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få pakken på posthuset forinden de logistikansatte får fri.

Nogle enkelte shops på nettet garanterer portofri levering på rockfon plader online, men typisk kun ifald man indkøber for en bestemt sum. Derudover skal du udse dig den billigste leveringsmodel, hvilket tit vil blive at få dem til at køre ordren til et udleveringssted.

Størstedelen af byggecentre tilbyder afhentning hvor du bestiller billig rockfon plader på nettet og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix. Byggemarkederne udlover blandt andet afhentning af rockfon plader i følgende byer:

Rønne, Ølstykke, Risskov, Kalundborg, Ringsted, Herlev, Kokkedal, Brabrand, Herning, København, Skanderborg, Allerød, Randers, Frederiksværk, Brønshøj, Lyngby, Farum, Værløse, Aabenraa, Gentofte, Tårnby, Frederiksberg, Varde, Greve, Korsør, Solrød Strand, Kolding, Lillerød, Thisted, Ishøj, Hobro, Odder, Fredericia, Nærum, Birkerød, Odense, Nørresundby, Rudersdal, Søborg, Vallensbæk, Vanløse, Frederikssund, Silkeborg, Svendborg, Nykøbing Falster, Brøndby, Glostrup, Gladsaxe, Højbjerg, Virum, Holstebro, Hedensted, Aalborg, Albertslund, Aarhus, Holbæk, Frederikshavn, Åbyhøj, Hjørring, Grenaa, Sønderborg, Haderslev, Skive, Valby, Brønderslev, Middelfart, Struer, Jyllinge, Tilst, Hillerød, Helsingør, Charlottenlund, Hørsholm, Roskilde, Taastrup, Esbjerg, Hvidovre, Nakskov, Ballerup, Rødovre, Vejle, Nyborg, Køge, Vordingborg, Horsens, Slagelse, Ikast, Lystrup, Haslev, Dragør, Viborg, Næstved, Stenløse, og Hedehusene, .

Klik-og-hent af rockfon plader er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland) og Sjælland (Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster).

Når vi kigger i data står det tydeligt, at folk typisk leder efter fx rockfon plader priser og rockfon plader online. Vi ser desuden mange gange online shoppere kigge efter fx køb rockfon plader, rockfon plader tilbud samt billig rockfon plader, plus de udbredte byggecentre som Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Bedste tilbud på rockfon plader

Det har vist sig at være ret så simpelt for købere at finde de bedste priser på billige rockfon plader online i blandt forskellige e-forhandlere, og derfor har en lang række e-forhandlere været presset til at at sænke priserne på rockfon plader helt i bund, og i øvrigt garantere portofri levering.

Trods dette kan det alligevel vise sig rentabelt at kigge forbi nogle netbutikker efter tilbud og udsalg på rockfon plader online inden du placerer ordren, således at man er usvigeligt sikker på at antage den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Silvan.

Du bør lige meget hvad være så påpasselig, at ifald en online virksomhed udbyder billige rockfon plader online til en tilbudspris der kan ses som ubegribelig beskeden, så er det undertiden være et bevis på en falsk e-butik. Kortkøb er på den anden side dækket ind under en retningslinje, hvilket bistår en overfor uoprigtige online webshops.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt burde du overveje et afdragstilbud som fx ViaBill, når du agter at betale betalingen af rockfon plader over en længere periode. Det fås typisk i specialiserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

Når man kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at netshoppere ofte søger bl.a. rockfon plader online og køb rockfon plader. Derudover oplever man mange gange netshoppere kigge efter blandt andet rockfon plader tilbud, rockfon plader priser og billig rockfon plader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rockfon plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Udforsk tidligere køberes evalueringer

Trustpilot frembyder tilpas solide chancer for at se nærmere på flere eksisterende kunders iagttagelser og herved kan det anbefales, at du sonderer online firmaets kritik forud for at du lægger din bestilling på billige rockfon plader online.

Facebook giver dig tilsvarende visse ærlige genveje til at få indtryk af internet selskabets popularitet. Herinde er der nogle internet outlets hvor du kan udfærdige en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde bør benyttes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen handler billige rockfon plader online i en internet webshop kunne de når alt kommer til alt gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens forretningsvilkår, dog er det gerne ikke specielt ophidsende, i særdeleshed med de udbredte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Alternativet kunne være at kigge hvorvidt netshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det ofte er en antydning af at internet selskabet forsvarer de opstillede regler, og at online shoppen af og til kontrolleres af sagkyndige som er inde i bestemmelserne på området.

Det giver dig genvej til at blive hjulpet, for så vidt du oplever udfordringer i processen med din ordre på rockfon plader. Ligeledes foreslår vi at køberen er på vagt for de mest betydningsfulde vilkår der har indvirkning på købet af rockfon plader online, til eksempel den returret online butikken har.

Derfor er det ydermere relevant, at man stadigvæk bevarer ens kvittering på e-mail, således man altid vil kunne bevise sin bestilling af rockfon plader, hvad end man køber ved Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Davidsen.

Helle Nielsen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Jens Johansen gav 4 stjerner

Virkelig god service

Marianne Mortensen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Erik gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 gode råd til når du køber online
1Leveringstidspunktet er naturligvis ret afgørende ifald du behøver dine nye produkter om få sekunder, så derfor er det aldeles afgørende at man tjekker den forventede leveringsdato for rockfon plader. Størstedelen af online webshops stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på en række af deres varer, som tager udgangspunkt i at ordren køres igennem før et bestemt klokkeslæt.
2Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er en del af en forordning, der passer på køber imod fup internet selskaber. Alternativt burde du anvende en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at betale pengene af flere omgange.
3Temmelig mange internet webshops foreslår heldigvis en række forskellige billige leveringsmetoder til rockfon plader. En favorit iblandt mange er p.t. at få sendt til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er nemlig i høj grad smertefri, samt endda ydermere den billigste leveringsmanér.
4Flere webshops frembyder gebyrfri levering på rockfon plader, men for det meste er det betinget af at man handler for en konkret pris. Ellers kan du snuppe den mindst kostelige fragtmulighed, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Fragtløsningen er i regelen ligeledes ret så fleksibel. Den billigste type af levering vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
5Den mest letkøbte fragtløsning kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men dette betinges af at du opholder dig nær internet forhandlerens arbejdslager. Den leveringsmodel kan i nogle tilfælde være rigtig vital i tilfælde af at man har brug for rockfon plader nu og her. Alternativt så garanterer flere e-forretninger i Danmark billig fragt, men i mange tilfælde påkræves det at der aftages for et konkret beløb.
6Trustpilot leverer ret så habile muligheder for at granske ganske mange tidligere brugeres opfattelser og derfor tilråder vi, at du tolker online firmaets bedømmelser inden du handler billige rockfon plader online. Facebook frembyder desuden nogle fordelagtige muligheder for at få et kig ind i internet butikkens kundetilfredshed.
7Vi slår generelt et slag for at efterse om e-butikken er e-mærket, som længe har været en garanti for at internet forhandleren overholder de danske regler, foruden at butikken nu og da ses til af fagmænd som mestrer bestemmelserne på området. Forud for at nogen køber billige rockfon plader på en online webshop behøver de i og for sig løbe igennem e-butikkens regler.
8Det er efterhånden usædvanlig problemfrit for almindelige dødelige at finde tilbud online på billige rockfon plader på forskellige internet firmaer i Danmark, og af den grund tilbyder masser af online selskaber levering uden beregning. Til gengæld kan det immervæk være fordelagtigt at efterprøve en række online selskaber efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, så man er velinformeret til at få fat i den mindst kostelige pris.
9Inden nogen køber billige rockfon plader hos en netshop burde man principielt skimme virksomhedens handelsvilkår, men det er uden tvivl en omfattende opgave. Udover dette er det klogt at kunden er opmærksom på de mest vitale forhold der indvirker på bestillingen af billige rockfon plader online, som eksempelvis den ombytningspolitik internet shoppen benytter.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk