Byggevarepriser.dk

Profilsål

Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-V10
250 kr.
Se produkt
Festool StickFix Profilsål SSH-STF-LS130-90 GR
250 kr.
Se produkt
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R18KV
250 kr.
Se produkt
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R25KV
250 kr.
Se produkt
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-F
235 kr.
Se produkt
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R10KX
250 kr.
Se produkt
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R6KV
250 kr.
Se produkt
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R25KX
250 kr.
Se produkt
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R10KV
250 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt afgørende at se, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Der kan være forskel på priserne på billige profilsål hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle satser på billige priser, og øvrige tilbyder en høj grad af service. Du bør bestemme hvad du helst vil have.
Ifald du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for fragten, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ hos de gængse byggekæder.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt sortiment af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, udover bare profilsål.
For mange er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Hermed bør du overveje at shoppe hos et online byggemarked, hvor du får gode råd til valg af profilsål.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Derfor bør man læse butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre sælger varer fra mange forskellige producenter, så du kan købe fra et bredt sortiment af profilsål online.
De gængse byggekæder har butikker nær dig, og herigennem har man tilbuddet om at bestille online og hente byggematerialerne selv. Herigennem har du valget om at undvære fragtomkostningen, og sågar få fat i produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netshops er producenter af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få gode tilbud.
En masse niche webshops er små virksomheder, der tit drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du bestiller profilsål online hos dem.
Alverdens små butikker er ekstremt passionerede omkring deres produkter, da de ikke sælger andet. Pga. dette kan du opleve en høj grad af god hjælp fra ansatte der er specialister i netop profilsål.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

profilsål bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

profilsål jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

profilsål harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

profilsål silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forberedelse vil altid være metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du må lave en effektiv dagsorden, som beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, og en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret idet du udarbejder arbejdsplanen.
2Ved udendørs projekter har vejrsituationen en væsentlig rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum undersøge vejrvarslen i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det mod forventning begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du er gået i gang med dit krævende byggeprojekt.
3Der kommer altid uventede hovedpiner ved omfangsrige projekter, og som følge heraf viser det sig betydningsfuldt at man har afsat rigeligt med tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man føler sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
4Husk at regne på om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde skaffe professionel hjælp til afslutningen af det. Ifald du henter eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at notere en pris fra flere selskaber.
5Det kan vise sig at være fundamentalt at lave en budgetoversigt for renoveringen, så man har styr på økonomien. Det kan være fordelagtigt at notere hver enkelt udgift, hvorefter man kan undersøge ens omkostning ved hver eneste af dem.
6Forud for at du påbegynder byggeprocessen kan det blive usandsynligt vigtigt at sikre sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl vil der være mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
7Du skal for alt i verden ikke nedprioritere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj såsom sko og hjelm som beskytter dig overfor mulige ulykker. Det er uundværligt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke sikrer dig professionel assistance.
8Der er ekstremt mange instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube er kilde til ekstremt meget konstruktiv info, ikke mindst ifald man benytter den engelske version.
9Det kan være til god gavn at søge hjælp til byggeprocessen, især hvis det er krævende projekter. Større projekter stiller krav om flere folk. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og sjovere at være flere om det.
10Det kan vise sig værdifuldt at have samtlige byggematerialer til disposition forinden du indleder eksekveringen. Du kunne med fordel udarbejde en hurtig indkøbsseddel hvor der bør fremgå hver eneste ting der skal bruges, og som det næste efterse hver enkelt ting, således at du er tryg ved at du har husket det hele.
11Du skal på ingen måde fattes grej. Typisk vil det vise sig smart at du har det klar forinden du påbegynder byggeprocessen. Det er desuden godt at indkalkulere de her udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
12Det er muligt at få offentlig støtte til renoveringer. Det tilbydes forudsat at renoveringen er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte kræver altså at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
De mest vellidte byggeshops
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra betryggende. Ratingen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er fantastisk betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

Mange webshops i Danmark giver nu diverse billige leveringsudgaver til profilsål. Det mest almindelige er for nærværende pakkeshoppen, som giver dig mulighed for at hente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Denne er jo virkelig enkel, samt ofte endvidere den billigste fragtmulighed.

Du burde alternativt forsøge at få ordren bragt hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig i regelen et hak mere pebret, men ligeledes virkelig let gængelig med profilsål online. Den billigste leveringsløsning er utvivlsomt at hente pakken selv, men dette afhænger af at du har bopæl nærved online shoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på profilsål er jo ualmindeligt relevant såfremt vi har behov for dine nye varer inden for få dage, så med det formål er det øjensynligt vigtigt at man tjekker den anslåede leveringsdato ved profilsål. En del butikker på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – præsterer billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varenumre online, der dog antager at bestillingen placeres tidligere end et fastsat tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få dit nye produkt afsendt inden lagermedarbejderne tager hjem.

Flere online selskaber tilbyder portofri levering på profilsål online, men ofte er det betinget af at du køber for et fastslået beløb. Derudover burde man udse dig den mest billige slags levering, hvilket oftest vil være at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

Adskillige byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor du bestiller billig profilsål derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Stark. Byggecentrene foreslår fx click-and-collect på profilsål i disse områder:

Aarhus, Lyngby, Værløse, Farum, Allerød, Struer, Skive, Sønderborg, Solrød Strand, Grenaa, Hedehusene, Birkerød, Nørresundby, Valby, Hedensted, Esbjerg, Helsingør, Jyllinge, Hvidovre, Hjørring, Albertslund, Rønne, Nykøbing Falster, København, Frederiksberg, Haslev, Fredericia, Silkeborg, Ballerup, Gentofte, Hobro, Thisted, Stenløse, Skanderborg, Korsør, Holbæk, Aalborg, Risskov, Ringsted, Varde, Vanløse, Nakskov, Herlev, Aabenraa, Kolding, Næstved, Charlottenlund, Brønderslev, Rudersdal, Middelfart, Hørsholm, Holstebro, Vordingborg, Kalundborg, Horsens, Ølstykke, Greve, Vallensbæk, Virum, Viborg, Haderslev, Odder, Lystrup, Hillerød, Tårnby, Søborg, Lillerød, Ishøj, Glostrup, Odense, Åbyhøj, Rødovre, Frederiksværk, Vejle, Dragør, Kokkedal, Brøndby, Randers, Frederikssund, Taastrup, Brønshøj, Svendborg, Brabrand, Højbjerg, Frederikshavn, Nærum, Herning, Køge, Gladsaxe, Tilst, Nyborg, Slagelse, Ikast, og Roskilde, .

Afhentning ift. profilsål er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Lolland, Falster, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ses der på søgedata er det tydeligt, at mennesker ofte efterspørger eksempelvis profilsål priser og profilsål online. Derudover ser vi som regel netshoppere efterspørge fx billig profilsål, profilsål tilbud og køb profilsål, foruden de store byggecentre som 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

Rabat på profilsål

Det er efterhånden temmelig fleksibelt for internetbrugere at finde tilbud på billige profilsål online på flere online outlets, og til tak har masser af e-firmaer været tvunget til at nedskære udsalgspriserne på profilsål betragteligt, og endda frembyde gratis fragt.

Men det kan trods alt vise sig profitabelt at undersøge et par forskellige internet firmaer efter rabatter og tilbud på profilsål online før du køber, således at du er velinformeret til at få den laveste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Du må imidlertid være så påvagt, at i tilfælde af at en online forretning afhænder billige profilsål online for en tilbudspris der kan ses som helt ekstremt billig, så kan det undertiden være en indikation på en bedragerisk internet virksomhed. Shopping med kort er på den anden side omfattet af en foranstaltning, der redder køberen imod uærlige internet outlets.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en løsning på afbetaling som fx ViaBill, ifald du har til hensigt at finansiere omkostningerne til profilsål senere. Det tilbydes som regel i niche netbutikker, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

Når man kigger i søgedata står det klart, at mennesker mange gange kigger efter bl.a. profilsål priser og billig profilsål. Derudover ser vi jævnligt mennesker kigge efter blandt andet køb profilsål, profilsål tilbud og profilsål online.

Gennemsøg eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot frembringer regulære fremragende genveje til at finde ud af en længere række nuværende kunders evalueringer og af den grund slår vi et slag for, at du vurderer internet forhandlerens vurderinger forinden du lægger din bestilling på billige profilsål online.

Facebook yder ydermere egentlig fornemme løsninger til at få indsigt i netshoppens popularitet. Herinde ser vi nogle internet forretninger som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en omtale af deres køb, som lige så vel burde drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden nogen shopper billige profilsål online på en e-forretning kan de faktisk få overblik over shoppens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl en tidskrævende opgave, specielt hos de udbredte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

En anden løsning kan derfor være at granske hvorvidt e-shoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det længe har været et tegn på at internet firmaet accepterer dansk lovgivning, og at online shoppen fra tid til anden undersøges af fagmænd som har den nødvendige knowhow om lovgivningen.

Det er en rigtig god genvej til at få hjælp, hvis du møder udfordringer som følge af dit indkøb af profilsål. I øvrigt er det prisværdigt at køberen er på vagt for de vigtigste reglementer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af profilsål online, fx hvilken ombytningsrettighed internet webshoppen benytter.

I relation til det er det også relevant, at man permanent bevarer ens kvittering, så man til enhver tid vil kunne bevidne købet af profilsål, uagtet om man handler fra Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix eller 10-4.

Ole T gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Anna gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Martin Christensen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Per P gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 gode råd til din online shopping
1Nogle netbutikker byder på gebyrfri levering på profilsål, men typisk er det under betingelse af at man køber for en fastsat pris. Ellers kunne man vælge den mindst kostelige form for levering, der gerne vil være at få bragt dine produkter til et afhentningssted. Den er almindeligvis derudover ekstremt problemfri. Den mest betalelige leveringsmodel kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
2Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er omfattet af en foranstaltning, der støtter køberen imod uærlige internet selskaber. Som alternativ kan du bruge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at honorere prisen af flere omgange.
3Trustpilot resulterer i aldeles relevante løsninger til at udforske diverse tidligere brugeres anmeldelser og på grund af dette foreslåes det, at du kigger nærmere på webbutikkens ratings inden du bestiller billige profilsål online. Facebook tilbyder dig ydermere en del ønskværdige chancer for at få indblik i online forhandlerens popularitet.
4Det er jo efterhånden meget uproblematisk for forbrugerne at sammenholde priser online på billige profilsål hos diverse online forhandlere, og derfor frembyder masser af internet selskaber i Danmark fragt uden omkostninger. Trods dette kan det til hver en tid vise sig gavnligt at kontrollere indtil flere internet outlets efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er på den sikre side med at opnå den mest attraktive pris.
5En lang række online firmaer yder til alt held en hel del forskellige billige muligheder for levering til profilsål. Den mest almindelige er for nærværende udleveringssteder, som giver dig mulighed for at hente din nyindkøbte vare når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er altså særligt praktisk, og endda endvidere den mest prisbevidste løsning til levering.
6Den mest betalelige leveringsform vil til enhver tid være at hente ordren selv, men den løsning står og falder med at du har bopæl lige ved online webshoppens bopæl. Den løsning til levering er jo rigtig afgørende i tilfælde af at man står og skal bruge profilsål nu og her. Alternativt så frembyder nogle shops på nettet levering uden omkostninger, men undertiden gælder det kun hvis du indkøber for et fastsat beløb.
7Generelt anbefaler vi at bemærke om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, som er et tegn på at online virksomheden anerkender den officielle danske lovgivning, samt at internet butikken tit vurderes af sagkyndige der har megen viden om lovgivningen. Inden folk shopper billige profilsål hos en online webshop burde man de facto granske forhandlerens handelsbetingelser.
8Forinden folk shopper billige profilsål hos en internet webshop burde man i og for sig løbe igennem e-shoppens handelsbetingelser, dog er det oftest ikke specielt ophidsende. Foruden dette foreslår vi at køber er sat ind i de væsentligste vedtægter der kan have indflydelse på købet af billige profilsål online, f.eks. den returret internet shoppen bruger.
9Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ret så aktuel når vi behøver dine nye varer omgående, og derfor er det komplet centralt at man efterser det estimerede leveringstidspunkt ved profilsål. En hel del webshops stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre, som dog står og falder med at bestillingen laves inden et konkret tidspunkt.