Byggevarepriser.dk

Rionet hegn pristjek

Er du på udkig efter rionet hegn? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.821 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 rionet hegn inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.821 kr.Køb
3.739 kr.Køb
4.154 kr.Køb
4.224 kr.Køb
5.509 kr.Køb
7.619 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at bestille ved en webshop, som kan tilbyde rådgivning til valg af rionet hegn.
Du bør kende de retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med fx returret. Derfor bør du læse butikkens regler.
Flere byggemarkeder har et bredt udvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover bare rionet hegn.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige rionet hegn hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle fokuserer på de bedste priser, hvorimod nogle giver faglig rådgivning. Du må vide hvad der for dig er det vigtigste.
Det er absolut meget vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragten, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og herigennem har man valget om at købe online og transportere produkterne selv. Takket være dette er der mulighed for at blive fri for fragtgebyret, og endda skaffe produkterne på kortere tid.
De udbredte byggekæder køber produkter fra alle mulige nicheshops, og dermed kan du købe fra et stort sortiment af rionet hegn online.
De store byggecentre er populære og kendte forretninger, hvilket kan give ubekymrethed når du skal handle online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en bedre pris.
Hovedparten af små butikker har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem vil du modtage mere nyttig hjælp fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis rionet hegn.
En masse nichebutikker på internettet er små virksomheder, der typisk drives i Danmark, gerne endda lokalt nær dig. Dem hjælper du når du køber rionet hegn online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
rionet hegn harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rionet hegn bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 kollegaer i forretningens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af mere end 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

rionet hegn silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

rionet hegn jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forberedelse vil være vejen til at komme i mål med projektet. Du bør overveje at nedskrive en gennemarbejdet strategi, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, inklusiv en rækkefølge. Husk at være konkret i sammensætningen af din handlingsplan.
2Det kan vise sig at være essentielt at have en budgetoversigt for optimeringen, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan blive en god idé at dokumentere samtlige udgifter, og dernæst notere udgiften ved hver eneste af dem.
3Længe før du igangsætter byggeprocessen kan det være meget betydningsfuldt at du sikrer dig, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor kan der være begrænsende love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
4Det kan vurderes om du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt skal hente assistance fra en fagmand til områder af projektet. Ifald du indhenter hjælp fra en professionel kan det godt betale sig at tage imod forslag fra forskellige håndværkere.
5Du må på ingen måde se bort fra dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning som sikkerhedssko som sikring med henblik på eventuelle skader. Det er smart at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke har hjælp fra en professionel.
6Måske kan det blive essentielt at du har de fornødne bygningsmaterialer indkøbt forinden du påbegynder arbejdet. Du kunne sammenfatte en overskuelig indkøbsliste indeholdende alt der er nødvendige, og dernæst gennemløbe hver enkelt ting, så du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
7Det er muligt at søge offentligt tilskud til byggeprojekter. Det bliver givet såfremt byggeprojektet er klimavenligt. Tilskudet forudsætter dermed at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
8For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en fundamental rolle. På grund af dette skal du med jævne mellemrum kigge på vejrudsigten i dagene op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at stå ned i stænger når du netop er startet på det komplekse projekt.
9Det kan vise sig at være godt at søge assistance til byggeprocessen, især når det kommer til større byggerier. Store ombygninger kræver flere mennesker. Endvidere bør det blive mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
10Der kan findes endeløse vejledninger og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube yder assistance med temmelig meget almennyttig info, specielt såfremt du bruger den engelske version.
11Der viser sig stort set altid ubelejlige bump på vejen når det handler om store projekter, og ergo vil det være betydningsfuldt at der er afsat en del plads i planen, som gør at man er selvsikker på at komme i mål.
12Man bør nødig stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det være af stor betydning at have værktøjet ved hånden inden du indleder byggeprojektet. Glem ikke at indregne disse omkostninger i budgettet for byggeriet.
De højest bedømte byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ret så flot. Scoren er baseret på 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er rigtig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra flot. Karakteren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er hamrende beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er bedst?

Størstedelen af e-shops tildeler nu om stunder alverdens billige fragtmuligheder til rionet hegn. En favorit er nu til dags pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Løsningen er nemlig i høj grad let, og ofte derudover den mest betalelige leveringsmetode.

Du kan alternativt overveje at få pakken leveret hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen viser sig almindeligvis en lille smule mindre billig, men desuden særligt fremkommelig med rionet hegn online. Den prisbilligste leveringsform er unægtelig selv at hente produkterne, som jo beroer på at du befinder dig nær internet shoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på rionet hegn kan vise sig at være rigtig central i tilfælde af at vi behøver pakken nu og her, og herved er det selvfølgelig essentielt at vi kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på rionet hegn. Temmelig mange outlets på nettet – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varenumre online, som alligevel er påkrævet at ordren laves inden et bestemt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få pakken sendt afsted forud for at logistikmedarbejderne har fri.

Flere netbutikker tilbyder levering uden gebyr på rionet hegn online, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at du handler for et bestemt beløb. I øvrigt burde man udse dig den mest betalelige leveringsudgave, hvilket oftest vil blive at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted.

Flere byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du bestiller billig rionet hegn hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4 og Bauhaus. De yder blandt andet click-and-collect på rionet hegn i disse byer:

Greve, Nykøbing Falster, Varde, Køge, Brøndby, Jyllinge, Frederiksværk, Hobro, Silkeborg, Ølstykke, Hørsholm, Vallensbæk, Aabenraa, Nyborg, Randers, Herlev, Åbyhøj, Birkerød, Virum, Struer, Hedensted, Svendborg, Esbjerg, Lyngby, Brønderslev, Lystrup, Stenløse, Gladsaxe, Nakskov, Søborg, Glostrup, Ballerup, Roskilde, Aalborg, Taastrup, Helsingør, Haderslev, Middelfart, Solrød Strand, Hillerød, Aarhus, København, Odense, Horsens, Skanderborg, Højbjerg, Næstved, Nørresundby, Albertslund, Ishøj, Allerød, Kolding, Fredericia, Kokkedal, Frederikshavn, Grenaa, Farum, Rødovre, Odder, Frederiksberg, Hedehusene, Brønshøj, Vanløse, Herning, Slagelse, Værløse, Korsør, Gentofte, Thisted, Lillerød, Skive, Ikast, Viborg, Hvidovre, Valby, Charlottenlund, Brabrand, Dragør, Vejle, Risskov, Nærum, Haslev, Rønne, Holstebro, Ringsted, Kalundborg, Tårnby, Sønderborg, Hjørring, Holbæk, Frederikssund, Tilst, Rudersdal, og Vordingborg, .

Afhentning af rionet hegn er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Falster, Vestsjælland, Østsjælland).

Når vi ser på tendenserne er det markant, at internetbrugere som regel søger efter for eksempel rionet hegn tilbud og rionet hegn priser. Foruden dette oplever man jævnligt folk søge eksempelvis billig rionet hegn, rionet hegn online og køb rionet hegn, foruden de velkendte byggekæder som Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på rionet hegn

Det er jo særligt bekvemt for os alle at vurdere tilbud på billige rionet hegn online hos flere forretninger på nettet, og på grund af dette har langt de fleste internet foretagender set sig nødsaget til at tvinge prisen på rionet hegn markant, og ydermere sikre gratis fragt.

Det kan trods alt være tiden værd at efterse en række forhandlere på nettet efter tilbud på rionet hegn online forud for at du placerer ordren, så du er sikker på at modtage den bedste pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg og Stark.

Man må blot ikke glemme, at hvis en internet shop udlover billige rionet hegn online for en salgspris som virker utopisk letkøbt, så burde det i nogle tilfælde være et tegn på en uærlig internet butik. Køb med kort er heldigvis omfattet af et lovbud, hvilket skærmer dig som køber imod bedrageriske e-handler.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ burde du benytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at godtgøre beløbet til rionet hegn over flere uger. Det foreslåes normalt ved nichebutikker, i modsætning til de store byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

Når vi kigger i søgedata står det markant, at mennesker tit søger eksempelvis rionet hegn tilbud og køb rionet hegn. Man ser desuden mange gange online shoppere lede efter blandt andet rionet hegn priser, rionet hegn online samt billig rionet hegn.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rionet hegn er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

Hurtigt og nemt via WEB” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Tjek andre menneskers evalueringer

Trustpilot frembringer fuldt ud udmærkede chancer for at kortlægge en lang række aktuelle konsumenters evalueringer og herved anbefales det, at du analyserer webbutikkens vurderinger forud for at du handler billige rionet hegn online.

Facebook resulterer i på samme måde relativt sikre genveje til at få indblik i online shoppens kundefokus. Her ser vi en del internet handler hvor man kan meddele en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tillige må tages i brug til at vurdere kundetilfredsheden.

Inden folk bestiller billige rionet hegn online i en netbutik behøver de i og for sig studere e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog oftest en tidskrævende opgave, i særdeleshed hos de kendte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Et nemmere alternativ kan være at se nærmere på om online shoppen er e-mærket medlem, eftersom det generelt er en påvisning af at e-handlen adlyder de opstillede regler, og at webbutikken af og til revurderes af specialister der er meget fortrolige de gældende regler.

Desuden giver det dig anledning til at få hjælp, hvis du forvoldes dilemmaer i forbindelse med dit køb af rionet hegn. Dertil er det klogt at køber er klar over de mest relevante vilkår der influerer på bestillingen af rionet hegn online, eksempelvis hvilken returpolitik internet virksomheden tilsikrer.

Her er det ligeledes vigtigt, at man til enhver tid beholder ens ordrekvittering, således man senere kan bekræfte sin bestilling af rionet hegn, ligegyldig om man bestiller ved Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Pia Rasmussen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Lars D gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Hans R gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Rasmus Andersen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 tips til din online shopping
1Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Handler med kort er omfattet af en anordning, der forsvarer kunden imod svindlende internet shops. Som et alternativ burde du anvende et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at klare regningen i flere bidder.
2Inden folk køber billige rionet hegn i en e-handler behøver de principielt gennemse netshoppens vilkår, men det er typisk et omfattende projekt. Udover dette foreslåes det at du er sat ind i de mest aktuelle vedtægter der indvirker på handlen med billige rionet hegn online, som eksempelvis hvilken returret netbutikken garanterer.
3Leveringstiden er jo ultra relevant om vi behøver din pakke straks, og i det øjemed er det skam fornuftigt at man studerer det estimerede leveringstidspunkt for rionet hegn. En stor portion e-firmaer i Danmark tilsiger billig 1 dags levering på utallige varer, men som ikke desto mindre står og falder med at ordren køres igennem forinden et besluttet tidspunkt.
4Indtil flere internet foretagender byder på levering uden beregning på rionet hegn, men for det meste kræves det at der handles for et konkret beløb. Som alternativ skulle du foretrække den billigste løsning til levering, der ofte vil blive at få dem til at bringe varerne til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver af og til endda virkelig let. Den mest prisbevidste leveringsudgave er utvivlsomt at hente varerne selv.
5Den billigste form for fragt vil til enhver tid være at du selv henter ordren, som jo står og falder med at du opholder dig lige ved internet shoppens lager. Den mulighed for fragt er særdeles bestemmende når vi skal bruge rionet hegn omgående. Alternativt så garanterer en række webbutikker billig fragt, men undertiden kun hvis du aftager for en præcis sum.
6Det er jo efterhånden vældig ligetil for folk at vurdere tilbud online på billige rionet hegn i blandt diverse online outlets, og af den grund præsterer de fleste e-forhandlere levering uden betaling. Trods dette kan det stadigvæk være indbringende at inspicere nogle forskellige online forhandlere efter udsalg og tilbud forud for at du placerer ordren, så du er sikret at antage den billigste pris.
7Vi tilråder generelt at kigge hvorvidt internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, fordi det bør være et signal om at online forretningen opretholder dansk lovgivning, tillige med at internet forretningen undertiden gennemses af jurister der kender til vilkårene på området. Før nogen køber billige rionet hegn hos en e-forhandler bør man faktisk skimme virksomhedens handelsvilkår.
8Størstedelen af online webshops foreslår til alt held et bredt udvalg af billige muligheder for levering til rionet hegn. En der er meget almindelig er lige nu udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter din ordre når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså super uproblematisk, og typisk derudover den billigste slags levering.
9Trustpilot tilbyder dig i højeste grad stabile løsninger til at gennemstøve en lang række andre forbrugeres iagttagelser og derved er det klogt, at du tolker online shoppens kritik inden du bestiller billige rionet hegn online. Facebook giver dig tillige en lang række gode løsninger til at få kendskab til netshoppens kundefokus.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk