Byggevarepriser.dk

Regnvandstønde

Regnvands Samler, 76 mm RHEINZINK
196 kr.
Se produkt
Fod regnvandstønde Ø62 x H32 cm
799 kr.
Se produkt
Hane t/Graf regnvandsbeholder 3/4'' 95857
249 kr.
Se produkt
Stander til regntønde GROUW 79716
165 kr.
Se produkt
Regnvands Samler m. overløbsventil, 76 mm RHEINZINK 276659040
426 kr.
Se produkt
Aftapningshane i messing til GRAF regnvandsbeholder 26930
159 kr.
Se produkt
Hane med koblingstud til regntønde GROUW 79790
49 kr.
Se produkt
Flexslange til regnvandsbeholder 40 cm GROUW 79796
49 kr.
Se produkt
Regnvandsbeholder i beige plast 275 liter 4rain Terra
1.195 kr.
Se produkt
Regnvands Samler i Natur Zinc, 76 mm VM ZINC 276753040
234 kr.
Se produkt
Regnvands Samler m. overløbsventil, 87 mm RHEINZINK 276659050
432 kr.
Se produkt
Regnvandsamler i Natur Zinc m. slangetilslutning, 76 mm VM ZINC 276780040
818 kr.
Se produkt
Regnvandsbeholder i beige plast 300 liter 4rain Basic
1.449 kr.
Se produkt
Regnvandsbeholder i stengrå plast 400 liter GRAF Elegance
2.395 kr.
Se produkt
Regnvandsbeholder 300 liter GRAF Sunda
1.995 kr.
Se produkt
Slangestuds til regnvandsbeholder 32 mm GROUW 79793
29 kr.
Se produkt
Regnvands Samler, 87 mm RHEINZINK
178 kr.
Se produkt
Nedløbsventil med løvsamler Garantia 79795
139 kr.
Se produkt
Regntønde 210 liter GROUW 79723
179 kr.
Se produkt
Nedløbsventil til regnvandsbeholder Garantia SPEEDY
449 kr.
Se produkt
Regnvandsbeholder udformet som krukke 300 liter GRAF 2-i-1
2.295 kr.
Se produkt
Nedløbsventil til regnvandsbeholder GROUW
67 kr.
Se produkt
Regnvandstønde i plast 240 liter
1.295 kr.
Se produkt
Regnvandsbeholder i sandfarvet plast 400 liter GRAF Elegance
2.195 kr.
Se produkt
Regnvandsbeholder i plast 300 liter GRAF Woody
2.955 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have varerne nu og her eller bare ønsker at undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte produkterne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ i de store byggecentre.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige regnvandstønde hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte giver billige priser, hvorimod øvrige giver faglig rådgivning. Du skal overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Det er naturligvis super afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Flere byggekæder fremviser et bredt udvalg af varer, og nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du kan vurdere om det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge fra, udover bare regnvandstønde.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at købe fra en webshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring regnvandstønde.
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Man bør derfor tjekke webshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket medvirker til øget tryghed til dig som køber online. Dette vil nogle se som positivt.
De velkendte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og i kraft af det har kunderne adgang til at handle online og fragte varerne personligt. Takket være dette har du chancen for at slippe for leveringsomkostningen, og sågar hente produkterne med det samme.
De gængse byggemarkeder forhandler produkter fra alverdens nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt sortiment af regnvandstønde online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, der oftest er danske, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller regnvandstønde online hos dem.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. På grund af det får du formentlig ekstremt gavnlig assistance fra nogle der er specialister i netop regnvandstønde.
Forskellige nichebutikker styrer selv produktionen af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du billigere priser.
De 10 største byggemarkeder
regnvandstønde jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

regnvandstønde bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af flere end 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i de 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

regnvandstønde harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

regnvandstønde silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der præsenterer sig jævnligt utidige udfordringer når det kommer til store byggeprojekter, og altså er det afgørende at der er afsat god nok tid i tidsplanen, som gør at man er overbevist om at nå i mål med projektet.
2Forud for at du indleder byggeprocessen kan det blive aldeles fundamentalt med en forsikring om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være fastsatte regler for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
3Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Således skal du regelmæssigt se prognosen for vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det ud af det blå begynder at piske ned når du lige står midt i dit store byggeprojekt.
4I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have lavet et budget for dit byggeprojekt, så du har et økonomisk overblik. Det kan blive en god idé at nedfærdige samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan notere den billigste pris på dem hver især.
5Du har adgang til alle mulige former for artikler og videoer online som kan give dig inspiration. Specielt YouTube supporterer dig med rigelig anvendelig oplysning, særligt såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
6Godt forarbejde bliver metoden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du kunne overveje at forfatte en gennemarbejdet dagsorden, som viser hvilke gøremål du vil løse hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret idet du laver din agenda.
7Muligvis kan det blive værdifuldt at have de påkrævede materialer handlet ind forud for at du igangsætter byggeprocessen. Du har god gavn af at nedskrive en punktforms indkøbsliste indeholdende de materialer du har brug for, og bagefter gennemløbe hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
8Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til arbejdet, navnlig såfremt det er større byggeopgaver. Større ting skal gerne udføres af flere folk. Samtidig må det blive hurtigere og mere interessant at lave arbejdet med andre.
9Glem ikke at du kan få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet hvis renoveringen gør en forskel for klimaet. Af få støtte forudsætter altså at projektet har positiv indfyldelse på klimaet.
10Du bør reflektere over om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør hente hjælp fra en professionel til delelementer af arbejdet. Såfremt du skal have assistance fra en fagperson kunne det være en god idé at lede efter tilbud fra forskellige håndværkere.
11Du bør på ingen måde se bort fra dit velbefindende, så glem ikke beklædning som eksempelvis hjelm og sko som hjælper dig mod mulige skader. Det er fundamentalt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke får hjælp fra en professionel.
12Du vil under ingen omstændigheder undvære grej. Typisk vil det være betydningsfuldt at have det parat forinden du indleder byggeriet. Derudover er det vigtigt at indregne de her omkostninger i budgettet.
De mest folkekære byggekæder
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ekstremt flot. Vurderingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er usædvanligt overlegent. Evalueringen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

En stor portion webshops i Danmark giver efterhånden alverdens billige metoder til levering til regnvandstønde. Det mest populære er efterhånden levering til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine nye produkter når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig rigtig hensigtsmæssig, og typisk ydermere den mest billige fragttype.

Du bør derudover afveje for og imod at bestille pakken til levering til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen viser sig undertiden en lille smule mere pebret, men tillige særligt overkommelig med regnvandstønde online. Den billigste leveringsmodel vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, hvilket dog kræver at du er nærved e-shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på regnvandstønde kan vise sig at være vældig bestemmende når vi mangler din ordre fluks, og herved er det relativt relevant at man kontrollerer tidshorisonten for levering ved regnvandstønde. Masser af shops på nettet – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – tilbyder billig 1 hverdags levering på mange af butikkens produkter online, men vær på vagt da det stiller krav om at ordren køres igennem tidligere end et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få de nye varer distribueret før de pakkeansatte har fri.

Visse byggeforretninger sikrer levering uden beregning på regnvandstønde online, men ofte under forudsætning af at man shopper for en bestemt sum. Desuden bør man udse dig den billigste fragtform, som gerne vil være at få bragt varerne til en pakkeshop.

En lang række byggecentre giver afhentning hvor man bestiller billig regnvandstønde hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix. Byggemarkederne udlover eksempelvis klik-og-hent på regnvandstønde i følgende områder:

Nørresundby, Brøndby, Roskilde, Hedensted, Haderslev, Åbyhøj, Lystrup, Hedehusene, Esbjerg, Skanderborg, Thisted, Gladsaxe, Køge, Kolding, Risskov, Aabenraa, Silkeborg, Slagelse, Brønshøj, Gentofte, Aarhus, Viborg, Tårnby, Holbæk, Hillerød, Værløse, Albertslund, Odense, Rønne, Birkerød, Glostrup, Brabrand, Allerød, Jyllinge, Hobro, Herning, Aalborg, Vanløse, Varde, Tilst, Lyngby, Rødovre, Korsør, Charlottenlund, Ikast, Vejle, Middelfart, Vallensbæk, Frederiksberg, Odder, Frederikssund, Højbjerg, Nykøbing Falster, Ballerup, Greve, Ølstykke, Lillerød, Søborg, Frederikshavn, Stenløse, Ishøj, Haslev, Kokkedal, Rudersdal, Frederiksværk, Nyborg, Nærum, Skive, Ringsted, Vordingborg, Hvidovre, Helsingør, Horsens, Virum, Grenaa, Farum, Solrød Strand, Kalundborg, København, Randers, Brønderslev, Hørsholm, Næstved, Hjørring, Svendborg, Valby, Sønderborg, Holstebro, Struer, Nakskov, Herlev, Dragør, Taastrup, og Fredericia, .

Klik-og-hent for regnvandstønde er en mulighed i de fleste dele af landet: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Amager, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland).

Ses der på tendenserne står det klart, at online shoppere som regel kigger efter eksempelvis regnvandstønde tilbud og køb regnvandstønde. Foruden dette ser vi typisk online shoppere søge for eksempel regnvandstønde online, billig regnvandstønde og regnvandstønde priser, foruden de gængse byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Spar penge på regnvandstønde

Det er efterhånden ekstremt nemt for folk at finde de bedste priser på billige regnvandstønde online på flere internet shops, og følgelig har mange online firmaer set sig nødsaget til at presse prisniveauet på regnvandstønde enormt, og ovenikøbet love fragt uden gebyr.

Det kan dog alligevel blive gunstigt at tjekke nogle internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på regnvandstønde online inden du placerer ordren, så du er usvigeligt sikker på at antage den laveste pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Stark.

Du skal trods alt ikke glemme, at hvis en e-handler frembyder billige regnvandstønde online til en pris som kan virke grænseløst lav, bør det for det meste være et karakteristika der viser en svindel internet webshop. Køb med kort er heldigvis en del af en forordning, der bistår dig som køber overfor uægte e-handler.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du drage fordel af et tilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at afdrage beløbet til regnvandstønde ude i fremtiden. Det foreslåes normalt i nichefokuserede webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

Når man ser på søgedata bliver det markant, at netshoppere tit kigger efter blandt andet køb regnvandstønde og billig regnvandstønde. Man ser desuden jævnligt mennesker søge fx regnvandstønde online, regnvandstønde tilbud samt regnvandstønde priser.

Gennemsøg tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot præsterer ret troværdige genveje til at gennemsøge diverse eksisterende brugeres opfattelser og derfor kan det være til hjælp, at du gennemsøger netshoppens kritik før du lægger din bestilling på billige regnvandstønde online.

Facebook yder tillige super ærlige genveje til at få kendskab til e-forhandlerens kundetilfredshed. Derudover ses en række e-forhandlere hvor det er muligt at frembringe en bedømmelse af deres køb, hvilket på samme måde burde udnyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen shopper billige regnvandstønde online i en e-forretning kunne de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af shoppens regler, dog er det for det meste ikke særlig interessant, i særdeleshed ved de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Alternativet kan derfor være at tjekke om netshoppen er verificeret af e-mærket, som længe har været et bevis på at online firmaet følger dansk lovgivning, tillige med at online forretningen regelmæssigt revideres af eksperter der er indført i retningslinjerne.

Derudover giver det dig mulighed for bistand, hvis du skulle få besvær i forbindelse med din ordre på regnvandstønde. Tilsvarende anbefales det at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest centrale forhold i forbindelse med købet af regnvandstønde online, for eksempel den ombytningsrettighed internet firmaet anvender.

I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man altid bibeholder ens faktura, således man til enhver tid kan bekræfte bestillingen af regnvandstønde, hvad end man har købt hos Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg eller Silvan.

Maria J gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Jesper T gav 4 stjerner

Perfekt køb

Henrik Johansen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Anna U gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 tips til indkøb via nettet
1Antal dages levering er naturligvis virkelig central hvis du mangler dine nye varer nu og her, så i det øjemed er det temmelig vigtigt at vi efterser den anslåede leveringsdato ved regnvandstønde. Masser af netbutikker annoncerer billig 1 hverdags levering på deres favorit produkter, hvilket er afhængig af at bestillingen anbringes forud for et givent klokkeslæt.
2Generelt går vi ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er en del af et reglement, der skærmer dig som kunde imod uoprigtige e-shops. Som et alternativ burde du vælge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at finansiere pengene ude i fremtiden.
3Vi slår generelt et slag for at kigge hvorvidt internet firmaet er e-mærket medlem, siden det typisk er en påvisning af at internet forhandleren anerkender de danske love, samt at hjemmesiden rutinemæssigt evalueres af specialister som har den nødvendige knowhow om reglerne på området. Forud for at folk shopper billige regnvandstønde hos en e-forretning behøver de til hver en tid betragte butikkens handelsvilkår.
4Den billigste leveringsmodel vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, som jo betinges af at du har bopæl lige ved e-forhandlerens arbejdslager. Den løsning er naturligvis ret så vigtig hvis du skal bruge regnvandstønde om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle få online virksomheder levering uden gebyr, men i reglen forudsætter det at du køber for et præcist beløb.
5Inden folk køber billige regnvandstønde på en online shop behøver man altid overveje webbutikkens forretningsvilkår, dog er det naturligvis et omfattende arbejde. I øvrigt stiller vi forslag om at man er på vagt for de grundlæggende bestemmelser der kan have betydning for shopping af billige regnvandstønde online, som fx den ombytningspolitik internet butikken anvender.
6Trustpilot genererer regulære fornemme chancer for at inspicere flere øvrige forbrugeres anmeldelser og derved foreslår vi, at du gennemgår internet butikkens ratings før du køber billige regnvandstønde online. Facebook yder lige så vel fuldstændig fremragende chancer for at få en idé om e-handlens kundefokus.
7Det er jo efterhånden rigtig fremkommeligt for alle og enhver at søge information om priser online på billige regnvandstønde i blandt forskellige butikker på nettet, og til gengæld lover langt de fleste forretninger på nettet levering uden betaling. Derfor kan det trods alt vise sig tiden værd at sammenholde visse forretninger på nettet efter tilbud forud for at du placerer ordren, så man er skråsikker på at få fat i den billigste pris.
8En hel del online forhandlere frembyder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsløsninger til regnvandstønde. En af favoritterne er nu til dags pakkeshops, hvor det er muligt at hente din bestilling når det passer dig. Løsningen er altså ekstremt gnidningsløs, samt ofte også den mest letkøbte leveringsmåde.
9Nogle enkelte online forhandlere præsterer portofri levering på regnvandstønde, men i reglen påkræves det at der shoppes for et bestemt beløb. Desuden kan du beslutte sig for den mest betalelige løsning til levering, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et udleveringssted. Leveringstypen er af og til til gengæld rigtig simpel. Den mest billige slags levering er unægtelig at hente varerne selv.