Byggevarepriser.dk

Professionel Loddekolbe

Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Se produkt
Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Se produkt
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Se produkt
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Se produkt
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Se produkt
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Se produkt
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Se produkt
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Se produkt
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Se produkt
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Se produkt
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Se produkt
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Se produkt
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Se produkt
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Se produkt
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Se produkt
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Se produkt
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Se produkt
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Se produkt
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Se produkt
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Se produkt
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Se produkt
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Se produkt
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør du tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er naturligvis meget vigtigt at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du tjekke de andre.
Flere byggekæder fremviser et bredt udvalg af produkter, hvorimod andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover bare professionel loddekolbe.
Du vil finde variationer i prisen på billige professionel loddekolbe fra byggemarked til byggemarked. Nogle satser på gode priser, og andre giver et højt serviceniveau. Du må reflektere over hvad der betyder mest for dig.
For nogle er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at handle hos en webshop, som kan tilbyde rådgivning til valg af professionel loddekolbe.
Når du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ i de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede firmaer, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De store byggekæder findes mange steder i landet, og hermed har mange chancen for at købe online og køre byggematerialerne på egen hånd. Herigennem har du valget om at undgå leveringsomkostningen, samt sågar have varerne på kortere tid.
De udbredte byggekæder samler varer fra alle mulige producenter, og dermed kan du vælge fra et stort sortiment af professionel loddekolbe online.

Nichewebshop

En masse specialiserede netbutikker er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du få lavere priser.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er små familievirksomheder, som typisk er dansk ejede, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe ved at købe professionel loddekolbe online på deres hjemmeside.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Ergo kan du få ekstra konstruktiv vejledning fra ansatte med ekspertviden i netop professionel loddekolbe.
De 10 største byggemarkeder

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

professionel loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

professionel loddekolbe bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

professionel loddekolbe jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 mennesker i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

professionel loddekolbe silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af ca. 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Godt forarbejde bliver kilden til succes med projektet. Du er nødt til at udarbejde en velovervejet agenda, der fortæller hvilke gøremål der skal laves på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær skarp når du laver din tidsplan.
2I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have et budget for projektet, så man har et økonomisk overblik. Det bør være fordelagtigt at nedskrive samtlige poster, og herefter finde frem til billige priser på dem enkeltvis.
3Inden du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig ultra værdifuldt med en forsikring om, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor kan der være forskellige regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
4Der kan findes et bredt udvalg af artikler og videoer online som kan give dig inspiration. Specielt YouTube giver temmelig meget udbytterig oplysning, i særlig grad såfremt man benytter engelske søgeord.
5Ved udendørs projekter kan vejret få en essentiel rolle. Således kan du tit kigge på meldingerne om vejret når du nærmer dig projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt begynder at stå ned i stænger netop som du står midt i dit komplicerede byggeprojekt.
6Du må unden ingen omstændigheder negligere sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning såsom fod- og hovedbeklædning som sikring imod eventuelle risici. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, især såfremt du ikke investerer i assistance fra en professionel.
7Du kan indhente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det får man når renoveringen er miljøvenligt. At få tilskud forudsætter dermed at ombygningen har positiv betydning for klimaet.
8Der kommer stort set altid uventede problematikker ved store projekter, og af den grund viser det sig af stor betydning at der er afsat tilstrækkelig plads i kalenderen, så man kan være ubekymret om at nå i mål.
9Det er oplagt at sikre sig assistance til dele af projektet, ikke mindst ift. væsentlige projekter. Nogle byggerier bør udføres af flere personer. Derudover bør det blive bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
10Muligvis vil det vise sig essentielt at have de påkrævede materialer klar til brug før du går til værks med projektet. Du vil med fordel kunne nedskrive en enkel indkøbsseddel som samler hver eneste ting der skal bruges, og dernæst eftergå materialerne, hvormed du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
11Du må ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. Jævnligt kan det vise sig essentielt at have udstyret til rådighed idet du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden afgørende at inkludere de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
12Det kan give mening at overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du burde hente eksperthjælp til delelementer af byggeprocessen. Ifald du tager imod hjælp fra en ekspert er det normalt at søge tilbud fra forskellige entreprenører.
De bedst anmeldte byggeshops
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket altså er fantastisk overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er temmelig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket altså er rigtig flot. Ratingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % giver den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken form for levering er smartest?

En lang række forretninger på nettet udlover nu om stunder en række forskellige billige fragttyper til professionel loddekolbe. En favorit er nu til dags pakkeshops, hvor du selv kan afhente de bestilte produkter den dag der passer dig. Metoden er jo ultra smertefri, og desuden ydermere den mest betalelige fragttype.

Du kan ydermere foretrække at vælge levering til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Muligheden er jævnligt en smule mindre billig, men lige så vel temmelig enkel med professionel loddekolbe online. Den mest billige form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men den løsning forudsætter at du er nærved internet forretningens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på professionel loddekolbe kan i nogle tilfælde være super central om man står og skal bruge produkterne om få sekunder, og med det formål er det aldeles relevant at vi tjekker leveringstidspunktet ved professionel loddekolbe. Flere webbutikker – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – præsterer billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre online, som alligevel er regnet ud fra at transaktionen realiseres før et givent tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få pakken afsted forud for at lagermedarbejderne tager hjem.

Nogle byggeforretninger tilbyder portofri levering på professionel loddekolbe online, men i reglen afkræver det at der shoppes for en konkret sum. Alternativt må du udvælge den billigste leveringsløsning, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe varerne til et udleveringssted.

En hel del byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor man bestiller billig professionel loddekolbe derhjemme og selv henter i butikken. For eksempel XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4. De giver bl.a. afhentning af professionel loddekolbe i disse områder:

Jyllinge, Lystrup, Brønshøj, Gladsaxe, Aalborg, Struer, Middelfart, Skanderborg, Vanløse, Hedensted, Farum, Holbæk, Grenaa, Brønderslev, Kolding, Tårnby, Greve, Ølstykke, Brøndby, Højbjerg, Helsingør, Nørresundby, Charlottenlund, Rudersdal, Nakskov, Vejle, Køge, Ballerup, Hillerød, Frederikssund, Aabenraa, Allerød, Frederiksværk, Værløse, Holstebro, Haslev, Silkeborg, Nykøbing Falster, Albertslund, Rødovre, Stenløse, Vordingborg, Tilst, Ringsted, Kalundborg, Birkerød, Horsens, Ikast, Lyngby, Herning, Lillerød, Randers, Hedehusene, Solrød Strand, Korsør, Esbjerg, Næstved, Dragør, Valby, Nærum, Kokkedal, Glostrup, Vallensbæk, Risskov, Hobro, Søborg, Odder, Thisted, Åbyhøj, Skive, Varde, Aarhus, Sønderborg, Hjørring, Viborg, Haderslev, Rønne, Odense, Frederiksberg, Herlev, Slagelse, Virum, Ishøj, Brabrand, Fredericia, Frederikshavn, Gentofte, Nyborg, København, Roskilde, Hvidovre, Hørsholm, Taastrup, og Svendborg, .

Click-and-collect for professionel loddekolbe er en mulighed i samtlige regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland).

Når man ser på tendenserne står det markant, at netshoppere ofte kigger efter eksempelvis professionel loddekolbe priser og professionel loddekolbe online. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere lede efter blandt andet køb professionel loddekolbe, professionel loddekolbe tilbud samt billig professionel loddekolbe, foruden de velkendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen og Bygma.

Rabat på professionel loddekolbe

Det er efterhånden ret let for internetbrugere at finde frem til tilbud på billige professionel loddekolbe online fra diverse internet webshops, og derfor har utallige online forretninger set sig nødsaget til at formindske salgspriserne på professionel loddekolbe betragteligt, og ovenikøbet yde gratis levering.

Til gengæld kan det trods alt vise sig gunstigt at sammenholde et par internet selskaber efter tilbud på professionel loddekolbe online før du gennemfører dit køb, således at du er tryg ved at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Man bør alligevel ikke glemme, at såfremt en netshop forhandler billige professionel loddekolbe online til en udsalgspris som kan ses som hamrende billig, er det tit være et faresignal om en uægte internet handler. Kortbestillinger er på den anden side omfattet af en foranstaltning, som bistår os overfor uoprigtige online butikker.

Vi går generelt ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du benytte en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at dække pengene til professionel loddekolbe over tid. Dette foreslåes typisk ved nichebutikker, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man ser på tendenserne bliver det klart, at internet shoppere tit kigger efter eksempelvis professionel loddekolbe tilbud og professionel loddekolbe priser. Derudover oplever man ofte netshoppere kigge efter for eksempel billig professionel loddekolbe, professionel loddekolbe online samt køb professionel loddekolbe.

Læs tidligere kunders meninger

Trustpilot tilbyder nogenlunde stabile muligheder for at iagttage en stor gruppe eksisterende forbrugeres oplevelser og herved støtter vi, at du kigger på e-forretningens anmeldelser inden du shopper billige professionel loddekolbe online.

Facebook fremskaffer for øvrigt altid solide løsninger til at få kendskab til e-forretningens troværdighed. Derudover er der nogle shops på nettet hvor folk kan offentliggøre en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket tillige bør anvendes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forinden folk køber billige professionel loddekolbe online i en e-forhandler bør de til hver en tid gennemlæse dens forretningsbetingelser, det er dog almindeligvis en omfattende opgave, i særdeleshed på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Stark.

En nemmere løsning kunne derfor være at tjekke hvorvidt internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det almindeligvis er en tilkendegivelse af at internet webshoppen tilslutter sig de officielle danske regler, samt at internet forhandleren tit gennemses af jurister der har ekspertise inden for de gældende vilkår.

Det er en rigtig god mulighed for støtte, såfremt du forvoldes udfordringer som følge af dit indkøb af professionel loddekolbe. Tilsvarende kan det anbefales at køber er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af professionel loddekolbe online, som eksempelvis den returret internet virksomheden benytter.

Her er det tillige relevant, at man altid beholder sin kvittering på e-mail, så man til enhver tid kan dokumentere bestillingen af professionel loddekolbe, ligegyldig om man bestiller hos Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma eller Davidsen.

Søren B gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Else F gav 4 stjerner

god service

Jesper L gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Inger Hansen gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 gode råd til når du køber online
1Før nogen handler billige professionel loddekolbe hos en netshop bør de når alt kommer til alt skimme virksomhedens forretningsbetingelser, men det er almindeligvis ikke videre spændende. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at kunden er obs på de mest aktuelle betingelser der er gældende for shopping af billige professionel loddekolbe online, som for eksempel den byttepolitik e-shoppen kører med.
2Leveringsdygtigheden kan vise sig at være meget bestemmende såfremt man skal bruge produkterne øjeblikkeligt, så af den grund er det selvfølgelig meningsfuldt at du kontrollerer leveringstidspunktet på professionel loddekolbe. Temmelig mange outlets på nettet reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varer, men glem ikke at det regnes ud fra at du når at bestille før et besluttet klokkeslæt.
3Den billigste metode til levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men det nødvendiggør at du opholder dig lige ved internet forhandlerens tilholdssted. Den leveringsmåde kan være super udslagsgivende såfremt vi har behov for professionel loddekolbe med det samme. Alternativt så sikrer nogle enkelte internet shops gratis fragt, men undertiden stiller det krav om at man shopper for et fastslået beløb.
4Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er inkluderet i en ordning, hvilket begunstiger køberen imod uærlige online selskaber. Som en alternativ mulighed burde du anvende et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at dække pengene ude i fremtiden.
5Det har vist sig at være meget simpelt for almindelige mennesker at søge sig frem til priser online på billige professionel loddekolbe hos forskellige online varehuse, og så præsterer mange e-handler fragt uden omkostninger. Derfor kan det imidlertid være nyttigt at analysere enkelte e-firmaer efter billige priser før du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at få fat i den mindst kostelige pris.
6En række internet forhandlere frembyder i dag en hel del forskellige billige løsninger til levering til professionel loddekolbe. En sikker vinder er p.t. at afsende til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din bestilling præcis når det passer dig. Den er altså ultra fleksibel, samt tit endda den mest betalelige fragtform.
7Trustpilot tilbyder uden sammenligning fremragende muligheder for at kigge nærmere på forskellige nuværende brugeres erfaringer og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du ser nærmere på online firmaets kritik inden du shopper billige professionel loddekolbe online. Facebook indebærer for øvrigt nogenlunde fine genveje til at få en idé om online virksomhedens popularitet.
8Vi tilråder generelt at granske hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, hvilket længe har været en sikring om at netbutikken forstår de officielle regler, og at forretningen undertiden føres tilsyn med af jurister som er meget bekendte med de gældende regulativer. Før folk shopper billige professionel loddekolbe i en netshop kan man i princippet få overblik over virksomhedens forretningsbetingelser.
9Indtil flere internet virksomheder præsterer levering uden betaling på professionel loddekolbe, men ofte forudsætter det at der aftages for et fastslået beløb. Derudover kunne du vælge den mindst kostelige leveringsversion, der ofte vil være at få leveret dine varer til en pakkeshop. Fragtløsningen er ofte endda super nem. Den mindst kostelige løsning til levering er utvivlsomt at hente ordren selv.