Byggevarepriser.dk

Polygriptang

Polygriptang. Knipex 8802 -250
194 kr.
Se produkt
Polygriptang. Teng Tools MB481-10T
140 kr.
Se produkt
Polygriptang mb481-7t
143 kr.
Se produkt
Polygriptang mb410
181 kr.
Se produkt
Polygriptang mb481-10
133 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Derfor skal man kende byggeshoppens regler.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige polygriptang fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har gode priser, imens øvrige vil have faglig sparring. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er byggeri lig med talrige spørgsmål. Derfor kan du med fordel handle hos en online byggeshop, som kan give rådgivning og sparring omkring polygriptang.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad muligt hos de kendte byggemarkeder.
Det er absolut super afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Flere byggecentre udbyder et enormt produktsortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør tænke igennem om det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, udover blot polygriptang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder finder du mange steder i landet, og derved har du mulighed for at købe online og fragte produkterne på egen hånd. Af den grund kan du vælge at blive fri for fragtgebyret, og tilmed have produkterne med det samme.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggecentre samler varer fra diverse nichebutikker, med det formål at du så kan vælge fra et bredt udvalg af polygriptang online.

Nichewebshop

Forskellige små butikker styrer selv produktionen af varerne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en skarpere pris.
Flertallet af niche webshops har meget ekspertise i de varer de sælger online, idet de ikke sælger andet. Således vil du få super indsigtsfuld assistance fra nogle der er specialister i netop polygriptang.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, der typisk drives i Danmark, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe ved at købe polygriptang online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

polygriptang bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

polygriptang silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

polygriptang harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

polygriptang jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Husk at du kan hente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
2Du kunne tænke over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for bør købe assistance fra en fagmand til delelementer af det. Når du får assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at notere forslag fra forskellige entreprenører.
3I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have lavet et budget for arbejdet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være økonomisk at dokumentere samtlige omkostninger, hvorefter man bør nedskrive udgiften ved dem hver især.
4Det kan vise sig aktuelt at have de nødvendige materialer til disposition forud for at du kaster dig over din byggeproces. Du kan forfatte en enkel indkøbsliste indeholdende det du får brug for, og derefter efterse hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
5Det bør overvejes at søge hjælp til projektet, især når der er tale om omfattende byggeprojekter. Flere opgaver stiller krav om mere end en person. Endvidere vil det være mere produktivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
6Der er et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube tilbyder store mængder brugbar information, i særlig grad når man kigger i hele verden.
7Godt forarbejde bliver metoden til et godt forløb med byggeprocessen. Du kunne overveje at have en gennemarbejdet handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, med en tilhørende rækkefølge. Husk at være konkret idet du sammensætter din handlingsplan.
8Du må på ingen måde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej påklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning der sikrer dig mod eventuelle ulykker. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke køber professionel assistance.
9Der kommer stort set altid overraskende problematikker i forbindelse med avancerede opgaver, og på grund af det vil det vise sig essentielt at man har afsat passende tid i planen, som vil medvirke til at man er overbevist om at nå det til den planlagte tid.
10For udendørs opgaver har vejrsituationen en essentiel rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrforudsigelserne i den tid der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det begynder at piske ned netop som du vil påbegynde dit krævende byggeprojekt.
11Forud for at du påbegynder dit byggeprojekt kan det blive ultra betydningsfuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der være begrænsende regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
12Du må ikke mangle værktøj. Ofte vil det være essentielt at have grejet disponibelt når du indleder dit byggeprojekt. Det er derudover godt at tillægge omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
De højest bedømte byggekæder
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så flot. Karakteren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget betryggende. Scoren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig imponerende. Scoren er baseret på 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

En del byggemarkeder yder nu om dage en hel del forskellige billige leveringsformer til polygriptang. En af de mest anvendte er nu om stunder levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente de købte produkter den dag der passer dig. Fragttypen er nemlig rigtig nem, og endda derudover den mest betalelige form for levering.

Du kan tillige foretrække at få ordren leveret hjem til hvor du bor eller til når du er på job. Leveringsmetoden bliver gerne et hak mere pebret, men samtidig rigtig problemfri med polygriptang online. Den mest letkøbte leveringsversion er uden tvivl at hente varerne selv, men det beroer på at du bor i nærheden af internet forhandlerens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på polygriptang er jo yderst central hvis du står og skal bruge din pakke inden for få dage, og herved er det ganske afgørende at vi gransker tidshorisonten for levering for polygriptang. Størstedelen af byggeforretninger – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig dag-til-dag levering på deres primære produkter online, men som imidlertid er afhængig af at transaktionen gennemføres tidligere end et konkret tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt klargjort før de lageransatte har fri.

En række e-forretninger i Danmark frembyder fragt uden gebyr på polygriptang online, men i reglen under forudsætning af at man shopper for et fastslået beløb. Derudover bør man udse dig den mindst kostelige slags levering, hvilket mange gange er at få dem til at køre bestillingen til et udleveringssted.

Mange netshops udlover click-and-collect hvor du bestiller billig polygriptang online men afhenter i byggecenteret. Fx Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma og 10-4. Byggemarkederne frembyder for eksempel click-and-collect på polygriptang i disse områder:

Odense, Aabenraa, Dragør, Hobro, Tilst, Frederiksværk, Haslev, Horsens, Frederiksberg, Varde, Hvidovre, Kalundborg, Hillerød, Herning, Nærum, Frederikssund, Skanderborg, Nyborg, Aalborg, Charlottenlund, Haderslev, Farum, Roskilde, Stenløse, Skive, Vejle, Kolding, Nykøbing Falster, Nakskov, Gentofte, Virum, Hjørring, Thisted, Svendborg, Risskov, Slagelse, Ølstykke, Valby, Esbjerg, Åbyhøj, Lillerød, Rønne, Vordingborg, Birkerød, Rødovre, Silkeborg, Glostrup, Randers, Allerød, Hedehusene, Herlev, Middelfart, Værløse, Ringsted, Næstved, Struer, Jyllinge, Brøndby, Greve, Nørresundby, Ishøj, Brabrand, Taastrup, Helsingør, Holstebro, Gladsaxe, Lyngby, Rudersdal, Lystrup, Vanløse, Sønderborg, Ballerup, Køge, Kokkedal, Hedensted, Grenaa, Frederikshavn, Korsør, Aarhus, København, Søborg, Højbjerg, Hørsholm, Vallensbæk, Solrød Strand, Brønderslev, Tårnby, Albertslund, Brønshøj, Odder, Fredericia, Viborg, Ikast, og Holbæk, .

Klik-og-hent for polygriptang er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster).

Ved kig i data er det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter bl.a. polygriptang tilbud og polygriptang online. Man ser derudover tit folk kigge efter eksempelvis billig polygriptang, køb polygriptang og polygriptang priser, foruden de store byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Bedste tilbud på polygriptang

Det er i dag temmelig ligetil for enhver at finde tilbud på billige polygriptang online hos diverse internet forretninger, og derved har en lang række e-butikker ikke kunne slippe for at nedsætte salgspriserne på polygriptang en hel del, og ovenikøbet præstere fragtfri levering.

Dog kan det trods alt vise sig nyttigt at besigtige et par forskellige netshops efter udsalg og tilbud på polygriptang online forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er sikret at opnå den skarpeste pris. Se ikke blot hos de store byggemarkeder som Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Silvan.

Du skal bare være så påpasselig, at såfremt en forretning på nettet annoncerer billige polygriptang online på tilbud til en salgspris som kan virke mystisk attraktiv, så burde det for det meste være et faresignal om en falsk shop. Kortbestillinger er dog dækket ind under et regelsæt, som garanterer en overfor uoprigtige forretninger på nettet.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at afbetale pengene til polygriptang over en periode. Det tilbydes typisk ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan og 10-4.

Når man ser på tallene fremstår det klart, at netshoppere mange gange søger blandt andet polygriptang tilbud og billig polygriptang. Derudover ser vi ofte online shoppere kigge efter eksempelvis polygriptang online, køb polygriptang samt polygriptang priser.

Kig på folks erfaringer

Trustpilot tilbyder dig fuldstændig pæne chancer for at se nøjere på mange aktuelle brugeres omtaler og derfor anbefaler vi, at du gennemgår internet virksomhedens vurderinger før du handler billige polygriptang online.

Facebook fremskaffer for øvrigt stort set fine genveje til at få et kig ind i e-forretningens popularitet. Desuden ses en række netbutikker hvor folk kan levere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde bør bruges til afvejning af hvor glade kunderne er.

Inden folk handler billige polygriptang online i en e-shop kunne man på en vis måde få overblik over webshoppens handelsvilkår, det er dog bare ikke videre interessant, særligt med de store byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark og Bauhaus.

Et alternativ er at tjekke om webshoppen er medlem af e-mærket, fordi det længe har været et fingerpeg om at internet firmaet anerkender dansk lovgivning, samt at online forhandleren nu og da tilses af eksperter som forstår vilkårene.

Desuden giver det dig mulighed for at blive assisteret, hvis du forvoldes problemstillinger i processen med din handel med polygriptang. Herudover er det godt at man er obs på de mest aktuelle bestemmelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af polygriptang online, f.eks. hvilken bytteret e-firmaet anvender.

I den forbindelse er det også essesentielt, at man stadig bibeholder ens kvittering på e-mail, så man altid vil kunne vidne om sin bestilling af polygriptang, uagtet om man har bestilt hos 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Mads gav 5 stjerner

Nemt køb

Anna gav 4 stjerner

God webshop

Rasmus K gav 5 stjerner

god service

Henrik Knudsen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til internetshopping
1Den mest betalelige leveringsløsning vil altid være selv at hente produkterne, hvilket dog er betinget af at du er tæt på internet webshoppens lager. Den løsning er selvfølgelig super betydningsfuld forudsat du behøver polygriptang om få sekunder. Alternativt så garanterer indtil flere internet forhandlere fragt uden omkostninger, men ofte stiller det krav om at man handler for en fastsat pris.
2Enkelte online webshops lover fri fragt på polygriptang, men ofte er det påkrævet at der indkøbes for en bestemt pris. I øvrigt skulle man overveje den mindst kostelige leveringstype, hvilket gerne vil være at få bragt pakken til en pakkeshop. Fragtformen viser sig gerne ydermere yderst smart. Den prisbilligste fragttype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
3Generelt slår vi et slag for at bemærke om online webshoppen er verificeret af e-mærket, da det kan være en forsikring om at internet shoppen adlyder gældende dansk lovgivning, udover at e-forretningen rutinemæssigt besigtiges af eksperter som forstår bestemmelserne på området. Forud for at folk bestiller billige polygriptang på en webshop kunne de for at være sikker sætte sig ind i forhandlerens forretningsbetingelser.
4Forinden nogen handler billige polygriptang hos en online virksomhed kan de altid gennemgå netshoppens forretningsvilkår, dog er det normalt ikke særlig spændende. Ligeledes stiller vi forslag om at kunden er sat ind i de mest relevante bestemmelser der kan influere på købet af billige polygriptang online, til eksempel den ombytningspolitik online virksomheden bruger.
5Det er vældig fleksibelt for alle og enhver at finde information om priser online på billige polygriptang i blandt flere e-firmaer, og ergo garanterer mange e-shops portofri fragt. Derfor kan det alligevel vise sig gunstigt at efterse enkelte outlets på nettet efter billige priser forud for at du køber, sådan at man er skudsikker på at indhente den mest betalelige pris.
6Generelt går vi ind for kortbestillinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfattet af en lovbestemmelse, der bistår dig som kunde overfor falske internet webshops. Som alternativ kan du anvende et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du hellere vil betale omkostningerne af flere omgange.
7En række e-butikker yder til alt held et stort udvalg af billige fragtformer til polygriptang. Førstevalget hos mange er for øjeblikket udleveringssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente pakken når der er mulighed for det. Metoden er jo vældig fremkommelig, samt oftest tillige den mindst kostelige slags levering.
8Fragttiden er jo temmelig vital i tilfælde af at du har brug for din pakke om kort tid, så af den grund er det ganske meningsfuldt at vi undersøger den estimerede leveringstid for polygriptang. Mange e-forhandlere stiller garanti om billig 1 dags fragt på massevis af produkter, men vær på vagt da det betinges af at bestillingen anbringes forinden et konkret tidspunkt.
9Trustpilot yder en række fremragende genveje til at iagttage en række forhenværende kunders anmeldelser og af den grund er det en hjælp, at du besigtiger e-shoppens kritik forud for at du shopper billige polygriptang online. Facebook frembringer ydermere faktisk gavnlige genveje til at få en idé om online butikkens pålidelighed.