Byggevarepriser.dk

PowerPack

Milwaukee PowerPack M18 BLPP2A2-502X
4.230 kr.
Se produkt
Milwaukee Power Pack M18 ONEPP2A2-502X
5.065 kr.
Se produkt
Milwaukee PowerPack M18 FPP5K-502B
8.540 kr.
Se produkt
Milwaukee PowerPack M18 CBLPP2B-502C
3.805 kr.
Se produkt
Milwaukee Power Pack BPP2D-402 M18
2.495 kr.
Se produkt
Milwaukee PowerPack M18 FHPP3A-122B
12.265 kr.
Se produkt
Milwaukee PowerPack M18 BPP2N-402B
5.741 kr.
Se produkt
Milwaukee PowerPack M18 BPP2C-402C
3.490 kr.
Se produkt
Milwaukee PowerPack M18 FPP4F2-502B
7.675 kr.
Se produkt
Milwaukee PowerPack M18 FPP2A-502X
7.350 kr.
Se produkt
Milwaukee Power Pack M18 BLPP2B2-502X
4.140 kr.
Se produkt
Milwaukee PowerPack M18 ONEPP2C2-503X
8.605 kr.
Se produkt
Milwaukee Power Pack M18 FPP2C2-502X
5.065 kr.
Se produkt
Milwaukee PowerPack M18 CBLPP4B-502B
9.678 kr.
Se produkt
Milwaukee PowerPack M18 ONEPP2B2-502X
5.335 kr.
Se produkt
Milwaukee Power Pack M18 CBLPP2B-402C
3.715 kr.
Se produkt
Milwaukee PowerPack M18 ONEPP2J-502X
5.623 kr.
Se produkt
Milwaukee PowerPack M18 CBLPP4A-502B
10.206 kr.
Se produkt
Milwaukee Power Pack M18 FPP2A2-502X
3.749 kr.
Se produkt
Milwaukee Power Pack M18 CBLPP2A-402C
3.805 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de regler der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Derfor bør man læse netbutikkens regler.
Der vil være forskel på prisen på billige powerpack fra byggecenter til byggecenter. Nogle har lave priser, imens øvrige vil have en høj grad af service. Du skal reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Derved bør du overveje at handle hos et online byggemarked, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af powerpack.
Hvis du skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente byggematerialerne personligt. Det er navnligt muligt ved de gængse byggecentre.
Det er selvsagt super relevant at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Flere byggekæder har et enormt udvalg af varer, imens nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du kan tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, foruden bare powerpack.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er tilgængelige i hele landet, og som følge af det har man tilbuddet om at handle online og transportere produkterne personligt. Derved har man mulighed for at spare leveringsomkostningen, og ovenikøbet hente varerne hurtigere.
De store byggecentre er udbredte og landskendte butikker, hvilket kan medvirke til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se fordele i.
De gængse byggecentre udbyder varer fra diverse producenter, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort udvalg af powerpack online.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforretninger på nettet har et indgående kendskab til deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Derigennem vil du få en høj grad af informativ vejledning fra mennesker der er eksperter i netop powerpack.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre firmaer, som typisk har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem bidrager du til når du køber powerpack online på deres webshop.
Forskellige nicheforretninger på nettet står selv for produktion af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online kan du få lavere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

powerpack bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

powerpack harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

powerpack jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af omkring 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

powerpack silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsigelige udfordringer ved store projekter, og på grund af det vil det være af stor betydning at der er afsat en god portion plads i køreplanen, med det formål at man kan være overbevist om at kunne få det færdiggjort.
2Det viser sig betydningsfuldt at have de relevante bygningsmaterialer parat på forhånd inden du går til værks med dit byggeprojekt. Du kunne lave en hurtig oversigt hvorpå der noteres de materialer du skal bruge, og som det næste gennemløbe hver eneste ting, med øje for at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
3Længe før du påbegynder byggeriet er det ekstremt essentielt at være sikker på, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig fastsatte love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
4Husk at regne på om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere burde få professionel hjælp til delelementer af projektet. Ifald du benytter hjælp fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at hente prisoverslag fra en håndfuld virksomheder.
5Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj såsom hoved- og fodbeklædning som hjælp imod eventuelle skader. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, især når du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
6For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Således må du regelmæssigt kigge på udsigten ift. vejret i tiden op til projektets start, så du undgår at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde det omfattende projekt.
7Du bør nødig mangle udstyr. Tit vil det vise sig strategisk at have grejet ved hånden forinden du starter dit byggeprojekt. Du bør huske at medtage disse udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
8Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig ift. omfangsrige ombygninger. Enkelte ting kræver flere folk. Desuden må det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
9Forberedelse vedbliver at være nøglen til at lykkes med arbejdet. Du er nødt til at have en gennemarbejdet tidsplan, som dikterer hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, og som også indeholder en kronologisk orden. Vær konkret når du sammensætter din strategi.
10Du har mulighed for at få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det ydes forudsat at projektet er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
11Det kan vise sig at være fundamentalt at nedskrive et budget for arbejdet, så du har styr på penge-delen af det. Det vil være fordelagtigt at nedskrive samtlige omkostninger, og dernæst indsamle ens købspris for hver enkelt.
12Du har adgang til en hel række vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube giver dig adgang til meget nyttig info, i særlig grad når man benytter den engelske version.
De højest ratede byggeshops
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ultra flot. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som jo er kolossalt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er absolut imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er enormt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

Mange online butikker yder i øjeblikket diverse forskellige billige leveringsmodeller til powerpack. Den mest populære er i dag afhentningssteder, og så kan du blot gå forbi efter produkterne den dag der passer dig. Metoden er altså ultra fremkommelig, samt typisk tilmed den mest billige leveringstype.

Du bør alternativt vælge at få ordren leveret til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Denne viser sig en gang i mellem et hak mere bekostelig, men ligeledes super gnidningsløs for powerpack online. Den billigste form for fragt er uden tvivl at hente ordren selv, som dog stiller krav om at du bor nær e-forretningens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på powerpack kan være ekstremt afgørende såfremt man har brug for dine nye produkter om få sekunder, så i det øjemed er det ret meningsfuldt at vi gransker den anslåede leveringstid ved powerpack. En række online varehuse – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – udlover billig levering på næste hverdag på deres favorit varer online, men som trods alt er forudsat at ordren laves inden et fast klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få de nye varer skippet afsted inden logistikpersonalet har fyraften.

Visse online outlets sikrer fragt uden omkostninger på powerpack online, men i de fleste tilfælde kun hvis der aftages for et konkret beløb. Alternativt må man gribe den billigste fragtform, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et afhentningssted.

En stor portion kæder yder afhentning hvor man køber billig powerpack på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Davidsen. Byggekæderne udlover for eksempel klik-og-hent på powerpack i følgende byer:

Brønshøj, Brabrand, Køge, Varde, Hedensted, Vanløse, Lystrup, Aarhus, Struer, Allerød, Aalborg, Birkerød, Greve, Rudersdal, Hedehusene, Fredericia, Nakskov, Lyngby, Frederikshavn, Holbæk, Nykøbing Falster, Jyllinge, Hørsholm, Herlev, Frederikssund, Lillerød, Helsingør, Hobro, Åbyhøj, Nærum, Ringsted, Randers, Slagelse, Virum, Korsør, Grenaa, Skive, Silkeborg, Albertslund, Nørresundby, Haderslev, Søborg, Værløse, Vallensbæk, Nyborg, Thisted, Kokkedal, Middelfart, Farum, Glostrup, Stenløse, Dragør, Skanderborg, Brønderslev, Charlottenlund, Hjørring, Ølstykke, Brøndby, Taastrup, Gentofte, Kalundborg, Frederiksberg, Rønne, Rødovre, Odense, Ikast, Solrød Strand, Horsens, Tårnby, Viborg, Kolding, Valby, Tilst, Aabenraa, Frederiksværk, Svendborg, Herning, Hvidovre, Holstebro, Haslev, Vejle, Sønderborg, Esbjerg, Ishøj, Hillerød, Risskov, Vordingborg, Højbjerg, Ballerup, Roskilde, Odder, København, Næstved, og Gladsaxe, .

Afhentning af powerpack er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Bornholm, Nordsjælland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i data fremstår det markant, at mennesker mange gange leder efter for eksempel billig powerpack og powerpack priser. Derudover oplever man typisk online shoppere søge efter bl.a. køb powerpack, powerpack tilbud og powerpack online, foruden de gængse byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma og Silvan.

Spar penge på powerpack

Det har vist sig at være vældig gnidningsløst for os alle at kigge efter tilbud på billige powerpack online på forskellige internet varehuse, og til tak har flertallet af forretninger på nettet ikke kunne lade være med at presse udsalgspriserne på powerpack en hel del, og endda tilbyde fragt uden gebyr.

Det kan til hver en tid vise sig fordelagtigt at udforske nogle internet selskaber efter tilbud og udsalg på powerpack online før du bestiller, så man er usvigeligt sikker på at få fat i den billigste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark og XL-Byg.

Man må imidlertid være årvågen med, at når en webbutik udbyder billige powerpack online til salg for en pris der er hamrende letkøbt, så kan det for det meste være et symbol på en snydagtig internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre en del af Indsigelsesordningen, hvilket forsvarer dig overfor uægte online forretninger.

Vi anbefaler kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt kan du anvende en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil finansiere betalingen af powerpack af flere omgange. Dette foreslåes normalt ved nicheforhandlere, i modsætning til de kendte byggecentre som fx Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

Når man ser på søgedata er det tydeligt, at internet shoppere ofte leder efter bl.a. billig powerpack og køb powerpack. Vi ser derudover som regel online shoppere efterspørge eksempelvis powerpack online, powerpack tilbud og powerpack priser.

Læs nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot leverer fuldt ud hæderlige chancer for at kigge nærmere på en hel del aktuelle forbrugeres anmeldelser og derved går vi ind for, at du sonderer online firmaets ratings forinden du køber billige powerpack online.

Facebook frembringer ydermere fuldt ud fine muligheder for at få indsigt i internet webshoppens popularitet. Desuden er der endda online firmaer hvor man kan ytre en vurdering af virksomhedens service, som desuden burde anvendes til at bedømme kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen bestiller billige powerpack online hos en internet forhandler behøver de på en vis måde få overblik over shoppens regler, det er dog uden tvivl ikke særlig sjovt, særligt ved de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

En anden valgmulighed kan være at undersøge hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, siden det burde være en garanti for at online butikken tilslutter sig de danske retningslinjer, tillige med at online forretningen regelmæssigt kontrolleres af fagmænd der har ekspertise inden for reglerne på området.

Det giver dig anledning til opbakning, såfremt du bliver udsat for udfordringer ved din bestilling af powerpack. I øvrigt er det prisværdigt at køber er hensynstagende til de vigtigste regler der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af powerpack online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed internet shoppen har.

Derfor er det tilmed relevant, at man når som helst opbevarer sin kvitteringsmail, så man fremadrettet kan bekræfte bestillingen af powerpack, ligegyldig om man har bestilt ved Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen eller Stark.

Morten U gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Tina Knudsen gav 4 stjerner

Har handlet der før

Inger gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Martin gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 tips til online indkøb
1Leveringstidspunktet er ekstremt væsentlig om du har brug for varen lige om lidt, og derfor er det forholdsvis relevant at du ser tidshorisonten for levering for powerpack. En lang række online outlets annoncerer billig 1 dags fragt på mange af shoppens varer, men vær obs på at det står og falder med at bestillingen placeres inden et aftalt tidspunkt.
2Det er jo rigtig fleksibelt for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige powerpack hos forskellige shops på nettet, og for det tilbyder flere forretninger på nettet portofri levering. Til gengæld kan det trods alt være indbringende at inspicere enkelte online virksomheder efter tilbud inden du shopper, således at du er garanteret at indhente den mest betalelige pris.
3Før nogen bestiller billige powerpack på en e-forhandler behøver man på en vis måde tyde netshoppens betingelser, men det er gerne et omfattende projekt. Derudover rekommanderer vi at køber er obs på de vigtigste bestemmelser der kan have indflydelse på købet af billige powerpack online, for eksempel den returret internet virksomheden bruger.
4Enkelte internet selskaber lover billig levering på powerpack, men oftest er det betinget af at der købes for et fastslået beløb. Derudover kunne man udvælge den mest betalelige fragtform, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Denne er ofte på den anden side meget smertefri. Den prisbilligste løsning kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
5Flere online butikker giver til alt held mange forskellige billige løsninger til levering til powerpack. En af de mest moderne er i dag levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din pakke når du har mulighed for det. Den er nemlig usædvanlig smertefri, og oftest tilmed den mest betalelige form for levering.
6Generelt anbefaler vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfattet af en retningslinje, der hjælper køber overfor snydagtige online shops. Alternativt burde du udnytte en afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du ser en fordel i at dække beløbet ude i fremtiden.
7Den billigste leveringsudgave er dog at du selv henter pakken, men det beroer på at du har bopæl tæt på e-forretningens tilholdssted. Den leveringsmetode kan være ret så væsentlig om man har behov for powerpack omgående. Alternativt så frembyder visse online outlets levering uden beregning, men ofte kun såfremt der indkøbes for et konkret beløb.
8Trustpilot præsterer evigt gode chancer for at efterse ret mange øvrige konsumenters anmeldelser og på grund af dette foreslåes det, at du læser netshoppens omtaler forinden du køber billige powerpack online. Facebook frembringer tilsvarende relativt gode genveje til at få indblik i internet shoppens pålidelighed.
9Generelt går vi ind for at se nærmere på om internet selskabet er e-mærke godkendt, grundet at det skulle være en sikkerhed for at internet selskabet lever op til dansk lovgivning, samt at e-firmaet en gang i mellem tilses af eksperter som har den nødvendige knowhow om de gældende regler. Før folk shopper billige powerpack på en online butik kunne de i og for sig bese forhandlerens vilkår.