Byggevarepriser.dk

Radialboremaskine

Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 1400 Vario
155.588 kr.
Se produkt
Bernardo High Speed Radialboremaskine RBM 780 SB - 400 V
3.554 kr.
Se produkt
Bernardo High Speed Radialboremaskine SRB 50
238.304 kr.
Se produkt
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 2500 x 80
381.544 kr.
Se produkt
Bernardo High Speed Radialboremaskine RBM 780 T- 400 V
3.113 kr.
Se produkt
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 820 x 32
68.475 kr.
Se produkt
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 2500 Vario
406.407 kr.
Se produkt
PROMAC Radialboremaskine JRDT-525-16
42.910 kr.
Se produkt
Bernardo High Speed Radialboremaskine RBM 780 T - 230 V
2.991 kr.
Se produkt
Bernardo High Speed Radialboremaskine RBM 780 SB - 230 V
3.441 kr.
Se produkt
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 1600 x 50
155.972 kr.
Se produkt
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 1600 Vario
175.097 kr.
Se produkt
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 1300 Vario
132.919 kr.
Se produkt
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 2000 x 63
327.994 kr.
Se produkt
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 2000 Vario
371.607 kr.
Se produkt
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 1250 x 50
138.947 kr.
Se produkt
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 1200 HK
132.919 kr.
Se produkt
Bernardo High Speed Radialboremaskine SRB 40
205.594 kr.
Se produkt
SB3116RHN Radialboremaskine Holzmann
3.899 kr.
Se produkt
Radialboremaskine Holzmann heavy duty Z3032x7P
27.999 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Af den grund skal man tjekke butikkens regler.
For nogle er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Dermed kan du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring radialboremaskine.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers må du finde et andet.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige radialboremaskine fra netbutik til netbutik. En del har fokus på lave priser, hvorimod nogle har fokus på service. Du bør tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne personligt. Det er specielt en mulighed i de kendte byggekæder.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt udvalg af varer, og nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot radialboremaskine.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette vil nogle se positivt på.
De kendte byggecentre samler varer fra adskillige nicheshops, og af den grund kan du købe fra et bredt sortiment af radialboremaskine online.
De store byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og af den grund har de fleste mulighed for at handle online og køre materialerne personligt. Derigennem har du mulighed for at undvære fragten, og endda have varerne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre virksomheder, der tit drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at købe radialboremaskine online på deres hjemmeside.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dybdegående viden om de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig får du formentlig ekstremt nyttig vejledning fra personale som er eksperter i lige præcis radialboremaskine.
Mange nichebutikker på nettet er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

radialboremaskine bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

radialboremaskine silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag omtrent 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

radialboremaskine jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

radialboremaskine harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ofte vil det vise sig fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for arbejdet, så du giver sig selv et overblik. Det kan blive en god idé at dokumentere alle poster, hvorefter man kunne nedskrive online tilbud på dem en ad gangen.
2Man bør aldrig nogensinde gå ned på værktøj. I mange tilfælde vil det være fordelagtigt at du har udstyret parat idet du iværksætter byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at indkalkulere de medfølgende udgifter i økonomien.
3I god tid inden at du påbegynder byggeprojektet kan det vise sig aldeles meningsfuldt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Muligvis kan det blive væsentligt at du har alle bygningsmaterialer parat forud for at du påbegynder projektet. Du får god gavn af at lave en enkel indkøbsseddel med alle de ting der skal bruges, og dernæst efterse hver enkelt ting, så du er tryg ved at du har styr på det.
5Man kan få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det får man i tilfælde af at renoveringen er CO2-besparende. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at byggeriet har en positiv betydning for planeten.
6Det er en god idé at få assistance til projektet, især i tilfælde af krævende arbejdsopgaver. Flere projekter gør krav på mere end en person. Derudover vil det være mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
7Du kunne overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du i stedet for bør anskaffe hjælp fra en fagmand til noget af det. Hvis du køber assistance fra en fagperson kunne det godt betale sig at indhente tilbud fra en håndfuld selskaber.
8Forberedelse bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du må lave en effektiv tidsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk når du nedskriver din strategi.
9Der er alle mulige former for hjælpeartikler og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube supporterer dig med overvældende meget udbytterig info, i særlig grad ifald man bruger den engelske version.
10For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den årsag bør du ofte se vejrvarslen i dagene før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at vælte ned nøjagtig som du står midt i det avancerede projekt.
11Der præsenterer sig uden tvivl utidige udfordringer når det gælder avancerede byggeprojekter, og herved vil det være essentielt at der er afsat god nok tid i tidsplanen, med formålet om at man kan føle sig sikker på at nå i mål med projektet.
12Du skal nødig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning som fx arbejdssko som sikrer dig imod hændelige skader. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i arbejdet, navnlig hvis du ikke investerer i professionel hjælp.
De bedst vurderede byggeshops
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er fantastisk overlegent. Scoren er baseret på 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er enormt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig flot. Karakteren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvsagt er virkelig flot. Vurderingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % har givet bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er absolut flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Flere online forretninger udlover nu en hel del forskellige billige former for levering til radialboremaskine. En favorit er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte varer når det passer dig bedst. Den er altså ekstremt ligetil, samt typisk endvidere den billigste leveringsform.

Du burde lige så vel prøve at få pakken leveret til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Denne viser sig for det meste en lille smule mere pebret, men lige så vel i høj grad bekvem ved køb af radialboremaskine online. Den mest letkøbte leveringsform vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, som dog kræver at du opholder dig nær internet webshoppens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på radialboremaskine kan være ret betydningsfuld forudsat du absolut skal bruge din ordre omgående, og i det øjemed er det aldeles relevant at du tjekker den estimerede leveringstid for radialboremaskine. Adskillige online selskaber – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varer online, men det afhænger af at handlen laves inden et angivent tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få produktet betjent forinden de lageransatte drager hjemad.

Enkelte internet forhandlere garanterer portofri fragt på radialboremaskine online, men i reglen kræver det at man bestiller for en præcis sum. Ellers bør du gribe den billigste leveringsmulighed, der oftest vil være at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted.

Størstedelen af byggemarkeder giver click-and-collect hvor man handler billig radialboremaskine hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Bygma. De giver for eksempel afhentning af radialboremaskine i disse områder:

Brønshøj, Hillerød, Vanløse, Taastrup, Hørsholm, Haderslev, Brøndby, Frederikssund, Rønne, Herning, Aarhus, Haslev, Ballerup, Rudersdal, Middelfart, Gladsaxe, Brønderslev, Charlottenlund, Odense, Valby, Silkeborg, Hobro, Aalborg, Søborg, Dragør, Birkerød, Nyborg, Farum, Nærum, Tårnby, Gentofte, Odder, Jyllinge, Hjørring, Roskilde, Ølstykke, Aabenraa, Nykøbing Falster, Holstebro, Skive, Frederiksværk, Viborg, Rødovre, Ishøj, Solrød Strand, Tilst, Kokkedal, Lyngby, Frederikshavn, Ikast, Grenaa, Virum, Slagelse, Allerød, Greve, København, Hvidovre, Kolding, Hedensted, Horsens, Struer, Lystrup, Albertslund, Frederiksberg, Holbæk, Stenløse, Vordingborg, Randers, Vallensbæk, Værløse, Vejle, Åbyhøj, Nakskov, Hedehusene, Glostrup, Helsingør, Næstved, Ringsted, Kalundborg, Brabrand, Herlev, Risskov, Svendborg, Sønderborg, Nørresundby, Korsør, Lillerød, Højbjerg, Fredericia, Skanderborg, Esbjerg, Thisted, Varde, og Køge, .

Klik-og-hent for radialboremaskine er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Falster, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når man kigger i tallene bliver det klart, at internet shoppere som regel søger eksempelvis radialboremaskine priser og radialboremaskine online. Man ser derudover tit mennesker søge efter blandt andet billig radialboremaskine, køb radialboremaskine samt radialboremaskine tilbud, foruden de store byggekæder som Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

Spar penge på radialboremaskine

Det er i dag meget fleksibelt for købere at sammenholde priser på billige radialboremaskine online fra flere e-butikker, og af den grund har flertallet af butikker på nettet ikke kunne slippe for at formindske udsalgspriserne på radialboremaskine helt i bund, og i øvrigt tilbyde portofri fragt.

Til gengæld kan det imidlertid vise sig gavnligt at checke diverse butikker på nettet efter tilbud og rabatter på radialboremaskine online forinden du bestiller, sådan at man er sikker på at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Man skal blot huske på, at når en netbutik reklamerer billige radialboremaskine online til en udsalgspris der kan ses som enormt billig, burde det for det meste være et bevis på en fup e-forhandler. Shopping med kort er i hvert fald dækket ind under en lovbestemmelse, som værner en overfor uoprigtige online forhandlere.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at klare betalingen af radialboremaskine af flere omgange. Dette tilbydes ofte i nichebutikker, men dog sjældent de store byggecentre som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Når man kigger i tendenserne står det markant, at internet shoppere tit leder efter blandt andet køb radialboremaskine og radialboremaskine tilbud. Derudover oplever man mange gange internet shoppere efterspørge fx billig radialboremaskine, radialboremaskine online og radialboremaskine priser.

Læs folks meninger

Trustpilot genererer helt fordelagtige genveje til at eksaminere en hel del forhenværende konsumenters anmeldelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du gennemgår online virksomhedens anmeldelser forud for at du shopper billige radialboremaskine online.

Facebook fører til på samme måde temmelig ærlige genveje til at få indtryk af e-handlens popularitet. Herinde ses en del forhandlere på nettet som giver folk mulighed for at meddele en evaluering af købsoplevelsen, som på samme måde kan tages i brug til at afveje kundernes tilfredshed.

Forinden folk bestiller billige radialboremaskine online hos en webbutik kan man for at være på den sikre side gennemløbe e-butikkens regler, men det er bare et omfattende projekt, særligt med de kendte byggecentre som 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

Et nemmere alternativ kunne være at undersøge hvorvidt netshoppen er verificeret af e-mærket, som ofte er et billede på at online webshoppen overholder gældende dansk lovgivning, samt at shoppen fra tid til anden undersøges af eksperter der kender til lovgivningen.

Desuden får du mulighed for support, hvis du møder besvær i processen med dit køb af radialboremaskine. Yderligere er det klogt at du er klar over de elementære vedtægter der spiller ind i forbindelse med købet af radialboremaskine online, f.eks. hvilken bytteret online webshoppen har.

Derfor er det ydermere relevant, at man til enhver tid sikrer sin kvittering, således man til enhver tid vil kunne vidne om sin bestilling af radialboremaskine, uafhængig af om man shopper fra 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg eller Bauhaus.

Jørgen C gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Mads Olsen gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Per gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Susanne C gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

9 tips til indkøb via nettet
1Vi anbefaler at efterse hvorvidt online forhandleren er e-mærket medlem, eftersom det burde være et sympol på at internet selskabet forsvarer de danske retningslinjer, foruden at internet forretningen ofte monitoreres af specialister der er meget bekendte med bestemmelserne på området. Forud for at folk handler billige radialboremaskine i en butik kan man faktisk gennemse webbutikkens betingelser.
2Forinden nogen handler billige radialboremaskine i en webshop behøver de de facto tyde e-butikkens handelsvilkår, dog er det gerne ikke videre spændende. Desuden anbefaler vi at køber er klar over de vigtigste retningslinjer der indvirker på handlen med billige radialboremaskine online, som for eksempel hvilken byttepolitik online forretningen har.
3Det er efterhånden meget simpelt for alle at tjekke tilbud online på billige radialboremaskine på forskellige e-handler, og for det yder utallige internet foretagender billig levering. Det kan dog stadigvæk være lukrativt at checke nogle webshops efter rabat og tilbud inden du gennemfører din handel, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den skarpeste pris.
4Trustpilot leverer stort set gode genveje til at beskue en lang række aktuelle køberes iagttagelser og af den grund slår vi et slag for, at du verificerer online forretningens anmeldelser forud for at du køber billige radialboremaskine online. Facebook genererer lignende forholdsvis relevante genveje til at få en idé om online forretningens troværdighed.
5Leveringsdygtigheden er naturligvis ret vital i tilfælde af at vi mangler varerne straks, og af den grund er det fuldt ud relevant at vi ser leveringstiden for radialboremaskine. En del online webshops præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på flere produkter, men det antager at bestillingen realiseres inden et aftalt tidspunkt.
6Masser af internet handler frembyder nu om dage et bredt udvalg af billige muligheder for levering til radialboremaskine. En der er meget almindelig er i dag levering til en pakkeshop, og så afhenter du blot dine nye produkter når du har mulighed for det. Fragtmetoden er jo ret så overkommelig, og ofte endvidere den billigste form for fragt.
7Den mest prisbevidste fragtmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men det afhænger af at du er nærved internet selskabets tilholdssted. Den type af levering er jo ualmindeligt væsentlig ifald du skal bruge radialboremaskine fluks. Alternativt så præsterer nogle enkelte online forretninger portofri levering, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at du handler for en konkret sum.
8Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er en del af et reglement, som skærmer folk imod uægte internet forhandlere. Som et alternativ kan du vælge et afdragstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afdrage beløbet i flere bidder.
9Visse e-firmaer garanterer billig fragt på radialboremaskine, men undertiden gælder det kun hvis der shoppes for en bestemt pris. Alternativt burde man udse dig den mindst kostelige leveringsmanér, som tit vil blive at få kørt ordren til en pakkeshop. Fragtformen er i mange tilfælde derudover ualmindeligt fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringsversion er uden tvivl at hente pakken selv.