Byggevarepriser.dk

Poleringssæt

Bernardo Poleringssæt Polierset für Aluminium 350 x 25 x 16 mm, 6-TLG.
1.566 kr.
Se produkt
Bernardo Poleringssæt Polierset für Edelstahl 350 x 25 x 16 mm, 6-TLG.
1.557 kr.
Se produkt
Bernardo Poleringssæt Polering sæt til 350 x 25 x 16 mm, 4 stk.
1.144 kr.
Se produkt
Bernardo Poleringssæt Polierset für Kunststoff 350 x 25 x 16 mm, 4-TLG.
1.144 kr.
Se produkt
Bernardo Poleringssæt Polierset für Kunststoff 200 x 20 x 16 mm, 4-TLG.
591 kr.
Se produkt
Bernardo Poleringssæt Polierset für Aluminium 250 x 25 x 20 mm, 6-TLG.
1.247 kr.
Se produkt
Bernardo Poleringssæt Polierset für Aluminium 200 x 20 x 16 mm, 6-delt.
947 kr.
Se produkt
Bernardo Poleringssæt Polierset für Edelstahl 200 x 20 x 16 mm, 6-delt.
891 kr.
Se produkt
Bernardo Poleringssæt Polierset für Edelstahl 250 x 25 x 20 mm, 6-TLG.
1.238 kr.
Se produkt
Bernardo Poleringssæt Polering indstillet til træ 250 x 25 x 20 mm, 4 stk.
769 kr.
Se produkt
Bernardo Poleringssæt Polierset für Kunststoff 250 x 25 x 20 mm, 4-TLG.
769 kr.
Se produkt
Bernardo Poleringssæt Polering indstillet til træ 200 x 20 x 16 mm, 4 stk.
591 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor læse forretningens regler.
For mange er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at købe fra en online byggeshop, hvor du får rådgivning til valg af poleringssæt.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort produktudvalg, og andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal vide om det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare poleringssæt.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige poleringssæt fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder billige priser, imens andre satser på faglig rådgivning. Du skal tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne selv. Dette er hovedsageligt muligt i de kendte byggekæder.
Det er helt klart meget afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er fysisk til stede nær dig, og derfor har folk adgang til at købe online og fragte produkterne personligt. I kraft af det har du valget om at blive fri for leveringsgebyret, samt ovenikøbet skaffe varerne lige nu.
De store byggecentre er populære og bekendte firmaer, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggekæder køber varer fra forskellige nicheshops, hvorfor du så kan købe fra et bredt udvalg af poleringssæt online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på internettet er producenter af de varer som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du bedre priser.
Hovedparten af webshops i små nicher er små familiefirmaer, der oftest er danske, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse bidrager du til når du handler poleringssæt online på deres side.
De fleste online nichebutikker er specialister i deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre produkter. Således bør du forvente endnu mere gavnlig hjælp fra mennesker der er specialister i netop poleringssæt.
De største byggecentre i Danmark
poleringssæt jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

poleringssæt bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

poleringssæt harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag over 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

poleringssæt silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du må på ingen måde negligere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom arbejdssko som beskyttelse imod hændelige uheld. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, især såfremt du ikke fremskaffer professionel hjælp.
2Det er fornuftigt at have en budgetoversigt for arbejdet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive fornuftigt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne indsamle ens udgift ved hver enkelt.
3Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en essentiel rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt tjekke prognosen for vejret i de dage der er op til byggeriets start, så du slipper for at det ud af det blå starter med at stå ned i stænger når du lige står midt i dit store byggeprojekt.
4Der ligger en hel del hjælpeartikler og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube bringer dig vældig meget konstruktiv oplysning, ikke mindst hvis man søger på engelsk.
5Du vil ikke fattes værktøj. Det er klogt at have værktøjet klar når du iværksætter byggeriet. Glem ikke at tillægge de her omkostninger i byggeriets regnskab.
6Det kan blive vigtigt at du har de relevante byggematerialer parat forinden du igangsætter din byggeproces. Du kunne lave en simpel huskeliste hvor der bør fremgå de materialer du skal bruge, og bagefter efterse materialerne, med det formål at du er overbevist om at du har det hele.
7Det er oplagt at spørge om assistance til byggeprojektet, hovedsageligt såfremt det er større ombygninger. Større ting behøver flere folk. Dertil må det blive hurtigere og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
8Der viser sig stort set altid uforudsigelige problemstillinger i tilfælde med krævende byggeprojekter, og pga. dette vil det være meningsfuldt at der er afsat god nok plads i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
9Det er muligt at forsøge at få offentlig støtte til ombygninger. Det fås i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at byggeprojektet forbedrer naturen.
10Husk at gennemtænke hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du bør anskaffe assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Såfremt du sikrer dig assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente uforpligtende tilbud fra forskellige håndværkere.
11I god tid inden at du indleder byggeprocessen kan det være yderst meningsfuldt at du sikrer dig, at dit projekt overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
12Planlægning vil være kilden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du skal udarbejde en gennemarbejdet handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret idet du sammensætter strategien.
De mest populære byggeshops
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ret så overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt imponerende. Karakteren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er bedst?

En del byggemarkeder yder i dag en række forskellige billige muligheder for levering til poleringssæt. En af de mest populære er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Leveringstypen er jo ualmindeligt bekvem, samt endda endvidere den billigste fragtform.

Du bør derudover påtænke at få pakken leveret til din bopæl eller ud på dit arbejde. Fragttypen bliver som oftest en sjat mere omkostningsfuld, men endvidere ekstremt bekvem ift. poleringssæt online. Den mest betalelige leveringsmåde er dog at hente produkterne selv, som dog kræver at du har bopæl i kort afstand af internet forretningens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på poleringssæt er jo virkelig afgørende såfremt du står og skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så i det øjemed er det helt væsentligt at du ser leveringstiden for poleringssæt. Mange e-butikker i Danmark – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på mange varer online, men glem ikke at det regnes ud fra at handlen laves forud for et fastsat klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få pakken pakket før logistikpersonalet holder fyraften.

En hel del online butikker sikrer fragt uden beregning på poleringssæt online, men ofte er det forudsat at der købes for et fastslået beløb. Derudover skal du overveje den prisbilligste leveringsmåde, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre pakken til et afhentningssted.

En stor portion webbutikker giver afhentning hvor du bestiller billig poleringssæt online og selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix. Byggekæderne giver bl.a. afhentning af poleringssæt i følgende byer:

Haderslev, Ikast, Ringsted, Frederiksberg, Aarhus, København, Glostrup, Middelfart, Greve, Søborg, Slagelse, Vordingborg, Herning, Næstved, Herlev, Hvidovre, Helsingør, Holbæk, Silkeborg, Varde, Nørresundby, Nærum, Albertslund, Skive, Korsør, Holstebro, Vallensbæk, Skanderborg, Åbyhøj, Tilst, Ishøj, Rudersdal, Grenaa, Hjørring, Svendborg, Frederiksværk, Odense, Kolding, Fredericia, Tårnby, Hillerød, Odder, Gentofte, Struer, Allerød, Randers, Ballerup, Sønderborg, Vejle, Risskov, Nakskov, Aalborg, Thisted, Vanløse, Horsens, Lystrup, Aabenraa, Gladsaxe, Brabrand, Jyllinge, Køge, Frederikshavn, Hedehusene, Ølstykke, Hedensted, Farum, Nykøbing Falster, Roskilde, Hobro, Brøndby, Hørsholm, Lillerød, Haslev, Rødovre, Solrød Strand, Frederikssund, Kalundborg, Kokkedal, Taastrup, Rønne, Stenløse, Charlottenlund, Birkerød, Højbjerg, Valby, Virum, Lyngby, Dragør, Esbjerg, Brønderslev, Værløse, Nyborg, Brønshøj, og Viborg, .

Click-and-collect af poleringssæt er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Lolland, Amager) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland).

Ved indkig i søgedata er det tydeligt, at netshoppere mange gange efterspørger eksempelvis køb poleringssæt og billig poleringssæt. Foruden dette oplever vi typisk folk lede efter fx poleringssæt priser, poleringssæt tilbud og poleringssæt online, foruden de udbredte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Stark.

Få den bedste pris på poleringssæt

Det er jo ret så ukompliceret for alle og enhver at finde frem til tilbud på billige poleringssæt online på tværs af e-forretninger, og ergo har adskillige online virksomheder set sig nødsaget til at sænke prisniveauet på poleringssæt voldsomt, og ydermere tilbyde levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det trods alt være rentabelt at efterse nogle enkelte internet forretninger efter billige priser på poleringssæt online før du gennemfører din handel, sådan at du er på den sikre side med at skaffe sig den bedste pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og 10-4.

Man bør bare være obs på, at såfremt en e-shop annoncerer billige poleringssæt online til salg for en pris der er mystisk attraktiv, så burde det for det meste være en varsel om en uoprigtig internet butik. Handler med kort er dog indbefattet af en lov, der redder dig som kunde imod falske webshops.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt burde du udnytte en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil klare regningen på poleringssæt over en periode. Dette fås som regel i niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som fx Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

Når vi kigger i tendenserne står det tydeligt, at folk typisk søger efter eksempelvis poleringssæt priser og billig poleringssæt. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker kigge efter bl.a. poleringssæt online, køb poleringssæt og poleringssæt tilbud.

Udforsk tidligere køberes oplevelser

Trustpilot medfører flere pålidelige løsninger til at fortolke diverse nuværende brugeres oplevelser og herved slår vi et slag for, at du beser e-butikkens anmeldelser forinden du shopper billige poleringssæt online.

Facebook giver dig ydermere egentlig fortræffelige metoder til at få en idé om online virksomhedens troværdighed. Herinde ses mange internet forhandlere som tilbyder kunderne at frembringe en omtale af købsoplevelsen, som ligeledes kan bruges til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige poleringssæt online på en internet webshop behøver man uden tvivl gennemløbe e-shoppens handelsaftale, dog er det gerne ikke videre interessant, specielt hos de udbredte byggekæder som Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

En nem løsning er at finde ud af om netbutikken er e-mærke godkendt, som generelt er en indikation om at webshoppen efterlever den officielle danske lovgivning, udover at online webshoppen en gang i mellem vurderes af fagfolk som har meget erfaring med lovgivningen.

Desuden får du genvej til opbakning, når du oplever problemer som følge af din ordre på poleringssæt. Endvidere er det prisværdigt at man er omhyggelig omkring de elementære vilkår der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af poleringssæt online, for eksempel hvilken returret online shoppen har.

Her er det ydermere essesentielt, at man permanent sikrer sin e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne eftervise sit køb af poleringssæt, uagtet om man bestiller ved Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix eller 10-4.

Mette A gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Anne gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Kirsten Pedersen gav 5 stjerner

Som altid

Rasmus H gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 gode råd til online indkøb
1Inden nogen bestiller billige poleringssæt hos en e-butik kunne man i reglen gennemse webbutikkens handelsvilkår, men det er uden tvivl et tidskrævende arbejde. Ydermere stiller vi forslag om at du er oppe på mærkerne omkring de primære vilkår der har betydning for købet af billige poleringssæt online, som fx den ombytningsret hjemmesiden lover.
2Fragttiden er virkelig betydningsfuld såfremt du har behov for din pakke øjeblikkeligt, og derfor er det øjensynligt væsentligt at vi gransker det forventede leveringstidspunkt for poleringssæt. En hel del internet handler stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varer, men vær på vagt da det er påkrævet at ordren lægges forud for et bestemt tidspunkt.
3En stor portion webshops i Danmark giver nu en hel del forskellige billige leveringsformer til poleringssæt. Den mest moderne er lige nu levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig særligt simpel, samt typisk endda den billigste fragtmetode.
4Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er indbefattet af en foranstaltning, som beskytter køberen imod uoprigtige butikker på nettet. Som et alternativ burde du vælge en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at finansiere omkostningerne over et længere tidsrum.
5Den billigste slags levering er unægtelig at hente pakken selv, hvilket forudsætter at du bor med kort afstand til e-butikkens tilholdssted. Den leveringsløsning kan være super relevant når vi har behov for poleringssæt om et øjeblik. Alternativt så frembyder nogle enkelte internet varehuse gratis fragt, men undertiden er det betinget af at man handler for en bestemt pris.
6Det er i dag ret så gnidningsløst for enhver at tjekke tilbud online på billige poleringssæt på flere online webshops, og på grund af dette frembyder en hel del online firmaer gebyrfri levering. Det kan alligevel blive gavnligt at sammenligne et par shops på nettet efter billige priser forinden du køber, således at du er skudsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
7Indtil flere butikker på nettet sikrer portofri fragt på poleringssæt, men ofte kun ifald man bestiller for et bestemt beløb. Som alternativ burde man udse dig den mest betalelige fragtløsning, hvilket mange gange vil blive at få leveret varerne til en pakkeshop. Løsningen viser sig ofte desuden usædvanlig overkommelig. Den mindst kostelige leveringsmanér er utvivlsomt selv at hente pakken.
8Trustpilot indebærer immervæk gavnlige genveje til at fortolke en række eksisterende køberes evalueringer og herved tilråder vi, at du eksaminerer e-handlens omtaler før du køber billige poleringssæt online. Facebook leverer derudover ret anstændige genveje til at få en idé om internet virksomhedens popularitet.
9Vi tilråder at bemærke hvorvidt internet forhandleren er godkendt af e-mærket, som typisk er en erklæring om at e-forretningen efterfølger de danske regler, samt at internet shoppen hyppigt evalueres af jurister som har nøje kendskab til de gældende regulativer. Forud for at nogen handler billige poleringssæt hos en butik bør man utvivlsomt gennemse virksomhedens forretningsbetingelser.