Byggevarepriser.dk

Presseindsats


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Derved kan du have fordel af at vælge en online byggeshop, som giver rådgivning til valg af presseindsats.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for problemer med fx returret. Derfor skal man undersøge byggeshoppens betingelser.
Når du har brug for varerne hurtigt eller bare gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de udbredte byggekæder.
Flere byggemarkeder har et enormt sortiment af produkter, imens andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan overveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varer at vælge fra, foruden blot presseindsats.
Du vil finde ulighed i priserne på billige presseindsats fra byggemarked til byggemarked. En del fokuserer på de bedste tilbud, imens andre har fokus på faglig sparring. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
Det er absolut super relevant at se, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og i kraft af det har flertallet chancen for at købe online og køre produkterne på egen hånd. Derved har man chancen for at blive fri for leveringsgebyret, samt samtidig få varerne lige nu.
De store byggekæder er folkekære og landskendte butikker, som bidrager til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De store byggecentre køber produkter fra mange nicheshops, med det formål at du så kan vælge fra et stort udvalg af presseindsats online.

Nichewebshop

Alverdens webshops som sælger få produkter står selv for produktion af de varer som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Mange niche webshops har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund vil du få en høj grad af nyttig rådgivning fra folk med specialistviden i netop presseindsats.
Størsteparten af nichebutikker er iværksætterfirmaer, der tit er danske, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du støtte når du handler presseindsats online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

presseindsats silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af omkring 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

presseindsats jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

presseindsats harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

presseindsats bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan vise sig at være godt at få assistance til arbejdet, hovedsageligt hvis det er omfattende byggerier. Store ting stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden vil det være mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
2Ved byggeprojekter udendørs har vejret stor betydning. På grund af dette bør du med jævne mellemrum lægge mærke til prognosen for vejret i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at vælte ned når du lige vil påbegynde dit svære projekt.
3Der findes en hel del artikler og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes hjælp i. Især YouTube er anvendeligt med enormt meget gavnlig info, især når du benytter engelske søgeord.
4Godt forarbejde bliver nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du er nødt til at liste en struktureret agenda, der beskriver hvilke opgaver der skal løses hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være skarp idet du nedskriver din strategi.
5Man må nødig fattes arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være erstatteligt at du har grejet til disposition før du begynder på byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at medtage omkostningerne hertil i byggeriets budget.
6Måske burde det overvejes hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for skal fremskaffe assistance fra en professionel til dele af arbejdet. Ifald du benytter assistance fra en fagmand vil det normalt være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra flere håndværkere.
7Du har mulighed for at få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det får man hvis byggeprojektet hjælper miljøet. Af få støtte betinger at renoveringen influerer positivt på planeten.
8Muligvis vil det vise sig fundamentalt at have alle bygningsmaterialer til disposition forud for at du går i krig med arbejdet. Du kunne med fordel udfærdige en simpel indkøbsliste som indeholder alt hvad der er nødvendige, og som det næste gennemløbe punkterne, med øje for at du er sikker på at alt er klar.
9Du skal for alt i verden ikke se bort fra din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedshjelm som skåner dig med henblik på mulige skader. Det er afgørende med fokus på dit eget helbred i byggeriet, specielt når du ikke får professionel assistance.
10I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for projektet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive en god idé at gennemgå alle poster, og herefter tjekke udgiften ved dem hver især.
11I god tid inden at du påbegynder dit byggeprojekt kan det blive temmelig centralt at sikre sig, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
12Der præsenterer sig utvivlsomt uventede problematikker når det kommer til omfangsrige projekter, og ergo er det meningsfuldt at man har afsat nok tid i arbejdsplanen, med det formål at man føler sig sikker på at nå i mål med projektet.
De højest bedømte byggecentre
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er fantastisk imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er temmelig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

Flere internet webshops udlover i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til presseindsats. En favorit er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din ordre lige når det passer dig. Denne er nemlig ret hensigtsmæssig, og ofte tilmed den mest letkøbte løsning til levering.

Du burde ligeledes beslutte dig for at bestille produkterne til levering til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er i regelen et hak mere omkostningsfuld, men ligeledes super bekvem ved køb af presseindsats online. Den billigste leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men dette står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved webshoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på presseindsats er ualmindeligt vigtig i tilfælde af at du har behov for varerne nu og her, så derfor er det naturligvis centralt at du tjekker den estimerede leveringsdato ved presseindsats. Mange netbutikker – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 hverdags levering på en masse produkter online, som stiller krav om at bestillingen realiseres forinden et givent klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få bestillingen pakket inden pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle få online forhandlere byder på portofri fragt på presseindsats online, men ofte under forudsætning af at man køber for en konkret pris. Ellers burde man snuppe den mest billige leveringsmanér, der oftest vil blive at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop.

En række kæder frembyder afhentning hvor du handler billig presseindsats hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark. Byggecentrene tilbyder for eksempel click-and-collect på presseindsats i disse byer:

Nørresundby, Svendborg, Gentofte, Sønderborg, Solrød Strand, Hvidovre, Allerød, Hobro, Søborg, Vallensbæk, Glostrup, Ølstykke, Ikast, Dragør, Struer, Køge, Slagelse, Varde, Vejle, Lystrup, Herlev, Greve, Hillerød, Højbjerg, Horsens, Virum, Brabrand, Ringsted, Nakskov, Haslev, Nykøbing Falster, Aalborg, Grenaa, Frederikssund, Ballerup, Kokkedal, Odense, Tilst, Tårnby, Korsør, København, Brønshøj, Thisted, Jyllinge, Næstved, Taastrup, Hjørring, Kolding, Stenløse, Frederiksværk, Skanderborg, Farum, Risskov, Holstebro, Vordingborg, Roskilde, Charlottenlund, Kalundborg, Odder, Brønderslev, Værløse, Silkeborg, Haderslev, Holbæk, Gladsaxe, Frederikshavn, Vanløse, Helsingør, Aarhus, Hørsholm, Herning, Hedehusene, Rønne, Åbyhøj, Middelfart, Randers, Nærum, Hedensted, Brøndby, Viborg, Skive, Aabenraa, Rødovre, Nyborg, Esbjerg, Lyngby, Birkerød, Rudersdal, Lillerød, Albertslund, Fredericia, Frederiksberg, Valby, og Ishøj, .

Klik-og-hent for presseindsats er muligt i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når man ser på tallene bliver det klart, at folk som regel søger bl.a. presseindsats online og presseindsats tilbud. Vi ser derudover ofte netshoppere efterspørge eksempelvis billig presseindsats, presseindsats priser samt køb presseindsats, foruden de store byggekæder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Gode priser på presseindsats

Det er jo vældig let gængeligt for købere at finde information om priser på billige presseindsats online fra diverse outlets på nettet, og til tak har utallige online virksomheder ikke kunne slippe for at mindske priserne på presseindsats kolossalt, og endda præstere fragtfri levering.

Det kan dog stadigvæk vise sig nyttigt at kigge forbi indtil flere internet butikker efter tilbud og udsalg på presseindsats online forud for at du gennemfører dit køb, således at man er sikret at indhente den bedste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

Du skal dog ikke undervurdere, at når en webbutik annoncerer billige presseindsats online til salg for en pris som kan ses som helt fantastisk favorabel, bør det mange gange være en varsel om en bedragerisk e-butik. Betalinger med kort er på den anden side en del af en regel, hvilket redder dig imod uoprigtige outlets på nettet.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du anvende et tilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du hellere vil godtgøre beløbet til presseindsats over flere uger. Dette foreslåes normalt i nicheforhandlere, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

Ved indkig i statistikkerne bliver det klart, at folk jævnligt søger fx presseindsats online og presseindsats tilbud. Foruden dette ser man mange gange online shoppere efterspørge for eksempel billig presseindsats, presseindsats priser samt køb presseindsats.

Undersøg nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot forærer dig sådan set gode muligheder for at bese adskillige forhenværende forbrugeres erfaringer og på grund af dette er det smart, at du gennemgår webshoppens ratings forud for at du køber billige presseindsats online.

Facebook yder endvidere ganske strålende genveje til at få en idé om internet webshoppens troværdighed. Tilmed ses endda firmaer på nettet hvor folk kan give en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde bør bruges til at vurdere kundetilfredsheden.

Inden folk handler billige presseindsats online hos en butik bør man når alt kommer til alt gennemløbe deres handelsvilkår, men det er gerne ikke videre interessant, især på de store byggekæder som 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

En anden mulighed kan være at tjekke hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket, siden det burde være et signal om at netshoppen opretholder de danske regler, samt at online forretningen en gang i mellem revurderes af fagfolk som er indført i lovene på området.

Desuden tilbydes du chance for en hjælpende hånd, når du skulle få udfordringer i processen med din handel med presseindsats. Ligeledes kan det anbefales at man er obs på de mest centrale regler der gør sig gældende i forbindelse med købet af presseindsats online, eksempelvis den returrettighed internet butikken lover.

Her er det også vigtigt, at man stadig beholder ens ordremail, så man til enhver tid vil kunne vidne om sin bestilling af presseindsats, ligegyldig om man har bestilt hos Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg eller Davidsen.

Susanne gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Poul gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Inger D gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Jesper F gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

9 gode råd til når du køber online
1Det er efterhånden rigtig overkommeligt for folk at prissammenligne online på billige presseindsats hos forskellige online shops, og derfor tilbyder en lang række internet firmaer gratis fragt. Men det kan stadigvæk vise sig lønnende at udforske et par e-forretninger efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din handel, sådan at du er velinformeret til at modtage den mindst kostelige pris.
2Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være vældig væsentlig ifald du skal bruge produktet straks, og i det øjemed er det altså på sin plads at man finder den forventede leveringstid på presseindsats. Størstedelen af online butikker giver billig levering på næste hverdag på masser af varer, der dog påkræver at ordren aflægges forinden et aftalt tidspunkt.
3Den mest letkøbte leveringsmulighed er uden tvivl selv at hente ordren, som jo er betinget af at du bor med kort afstand til netshoppens hjemsted. Den type af levering kan i nogle tilfælde være ret så væsentlig såfremt vi behøver presseindsats øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer nogle online virksomheder levering uden omkostninger, men i mange tilfælde afkræver det at der shoppes for en fastsat sum.
4En del online outlets giver på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsløsninger til presseindsats. Et hit er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Fragtløsningen er jo ret ligetil, og desuden tillige den mest betalelige mulighed for levering.
5Trustpilot bringer dig fuldt ud uafhængige genveje til at fortolke en længere række andre køberes bedømmelser og af den grund er det smart, at du betragter online forretningens omtaler forinden du bestiller billige presseindsats online. Facebook bringer dig for øvrigt tilpas troværdige chancer for at få kendskab til webshoppens popularitet.
6Før nogen bestiller billige presseindsats i en shop burde de på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af butikkens vilkår, men det er uden tvivl ikke specielt ophidsende. Tilsvarende foreslår vi at køberen er vidende om de elementære forhold der influerer på shopping af billige presseindsats online, til eksempel hvilken ombytningspolitik webbutikken benytter.
7En række e-forretninger i Danmark yder billig levering på presseindsats, men i reglen er det under forudsætning af at der købes for en fastsat sum. I øvrigt skal man snuppe den mest billige slags levering, der oftest vil blive at få fragtmanden til at levere dine varer til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver almindeligvis ydermere temmelig ukompliceret. Den prisbilligste fragtmulighed kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
8Vi går generelt ind for at finde ud af om e-firmaet er verificeret af e-mærket, grundet at det generelt er en garanti for at e-butikken opretholder de danske retningslinjer, og at den rutinemæssigt gennemses af sagkyndige der mestrer de gældende vilkår. Før folk køber billige presseindsats hos en online shop behøver man uden tvivl gennemlæse virksomhedens handelsbetingelser.
9Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en bestemmelse, der dækker dig som køber overfor falske internet foretagender. Alternativt burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at betale regningen af flere omgange.