Byggevarepriser.dk

Profilhegn

Plus Klink profilhegn inkl. glas 174x125cm grundmalet sort
1.399 kr.
Se produkt
Plus Klink profilhegn til 174x95 cm - sortgrundet
749 kr.
Se produkt
Plus Klink profilhegn inkl. glas 174x163cm trykimprægneret
1.299 kr.
Se produkt
Fsc Profilhegn 22x120x2000
40 kr.
Se produkt
Fsc Buet Top Profilhegn 22x120x2000
50 kr.
Se produkt
Plus Klink profilhegn inkl. glas 174x125cm
1.099 kr.
Se produkt
Fsc Stolpe T/profilhegn Ende 90x90x2700
229 kr.
Se produkt
Fsc Stolpe T/profilhegn Mellem 90x90x2700
229 kr.
Se produkt
Fsc Stolpe T/profilhegn Hjørne 90x90x2700
249 kr.
Se produkt
Plus Klink profilhegn 174x129 cm. - trykimp.
699 kr.
Se produkt
Plus Klink profilhegn inkl. glas 174x163cm trykimprægneret sort
1.599 kr.
Se produkt
Fsc Lige Top Profilhegn 60x30x2000
40 kr.
Se produkt
Plus Klink profilhegn til 174x134 cm - sortgrundet
999 kr.
Se produkt
Plus Klink profilhegn 174x91 cm. - trykimp.
499 kr.
Se produkt
Plus Klink profilhegn 174x166 cm. - trykimp.
899 kr.
Se produkt
Plus Klink profilhegn til 174x173 cm grundmalet sort
1.299 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige profilhegn fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på gode priser, hvorimod øvrige har fokus på faglig sparring. Du bør beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor kende byggemarkedets regningslinjer.
For nogle er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Dermed er det en fordel at bestille ved et online byggemarked, som kan give gode råd til valg af profilhegn.
Flere byggekæder har et enormt produktudvalg, og øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør forholde dig til om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover blot profilhegn.
Det er naturligvis ekstremt relevant at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Hvis du skal have varerne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder køber produkter fra alle mulige nicheshops, og af den grund kan du bestille fra et stort sortiment af profilhegn online.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og dermed har kunderne tilbuddet om at købe online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Derigennem kan du vælge at spare leveringsomkostningen, samt samtidig have produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte virksomheder, hvilket bidrager til øget tryghed når du shopper online. Det kan du se fordele i.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse varer. Således bør du modtage super brugbar rådgivning fra ansatte der er eksperter i lige præcis profilhegn.
Diverse nichebutikker på internettet er producenter af de varer der sælges fra større webshops. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få lavere priser.
Størsteparten af specialiserede netbutikker er mindre virksomheder, der oftest drives i Danmark, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at købe profilhegn online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

profilhegn harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

profilhegn bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af flere end 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

profilhegn jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

profilhegn silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes hvis projektet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte betinges altså af at projektet har en positiv indvirkning på miljøet.
2Du skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Det kan vise sig at være uundværligt at have værktøjet parat akkurat som du indleder byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at påregne udgifterne hertil i dit regnskab for byggeriet.
3Der kommer næsten altid overraskende bump på vejen når det handler om krævende projekter, og derfor vil det være værdifuldt at man har afsat rimelig plads i agendaen, som gør at man er sikker på at man får det færdiggjort.
4Forberedelse vil være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du må lave en klar dagsorden, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, og derudover en nummerorden. Det anbefales at være realistisk idet du laver din plan.
5Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du jævnligt kigge på udsigten ift. vejret i de dage der er op til byggeprocessen, så det ikke med et brag begynder at regne absolut lige når du er midt i det svære projekt.
6Det kan overvejes at sikre sig hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt når det er større ombygninger. Enkelte projekter gør krav på mere end en person. Samtidig vil det være bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
7Du skal for alt i verden ikke se bort fra dit eget helbred, så glem ej påklædning såsom arbejdshjelm der hjælper dig mod potentielle uheld. Det er smart at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke får assistance fra en professionel.
8Ofte vil det være afgørende at lave et budget for ombygningen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive sundt at kortlægge alle udgiftsposter, og dernæst nedfælde mulige tilbud på dem hver især.
9Det kan vise sig essentielt at du har samtlige byggematerialer indkøbt inden du igangsætter håndværket. Du vil med fordel kunne lave en simpel huskeliste indeholdende alt der skal bruges, og som det næste efterse hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
10Måske du burde regne på hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du burde fremskaffe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af det. Forudsat at du henter eksperthjælp kunne det være fordelagtigt at søge forslag fra forskellige selskaber.
11Du finder et bredt udvalg af guides og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube er formidler af utrolig meget almennyttig oplysning, i særlig grad ifald du søger på engelsk.
12Længe før du indleder byggeriet er det ultra vigtigt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig mange regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
Danskernes favorit byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er meget imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som klart er fantastisk imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

Masser af online varehuse foreslår i vore dage et hav af forskellige billige leveringsmåder til profilhegn. Den mest moderne er for øjeblikket levering til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter din bestilling når det passer dig. Leveringsformen er altså ret så hensigtsmæssig, samt ofte desuden den billigste løsning til levering.

Du bør ydermere vælge at bestille levering hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden er typisk en lille smule mindre billig, men ligeledes virkelig ukompliceret for profilhegn online. Den billigste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, hvilket stiller krav om at du har bopæl lige ved online virksomhedens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på profilhegn er selvfølgelig super betydningsfuld hvis du mangler din pakke med det samme, så herved er det virkelig aktuelt at du ser nærmere på den estimerede leveringsdato på profilhegn. En del internet outlets – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – yder billig dag-til-dag fragt på en masse varenumre online, hvilket er påkrævet at bestillingen realiseres inden et fastslået klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt ud af døren før medarbejderne har fyraften.

Visse internet butikker garanterer levering uden gebyr på profilhegn online, men ofte afkræver det at der indkøbes for et bestemt beløb. Som alternativ kunne du foretrække den prisbilligste mulighed for fragt, hvilket ofte vil være at få leveret din pakke til et udleveringssted.

De fleste byggemarkeder giver click-and-collect hvor man bestiller billig profilhegn online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark og Silvan. Byggemarkederne foreslår eksempelvis klik-og-hent på profilhegn i disse områder:

Brønshøj, Birkerød, Valby, Helsingør, Skive, Farum, Rønne, Kokkedal, Grenaa, Hørsholm, Rødovre, Tilst, Haderslev, Vallensbæk, Vanløse, Aalborg, Lystrup, Hedehusene, Stenløse, Holbæk, Hjørring, Nakskov, Horsens, Viborg, Herning, Virum, Ølstykke, Gladsaxe, Frederikshavn, Odense, Sønderborg, Værløse, Charlottenlund, Lillerød, Kolding, Hvidovre, Nørresundby, Åbyhøj, Middelfart, Odder, Glostrup, Korsør, Hillerød, Tårnby, Nærum, Aabenraa, Næstved, Randers, Hobro, Dragør, Søborg, Esbjerg, Frederikssund, Ballerup, Thisted, Frederiksberg, Jyllinge, Svendborg, Køge, Brabrand, Hedensted, Struer, København, Vordingborg, Ishøj, Nyborg, Haslev, Silkeborg, Greve, Holstebro, Rudersdal, Allerød, Fredericia, Skanderborg, Frederiksværk, Solrød Strand, Risskov, Albertslund, Taastrup, Varde, Gentofte, Kalundborg, Lyngby, Roskilde, Brønderslev, Højbjerg, Nykøbing Falster, Vejle, Herlev, Aarhus, Slagelse, Ringsted, Brøndby, og Ikast, .

Klik-og-hent for profilhegn er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland), Sjælland (Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Ses der på tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere som regel søger efter fx profilhegn online og billig profilhegn. Derudover oplever vi typisk netshoppere søge bl.a. profilhegn tilbud, profilhegn priser samt køb profilhegn, foruden de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

Rabat på profilhegn

Det er jo ualmindeligt let gængeligt for enhver at analysere priser på billige profilhegn online på tværs af webshops, og til gengæld har mange online forretninger været nødt til at presse salgspriserne på profilhegn enormt, og ydermere yde fragt uden beregning.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig udbytterigt at tjekke et par forskellige internet foretagender efter tilbud og rabatter på profilhegn online forud for at du køber, således at man er skråsikker på at få fat i den bedste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man må blot ikke undervurdere, at hvis en netbutik annoncerer billige profilhegn online på tilbud til en salgspris som kan virke helt fantastisk billig, så kunne det for det meste være et fingerpeg om en falsk webbutik. Køb med kort er dog en del af et regelsæt, som værner os overfor uægte e-forhandlere.

Vi tilråder kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du overveje et tilbud fra eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at betale regningen på profilhegn over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Ved indkig i søgedata fremstår det klart, at folk jævnligt søger eksempelvis billig profilhegn og køb profilhegn. Man ser desuden jævnligt folk søge eksempelvis profilhegn online, profilhegn tilbud samt profilhegn priser.

Undersøg nuværende kunders synspunkter

Trustpilot indebærer aldeles passende muligheder for at besigtige en hel del øvrige brugeres synspunkter og herved går vi ind for, at du læser internet butikkens omtaler forinden du køber billige profilhegn online.

Facebook tilbyder dig for øvrigt ret fordelagtige metoder til at få en idé om webshoppens troværdighed. Foruden det ses mange online shops i Danmark som tilbyder folk at afgive en kritik af virksomhedens service, som også bør bruges til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden folk køber billige profilhegn online hos en butik burde de på en vis måde granske e-butikkens betingelser, det er dog gerne ikke videre interessant, specielt hos de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

En nem løsning kunne derfor være at finde ud af om online forhandleren er medlem af e-mærket, da det generelt er en indikation om at e-butikken anerkender de danske regler, foruden at webbutikken en gang i mellem tilses af jurister som har indsigt i lovgivningen.

Desuden tilbydes du anledning til en hjælpende hånd, ifald du møder besvær i processen med dit køb af profilhegn. Herudover er det godt at man er sat ind i de væsentligste vedtægter der kan spille ind i forbindelse med købet af profilhegn online, fx den byttepolitik netshoppen anvender.

Her er det ligeledes essesentielt, at man altid opbevarer sin faktura, så man en anden gang vil kunne eftervise købet af profilhegn, hvad end man har handlet ved XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark eller Silvan.

Marianne Johansen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Rasmus P gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Karen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Bente N gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 gode råd til internetshopping
1Det er jo efterhånden temmelig problemfrit for enhver at søge sig frem til priser online på billige profilhegn på flere online forretninger, og altså lover flere netshops fragt uden beregning. Derfor kan det imidlertid være indbringende at udforske nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabat forinden du gennemfører dit køb, således at man er på den sikre side med at få den billigste pris.
2Forud for at folk shopper billige profilhegn i en online shop kan man sådan set have øje for forhandlerens handelsaftale, det er dog for det meste ikke super interessant. Tilmed støtter vi at du er oppe på mærkerne omkring de fundamentale reglementer der er gældende for handlen med billige profilhegn online, fx hvilken returneringsret internet selskabet garanterer.
3Vi går generelt ind for at efterse hvorvidt online butikken er godkendt af e-mærket, som burde være et fingerpeg om at e-firmaet efterfølger dansk lovgivning, og at internet selskabet hyppigt revideres af eksperter som kender lovgivningen. Forud for at nogen handler billige profilhegn i en internet forhandler kan man utvivlsomt gennemlæse deres forretningsbetingelser.
4Leveringshastigheden kan vise sig at være virkelig central om vi står og skal bruge pakken øjeblikkeligt, og med det formål er det rigtig meningsfuldt at vi efterser den forventede leveringsdato på profilhegn. Flere internet outlets stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på mange varer, hvilket dog antager at bestillingen laves før et aftalt klokkeslæt.
5Trustpilot medfører regulære uafhængige genveje til at dechifrere flere forhenværende brugeres evalueringer og derfor går vi ind for, at du verificerer online forhandlerens kritik forinden du køber billige profilhegn online. Facebook giver dig lige så vel adskillige stabile løsninger til at få indblik i internet forhandlerens kundetilfredshed.
6Mange outlets på nettet frembyder nu om dage alverdens billige leveringsmidler til profilhegn. Det mest almindelige er i dag pakkeshops, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Løsningen er nemlig rigtig hensigtsmæssig, og desuden endda den mindst kostelige fragttype.
7Den billigste slags levering er uden tvivl at hente produkterne selv, men den mulighed betinges af at du opholder dig i nærheden af e-firmaets tilholdssted. Den leveringstype er naturligvis meget afgørende forudsat vi har behov for profilhegn lige om lidt. Alternativt så garanterer nogle enkelte e-forhandlere fragtfri levering, men i reglen gælder det kun hvis du shopper for en bestemt sum.
8Vi anbefaler kortbetalinger eller MobilePay. Kortkøb er omsluttet af en orden, som forsvarer folk imod uægte shops på nettet. Som et alternativ burde du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du gerne vil honorere prisen af flere omgange.
9Nogle enkelte internet firmaer sikrer gebyrfri levering på profilhegn, men i reglen er det under betingelse af at der shoppes for en fastsat pris. Desuden bør man foretrække den mest letkøbte form for fragt, der oftest vil være at få kørt dine varer til et udleveringssted. Fragtmetoden er gerne til gengæld usædvanlig uproblematisk. Den mest betalelige fragttype vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.