Byggevarepriser.dk

Renoveringsfræser

Metabo Renoveringsfræser RF 14-115 sæt
10.787 kr.
Se produkt
Metabo Renoveringsfræser RF 14-115 sæt
9.862 kr.
Se produkt
Metabo Renoveringsfræsesliber RS 14-125 sæt
10.787 kr.
Se produkt
Metabo Renoveringsfræsersliber RS 14-125 sæt
9.862 kr.
Se produkt
Metabo Renoveringsfræser RSEV 19-125 RT inkl. diamantskive Proff.
2.910 kr.
Se produkt
Metabo Renoveringsfræsersliber RS 17-125 som sæt
11.337 kr.
Se produkt
Metabo Renoveringsfræser RFEV 19-125 RT
4.930 kr.
Se produkt
Metabo Renoveringsfræser RSEV 19-125 RT med ASR 35 M ACP støvsuger
10.249 kr.
Se produkt
RS Renoveringsfræsersliber 17-125 som sæt
10.437 kr.
Se produkt
Metabo Renoveringsfræser RSEV 19-125 RT med ASR 35 L ACP støvsuger
8.962 kr.
Se produkt
Festool Renoveringsfræser RG 80 E-Plus RENOFIX
5.460 kr.
Se produkt
METABO RENOVATIONSFRÆSER RFEV19-125RT POINTED
5.098 kr.
Se produkt
Festool Renoveringsfræser RG 150 E-Plus RENOFIX
7.798 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super relevant at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man undersøge forretningens regler.
For de fleste er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at vælge et online byggemarked, hvor du får sparring og vejledning omkring renoveringsfræser.
Nogle byggekæder fremviser et stort produktsortiment, imens øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan forholde dig til om det er essentielt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, foruden blot renoveringsfræser.
Hvis du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at hente materialerne personligt. Dette er især en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Du kan finde forskelle i priserne på billige renoveringsfræser fra netbutik til netbutik. Nogle har de bedste tilbud, hvorimod andre satser på faglig sparring. Du bør tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder køber produkter fra diverse producenter, og dermed kan du vælge fra et bredt sortiment af renoveringsfræser online.
De store byggekæder er folkekære og kendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man handler online. Dette vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og pga. det har flertallet mulighed for at købe online og køre byggematerialerne personligt. Takket være dette har man mulighed for at undgå leveringsgebyret, samt sågar have produkterne straks.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre varer. Derfor bør du modtage super konstruktiv rådgivning fra mennesker som er specialister i lige præcis renoveringsfræser.
De fleste niche netbutikker er små firmaer, som typisk er dansk ejede, givetvis endda lokalt nær dig. Dem understøtter du idet du køber renoveringsfræser online hos dem.
Hovedparten af niche netbutikker står selv for produktion af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online kan du få en billigere pris.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

renoveringsfræser bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

renoveringsfræser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

renoveringsfræser jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

renoveringsfræser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vise sig essentielt at have alle byggematerialer klar i god tid før du iværksætter byggeriet. Du bør lave en enkel indkøbsseddel som indeholder de materialer du skal bruge, og som det næste gennemløbe materialerne, således at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
2I mange tilfælde vil det være afgørende at have et regnskab for renoveringen, så man har kontrol over udgifterne. Det vil være fornuftigt at nedfærdige samtlige udgiftsposter, og dernæst tjekke ens udgift ved dem én og én.
3Man skal for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig fornuftigt at have grejet tilgængeligt idet du indleder dit byggeprojekt. Det er desuden godt at indkalkulere de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
4Længe før du optager byggeriet kan det vise sig usandsynligt værdifuldt at du sikrer dig, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af din boligtype kan der gælde fastsatte love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
5Der kommer stort set altid ubelejlige problematikker når det handler om omfattende byggeprojekter, og følgelig er det af stor betydning at der er afsat tilstrækkelig plads i planen, så man føler sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
6Du skal unden ingen omstændigheder se bort fra dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj som fx hoved- og fodbeklædning som skåner dig overfor potentielle uheld. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, især når du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
7Det kan være nyttigt at indhente hjælp til arbejdet, især såfremt det er krævende byggeprocesser. Enkelte ting gør krav på flere end en enkelt person. Derudover viser det sig mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
8Man kan få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det bliver givet såfremt projektet gør en forskel for klimaet. Bidraget beroer altså på at byggeriet har betydning for naturen.
9Der ligger en verden af instruktioner og videoer online som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube tilbyder ekstremt meget udbytterig information, specielt når man leder på engelsk.
10Det bør overvejes hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du må købe hjælp fra en ekspert til afslutningen af byggeprocessen. Ifald du ønsker eksperthjælp kunne det være en god idé at indhente en pris fra diverse foretagender.
11Godt forarbejde viser sig som kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du er nødt til at liste en effektiv dagsorden, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende kronologisk orden. Vær skarp når du nedskriver strategien.
12Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Af den grund skal du hyppigt holde øje med vejrprognosen i dagene før projektets begyndelse, så du undgår at det mod forventning starter med at stå ned i stænger når du lige er godt i gang med dit vigtige byggeprojekt.
De højest ratede byggecentre
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er temmelig betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som klart er ret så flot. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og bare 9 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende flot. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er kolossalt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal du vælge?

En stor portion byggemarkeder frembyder efterhånden flere billige leveringsløsninger til renoveringsfræser. Førstevalget hos mange er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din ordre lige når det passer dig. Metoden er jo særdeles uproblematisk, samt endda også den mindst kostelige leveringsversion.

Du kan tillige tænke over at få ordren sendt til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Denne viser sig gerne en kende mere bekostelig, men endda vældig hensigtsmæssig ift. renoveringsfræser online. Den mindst kostelige leveringsversion er unægtelig at hente pakken selv, hvilket dog betinges af at du opholder dig nærved internet webshoppens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på renoveringsfræser er jo meget udslagsgivende i tilfælde af at vi behøver din ordre inden for kort tid, og herved er det øjensynligt relevant at man besigtiger leveringstiden ved renoveringsfræser. En hel del internet butikker – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på de fleste varer online, men som trods alt regnes ud fra at bestillingen placeres forinden et besluttet klokkeslæt, således at de kan nå at få varerne betjent inden pakkemedarbejderne har fri.

Visse webshops frembyder levering uden beregning på renoveringsfræser online, men for det meste afkræver det at du køber for en konkret sum. Desuden kan du udse dig den mest prisbevidste mulighed for fragt, hvilket tit er at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop.

En masse byggemarkeder tildeler afhentning hvor du handler billig renoveringsfræser online men selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark og Silvan. De foreslår bl.a. afhentning af renoveringsfræser i følgende områder:

Ballerup, Nykøbing Falster, Glostrup, Slagelse, Albertslund, Hobro, Grenaa, København, Farum, Varde, Solrød Strand, Frederikshavn, Hvidovre, Tårnby, Struer, Vejle, Nyborg, Gladsaxe, Stenløse, Sønderborg, Hedensted, Lyngby, Rudersdal, Haderslev, Svendborg, Birkerød, Odder, Herning, Taastrup, Roskilde, Valby, Brønderslev, Hillerød, Brabrand, Aalborg, Nakskov, Randers, Jyllinge, Brøndby, Nærum, Frederiksværk, Åbyhøj, Gentofte, Vanløse, Kokkedal, Herlev, Helsingør, Haslev, Hørsholm, Ikast, Nørresundby, Rødovre, Korsør, Aabenraa, Virum, Kalundborg, Viborg, Ølstykke, Køge, Odense, Højbjerg, Hedehusene, Charlottenlund, Vallensbæk, Ringsted, Allerød, Lillerød, Esbjerg, Dragør, Skanderborg, Horsens, Vordingborg, Skive, Holstebro, Lystrup, Kolding, Ishøj, Thisted, Risskov, Holbæk, Værløse, Søborg, Fredericia, Hjørring, Rønne, Frederiksberg, Greve, Silkeborg, Aarhus, Frederikssund, Brønshøj, Tilst, Middelfart, og Næstved, .

Klik-og-hent ift. renoveringsfræser er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland), Sjælland (Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når man ser på tendenserne står det markant, at mennesker tit kigger efter eksempelvis renoveringsfræser priser og renoveringsfræser online. Man ser derudover tit folk efterspørge bl.a. renoveringsfræser tilbud, køb renoveringsfræser og billig renoveringsfræser, plus de udbredte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

Få rabat på renoveringsfræser

Det er jo ualmindeligt gnidningsløst for almindelige dødelige at sammenligne tilbud på billige renoveringsfræser online hos forskellige internet selskaber, og så har en lang række butikker på nettet været nødt til at nedskære priserne på renoveringsfræser markant, og ovenikøbet frembyde portofri levering.

Til gengæld kan det trods alt vise sig gavnligt at studere et par forskellige e-butikker efter tilbud og rabatter på renoveringsfræser online inden du shopper, sådan at du er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de store byggekæder som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan og Bygma.

Du bør trods alt ikke glemme, at hvis en e-butik reklamerer billige renoveringsfræser online for en salgspris som kan ses som usædvanlig billig, kan det for det meste være et tegn på en bedragerisk online forretning. Kortkøb er dog inkluderet i en vedtægt, der passer på os imod svindlende forretninger på nettet.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ burde du overveje en løsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil honorere prisen på renoveringsfræser over et længere tidsrum. Det fås typisk hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Når man kigger i tallene står det markant, at folk tit søger efter eksempelvis renoveringsfræser priser og renoveringsfræser tilbud. Vi ser desuden mange gange folk lede efter eksempelvis renoveringsfræser online, billig renoveringsfræser samt køb renoveringsfræser.

Kig på tidligere brugeres meninger

Trustpilot giver dig fuldkommen anstændige løsninger til at dechifrere adskillige eksisterende kunders ratings og herved tilrådes det, at du gransker internet forhandlerens omtaler inden du bestiller billige renoveringsfræser online.

Facebook medfører også ret så fantastiske metoder til at få indtryk af online forretningens kundefokus. Herinde ses en række shops på nettet som tilbyder folk at frembringe en kritik af deres køb, hvilket desuden kan anvendes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forinden folk bestiller billige renoveringsfræser online på en netbutik kan man ideelt set se på butikkens handelsaftale, dog er det tit ikke særlig sjovt, særligt ved de gængse byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

En nem løsning kunne være at kontrollere om internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det typisk er en tryghed om at webshoppen lever op til gældende dansk lovgivning, tillige med at internet forhandleren løbende undersøges af jurister der kender til lovgivningen.

Desuden får du chance for at få bistand, når du får besvær ved dit indkøb af renoveringsfræser. Tilmed er det klogt at kunden er påpasselig med de mest vitale reglementer der har indvirkning på købet af renoveringsfræser online, f.eks. den byttepolitik virksomheden benytter.

I den relation er det også afgørende, at man stadig beholder ens ordremail, så man når som helst kan dokumentere sin bestilling af renoveringsfræser, uagtet om man har bestilt hos Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Thomas L gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Tina Poulsen gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Peter Christiansen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Erik Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi foreslår generelt at efterse hvorvidt internet forretningen er godkendt af e-mærket, siden det ofte er en sikkerhed for at netshoppen retter sig efter de officielle danske regler, tillige med at online virksomheden fra tid til anden besøges af fagfolk der har meget erfaring med reglerne. Inden nogen køber billige renoveringsfræser i en webbutik burde man utvivlsomt gennemløbe webbutikkens vilkår.
2Den mindst kostelige form for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, hvilket forudsætter at du fysisk befinder dig nær online butikkens tilholdssted. Den leveringsmåde kan være ekstremt vigtig når man har behov for renoveringsfræser inden for få dage. Alternativt så lover enkelte internet butikker fragt uden beregning, men i reglen kun hvis man shopper for et fastslået beløb.
3Forinden nogen køber billige renoveringsfræser på en internet virksomhed kunne man egentlig tyde virksomhedens handelsbetingelser, dog er det bare et omfattende arbejde. Ligeså slår vi et slag for at du er oppe på mærkerne omkring de vigtigste regler der spiller ind i forbindelse med handlen med billige renoveringsfræser online, for eksempel hvilken ombytningsret online forretningen benytter.
4Trustpilot frembringer ganske nyttige løsninger til at kortlægge forskellige tidligere forbrugeres anmeldelser og derfor foreslåes det, at du læser online firmaets vurderinger før du køber billige renoveringsfræser online. Facebook byder på for øvrigt nogle solide chancer for at få indblik i online forhandlerens popularitet.
5Det er jo ekstremt praktisk for folk at finde information om priser online på billige renoveringsfræser hos flere e-shops, og altså frembyder mange webbutikker billig levering. Dog kan det trods alt blive indbringende at analysere en række internet foretagender efter tilbud og rabat før du placerer ordren, så du er skråsikker på at antage den mindst kostelige pris.
6Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en lov, der assisterer køber imod snydagtige online forhandlere. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en løsning fra fx ViaBill, ifald du gerne vil godtgøre regningen over tid.
7Fragttiden kan være temmelig væsentlig i tilfælde af at vi absolut skal bruge pakken straks, og af den grund er det fuldkommen klogt at du undersøger leveringstidspunktet for renoveringsfræser. En stor portion internet butikker yder billig levering på næste hverdag på deres favorit varer, men det er underforstået at ordren placeres forud for et givent tidspunkt.
8Mange forhandlere på nettet foreslår heldigvis mange forskellige billige leveringsudgaver til renoveringsfræser. En af favoritterne er efterhånden levering til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er altså virkelig smertefri, og desuden ligeledes den mest betalelige mulighed for levering.
9Nogle internet shops tilbyder levering uden omkostninger på renoveringsfræser, men ofte er det betinget af at du bestiller for et fastsat beløb. Ellers bør man overveje den mest prisbevidste form for fragt, der oftest vil være at få fragtmanden til at levere varerne til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig som regel endda meget ligetil. Den mest billige fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.