Byggevarepriser.dk

Pudshøvl

Stanley pudshøvl 1-12-033 SB 3
295 kr.
Se produkt
Stanley pudshøvl nr. 4 med glat sål 1-12-004
548 kr.
Se produkt
Emmerich Pudshøvl 48 mm
1.090 kr.
Se produkt
IRWIN Pudshøvl, glat sål 50x245mm
500 kr.
Se produkt
EMMERICH pudshøvl 48 mm
923 kr.
Se produkt
Pudshøvl 50x245mm Stanley 1-12-034 SB4
312 kr.
Se produkt
Puds høvl træ 240 mm KwB 9215-48
660 kr.
Se produkt
Pudshøvl 235 mm KwB 9219-44
239 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et stort vareudvalg, imens nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge fra, udover bare pudshøvl.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at bestille ved en netbutik, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring pudshøvl.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Af den grund skal man tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
Ifald du skal have byggematerialerne med det samme eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ i de gængse byggekæder.
Der er forskel på salgspriserne på billige pudshøvl fra byggecenter til byggecenter. En del har fokus på billige priser, imens andre har en høj grad af service. Du må bestemme hvad du helst vil have.
Det er helt klart meget relevant at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette vil nogle se fordele i.
De store byggecentre samler produkter fra diverse producenter, og dermed kan du handle fra et stort udvalg af pudshøvl online.
De gængse byggecentre finder du overalt i landet, og dermed har du chancen for at bestille online og transportere varerne på egen hånd. Takket være dette er der mulighed for at spare leveringsgebyret, og tilmed have varerne på kortere tid.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, måske tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du handler pudshøvl online på deres hjemmeside.
Majoriteten af specialiserede netbutikker ved ekstremt meget om de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Altså formår de at yde ekstremt begavet rådgivning fra ansatte som er specialister i netop pudshøvl.
De fleste nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online bør du få en skarpere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
pudshøvl silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

pudshøvl jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

pudshøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

pudshøvl bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du bør nødig glemme sikkerheden, så husk arbejdstøj som fx fod- og hovedbeklædning som beskyttelse imod hændelige skader. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke får professionel assistance.
2I visse tilfælde kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det ydes ifald ombygningen bidrager positivt til klimaet. Støtten er altså betinget af at ombygningen påvirker planeten.
3Ved udendørs projekter har vejrsituationen en væsentlig rolle. Derfor kan du jævnligt tage et kig på udsigten ift. vejret i dagene op til dit byggeprojekt, så det ikke pludselig starter med at stå ned i stænger bedst som du er gået i gang med dit avancerede projekt.
4Potentielt kan det vise sig værdifuldt at have de presserende materialer tilgængelige på forhånd inden du igangsætter din byggeproces. Du kan lave en hurtig note hvorpå der noteres alle de ting der skal bruges, og som det næste gennemløbe hver enkelt ting, så du er tryg ved at du har husket alt.
5Det er betydningsfuldt at lave et budget for istandsættelsen, så du har styr på udgifterne. Det kan være en god idé at beskrive alle poster, hvorefter man kan finde frem til eventuelle tilbud på hver enkelt.
6I god tid inden at du indleder byggeprocessen kan det vise sig temmelig essentielt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype vil der gælde diverse regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
7Du kunne tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du skal investere i hjælp fra en ekspert til dele af byggeriet. Forudsat at du henter hjælp fra en professionel er det fordelagtigt at søge tilbud fra flere firmaer.
8Der viser sig utvivlsomt pludselige bump på vejen når det gælder krævende byggeprojekter, og pga. dette er det meningsfuldt at der afsættes nok plads i tidsplanen, således at man føler sig afslappet omkring at nå i mål med projektet.
9Der er en verden af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Især YouTube faciliterer ekstremt meget nyttig oplysning, særligt forudsat at du leder på engelsk.
10Du må aldrig undvære værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig afgørende at have grejet klar til brug inden du påbegynder byggeprocessen. Det er i øvrigt en fordel at påregne de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
11Planlægning vedbliver at være nøglen til succes med byggeriet. Du bør overveje at lave en strømlinet agenda, som beskriver hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, samt derudover en prioriteringsliste. Vær skarp idet du udarbejder din handlingsplan.
12Det er anbefalelsesværdigt at søge en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed når det er vigtige byggeprojekter. Større byggerier skal gerne udføres af flere mennesker. Derudover må det blive bedre og mere socialt når man er flere om at bidrage.
De mest populære byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er hamrende betryggende. Evalueringen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst flot. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er hamrende beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er meget betryggende. Evalueringen grundlægges af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken form for levering skal du vælge?

En række webshops i Danmark frembyder nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsudgaver til pudshøvl. En af favoritterne er i dag at afsende til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente ordren når det passer dig. Fragtmetoden er altså ualmindeligt enkel, samt mange gange også den mest betalelige metode til levering.

Du kunne ligeledes prøve at få produkterne sendt til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Leveringstypen bliver desværre en smule mere bekostelig, men endda temmelig gnidningsløs for pudshøvl online. Den mest betalelige form for levering er unægtelig at du selv henter pakken, som desværre står og falder med at du opholder dig nærved internet firmaets butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på pudshøvl kan være ualmindeligt central når man mangler produktet med det samme, så af den grund er det rimelig centralt at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato ved pudshøvl. En del outlets på nettet – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varer online, men vær opmærksom på at det nødvendiggør at bestillingen fuldbyrdes før et aftalt klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen sendt afsted inden lagerpersonalet har fri.

Enkelte e-forretninger i Danmark byder på gratis levering på pudshøvl online, men i reglen afkræver det at der bestilles for en bestemt sum. Derudover skulle du beslutte sig for den mest billige leveringsudgave, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at levere dine varer til et afhentningssted.

Temmelig mange webshops udlover click-and-collect hvor du handler billig pudshøvl på nettet men afhenter i byggecenteret. Fx Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg. De tildeler bl.a. klik-og-hent på pudshøvl i disse områder:

Holbæk, Brabrand, Nakskov, Skive, Frederikssund, Højbjerg, Nyborg, Gladsaxe, Randers, Korsør, Lystrup, Slagelse, Svendborg, Haderslev, Glostrup, Rødovre, Varde, Rudersdal, Fredericia, Køge, Silkeborg, Taastrup, Horsens, Charlottenlund, Brønderslev, Odder, Aarhus, Vordingborg, Herning, Hedensted, Valby, Vallensbæk, Hedehusene, Brøndby, Ikast, Helsingør, Farum, Brønshøj, Roskilde, Esbjerg, Virum, Nykøbing Falster, Risskov, Åbyhøj, Hillerød, Skanderborg, Nærum, Vejle, Lillerød, Søborg, Viborg, Tilst, Stenløse, Allerød, Herlev, Nørresundby, Dragør, Hvidovre, Tårnby, København, Thisted, Aalborg, Lyngby, Ballerup, Kolding, Rønne, Næstved, Odense, Grenaa, Birkerød, Gentofte, Haslev, Greve, Holstebro, Albertslund, Frederikshavn, Frederiksværk, Ishøj, Solrød Strand, Hørsholm, Ringsted, Kalundborg, Sønderborg, Aabenraa, Middelfart, Frederiksberg, Ølstykke, Værløse, Vanløse, Struer, Hjørring, Hobro, Kokkedal, og Jyllinge, .

Klik-og-hent for pudshøvl er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland).

Når vi kigger i statistikkerne bliver det markant, at online shoppere som regel efterspørger for eksempel køb pudshøvl og pudshøvl online. Foruden dette oplever vi mange gange internet shoppere efterspørge blandt andet billig pudshøvl, pudshøvl priser og pudshøvl tilbud, plus de store byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Den bedste pris på pudshøvl

Det er i dag i høj grad fleksibelt for alle at tjekke tilbud på billige pudshøvl online hos flere internet butikker i Danmark, og derved har masser af internet forhandlere fundet det nødvendigt at presse udsalgspriserne på pudshøvl betydeligt, og i øvrigt sikre fragt uden betaling.

Det kan imidlertid blive rentabelt at checke et par internet foretagender efter rabatter og tilbud på pudshøvl online inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikret at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de velkendte byggecentre som Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Man bør lige meget hvad være omhyggelig med, at hvis en shop sælger billige pudshøvl online på tilbud til en udsalgspris som anses for helt ekstremt beskeden, så er det tit være et symbol på en uoprigtig e-butik. Shopping med kort er ikke desto mindre indbefattet af en bestemmelse, som bistår dig som kunde overfor uægte webbutikker.

Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du overveje en afdragsordning som fx ViaBill, hvis du har i sinde at finansiere pengene til pudshøvl af flere omgange. Dette foreslåes typisk i nichefokuserede webshops, men sjældent de gængse byggekæder som fx Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4 og Bygma.

Ses der på søgedata fremstår det klart, at folk som regel efterspørger bl.a. pudshøvl priser og billig pudshøvl. Foruden dette oplever man som regel online shoppere søge fx køb pudshøvl, pudshøvl online samt pudshøvl tilbud.

Analyser tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot bringer dig en række gode løsninger til at studere ganske mange eksisterende kunders opfattelser og derved foreslår vi, at du analyserer internet firmaets vurderinger før du lægger din bestilling på billige pudshøvl online.

Facebook præsterer på samme måde fuldkommen stabile chancer for at få indblik i e-shoppens kundefokus. I øvrigt ses faktisk internet selskaber hvor det er muligt at aflevere en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket også må bruges til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige pudshøvl online i en e-shop kan man i og for sig betragte butikkens forretningsbetingelser, dog er det almindeligvis et tidskrævende arbejde, i særdeleshed på de velkendte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Alternativet kan derfor være at tjekke om online shoppen er medlem af e-mærket, grundet at det er et billede på at e-shoppen opfylder de danske love, foruden at e-forhandleren ofte tilses af fagmænd der har nøje kendskab til lovene på området.

Dette er desuden din lejlighed til hjælpende service, såfremt du får problemstillinger med din shopping med pudshøvl. Dertil kan det være til hjælp at kunden er vaks omkring de væsentligste regler der har indflydelse på købet af pudshøvl online, som eksempelvis den returrettighed netbutikken benytter.

I den forbindelse er det ydermere afgørende, at man permanent bevarer sin kvittering på e-mail, således man til enhver tid vil kunne bekræfte bestillingen af pudshøvl, uanset om man har bestilt hos Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg eller 10-4.

Anne B gav 5 stjerner

Alt ok

Jan Petersen gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Christian Madsen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Martin Sørensen gav 4 stjerner

Hurtig levering

9 tips til indkøb via nettet
1Før nogen handler billige pudshøvl i en shop på nettet kunne man i reglen tyde netshoppens handelsvilkår, dog er det gerne ikke specielt ophidsende. Udover dette anbefales det at man er obs på de mest centrale vilkår der er gældende for shopping af billige pudshøvl online, eksempelvis den returneringsret forretningen kører med.
2Vi tilråder at granske hvorvidt internet selskabet er støttet af e-mærket, grundet at det bør være et fingerpeg om at e-forretningen tilslutter sig de danske regler, udover at online firmaet regelmæssigt revideres af fagmænd der har den nødvendige knowhow om vilkårene. Forinden nogen handler billige pudshøvl i en shop burde de de facto granske e-shoppens handelsvilkår.
3En stor portion internet varehuse giver i vore dage et stort udvalg af billige leveringsudgaver til pudshøvl. Den mest almindelige er efterhånden pakkeshops, hvor du så nemt kan hente din ordre når der er mulighed for det. Metoden er jo meget simpel, og mange gange ligeledes den mest letkøbte form for fragt.
4Den prisbilligste løsning til levering er dog at hente pakken selv, men det afhænger af at du fysisk befinder dig nærved internet butikkens lager. Den leveringsudgave er selvfølgelig rigtig vital i tilfælde af at vi skal bruge pudshøvl om få sekunder. Alternativt så frembyder nogle få e-firmaer levering uden betaling, men tit er det påkrævet at man handler for et fastslået beløb.
5Leveringsdygtigheden er jo rigtig vital om man har brug for dine nye varer om få sekunder, så med det formål er det uden tvivl fornuftigt at vi efterser den forventede leveringsdato på pudshøvl. Størstedelen af e-forhandlere udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter, men vær opmærksom på at det nødvendiggør at bestillingen køres igennem forud for et fastslået tidspunkt.
6Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en vedtægt, hvilket skærmer dig som køber imod fup forhandlere på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du anvende et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du agter at honorere prisen over tid.
7Flere online webshops tilbyder fragt uden omkostninger på pudshøvl, men ofte forudsætter det at der aftages for en fastsat pris. Desuden må man tage den mest betalelige fragttype, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop. Leveringstypen bliver uheldigvis samtidig ultra smertefri. Den billigste slags levering er utvivlsomt at du selv henter pakken.
8Det er i høj grad fleksibelt for internetbrugere at kigge efter tilbud online på billige pudshøvl på forskellige online forhandlere, og derved tilbyder mange butikker på nettet portofri fragt. Men det kan trods alt blive gavnligt at kigge forbi nogle få internet handler efter tilbud forud for at du shopper, sådan at man ikke er i tvivl om at modtage den mest betalelige pris.
9Trustpilot tilbyder altid gavnlige genveje til at undersøge adskillige nuværende køberes opfattelser og på grund af dette kan det anbefales, at du læser internet webshoppens anmeldelser før du shopper billige pudshøvl online. Facebook giver dig ydermere sådan set troværdige metoder til at få indsigt i webbutikkens troværdighed.