Byggevarepriser.dk

Porebeton pristjek

Er du på udkig efter porebeton? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk porebeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget afgørende at se, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne handle hos en netbutik, som kan give hjælp og vejledning omkring porebeton.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Du bør derfor kende firmaets regningslinjer.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige porebeton fra netbutik til netbutik. Enkelte vil have billige priser, og andre satser på service. Du bør beslutte hvad du vil prioritere.
Ifald du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre materialerne personligt. Dette er specielt muligt ved de velkendte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod andre fokuserer på en enkelt varetype. Du kan tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, udover bare porebeton.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre udbyder produkter fra talrige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort sortiment af porebeton online.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket medvirker til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggekæder findes i store dele af landet, og derved har du mulighed for at købe online og hente byggematerialerne personligt. På grund af det kan du vælge at undgå leveringsgebyret, og samtidig få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Således forventes det at du får ekstremt konstruktiv assistance fra personale som er eksperter i netop porebeton.
Størsteparten af niche webshops er små firmaer, der oftest er dansk ejede, måske sågar lokalt nær dig. Dem støtter du idet du handler porebeton online fra deres webshop.
Diverse nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få en billig pris.
De største byggemarkeder i Danmark
porebeton bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af over 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

porebeton jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

porebeton harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag over 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

porebeton silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Typisk vil det vise sig afgørende at have et regnskab for renoveringen, så du har kontrol over udgifterne. Det vil blive behjælpeligt at nedfærdige alle udgiftsposter, hvorefter man kunne nedskrive udgiften ved hver enkelt.
2Der præsenterer sig stort set altid pludselige bump på vejen ved større byggeprojekter, og af den grund kan det være betydningsfuldt at der afsættes god plads i kalenderen, med formålet om at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
3Ved udendørs opgaver har vind og vejr meget at sige. Af den årsag skal du med jævne mellemrum undersøge meldingerne om vejret i de dage der er op til projektets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde set det komme begynder at piske ned nøjagtig som du er midt i dit komplekse byggeprojekt.
4Der er rigelige mængder af guides og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube kan hjælpe med en masse anvendelig viden, især såfremt du kigger på engelsk.
5Det anbefales at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed hvis det er krævende byggeprocesser. Større byggeprojekter behøver mere end en person. Desuden viser det sig hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med andre.
6Du bør ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så husk arbejdstøj som hjelm og sko der sikrer dig mod potentielle ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, navnlig såfremt du ikke køber professionel assistance.
7Husk at reflektere over om du magter at klare det hele selv, eller du alternativt bør få hjælp fra en ekspert til dele af byggeprocessen. Hvis du vil benytte assistance fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at modtage priser fra forskellige foretagender.
8Forud for at du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig aldeles fundamentalt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig mange regler omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
9Planlægning viser sig som metoden til succes med byggeriet. Du bør overveje at lave en effektiv dagsorden, som viser hvilke gøremål der laves på hvilken dag, samt en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af arbejdsplanen.
10Du bør ikke fattes udstyr. I mange tilfælde vil det være smart at have udstyret ved hånden når du tager fat på dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at tillægge disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
11Du har mulighed for at få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet såfremt renoveringen er miljøvenligt. Bidraget kræver dermed at projektet har en positiv effekt på planeten.
12Potentielt kan det blive afgørende at du har de påkrævede materialer klar til brug forud for at du går i gang med arbejdet. Du får god gavn af at notere en punktforms huskeliste indeholdende de materialer der skal bruges, og bagefter eftergå hvert eneste punkt, med øje for at du er tryg ved at alt er som det skal være.
Danskernes favorit byggemarkeder
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er virkelig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er enormt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er hamrende overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som altså er rigtig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Almindelige spørgsmål inden for porebeton

 • Hvad er porebeton?
 • Hvad vejer porebeton?
 • Hvad består porebeton af?
 • Hvad koster porebeton?
 • Hvor går grænsen porebeton?
 • Hvad er porebeton lavet af?
 • Hvordan fremstilles porebeton?
 • Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

  Flere internet selskaber frembyder nu om dage diverse forskellige billige leveringstyper til porebeton. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt pakkeshops, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente bestillingen når der er mulighed for det. Leveringstypen er nemlig yderst hensigtsmæssig, og endda endvidere den prisbilligste mulighed for levering.

  Du burde alternativt planlægge at få pakken bragt hjem til din privatadresse eller til adressen på dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig somme tider en sjat mere omkostningsfuld, men endvidere vældig gnidningsløs ift. porebeton online. Den mindst kostelige leveringsmåde kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som dog betinges af at du bor tæt på netshoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på porebeton kan være særdeles vigtig såfremt man har behov for din pakke med det samme, og med det formål er det selvsagt på sin plads at du efterser det forventede leveringstidspunkt ved porebeton. En masse online webshops – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varenumre online, men husk at det påkræver at transaktionen realiseres før et bestemt tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få pakken på posthuset forud for at pakkemedarbejderne drager hjemad.

  En hel del forhandlere på nettet garanterer fragt uden beregning på porebeton online, men tit kun når der erhverves for en fastsat pris. Desuden burde man foretrække den billigste leveringsmåde, der tit er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop.

  En stor portion netbutikker yder klik-og-hent hvor man handler billig porebeton hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4 og Davidsen. Byggemarkederne udlover fx click-and-collect på porebeton i disse byer:

  Fredericia, Roskilde, Vejle, Odense, Haslev, Nakskov, Ølstykke, Stenløse, Åbyhøj, Taastrup, Lyngby, Grenaa, Ringsted, Rudersdal, Randers, Frederiksværk, Korsør, Højbjerg, Brabrand, Thisted, Vallensbæk, Vanløse, Brønderslev, Frederiksberg, Rødovre, Gladsaxe, Nørresundby, Risskov, Valby, Kalundborg, Kokkedal, Tilst, Haderslev, Viborg, Helsingør, Middelfart, Køge, Holstebro, Skive, Hvidovre, Kolding, Rønne, Aabenraa, Hjørring, Nyborg, Svendborg, Greve, Hedensted, Silkeborg, Nærum, Hobro, Lillerød, Brøndby, Varde, Ikast, Værløse, Ishøj, Struer, Skanderborg, Birkerød, Esbjerg, Horsens, Herlev, Farum, Aarhus, Glostrup, Brønshøj, Sønderborg, Charlottenlund, Lystrup, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Herning, Aalborg, Hedehusene, Søborg, Hillerød, Slagelse, Gentofte, Tårnby, Hørsholm, Frederikshavn, Næstved, Dragør, Allerød, Ballerup, Frederikssund, København, Jyllinge, Odder, Vordingborg, Holbæk, Virum, og Albertslund, .

  Klik-og-hent af porebeton er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Amager, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

  Når man ser på tallene står det klart, at folk ofte søger fx billig porebeton og porebeton priser. Foruden dette oplever man ofte folk kigge efter for eksempel porebeton online, køb porebeton samt porebeton tilbud, plus de kendte byggemarkeder som 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

  Spar penge på porebeton

  Det er vældig enkelt for alle at finde de laveste priser på billige porebeton online i blandt flere internet handler, og af den grund har utallige e-butikker fundet det uundgåeligt at presse salgspriserne på porebeton betydeligt, og i øvrigt byde på billig levering.

  Derfor kan det immervæk vise sig gavnligt at undersøge nogle få internet selskaber efter tilbud og udsalg på porebeton online forud for at du shopper, sådan at man er på den sikre side med at opnå den bedste pris. Se ikke bare hos de store byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus og 10-4.

  Du skal dog være årvågen med, at hvis en butik på nettet reklamerer billige porebeton online for en tilbudspris som er utopisk god, så bør det for det meste være et faresignal om en uægte netbutik. Shopping med kort er imidlertid inkluderet i et regulativ, som begunstiger folk overfor falske forhandlere på nettet.

  Generelt tilråder vi kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ kunne du drage fordel af en afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil godtgøre regningen på porebeton i flere bidder. Dette fås normalt ved specialiserede webshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som fx 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

  Når vi kigger i søgedata er det markant, at online shoppere mange gange søger efter bl.a. porebeton online og køb porebeton. Vi ser desuden jævnligt online shoppere lede efter eksempelvis porebeton tilbud, billig porebeton og porebeton priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg porebeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Det kører bare som det skal.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Udforsk eksisterende kunders ratings

  Trustpilot fremskaffer de facto fine genveje til at betragte ret mange aktuelle konsumenters anmeldelser og derved slår vi et slag for, at du besigtiger internet webshoppens vurderinger forud for at du lægger din bestilling på billige porebeton online.

  Facebook bringer dig lige så vel en del fordelagtige chancer for at få indtryk af webshoppens kundefokus. Herinde er der faktisk online outlets hvor man kan aflevere en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde bør udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk bestiller billige porebeton online på en shop burde man faktisk betragte shoppens handelsbetingelser, men det er gerne en tidskrævende opgave, specielt med de velkendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

  En anden mulighed kunne måske være at granske om webshoppen er e-mærket medlem, som ofte er en forsikring om at webbutikken efterkommer de danske retningslinjer, samt at internet shoppen regelmæssigt kontrolleres af eksperter der har megen viden om reglementet på området.

  Det er en rigtig god anledning til bistand, når du forvoldes dilemmaer ved dit køb af porebeton. Herudover er det smart at køber er på vagt for de elementære vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af porebeton online, eksempelvis den returrettighed e-firmaet har.

  I den forbindelse er det virkelig afgørende, at man når som helst bibeholder ens købsbekræftelse, så man en anden gang kan bekræfte købet af porebeton, uagtet om man handler fra XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus eller Davidsen.

  Lars gav 5 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Jette Sørensen gav 4 stjerner

  SUPER

  Susanne Olsen gav 5 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Bente V gav 5 stjerner

  Super hurtig levering

  9 gode råd til online indkøb
  1Størstedelen af shops på nettet tilbyder nu et stort udvalg af billige leveringsmidler til porebeton. En der er meget populær er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot hente din ordre på et valgfrit tidspunkt. Metoden er altså ekstremt nem, og endda tillige den mest betalelige slags levering.
  2Det er ret smart for folk at søge sig frem til priser online på billige porebeton i blandt forskellige internet handler, og så præsterer en lang række internet forretninger i Danmark levering uden betaling. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig indbringende at checke nogle netshops efter tilbud forinden du bestiller, så man er sikret at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  3Den billigste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men den mulighed står og falder med at du opholder dig i nærheden af netshoppens tilholdssted. Den leveringsmodel kan være ekstremt aktuel om man skal bruge porebeton fluks. Alternativt så præsterer enkelte internet firmaer billig levering, men tit kun ifald man køber for et konkret beløb.
  4Leveringsdygtigheden kan være ret aktuel forudsat du behøver dine nye varer øjeblikkeligt, så derfor er det faktisk fornuftigt at du tjekker den estimerede leveringstid ved porebeton. En stor portion webbutikker reklamerer med billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varer, men det er afhængig af at bestillingen anbringes forud for et bestemt klokkeslæt.
  5Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er dækket ind under en ordning, som sikrer en overfor uægte online butikker. Som alternativ kunne du drage fordel af et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil afbetale betalingen i flere bidder.
  6Før nogen shopper billige porebeton i en butik på nettet kunne de på en vis måde tyde dens regler, dog er det uden tvivl ikke videre spændende. Dertil stiller vi forslag om at køber er sat ind i de mest centrale reglementer der spiller ind i forbindelse med købet af billige porebeton online, f.eks. den returrettighed internet butikken tilsikrer.
  7Trustpilot frembyder adskillige gode muligheder for at gennemsøge en lang række nuværende brugeres omtaler og derfor stiller vi forslag om, at du udforsker online forhandlerens ratings inden du bestiller billige porebeton online. Facebook præsterer derudover fuldt ud fornemme muligheder for at få indsigt i e-butikkens kundefokus.
  8Generelt tilråder vi at kontrollere om online forretningen er tilsluttet e-mærket, siden det er en sikring om at internet selskabet lever op til dansk lovgivning, samt at shoppen hyppigt besøges af specialister der er indført i lovgivningen. Forud for at folk handler billige porebeton i en e-handler kunne man i reglen studere dens forretningsvilkår.
  9En række online varehuse yder portofri fragt på porebeton, men undertiden forudsætter det at der shoppes for et fastsat beløb. Ellers burde man beslutte sig for den mest betalelige leveringsmetode, hvilket gerne er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted. Denne bliver som oftest ligeledes rigtig gnidningsløs. Den mest letkøbte form for fragt kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk