Byggevarepriser.dk

Platformsstige

Jumbo Platformsstige Proff 10 trin 2,61m.
118.725 kr.
Se produkt
Jumbo Platformsstige Proff 4 trin 1,03m.
89.975 kr.
Se produkt
Jumbo Platformsstige Proff 8 trin 2,11m.
109.975 kr.
Se produkt
Zarges Teleskop-Platformstige 2Hf
26.055 kr.
Se produkt
Jumbo Platformsstige Proff
89.975 kr.
Se produkt
Zarges Safemaster Plus S Platformsstige-1,60
1.295.875 kr.
Se produkt
Jumbo Platformsstige Proff 6 trin 1,56m.
99.975 kr.
Se produkt
Jumbo Platformsstige Proff 12 trin 3,16m.
137.475 kr.
Se produkt
Jumbo Platformsstige Proff 14 trin 3,66m.
159.975 kr.
Se produkt
Jumbo Giant Platformsstige Safety cage
89.975 kr.
Se produkt
Zarges Safemaster Plus S Platformsstige
11.900 kr.
Se produkt
Jumbo Giant Platformsstige Safety cage 4 trin
89.975 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder præsterer et stort udvalg, og øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden blot platformsstige.
Når du står og skal bruge varerne hurtigt eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente materialerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man læse netbutikkens regler.
For en del er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Derfor kan du overveje at vælge en netbutik, som tilbyder information omkring platformsstige.
Du vil finde ulighed i priserne på billige platformsstige fra webshop til webshop. Nogle har lave priser, imens nogle tilbyder faglig rådgivning. Du skal vide hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvsagt ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre sælger produkter fra forskellige producenter, og af den grund kan du handle fra et stort sortiment af platformsstige online.
De store byggekæder er udbredte og landskendte virksomheder, som medvirker til øget tryghed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og dermed har de fleste valget om at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Derved kan du blive fri for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, som typisk drives i Danmark, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du handler platformsstige online hos dem.
Mange specialiserede netbutikker har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved får du formentlig super nyttig vejledning fra personale som er eksperter i lige præcis platformsstige.
De fleste niche netbutikker styrer selv produktionen af varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få en skarpere pris.
Danmarks største byggemarkeder
platformsstige bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

platformsstige silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

platformsstige harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

platformsstige jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du skal ikke glemme dit eget ve og vel, så husk beklædning som fx sko og hjelm som beskyttelse overfor mulige risici. Det er vigtigt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig når du ikke får hjælp fra en fagperson.
2Du kan hente økonomisk støtte til byggerier. Det ydes i tilfælde hvor byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Af få støtte beroer altså på at byggeprojektet har en positiv betydning for planeten.
3Der viser sig utvivlsomt overraskende problemer i tilfælde med krævende projekter, og som følge heraf vil det være essentielt at der er afsat en god portion tid i kalenderen, som gør at man kan være afslappet omkring at have tid nok til det.
4Forberedelse vil være nøglen til succes med projektet. Du bør overveje at lave en gennemarbejdet dagsorden, der dikterer hvilke gøremål du vil klø på med på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Vær konkret når du udarbejder din strategi.
5Det kan være en god idé at søge assistance til projektet, navnlig ved større arbejdsopgaver. Enkelte ting gør krav på flere end en enkelt person. Ydermere vil det blive hurtigere og mere socialt når der er flere der bidrager.
6Der ligger alverdens vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube kan hjælpe med vældig meget gavnlig info, især ifald man kigger på engelsk.
7Måske burde du overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere bør skaffe hjælp fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Forudsat at du henter assistance fra en fagmand er der penge at spare ved at lede efter tilbud fra en håndfuld virksomheder.
8Du skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte kan det være fundamentalt at have udstyret ved hånden inden du påbegynder dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at inkludere de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeriet.
9Forud for at du starter byggeprocessen kan det være ekstremt fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige regler for, hvad du må, og hvad du ikke må.
10Typisk vil det vise sig fundamentalt at udarbejde et regnskab for ombygningen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør være forstandigt at nedfærdige hver enkelt udgift, hvorefter man bør indsamle udgiften ved dem én efter én.
11For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Således kan du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrvarslen i perioden for dit byggeprojekt, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned når du netop arbejder hårdt på det vigtige projekt.
12Muligvis vil det vise sig essentielt at have de relevante bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du kaster dig over arbejdet. Du vil med fordel kunne udarbejde en hurtig indkøbsliste hvoraf der fremgår alle de ting du skal bruge, og bagefter efterse hver enkelt ting, med øje for at du bliver sikker på at du har husket det hele.
Danskernes foretrukne byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som klart er rigtig betryggende. Ratingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som selvsagt er enormt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er rigtig flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er rigtig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

Flere online selskaber udlover til alt held diverse forskellige billige leveringsløsninger til platformsstige. En af favoritterne er lige nu at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot hente bestillingen når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig særligt bekvem, og oftest endda den mest prisbevidste form for levering.

Du kunne også tænke over at få pakken bragt hjem til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen er undertiden en lille smule mere omkostningsfuld, men lige så vel ultra praktisk ved køb af platformsstige online. Den billigste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som desværre stiller krav om at du opholder dig i kort afstand af webshoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på platformsstige er selvfølgelig særdeles vital i tilfælde af at du behøver produkterne om kort tid, og derfor er det faktisk væsentligt at man kontrollerer den estimerede leveringsdato for platformsstige. En lang række shops på nettet – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter online, men vær vagtsom da det er underforstået at ordren laves forinden et aftalt tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få produkterne afsendt forinden logistikmedarbejderne har fri.

Nogle enkelte internet forhandlere frembyder portofri fragt på platformsstige online, men ofte er det kun gældende hvis du bestiller for en fastsat sum. Ellers skulle man gribe den mest billige leveringsmetode, der tit vil blive at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted.

En række byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig platformsstige online og selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Stark og Jem og Fix. Byggecentrene giver for eksempel afhentning af platformsstige i følgende områder:

Korsør, Slagelse, Vanløse, Rødovre, Haderslev, Vordingborg, Søborg, Horsens, Skanderborg, Hedehusene, Brøndby, Højbjerg, Brønderslev, Viborg, Virum, Skive, Fredericia, Odense, Kalundborg, Ølstykke, Ishøj, Hedensted, Aarhus, Nakskov, Holstebro, Haslev, Frederikshavn, Odder, Varde, Hobro, Frederiksberg, Rønne, Valby, Silkeborg, Herlev, Hjørring, Holbæk, Åbyhøj, Svendborg, Aabenraa, Hillerød, Brønshøj, Solrød Strand, Hvidovre, Næstved, København, Gladsaxe, Nyborg, Lystrup, Jyllinge, Grenaa, Allerød, Vallensbæk, Brabrand, Ballerup, Struer, Køge, Albertslund, Hørsholm, Nørresundby, Frederikssund, Gentofte, Birkerød, Kolding, Tilst, Sønderborg, Randers, Farum, Dragør, Frederiksværk, Thisted, Glostrup, Tårnby, Stenløse, Greve, Ikast, Ringsted, Lyngby, Taastrup, Herning, Rudersdal, Lillerød, Esbjerg, Vejle, Middelfart, Aalborg, Risskov, Nærum, Charlottenlund, Værløse, Kokkedal, Nykøbing Falster, Roskilde, og Helsingør, .

Klik-og-hent ift. platformsstige er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Når der ses på søgedata står det tydeligt, at folk jævnligt søger efter eksempelvis platformsstige online og platformsstige priser. Foruden dette oplever man tit mennesker søge efter blandt andet køb platformsstige, billig platformsstige og platformsstige tilbud, plus de gængse byggekæder som Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Gode priser på platformsstige

Det er efterhånden yderst problemfrit for internetbrugere at sammenligne tilbud på billige platformsstige online på flere internet varehuse, og derved har flere internet shops fundet det nødvendigt at nedskære prisen på platformsstige voldsomt, og derudover præstere gratis levering.

Trods dette kan det immervæk vise sig lukrativt at se nærmere på forskellige webbutikker efter tilbud og udsalg på platformsstige online før du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den billigste pris. Se ikke bare på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Man skal dog være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet handler sælger billige platformsstige online til salg for en pris som kan ses som helt fantastisk billig, kunne det tit være et tegn på en svindel netbutik. Bestillinger med betalingskort er heldigvis dækket ind under en retningslinje, som dækker dig som køber overfor uægte webbutikker.

Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at afbetale omkostningerne til platformsstige af flere omgange. Det foreslåes typisk i niche webshops, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og 10-4.

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at mennesker jævnligt efterspørger for eksempel billig platformsstige og platformsstige online. Vi ser derudover jævnligt folk lede efter eksempelvis platformsstige priser, platformsstige tilbud og køb platformsstige.

Udforsk tidligere køberes betragtninger

Trustpilot præsterer absolut stabile chancer for at betragte adskillige aktuelle forbrugeres reflektioner og herved kan det anbefales, at du bliver klogere på online webshoppens bedømmelser forud for at du lægger din bestilling på billige platformsstige online.

Facebook tilbyder også ret så passelige metoder til at få indtryk af internet shoppens troværdighed. Desuden ses en række forhandlere på nettet hvor du kan sammensætte en bedømmelse af deres købsoplevelse, som desuden må anvendes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen bestiller billige platformsstige online hos en internet butik kan man helt sikkert gennemløbe webbutikkens handelsbetingelser, men det er i reglen ikke særlig sjovt, særligt på de kendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

En nemmere løsning kan være at kontrollere om e-firmaet er støttet af e-mærket, fordi det bør være en antydning af at internet forhandleren understøtter de officielle danske regler, tillige med at internet virksomheden jævnligt overværes af sagkyndige som kender til vilkårene på området.

Desuden giver det dig genvej til støtte, når du bliver udsat for problemer i forbindelse med din bestilling af platformsstige. Tilmed er det at foretrække at du er omhyggelig omkring de mest vitale vilkår der har indvirkning på købet af platformsstige online, til eksempel den returneringsret e-forhandleren benytter.

I den relation er det tillige vigtigt, at man altid bevarer sin ordrekvittering, så man altid kan påvise sin bestilling af platformsstige, hvad end man har bestilt hos Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark eller Silvan.

Jette gav 5 stjerner

Helt i orden.

Helle Rasmussen gav 4 stjerner

I gør det super godt

Charlotte Jensen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Erik K gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 gode råd til din online shopping
1Leveringsdygtigheden er særligt aktuel om man absolut skal bruge produkterne inden for kort tid, så med det formål er det tydeligvis meningsfuldt at vi kontrollerer leveringstiden på platformsstige. Mange internet virksomheder yder billig dag-til-dag fragt på massevis af produkter, som alligevel nødvendiggør at ordren indsendes tidligere end et besluttet tidspunkt.
2En række online butikker præsterer fri fragt på platformsstige, men typisk er det under betingelse af at der bestilles for en konkret sum. Desuden bør man beslutte sig for den billigste slags levering, som mange gange vil blive at få leveret din ordre til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig sædvanligvis lige så vel ekstremt ligetil. Den mest betalelige leveringsløsning kan ikke modsiges at være at hente varerne selv.
3Det er jo vældig simpelt for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser online på billige platformsstige hos forskellige netshops, og derved yder adskillige internet butikker levering uden omkostninger. Det kan dog trods alt vise sig lukrativt at eftergå et par forskellige webbutikker efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
4Trustpilot fører til altid fortræffelige genveje til at kortlægge en stor portion øvrige konsumenters synspunkter og derved foreslåes det, at du analyserer online forhandlerens anmeldelser inden du bestiller billige platformsstige online. Facebook bringer dig tillige fuldt ud udmærkede metoder til at få kendskab til online shoppens popularitet.
5Flere online webshops giver nu om stunder en hel del forskellige billige fragttyper til platformsstige. Den mest moderne er i vore dage pakkeshoppen, hvor det er muligt at hente dine nye varer præcis når det passer dig. Metoden er jo ultra problemfri, og ofte tilmed den mindst kostelige leveringsform.
6Vi foreslår generelt at granske hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, fordi det kan være et kendetegn for at online forhandleren opretholder den officielle danske lovgivning, foruden at e-firmaet undertiden undersøges af jurister der har megen viden om vilkårene. Før nogen bestiller billige platformsstige hos en online virksomhed kan man helt sikkert betragte e-butikkens forretningsaftale.
7Forud for at nogen handler billige platformsstige i en netshop behøver man egentlig løbe igennem e-butikkens handelsvilkår, men det er tit et omfattende projekt. Udover dette støtter vi at man er obs på de mest essentielle regler der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige platformsstige online, som fx hvilken returpolitik online virksomheden bruger.
8Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af et regulativ, der begunstiger kunden overfor snydagtige e-butikker. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en billig afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du foretrækker at honorere regningen over en periode.
9Den billigste leveringstype kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men dette afhænger af at du er nærved internet butikkens hjemsted. Den fragtform kan vise sig at være ekstremt vigtig såfremt du har brug for platformsstige om et øjeblik. Alternativt så sikrer flere online outlets billig fragt, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når du køber for en præcis sum.