Byggevarepriser.dk

Rillefræser

Bosch RILLEFRÆSER GNF 35 CA
8.298 kr.
Se produkt
Bosch RILLEFRÆSER GNF 65 A
11.373 kr.
Se produkt
Festool Rillefræser HW, skaft 8 mm HW S8 R6,4 KL
635 kr.
Se produkt
Festool Rillefræser HW S8 R5
530 kr.
Se produkt
Fugefræser diamantklinge 125x10mm Worker
749 kr.
Se produkt
Rillefræser 1800 watt PowerPlus POWX0650
1.199 kr.
Se produkt
Rillefræser 1700 watt PowerPlus POWE80050
899 kr.
Se produkt
Fugefræser diamantklinge 125x6mm Worker
699 kr.
Se produkt
Rillefræser 150-180mm Worker
8.695 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et enormt produktsortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du kan vurdere om det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover bare rillefræser.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil slippe for fragten, så kan du med fordel hente byggematerialerne personligt. Dette er først og fremmest en mulighed i de kendte byggekæder.
Det er selvsagt meget relevant at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige rillefræser hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder gode priser, og øvrige fokuserer på faglig sparring. Du skal reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en lang række spørgsmål. Derved bør du overveje at købe fra en netbutik, hvor du kan få råd og vejledning til valg af rillefræser.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Derfor skal man undersøge byggeshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre har butikker overalt i landet, og derved har man tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Derved kan du spare fragtgebyret, og tilmed hente produkterne på kortere tid.
De velkendte byggemarkeder tilbyder varer fra talrige specialbutikker, og så kan du vælge fra et bredt udvalg af rillefræser online.
De store byggemarkeder er populære og bekendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er små virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at bestille rillefræser online fra deres webshop.
Majoriteten af nichebutikker på nettet står selv for produktion af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du få en billig pris.
Diverse webshops i små nicher har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse varer. Ergo får du formentlig mere begavet sparring fra personale som er specialister i netop rillefræser.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

rillefræser jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

rillefræser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af over 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

rillefræser silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

rillefræser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du bør vurdere hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde få hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Såfremt du skal have eksperthjælp anbefales det at lede efter tilbud fra diverse selskaber.
2Man kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte betinges altså af at ombygningen influerer positivt på planeten.
3Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Af den årsag bør du tit tage et kig på vejrvarslen i dagene før starten på projektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at regne absolut lige når du vil i gang med det svære byggeprojekt.
4I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have et udgiftsbudget for renoveringen, så man har styr på den økonomiske del. Det kan blive forstandigt at beskrive samtlige poster, hvorefter man kan nedfælde ens købspris for dem en ad gangen.
5Man vil ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Det kan vise sig at være fundamentalt at du har det ved hånden akkurat som du påbegynder byggeriet. Det er derudover en fordel at inkludere de her udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
6Planlægning bliver metoden til succes med dit byggeprojekt. Du bør overveje at have en struktureret plan, som dikterer hvilke opgaver der skal laves hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Vær konkret idet du sammensætter din plan.
7Du må ikke på noget tidspunkt negligere din sikkerhed, så husk arbejdstøj såsom arbejdssko der skåner dig overfor eventuelle ulykker. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke skaffer professionel hjælp.
8Måske kan det blive at have noget at sige at du har de påkrævede byggematerialer indkøbt i god tid før du kaster dig over byggeprocessen. Du vil med fordel kunne nedskrive en simpel huskeliste hvor der bør fremgå det du får brug for, og bagefter eftergå listen, så du er sikker på at du har styr på det.
9Det kan vise sig at være godt at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, navnlig såfremt det er omfangsrige byggeopgaver. Omfangsrige ombygninger stiller krav om mere end en person. Desuden bør det være mere effektivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
10Der findes en hel del hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube yder assistance med rigelig gavnlig info, især når man kigger på engelsk.
11Forud for at du påbegynder byggeprojektet kan det blive ufatteligt centralt at være sikker på, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være begrænsende regler for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Der præsenterer sig altid ubelejlige udfordringer ved krævende opgaver, og altså vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i køreplanen, som gør at man er tryg ved at nå i mål med projektet.
De mest populære byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som klart er hamrende flot. Ratingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ekstremt imponerende. Karakteren grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er temmelig overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og blot 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Baier, Eibenstock, Festool, Makita, Milwaukee, Power Craft, beton, el, mursten, træ

Hvilken leveringsmulighed er bedst?

En stor portion internet webshops tildeler i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til rillefræser. Det mest almindelige er lige nu afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente bestillingen når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo virkelig bekvem, samt i mange tilfælde også den billigste leveringsudgave.

Du burde omvendt påtænke at vælge at få sendt til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden er til tider en smule mere bekostelig, men samtidig meget fremkommelig ift. rillefræser online. Den billigste fragtløsning er dog at du selv henter ordren, men det stiller krav om at du befinder dig nærved internet virksomhedens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på rillefræser er naturligvis ekstremt aktuel ifald vi har behov for produkterne fluks, og herved er det komplet relevant at du ser nærmere på den anslåede leveringsdato for rillefræser. Mange internet foretagender – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver billig 1 dags fragt på en lang række produkter online, men vær obs på at det regnes ud fra at ordren indsendes før et fastslået tidspunkt, så de garanteret kan nå at få bestillingen klar forud for at lagermedarbejderne tager hjem.

Flere netshops tilbyder portofri fragt på rillefræser online, men typisk stiller det krav om at der aftages for et fastslået beløb. Alternativt skal du udvælge den mest letkøbte fragttype, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et afhentningssted.

Mange byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor man handler billig rillefræser online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan. Byggecentrene tilbyder blandt andet klik-og-hent på rillefræser i disse områder:

Ishøj, Slagelse, Sønderborg, Lillerød, Holbæk, Fredericia, Glostrup, København, Frederiksværk, Brøndby, Brønshøj, Kokkedal, Aarhus, Taastrup, Charlottenlund, Hjørring, Hobro, Vallensbæk, Farum, Nærum, Rødovre, Køge, Brabrand, Rønne, Randers, Risskov, Skive, Ølstykke, Brønderslev, Solrød Strand, Aalborg, Odder, Horsens, Hvidovre, Søborg, Helsingør, Stenløse, Roskilde, Svendborg, Kalundborg, Nykøbing Falster, Tårnby, Albertslund, Hørsholm, Frederikshavn, Nyborg, Dragør, Næstved, Struer, Viborg, Esbjerg, Allerød, Korsør, Herlev, Kolding, Vordingborg, Varde, Skanderborg, Lystrup, Aabenraa, Frederiksberg, Middelfart, Vanløse, Holstebro, Virum, Haslev, Silkeborg, Vejle, Birkerød, Jyllinge, Værløse, Herning, Tilst, Grenaa, Greve, Odense, Gladsaxe, Ikast, Hedensted, Hillerød, Åbyhøj, Højbjerg, Ringsted, Nakskov, Haderslev, Nørresundby, Valby, Lyngby, Gentofte, Thisted, Hedehusene, Ballerup, Rudersdal, og Frederikssund, .

Click-and-collect af rillefræser er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Falster, Sydsjælland, Amager), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når der ses på søgedata står det tydeligt, at mennesker mange gange kigger efter for eksempel rillefræser online og rillefræser tilbud. Vi ser derudover tit netshoppere søge for eksempel rillefræser priser, køb rillefræser og billig rillefræser, foruden de store byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Bygma.

Rabat på rillefræser

Det er jo efterhånden særdeles simpelt for enhver at prissammenligne på billige rillefræser online fra flere internet handler, og følgelig har flere online outlets fundet det nødvendigt at nedsætte udsalgspriserne på rillefræser drastisk, og endda præstere fragt uden betaling.

Til gengæld kan det alligevel vise sig fordelagtigt at sammenholde indtil flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på rillefræser online forud for at du shopper, således at du er tryg ved at antage den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de store byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Man skal bare ikke overse, at i tilfælde af at en internet webshop annoncerer billige rillefræser online på tilbud til en salgspris som anses for ekstraordinært favorabel, kan det mange gange være et kendetegn på en snydagtig internet virksomhed. Køb med kort er heldigvis dækket ind under en regel, der dækker dig imod fup internet virksomheder.

Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du drage nytte af en løsning fra fx ViaBill, ifald du har til hensigt at dække omkostningerne til rillefræser over en længere periode. Det tilbydes typisk hos specialiserede netbutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Ved kig i data står det markant, at internetbrugere tit kigger efter bl.a. rillefræser online og billig rillefræser. Foruden dette oplever man jævnligt netshoppere lede efter blandt andet rillefræser priser, rillefræser tilbud og køb rillefræser.

Gennemsøg tidligere kunders ratings

Trustpilot genererer altid relevante løsninger til at tyde en hel del øvrige forbrugeres meninger og af den grund kan det være til hjælp, at du besigtiger online firmaets vurderinger før du placerer din ordre på billige rillefræser online.

Facebook medfører tilsvarende stort set passende genveje til at få et kig ind i online firmaets popularitet. Foruden det ser vi faktisk forretninger på nettet hvor folk kan registrere en anmeldelse af deres køb, som tilmed burde udnyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige rillefræser online på en webbutik kan man til hver en tid læse shoppens handelsaftale, dog er det gerne ikke særlig sjovt, særligt hos de kendte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Et nemt alternativ kan være at finde ud af hvorvidt webshoppen er godkendt af e-mærket, da det ofte er et sympol på at e-forhandleren opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, udover at den fra tid til anden gennemses af fagmænd som har ekspertise inden for de gældende love.

Desuden giver det dig genvej til support, ifald du får problemstillinger som følge af din shopping med rillefræser. Ligeledes slår vi et slag for at køberen er hensynstagende til de mest aktuelle bestemmelser der har betydning for bestillingen af rillefræser online, f.eks. den returret online webshoppen benytter.

I den sammenhæng er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid beholder sin ordrekvittering, således man altid kan påvise bestillingen af rillefræser, uanset om man bestiller fra 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Niels Christiansen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Anders Jensen gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Bente T gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Morten S gav 4 stjerner

Hurtigt og let

9 tips til køb på nettet
1Den mest letkøbte slags levering er utvivlsomt at du selv henter varerne, som jo betinges af at du fysisk befinder dig i nærheden af netshoppens tilholdssted. Den mulighed for levering er naturligvis super væsentlig hvis vi skal bruge rillefræser inden for kort tid. Alternativt så præsterer enkelte firmaer på nettet levering uden gebyr, men for det meste kun såfremt man shopper for en præcis sum.
2Trustpilot yder immervæk fine genveje til at inspicere flere tidligere brugeres iagttagelser og derfor stiller vi forslag om, at du besigtiger internet selskabets vurderinger forinden du køber billige rillefræser online. Facebook forærer dig ligeledes en række gavnlige chancer for at få en idé om e-handlens pålidelighed.
3Forinden folk køber billige rillefræser i en netbutik burde man utvivlsomt gennemlæse webshoppens forretningsbetingelser, dog er det gerne ikke særlig morsomt. Tilsvarende er det prisværdigt at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vitale betingelser der kan influere på shopping af billige rillefræser online, eksempelvis hvilken byttepolitik webbutikken garanterer.
4Flere e-forhandlere yder portofri levering på rillefræser, men tit kræver det at der købes for et konkret beløb. Som alternativ må du vælge den mest betalelige fragttype, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop. Denne er til tider ligeledes ualmindeligt smertefri. Den mest prisbevidste type af levering kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
5Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er en del af et regulativ, som skærmer en imod uægte online shops. Som en anden løsning burde du anvende en løsning som eksempelvis ViaBill, når du ønsker at afdrage omkostningerne over et længere tidsrum.
6En del internet foretagender giver nu om dage et bredt udvalg af billige fragtformer til rillefræser. En der er meget populær er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter din pakke når der er tid til det. Leveringsmetoden er jo ret ligetil, samt typisk endda den billigste fragtmetode.
7Det har vist sig at være ekstremt smart for almindelige mennesker at sammenligne tilbud online på billige rillefræser i blandt forskellige online outlets, og derfor yder langt de fleste online selskaber portofri fragt. Det kan dog alligevel blive gunstigt at studere visse e-handler efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, så man er skråsikker på at få den laveste pris.
8Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ekstremt afgørende ifald vi absolut skal bruge varen om et øjeblik, så derfor er det særdeles meningsfuldt at man kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved rillefræser. De fleste e-shops giver billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varenumre, men glem ikke at det er regnet ud fra at du bestiller inden et konkret klokkeslæt.
9Generelt foreslår vi at undersøge om e-forhandleren er medlem af e-mærket, fordi det ofte er en angivelse af at online forretningen understøtter de opstillede regler, og at internet webshoppen af og til revurderes af fagfolk der har indsigt i lovgivningen. Inden nogen køber billige rillefræser hos en e-forretning kan man faktisk sætte sig ind i netbutikkens forretningsvilkår.