Byggevarepriser.dk

Redningsstige

Modum Redningsstige 5,4 meter
73.075 kr.
Se produkt
Modum Redningsstige 2,10 meter
3.720 kr.
Se produkt
Wibe Brand- og Redningsstige-6,00
1.155.625 kr.
Se produkt
Wibe Redningsstige 320
33.875 kr.
Se produkt
Modum Redningsstige
2.740 kr.
Se produkt
Modum Redningsstige 3,3 meter
50.275 kr.
Se produkt
Modum Redningsstige 4,2 meter
60.025 kr.
Se produkt
Modum Redningsstige 4,80 meter
66.575 kr.
Se produkt
Modum Redningsstige 2,7 meter
4.370 kr.
Se produkt
Modum redningestige 1,8 meter
3.400 kr.
Se produkt
Modum Redningsstige 3,6 meter
53.525 kr.
Se produkt
Wibe Brand- og Redningsstige-3,60
82.525 kr.
Se produkt
Modum Redningsstige 2,4 meter
4.045 kr.
Se produkt
Wibe Brand- og Redningsstige-2,10
4.910 kr.
Se produkt
Modum Redningsstige 3,90 meter
56.775 kr.
Se produkt
Modum Redningsstige 3,00 meter
47.025 kr.
Se produkt
Modum Redningsstige 5,1 meter
69.825 kr.
Se produkt
Wibe Brand- og Redningsstige
407.125 kr.
Se produkt
Modum Redningsstige 4,5 meter
633.125 kr.
Se produkt
Wibe Brand- og Redningsstige-4,80
1.012.875 kr.
Se produkt
Wibe Brand- og Redningsstige-1,50
407.125 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder tilbyder et stort udvalg, imens nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge fra, udover bare redningsstige.
Det er absolut ekstremt relevant at vide, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige redningsstige hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på lave priser, hvorimod øvrige har kompetent rådgivning. Du skal beslutte hvad du foretrækker.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Derved bør du bestille ved et online byggecenter, som kan give information omkring redningsstige.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man undersøge firmaets handelsbetingelser.
Hvis du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente produkterne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed i de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre tilbyder varer fra diverse producenter, og hermed kan du bestille fra et bredt udvalg af redningsstige online.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og som følge af det har folk tilbuddet om at købe online og køre varerne på egen hånd. Herigennem har du mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og tilmed skaffe produkterne hurtigere.
De store byggekæder er populære og kendte forretninger, hvilket kan give øget troværdighed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på internettet har meget ekspertise i deres produkter, da de ikke sælger andre varer. Derfor bør du modtage ekstra god hjælp fra folk som er specialister i lige præcis redningsstige.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af de varer der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få billigere priser.
Størstedelen af webshops i små nicher er iværksætterfirmaer, som oftest er dansk ejede, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse hjælper du når du bestiller redningsstige online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag over 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

redningsstige silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

redningsstige jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

redningsstige bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

redningsstige harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Før du igangsætter byggeriet kan det være meget værdifuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
2Der kommer utvivlsomt uforudsete hovedpiner når det gælder større opgaver, og pga. dette vil det være afgørende at der er afsat god nok plads i planen, som vil medvirke til at man kan føle sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
3Det kan overvejes hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør fremskaffe assistance fra en fagmand til delelementer af det. Forudsat at du benytter hjælp fra en fagperson vil det oftest være en god idé at få priser fra diverse virksomheder.
4Der kan findes mange forskellige instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube tilbyder en masse almennyttig viden, specielt såfremt man bruger den engelske version.
5Du skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. Tit kan det vise sig fordelagtigt at have udstyret til disposition forinden du iværksætter dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at medtage de tilhørende udgifter i budgettet.
6Det bliver meningsgivende at have de fornødne materialer til disposition i god tid før du går i krig med arbejdet. Du kunne forfatte en hurtig note som samler det der er nødvendige, og derefter tjekke oversigten, således at du er sikker på at du har det hele.
7Du må nødig nedprioritere sikkerheden, så husk påklædning bl.a. arbejdshjelm som hjælp imod mulige skader. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
8For udendørs projekter har vind og vejr en vigtig rolle. Således kan du løbende holde øje med femdøgnsprognosen i dagene før projektets start, så du undgår at det uventet begynder at stå ned i stænger netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit store byggeprojekt.
9Nogle gange kan man spørge om offentligt tilskud til renoveringer. Det kan man få i tilfælde af at ombygningen er positivt for miljøet. Af få støtte kræver dermed at projektet forbedrer naturen.
10Det er oplagt at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed i tilfælde af vigtige ombygninger. Omfattende ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere må det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
11Det kan vise sig at være essentielt at lave et regnskab for arbejdet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være forstandigt at notere alle udgiftsposter, hvorefter man kunne nedfælde beløbet for dem én og én.
12Planlægning viser sig som nøglen til et godt forløb med projektet. Du må lave en velovervejet arbejdsplan, som viser hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Forsøg at være skarp når du udarbejder planen.
De bedst anmeldte byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som jo er kolossalt imponerende. Karakteren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ekstremt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig overlegent. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er temmelig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken fragttype er bedst?

Størstedelen af online virksomheder frembyder efterhånden et bredt udvalg af billige leveringsformer til redningsstige. En af dem der er mest anvendt er i vore dage levering til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Løsningen er altså virkelig problemfri, og typisk ydermere den prisbilligste fragtmulighed.

Du kunne ligeledes påtænke at få varerne bragt til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Leveringsformen bliver beklageligvis et hak mere pebret, men lige så vel super let gængelig for redningsstige online. Den billigste leveringsversion er dog at du selv henter pakken, som desværre nødvendiggør at du er tæt på e-handlens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på redningsstige kan vise sig at være usædvanlig essentiel hvis du har brug for din pakke inden for kort tid, og med det formål er det skam passende at man checker leveringstiden ved redningsstige. Mange online varehuse – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – giver billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varenumre online, men vær på vagt da det er afhængig af at bestillingen laves forinden et fastsat tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få varerne klar inden personalet tager hjem.

Nogle få e-firmaer byder på levering uden beregning på redningsstige online, men typisk påkræves det at man shopper for en fastsat pris. Alternativt kunne man foretrække den mest prisbevidste fragtløsning, hvilket ofte vil blive at få kørt dine varer til et afhentningssted.

Temmelig mange byggemarkedskæder giver klik-og-hent hvor du køber billig redningsstige hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og 10-4. Byggemarkederne tildeler eksempelvis afhentning af redningsstige i følgende områder:

Søborg, Frederikshavn, Vanløse, Brøndby, Frederiksberg, Kalundborg, Haslev, Sønderborg, Albertslund, Charlottenlund, Haderslev, Birkerød, Højbjerg, Ringsted, Risskov, Ishøj, Helsingør, Hørsholm, Nakskov, Skive, Grenaa, Aabenraa, Vallensbæk, Odder, Herning, Hjørring, Rødovre, Køge, Struer, Solrød Strand, Virum, Hedehusene, København, Ballerup, Nyborg, Lyngby, Holstebro, Nørresundby, Næstved, Brabrand, Gentofte, Stenløse, Fredericia, Varde, Taastrup, Gladsaxe, Rudersdal, Roskilde, Ølstykke, Thisted, Skanderborg, Lillerød, Greve, Randers, Allerød, Frederiksværk, Slagelse, Holbæk, Ikast, Korsør, Rønne, Odense, Viborg, Brønderslev, Frederikssund, Lystrup, Svendborg, Vordingborg, Hvidovre, Hobro, Brønshøj, Jyllinge, Åbyhøj, Hillerød, Tårnby, Glostrup, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Valby, Horsens, Vejle, Herlev, Kokkedal, Værløse, Nykøbing Falster, Silkeborg, Kolding, Middelfart, Farum, Dragør, Hedensted, Tilst, og Nærum, .

Klik-og-hent af redningsstige er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland), Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ved kig i data er det klart, at netshoppere mange gange efterspørger fx køb redningsstige og billig redningsstige. Foruden dette ser man ofte online shoppere søge efter blandt andet redningsstige tilbud, redningsstige priser og redningsstige online, foruden de store byggekæder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Få rabat på redningsstige

Det er temmelig smart for alle og enhver at vurdere prisniveauet på billige redningsstige online i blandt flere internet shops, og på grund af dette har masser af online webshops fundet det nødvendigt at mindske udsalgspriserne på redningsstige kolossalt, og ydermere sikre billig levering.

Til gengæld kan det immervæk vise sig indbringende at inspicere indtil flere e-shops efter tilbud og rabatter på redningsstige online forinden du shopper, således at du er velinformeret til at modtage den billigste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

Du skal bare huske på, at såfremt en butik markedsfører billige redningsstige online til en salgspris der anses for utrolig lav, så burde det ofte være et faresignal om en bedragerisk internet virksomhed. Betalinger med kort er ikke desto mindre en del af en retningslinje, der sikrer en imod falske e-handler.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du anvende en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du vil finansiere prisen på redningsstige over et længere tidsrum. Det tilbydes ofte ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

Når der ses på statistikkerne er det tydeligt, at internet shoppere typisk efterspørger for eksempel redningsstige online og redningsstige tilbud. Foruden dette oplever man typisk netshoppere søge blandt andet køb redningsstige, billig redningsstige samt redningsstige priser.

Undersøg tidligere køberes betragtninger

Trustpilot forærer dig ganske hensigtsmæssige løsninger til at gennemgå flere øvrige køberes bedømmelser og på grund af dette er det at foretrække, at du tjekker e-forretningens anmeldelser inden du bestiller billige redningsstige online.

Facebook frembyder ligeledes fuldt ud belejlige chancer for at få kendskab til webshoppens kundefokus. Her ses en række internet virksomheder som gør det muligt at give en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel kan benyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Inden folk handler billige redningsstige online i en netshop burde de principielt gennemlæse deres betingelser, det er dog tit en omfattende opgave, særligt på de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

Et andet alternativ kan være at bemærke hvorvidt e-handlen er godkendt af e-mærket, siden det generelt er et signal om at internet butikken efterkommer de officielle regler, og at internet forretningen rutinemæssigt vurderes af sagkyndige der kender til bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du genvej til støtte, for så vidt du oplever udfordringer ved din ordre på redningsstige. Foruden dette anbefaler vi at køberen er sat ind i de væsentligste reglementer der kan have indflydelse på købet af redningsstige online, fx hvilken byttepolitik netbutikken anvender.

I den forbindelse er det tillige essesentielt, at man altid sikrer sin faktura, således man når som helst vil kunne dokumentere købet af redningsstige, uafhængig af om man køber ved Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Jan gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Poul Thomsen gav 4 stjerner

Fremragende service.

Thomas D gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Louise gav 4 stjerner

Har handlet der før

9 tips til når du køber online
1En række butikker på nettet tilbyder billig fragt på redningsstige, men i de fleste tilfælde kun når der erhverves for en præcis sum. Som alternativ kan man overveje den mest prisbevidste fragtform, der gerne vil blive at få leveret dine varer til et afhentningssted. Løsningen viser sig som regel på den anden side yderst hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste løsning vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
2Trustpilot byder på fuldt ud habile genveje til at gennemsøge diverse nuværende kunders tanker og derfor er det smart, at du ser nærmere på internet forretningens omtaler før du shopper billige redningsstige online. Facebook tilbyder endvidere fuldstændig tiltalende muligheder for at få indblik i e-butikkens kundetilfredshed.
3Forinden folk shopper billige redningsstige på en internet webshop kan de utvivlsomt gennemløbe netshoppens betingelser, dog er det oftest et tidskrævende projekt. I øvrigt er det godt at køberen er opmærksom på de mest vedkommende forhold der spiller ind i forbindelse med shopping af billige redningsstige online, til eksempel hvilken bytteret online firmaet bruger.
4De fleste internet forretninger giver nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsmidler til redningsstige. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Løsningen er nemlig særligt ukompliceret, og mange gange også den mindst kostelige leveringsversion.
5Generelt anbefaler vi shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfattet af en regel, hvilket garanterer køberen overfor bedrageriske internet selskaber. Som alternativ bør du bruge et tilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil betale betalingen i flere bidder.
6Den mest letkøbte mulighed for fragt vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, hvilket dog står og falder med at du lever tæt på online webshoppens tilholdssted. Den fragttype kan vise sig at være ultra væsentlig i tilfælde af at man skal bruge redningsstige fluks. Alternativt så lover en række online forhandlere fragtfri levering, men oftest er det under betingelse af at du aftager for et fastsat beløb.
7Fragttiden er super essentiel om man har brug for pakken nu og her, så af den grund er det relativt essentielt at man studerer den forventede leveringstid på redningsstige. En lang række e-forretninger lover billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varer, men vær obs på at det antager at ordren køres igennem før et besluttet klokkeslæt.
8Det er ret let gængeligt for alle at sammenligne priser online på billige redningsstige på tværs af e-butikker, og følgelig præsterer langt de fleste netbutikker fragt uden gebyr. Derfor kan det stadigvæk vise sig rentabelt at tjekke nogle enkelte firmaer på nettet efter billige priser før du gennemfører din handel, så man er sikret at opnå den mest betalelige pris.
9Vi foreslår generelt at efterse hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, fordi det typisk er en angivelse af at internet forretningen følger de gældende danske regler, tillige med at hjemmesiden fra tid til anden undersøges af jurister som mestrer reglementet på området. Inden folk bestiller billige redningsstige hos en internet shop behøver de i princippet gennemse webbutikkens handelsaftale.