Byggevarepriser.dk

Rammehegn

Plus Cubic rammehegn m/6 mm hærdet glas/silketryk 90x90 cm 17526-1
1.199 kr.
Se produkt
Plus CUBIC Rammehegn Træbeklædning - 17506-18 Gråbrun
1.349 kr.
Se produkt
Plus Cubic rammehegn m/6 mm hærdet glas 90x90 cm 17525-1
999 kr.
Se produkt
Plus Cubic rammehegn m/stål espalie 90x180 cm 17512-1
1.199 kr.
Se produkt
Plus Cubic rammehegn m/træbeklædning 90x90 cm 17505-18
949 kr.
Se produkt
Plus CUBIC rammehegn m/polyrattan 90x90 cm 17515-1
699 kr.
Se produkt
Plus Cubic rammehegn m/stål espalie 90x90cm 17511-1
899 kr.
Se produkt
Plus Cubic rammehegn m/hulplade i stål 90x90 cm 17521-1
699 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. På grund af det kan du overveje at shoppe hos en webshop, hvor du får information omkring rammehegn.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige rammehegn hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på de bedste tilbud, og andre giver service. Du må tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvsagt super afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du finde et andet.
Flere byggekæder udbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare rammehegn.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Man bør derfor undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot vil slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ hos de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og kendte firmaer, som kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette kan du se positivt på.
De gængse byggemarkeder samler varer fra adskillige specialbutikker, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af rammehegn online.
De store byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og hermed har flertallet tilbuddet om at købe online og transportere byggematerialerne på egen hånd. På grund af det er det muligt at undvære leveringsgebyret, og tilmed få fat i produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker er små virksomheder, som tit er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du bestiller rammehegn online på deres side.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet har en enorm viden om deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse varer. Altså får du formentlig ekstra begavet sparring fra medarbejdere der er specialister i lige præcis rammehegn.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af varerne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online bør du få en skarpere pris.
De 10 største byggemarkeder
rammehegn harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

rammehegn jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag ca. 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

rammehegn bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

rammehegn silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der ligger et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på internettet hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder dig enormt meget brugbar information, ikke mindst såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
2Ofte vil det vise sig afgørende at nedskrive en budgetoversigt for byggeriet, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan være en fordel at beskrive hver eneste udgiftspost, og herefter indsamle online tilbud på dem én og én.
3I god tid inden at du starter arbejdet kan det blive temmelig afgørende at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være gældende regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Man må for alt i verden ikke fattes værktøj. Typisk kan det vise sig klogt at du har det til rådighed når du går løs med arbejdet. Du bør i øvrigt huske at indkalkulere de her udgifter i budgettet.
5For opgaver udenfor har vejret en essentiel rolle. Af den grund må du jævnligt lægge mærke til udsigten ift. vejret i perioden for byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at piske ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit krævende projekt.
6Husk at du kan søge tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet hvis projektet gør en forskel for klimaet. Det betinges altså af at projektet forbedrer klimaet.
7Du skal ikke nedprioritere dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning som sikkerhedshjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke har professionel hjælp.
8Du kan tænke over om du selv kan lave helt projektet, eller du kan have fordel af at investere i professionel hjælp til dele af arbejdet. Forudsat at du køber assistance fra en fagmand kan det være fordelagtigt at få en pris fra flere virksomheder.
9Potentielt kan det blive aktuelt at du har de relevante materialer tilgængelige inden du igangsætter eksekveringen. Du kan med fordel udarbejde en punktforms note hvoraf der fremgår alt du skal bruge, og bagefter tjekke hver eneste ting, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
10Forberedelse er nøglen til at komme i mål med din byggeproces. Du kunne overveje at forfatte en strømlinet handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver der løses på hvilken dag, som også inkluderer en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver arbejdsplanen.
11Der kommer som regel overraskende problemstillinger når det handler om omfattende byggeprojekter, og af den grund kan det vise sig betydningsfuldt at man har afsat rimelig plads i agendaen, således at man føler sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
12Det er oplagt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især når det er omfattende projekter. Større byggerier gør krav på flere personer. Endvidere må det være hurtigere og mere socialt når der er flere der bidrager.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er virkelig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er utrolig overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % giver bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

En lang række internet firmaer giver i øjeblikket diverse billige fragttyper til rammehegn. En yndling er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter den dag der passer dig. Løsningen er altså virkelig enkel, og ofte ligeledes den mest prisbevidste fragtløsning.

Du bør lige så vel forsøge at få varerne leveret hjem til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig desværre en smule mindre billig, men også virkelig smart med rammehegn online. Den prisbilligste mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men det kræver at du er i nærheden af webshoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på rammehegn kan vise sig at være virkelig essentiel såfremt vi har brug for dine nye produkter lige om lidt, så derfor er det nemlig passende at vi undersøger leveringstidspunktet på rammehegn. Temmelig mange internet outlets – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – yder billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varer online, men husk at det er afhængig af at ordren placeres forinden et bestemt klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få varerne ordnet forud for at de pakkeansatte har fri.

Nogle internet forretninger sikrer gratis levering på rammehegn online, men ofte afkræver det at man aftager for en konkret sum. Ellers skal du foretrække den mindst kostelige leveringsmanér, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor man køber billig rammehegn online og selv henter i butikken. For eksempel XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus. Byggekæderne giver bl.a. click-and-collect på rammehegn i følgende områder:

Tårnby, Gentofte, Hedehusene, Virum, Middelfart, Slagelse, Brønderslev, Værløse, Hobro, Vejle, Thisted, Vallensbæk, Odder, Ringsted, Hørsholm, Næstved, Solrød Strand, Skive, Åbyhøj, Albertslund, Frederiksberg, Silkeborg, Randers, Rødovre, Gladsaxe, Hillerød, Viborg, København, Kokkedal, Holbæk, Aabenraa, Horsens, Ikast, Ballerup, Brøndby, Odense, Svendborg, Herlev, Risskov, Kalundborg, Hjørring, Køge, Ishøj, Nærum, Helsingør, Roskilde, Herning, Dragør, Haslev, Glostrup, Taastrup, Allerød, Lillerød, Valby, Brabrand, Charlottenlund, Fredericia, Sønderborg, Struer, Rudersdal, Vanløse, Nakskov, Frederikshavn, Nørresundby, Korsør, Aarhus, Stenløse, Varde, Esbjerg, Kolding, Birkerød, Jyllinge, Frederikssund, Hedensted, Rønne, Hvidovre, Aalborg, Højbjerg, Frederiksværk, Tilst, Lystrup, Vordingborg, Grenaa, Søborg, Haderslev, Ølstykke, Holstebro, Nyborg, Skanderborg, Lyngby, Brønshøj, Nykøbing Falster, Farum, og Greve, .

Klik-og-hent ift. rammehegn er en mulighed i alle regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Falster, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

Ved indkig i tendenserne er det tydeligt, at internet shoppere ofte søger for eksempel rammehegn tilbud og billig rammehegn. Foruden dette ser vi ofte mennesker kigge efter for eksempel køb rammehegn, rammehegn priser samt rammehegn online, plus de udbredte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Davidsen.

Priser på rammehegn

Det er i dag ret så uproblematisk for alle at finde de bedste priser på billige rammehegn online på diverse internet firmaer i Danmark, og til tak har en hel del shops på nettet set sig nødsaget til at presse prisen på rammehegn en hel del, og ydermere garantere billig fragt.

Derfor kan det imidlertid blive tiden værd at undersøge nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter tilbud på rammehegn online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er skudsikker på at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de store byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan og Harald Nyborg.

Du må ikke desto mindre ikke overse, at såfremt en forhandler på nettet reklamerer billige rammehegn online på tilbud til en pris som anses for himmelråbende lav, så bør det for det meste være et symbol på en uægte e-forhandler. Betalinger med kort er heldigvis omfattet af en foranstaltning, som bistår køberen imod uærlige netbutikker.

Vi anbefaler kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du bruge en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afdrage betalingen af rammehegn over en længere periode. Det foreslåes som regel i nichebutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Ved kig i statistikkerne står det markant, at netshoppere tit leder efter fx køb rammehegn og rammehegn tilbud. Vi ser desuden som regel online shoppere efterspørge fx rammehegn priser, billig rammehegn samt rammehegn online.

Kig på folks meninger

Trustpilot leverer tilpas udmærkede chancer for at gennemgå forskellige eksisterende kunders opfattelser og af den grund tilråder vi, at du undersøger internet forretningens ratings før du placerer din ordre på billige rammehegn online.

Facebook præsterer lignende forholdsvis habile muligheder for at få indsigt i internet virksomhedens popularitet. Herinde ses en del internet forhandlere hvor det er muligt at formulere en evaluering af virksomhedens service, hvilket ligeledes må drages fordel af til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk bestiller billige rammehegn online på en netshop kan de på en vis måde skimme e-butikkens vilkår, men det er naturligvis ikke videre interessant, særligt med de velkendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag er at se hvorvidt netbutikken er godkendt af e-mærket, grundet at det kan være et billede på at online shoppen efterfølger de officielle danske regler, udover at online firmaet af og til efterses af specialister der har indsigt i reglementet på området.

Det er en rigtig god mulighed for en hjælpende hånd, såfremt du forvoldes problemstillinger som følge af din bestilling af rammehegn. Ligeså rekommanderer vi at kunden er på vagt for de mest basale vilkår der kan influere på købet af rammehegn online, f.eks. den ombytningsrettighed internet butikken benytter.

Her er det desuden relevant, at man stadig gemmer sin faktura, således man altid kan vidne om sit køb af rammehegn, uagtet om man handler ved Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix eller 10-4.

Helle Rasmussen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Louise D gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Else Johansen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Peter gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 gode råd til køb på nettet
1Før nogen handler billige rammehegn på en online shop bør man utvivlsomt få overblik over virksomhedens regler, men det er almindeligvis ikke super interessant. Herudover er det prisværdigt at køber er klar over de elementære betingelser gældende for handlen med billige rammehegn online, f.eks. hvilken returrettighed online firmaet kører med.
2En hel del online shops yder nu til dags et bredt udvalg af billige fragtløsninger til rammehegn. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente produkterne lige når det passer dig. Muligheden er altså meget bekvem, samt mange gange tillige den billigste form for levering.
3Den mindst kostelige mulighed for levering vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, som dog beroer på at du befinder dig lige ved online butikkens lager. Den mulighed for levering kan vise sig at være ualmindeligt central hvis vi har behov for rammehegn om et øjeblik. Alternativt så præsterer en hel del online firmaer levering uden beregning, men i mange tilfælde er det påkrævet at man bestiller for en bestemt sum.
4Trustpilot leverer forholdsvis fordelagtige chancer for at blive klogere på en stor portion forhenværende kunders tanker og herved anbefales det, at du evaluerer e-handlens omtaler forud for at du shopper billige rammehegn online. Facebook byder på for øvrigt relativt passende chancer for at få indsigt i webbutikkens kundefokus.
5Leveringsdygtigheden er naturligvis super væsentlig i tilfælde af at du skal bruge din pakke om kort tid, så af den grund er det relativt passende at vi dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved rammehegn. En lang række internet butikker annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter, hvilket afhænger af at transaktionen gennemføres før et fast klokkeslæt.
6Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af en foranstaltning, som bistår dig overfor snydagtige internet virksomheder. Alternativt kan du drage fordel af en afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at klare regningen senere.
7Det er i høj grad enkelt for internetbrugere at vurdere prisniveauet online på billige rammehegn på tværs af forhandlere på nettet, og derved præsterer utallige e-forretninger fragt uden beregning. Det kan imidlertid blive rentabelt at analysere et par forskellige internet firmaer efter tilbud forud for at du placerer ordren, så man er tryg ved at antage den laveste pris.
8Visse internet virksomheder lover levering uden gebyr på rammehegn, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis du bestiller for en fastsat pris. Alternativt skulle man vælge den prisbilligste leveringsløsning, som i mange tilfælde vil være at få leveret ordren til et afhentningssted. Fragtformen bliver desværre derudover ekstremt ligetil. Den mindst kostelige leveringsmodel er uden tvivl at du selv henter ordren.
9Generelt slår vi et slag for at bemærke hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det bør være et bevis på at online butikken efterkommer de danske retningslinjer, foruden at e-shoppen jævnligt overvåges af eksperter som kender til reglerne. Forinden nogen køber billige rammehegn i en internet virksomhed behøver de helt sikkert gennemgå forhandlerens handelsvilkår.