Byggevarepriser.dk

Rivebræt

Rivebræt våffla 285x150mm
218 kr.
Se produkt
Rivebræt hm 90° k24 130x230 mm
723 kr.
Se produkt
Rivebræt hm 90° k36 130x230 mm
726 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er navnligt muligt ved de store byggekæder.
Det er absolut super afgørende at vide, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du kigge hos de andre.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige rivebræt hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har lave priser, og nogle vil have en høj grad af service. Du bør overveje hvad du vil prioritere.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Af den grund skal man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
For nogle er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. Hermed kan du med fordel bestille ved et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring rivebræt.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt produktsortiment, hvorimod andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan beslutte om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare rivebræt.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder finder du mange steder i landet, og derfor har kunderne valget om at købe online og transportere materialerne på eget initiativ. Takket være dette har du mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt ovenikøbet få varerne lige nu.
De gængse byggekæder forhandler varer fra mange forskellige nichebutikker, så du kan handle fra et stort udvalg af rivebræt online.
De store byggecentre er udbredte og velkendte butikker, som kan bidrage til øget troværdighed når du shopper online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online får du bedre priser.
Alverdens nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, der oftest har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse støtter du idet du køber rivebræt online fra deres webshop.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse varer. Altså bør du forvente en høj grad af gavnlig service fra personale som er eksperter i lige præcis rivebræt.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

rivebræt harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

rivebræt jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

rivebræt bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

rivebræt silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan overvejes om det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal få hjælp fra en ekspert til dele af arbejdet. Forudsat at du tager imod professionel assistance kunne det være en god idé at søge forslag fra en håndfuld foretagender.
2I nogle tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få såfremt byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Bidraget betinges altså af at projektet influerer positivt på miljøet.
3Der kommer altid utidige vanskeligheder når det gælder større byggeprojekter, og altså vil det vise sig betydningsfuldt at der afsættes en del plads i tidsplanen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at komme i mål.
4Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til byggearbejdet, navnlig når det kommer til større byggeopgaver. Flere projekter stiller krav om flere mennesker. I øvrigt bliver det mere effektivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
5Du skal ikke negligere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som sikkerhedshjelm der hjælper dig mod eventuelle risici. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
6For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Derfor bør du regelmæssigt kigge på vejrprognosen når du nærmer dig starten på projektet, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at vælte ned i samme sekund som du er startet på dit store byggeprojekt.
7Du må nødig undvære arbejdsredskaber. Det er afgørende at du har grejet parat forinden du igangsætter arbejdet. Derudover er det vigtigt at medregne omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
8Typisk vil det være afgørende at have lavet en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har en økonomisk ramme. Det må være behjælpeligt at kortlægge hver eneste udgift, og efterfølgende tjekke ens udgift ved dem én og én.
9Der kan findes et stort udvalg af artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube bringer dig temmelig meget konstruktiv info, specielt hvis man kigger på engelsk.
10Måske det viser sig fundamentalt at have de presserende byggematerialer tilgængelige før du kaster dig over byggeriet. Du får god gavn af at udarbejde en enkel liste hvor der bør fremgå alt hvad der skal bruges, og som det næste eftergå hver eneste ting, hvormed du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
11Planlægning vedbliver at være nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du skal forfatte en gennemarbejdet handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver der løses hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Husk at være realistisk idet du nedskriver din arbejdsplan.
12Forud for at du påbegynder arbejdet kan det være ufatteligt essentielt at have styr på, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
De mest folkekære byggemarkeder
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er meget imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er yderst godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er absolut flot. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er temmelig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

Flere netshops frembyder nu et bredt udvalg af billige leveringsmåder til rivebræt. En der er meget almindelig er nu til dags udleveringssteder, så du selv har mulighed for at hente din bestilling den dag der passer dig. Den er nemlig virkelig fremkommelig, og endda endvidere den billigste leveringsversion.

Du kunne ligeledes prøve at få pakken sendt hjem til dig eller ud på dit arbejde. Leveringsformen viser sig desværre en tak mere bekostelig, men desuden vældig hensigtsmæssig for rivebræt online. Den billigste mulighed for fragt vil dog altid være selv at hente ordren, men den mulighed er betinget af at du lever i nærheden af webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på rivebræt er naturligvis virkelig betydningsfuld såfremt man har behov for dine nye produkter straks, og herved er det ret så fornuftigt at vi finder leveringstiden på rivebræt. Flere e-handler – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – frembyder billig 1 dags levering på en række varenumre online, men glem ikke at det er forudsat at orden realiseres inden et aftalt tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet inden logistikpersonalet får fri.

Nogle internet firmaer yder fragt uden omkostninger på rivebræt online, men i reglen kun ifald man aftager for et bestemt beløb. Derudover kan du gribe den prisbilligste type af levering, der typisk er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et afhentningssted.

Flere netbutikker tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig rivebræt online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen og XL-Byg. Byggekæderne giver eksempelvis click-and-collect på rivebræt i disse byer:

Lillerød, Horsens, Nakskov, Randers, Rødovre, Brabrand, Vanløse, Åbyhøj, Ballerup, Taastrup, Valby, Farum, Solrød Strand, Vallensbæk, Kokkedal, Ølstykke, Skive, Greve, Nykøbing Falster, Vordingborg, Hørsholm, Brønderslev, Frederiksværk, Hvidovre, Risskov, Helsingør, Roskilde, Ishøj, Jyllinge, Ringsted, Tårnby, Haslev, Hjørring, Aarhus, Haderslev, Hillerød, Nærum, Hedensted, Herning, Gladsaxe, Fredericia, Værløse, Lyngby, Frederikssund, Glostrup, Tilst, Allerød, Kalundborg, Rudersdal, Brøndby, Stenløse, København, Birkerød, Sønderborg, Nørresundby, Højbjerg, Aabenraa, Albertslund, Nyborg, Køge, Viborg, Virum, Aalborg, Holbæk, Frederiksberg, Struer, Slagelse, Varde, Frederikshavn, Herlev, Næstved, Rønne, Lystrup, Svendborg, Skanderborg, Hedehusene, Dragør, Søborg, Grenaa, Gentofte, Holstebro, Brønshøj, Kolding, Hobro, Korsør, Odder, Ikast, Silkeborg, Odense, Esbjerg, Vejle, Thisted, Charlottenlund, og Middelfart, .

Click-and-collect ift. rivebræt er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Bornholm).

Ved kig i data fremstår det markant, at online shoppere som regel kigger efter blandt andet rivebræt tilbud og rivebræt online. Foruden dette oplever vi ofte mennesker efterspørge blandt andet køb rivebræt, rivebræt priser samt billig rivebræt, foruden de kendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Tilbud på rivebræt

Det er virkelig smertefrit for forbrugerne at vurdere tilbud på billige rivebræt online i blandt diverse internet forhandlere i Danmark, og for det har en lang række forretninger på nettet set sig tvunget til at trykke priserne på rivebræt kolossalt, og endda garantere levering uden betaling.

Derfor kan det immervæk være gunstigt at tjekke nogle e-firmaer efter billige priser på rivebræt online før du gennemfører din handel, således at man er skråsikker på at opnå den mest billige pris. Kig ikke bare på de kendte byggekæder som Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du må trods alt ikke undervurdere, at når en butik på nettet afhænder billige rivebræt online til salg for en pris som er uhørt gunstig, kunne det mange gange være et karakteristika der viser en uærlig e-butik. Kortbetalinger er ikke desto mindre dækket ind under et regulativ, der støtter dig som køber overfor uægte outlets på nettet.

Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du agter at godtgøre omkostningerne til rivebræt over en periode. Det fås normalt hos online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Ses der på statistikkerne står det klart, at online shoppere tit efterspørger bl.a. rivebræt tilbud og rivebræt online. Foruden dette ser man som regel mennesker søge efter bl.a. rivebræt priser, køb rivebræt samt billig rivebræt.

Udforsk tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot indebærer i højeste grad habile muligheder for at inspicere mange nuværende brugeres observationer og på grund af dette går vi ind for, at du analyserer internet forretningens ratings inden du placerer din ordre på billige rivebræt online.

Facebook fører til på samme måde ret relevante løsninger til at få indblik i internet forretningens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi endda online shops i Danmark hvor folk kan publicere en bedømmelse af købsoplevelsen, som tillige burde udnyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen køber billige rivebræt online på en internet butik behøver man helt sikkert granske deres betingelser, det er dog undertiden en omfattende opgave, især på de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Et andet alternativ kan derfor være at kigge om e-handlen er medlem af e-mærket, grundet at det typisk er en forsikring om at internet forhandleren tilslutter sig de danske regler, samt at netbutikken af og til revideres af eksperter som er meget fortrolige de gældende love.

Desuden tilbydes du lejlighed til bistand, ifald du møder problemstillinger som følge af din bestilling af rivebræt. Foruden dette er det at foretrække at køberen er vaks omkring de mest vitale reglementer der kan influere på købet af rivebræt online, fx hvilken byttepolitik online shoppen har.

Her er det også essesentielt, at man altid beholder ens købsbekræftelse, så man en anden gang vil kunne dokumentere sin bestilling af rivebræt, uanset om man handler fra 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Søren gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Henrik gav 4 stjerner

Intet at klage over

Marianne gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Niels gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 gode råd til online shopping
1Inden nogen køber billige rivebræt på en internet forhandler behøver de principielt gennemlæse netshoppens forretningsvilkår, men det er normalt ikke særlig interessant. Tilsvarende er det klogt at køberen er opmærksom på de elementære retningslinjer der har indflydelse på købet af billige rivebræt online, eksempelvis hvilken returret online forretningen garanterer.
2Det er efterhånden ultra smart for enhver at finde de laveste priser online på billige rivebræt hos forskellige internet shops, og følgelig frembyder en hel del online butikker fragtfri levering. Derfor kan det stadigvæk være rentabelt at besigtige et par online firmaer efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at modtage den laveste pris.
3En stor portion internet foretagender frembyder nu til dags alverdens billige leveringsudgaver til rivebræt. En af de mest anvendte er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså særdeles let gængelig, og desuden endvidere den mest prisbevidste leveringsmåde.
4Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af en lovbestemmelse, som begunstiger dig som køber imod uærlige internet selskaber. Som alternativ bør du drage fordel af et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil dække prisen senere.
5Vi går generelt ind for at efterse hvorvidt webbutikken er støttet af e-mærket, eftersom det skulle være en indikation om at internet shoppen efterfølger dansk lovgivning, foruden at internet forretningen lejlighedsvis vurderes af fagfolk som forstår reglementet på området. Inden folk bestiller billige rivebræt hos en online webshop burde de i princippet få overblik over butikkens handelsaftale.
6Trustpilot indebærer sådan set fantastiske muligheder for at gennemsøge ganske mange nuværende kunders betragtninger og af den grund støtter vi, at du udforsker webbutikkens kritik inden du shopper billige rivebræt online. Facebook byder på tilsvarende relativt relevante metoder til at få indtryk af online firmaets kundefokus.
7Enkelte shops på nettet yder fragt uden gebyr på rivebræt, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der bestilles for et fastslået beløb. Derudover bør man udse dig den mest prisbevidste leveringsmodel, som typisk vil være at få leveret pakken til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver undertiden til gengæld super enkel. Den mest billige leveringstype kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
8Fragtperioden er jo ultra afgørende hvis man skal bruge varerne nu og her, og i det øjemed er det faktisk vigtigt at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid på rivebræt. Størstedelen af netshops i Danmark stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varenumre, som dog regnes ud fra at bestillingen gennemføres forud for et fastsat klokkeslæt.
9Den prisbilligste leveringsløsning vil altid være selv at hente varerne, som dog nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af online shoppens bopæl. Den mulighed for levering kan være yderst betydningsfuld om man har brug for rivebræt straks. Alternativt så yder enkelte online virksomheder fragtfri levering, men ofte kun hvis man aftager for et præcist beløb.