Byggevarepriser.dk

Plasthammer

Plasthammer 224 e-35
169 kr.
Se produkt
Plasthammer Hultafors STFS - Rekylfri
348 kr.
Se produkt
Plasthammer 224 e-50
305 kr.
Se produkt
Plasthammer hmsf
225 kr.
Se produkt
Plasthammer 224 e-32
141 kr.
Se produkt
Plasthammer 224 e-60
458 kr.
Se produkt
Plasthammer 224 e-22
87 kr.
Se produkt
Plasthammer ferax
40 kr.
Se produkt
Plasthammer 224 e-40
192 kr.
Se produkt
Plasthammer 224 e-27
104 kr.
Se produkt
BATO Plastbanehammer 28 mm. Træskaft
130 kr.
Se produkt
PEDDINGHAUS Plasthammer 32mm
132 kr.
Se produkt
PEDDINGHAUS Plasthammer 27mm
106 kr.
Se produkt
BATO Plastbanehammer 35 mm. Træskaft
163 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære fragten, så kan du tænke over at køre produkterne selv. Det er navnligt en mulighed ved de store byggemarkeder.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor undersøge virksomhedens betingelser.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. På grund af det er det en fordel at shoppe hos en webshop, hvor du kan få sparring omkring plasthammer.
Flere byggecentre udbyder et bredt udvalg af produkter, og øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal forholde dig til om det er essentielt for dig at have mange varer at vælge fra, udover blot plasthammer.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige plasthammer fra webshop til webshop. En del har de bedste priser, og øvrige satser på kompetent sparring. Du skal vurdere hvad der for dig betyder mest.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og på grund af det har du tilbuddet om at købe online og fragte materialerne selv. Takket være dette er der mulighed for at spare fragtomkostningen, og sågar hente produkterne nu og her.
De store byggekæder sælger varer fra adskillige leverandører, og pga. det kan du shoppe fra et stort sortiment af plasthammer online.
De store byggekæder er etablerede og velkendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Diverse webshops som sælger få produkter ved ekstremt meget om deres varer, idet de ikke sælger andre produkter. Således forventes det at du får ekstra konstruktiv hjælp fra mennesker med specialistviden i lige præcis plasthammer.
Alverdens nichebutikker er producenter af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få lavere priser.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, der typisk er danske, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du handler plasthammer online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder
plasthammer harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

plasthammer silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag over 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

plasthammer jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag over 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

plasthammer bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 personer i kædens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en vigtig rolle. På grund af dette må du hyppigt kigge på vejrforudsigelserne i tiden op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at regne i samme sekund som du er midt i dit store byggeprojekt.
2Godt forarbejde er kilden til et godt forløb med projektet. Du anbefales at udarbejde en strømlinet handlingsplan, som dikterer hvilke gøremål du vil lave på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende rækkefølge. Vær konkret i udarbejdelsen af din køreplan.
3Muligvis vil det vise sig betydningsfuldt at have de nødvendige byggematerialer til disposition forinden du kaster dig over projektet. Du bør nedskrive en hurtig huskeliste indeholdende hver eneste ting du skal bruge, og så gennemløbe hvert enkelt punkt, således at du er overbevist om at du har styr på det.
4Der findes mange hjælpeartikler og videoer på internettet som kan inspirere dig. Især YouTube kan hjælpe med ret så meget almennyttig information, især hvis man benytter engelske ord i din søgning.
5Du skal ikke på noget tidspunkt negligere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom hoved- og fodbeklædning som beskytter dig overfor hændelige uheld. Det er smart at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke får assistance fra en fagperson.
6Man bør aldrig gå ned på udstyr. Det er smart at have udstyret til disposition forinden du begynder på byggeriet. Det er desuden en fordel at tage højde for de her udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
7Det er muligt at få økonomisk støtte til byggerier. Det får man i tilfælde af at ombygningen bidrager positivt til klimaet. At få tilskud betinges altså af at byggeriet har positiv betydning for naturen.
8I god tid inden at du indleder arbejdet er det yderst fornuftigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
9Typisk vil det være fornuftigt at udfærdige et regnskab for istandsættelsen, så man har et økonomisk overblik. Det vil være sundt at dokumentere samtlige udgiftsposter, og bagefter nedfælde omkostningen ved dem hver især.
10Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til byggeprocessen, i særdeleshed såfremt det er omfattende arbejdsopgaver. Enkelte byggeprojekter stiller krav om flere personer. Endvidere må det blive hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
11Du bør gennemtænke om det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere bør investere i hjælp fra en fagmand til dele af projektet. Hvis du anskaffer assistance fra en fagmand vil det typisk være en god idé at notere priser fra forskellige leverandører.
12Der kommer jævnligt utidige udfordringer når det kommer til store opgaver, og følgelig kan det vise sig værdifuldt at man har afsat rigeligt med plads i kalenderen, så man føler sig overbevist om at nå i mål til tiden.
Danskernes foretrukne byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er rigtig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % giver maksimum point, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ret så godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er temmelig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

En lang række internet handler udlover nu et hav af forskellige billige former for levering til plasthammer. En af favoritterne er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine nye varer lige når det passer dig. Fragtmuligheden er jo ekstremt smertefri, og ofte tillige den billigste fragtmulighed.

Du kan på samme måde prøve at få pakken leveret til din private bopæl eller ud til dit arbejde. Fragttypen er af og til en lille smule mere omkostningsfuld, men endvidere rigtig hensigtsmæssig ved køb af plasthammer online. Den mest betalelige fragtmulighed er dog at du selv henter ordren, hvilket står og falder med at du lever i nærheden af internet firmaets byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på plasthammer er super aktuel såfremt du behøver pakken nu og her, og af den grund er det temmelig passende at man studerer det forventede leveringstidspunkt på plasthammer. En stor portion internet virksomheder – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på utallige varer online, men vær vagtsom da det antager at du når at bestille forinden et angivent klokkeslæt, så at de kan nå at få dit nye produkt skippet afsted inden de lageransatte tager hjem.

Nogle få online varehuse yder fragt uden betaling på plasthammer online, men oftest er det påkrævet at der erhverves for en præcis sum. Derudover bør man overveje den mest billige leveringsudgave, hvilket gerne er at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop.

En masse byggemarkeder yder klik-og-hent hvor du bestiller billig plasthammer hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix. De yder eksempelvis click-and-collect på plasthammer i disse byer:

Frederiksberg, Tårnby, Glostrup, Brønderslev, Helsingør, Køge, Rønne, Vordingborg, Aalborg, Rødovre, Farum, Dragør, Aarhus, Åbyhøj, Roskilde, Hillerød, Søborg, Frederikshavn, Hobro, Nærum, Nørresundby, Greve, København, Odense, Værløse, Vallensbæk, Kolding, Skanderborg, Hjørring, Brøndby, Herning, Taastrup, Vejle, Horsens, Viborg, Ikast, Holbæk, Stenløse, Thisted, Kalundborg, Brabrand, Nykøbing Falster, Korsør, Valby, Struer, Sønderborg, Aabenraa, Lillerød, Nakskov, Vanløse, Holstebro, Lyngby, Rudersdal, Odder, Fredericia, Skive, Højbjerg, Risskov, Albertslund, Silkeborg, Randers, Ishøj, Svendborg, Solrød Strand, Brønshøj, Jyllinge, Gladsaxe, Allerød, Frederiksværk, Næstved, Gentofte, Hørsholm, Varde, Kokkedal, Ringsted, Grenaa, Frederikssund, Tilst, Esbjerg, Hedehusene, Hedensted, Hvidovre, Herlev, Virum, Nyborg, Haderslev, Middelfart, Charlottenlund, Haslev, Birkerød, Lystrup, Ballerup, Slagelse, og Ølstykke, .

Afhentning for plasthammer er en mulighed i alle områder af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Amager, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det klart, at netshoppere jævnligt efterspørger eksempelvis køb plasthammer og plasthammer online. Vi ser desuden typisk internet shoppere lede efter for eksempel plasthammer tilbud, billig plasthammer samt plasthammer priser, plus de velkendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Gode tilbud på plasthammer

Det er efterhånden ekstremt let for almindelige dødelige at finde information om priser på billige plasthammer online i blandt flere e-handler, og herved har utallige internet forhandlere fundet det uundgåeligt at formindske prisen på plasthammer markant, og ydermere garantere levering uden betaling.

Dog kan det til hver en tid være tiden værd at kontrollere nogle forskellige outlets på nettet efter billige priser på plasthammer online før du placerer ordren, således at man er usvigeligt sikker på at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Du skal bare ikke undervurdere, at ifald en online forretning reklamerer billige plasthammer online for en udsalgspris som kan virke urealistisk billig, så kan det tit være et fingerpeg om en uærlig netbutik. Køb med kort er heldigvis inkluderet i et reglement, som hjælper dig som køber imod uægte internet forhandlere.

Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage fordel af en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at betale betalingen af plasthammer senere. Dette tilbydes ofte i niche webshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når vi kigger i data er det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter eksempelvis billig plasthammer og plasthammer priser. Foruden dette ser vi ofte online shoppere søge efter eksempelvis plasthammer online, køb plasthammer samt plasthammer tilbud.

Undersøg tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot medfører immervæk gode genveje til at beskue adskillige andre konsumenters meninger og på grund af dette foreslåes det, at du efterforsker internet butikkens ratings inden du placerer din ordre på billige plasthammer online.

Facebook leverer lige så vel forholdsvis troværdige muligheder for at få indsigt i online forretningens pålidelighed. Desuden er der en del online shops i Danmark hvor kunder kan give en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket tilmed bør bruges til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forinden folk køber billige plasthammer online på en webbutik behøver man helt sikkert gennemlæse butikkens forretningsvilkår, men det er ofte et omfattende arbejde, især ved de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Et nemt alternativ kan være at undersøge hvorvidt internet firmaet er e-mærke godkendt, grundet at det bør være et bevis på at webbutikken understøtter de gældende danske regler, udover at e-shoppen rutinemæssigt evalueres af specialister der har meget erfaring med bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til at få bistand, såfremt du udsættes for besvær ved din handel med plasthammer. Udover dette kan det være til hjælp at kunden er obs på de mest betydningsfulde vedtægter der gælder for bestillingen af plasthammer online, f.eks. den byttepolitik forretningen benytter.

På grund af dette er det tilmed essesentielt, at man permanent opbevarer ens kvitteringsmail, så man når som helst kan dokumentere købet af plasthammer, uafhængig af om man bestiller hos XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Inge Jensen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Inger Knudsen gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Christian gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Poul gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 tips til online indkøb
1Forinden nogen køber billige plasthammer i en online virksomhed burde man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens regler, dog er det tit et tidskrævende projekt. I øvrigt er det en hjælp at kunden er obs på de mest vedkommende vedtægter der kan have indflydelse på købet af billige plasthammer online, til eksempel den returrettighed internet selskabet bruger.
2Trustpilot frembringer forholdsvis gunstige genveje til at studere flere eksisterende kunders iagttagelser og herved tilråder vi, at du efterforsker webshoppens anmeldelser før du shopper billige plasthammer online. Facebook giver dig ydermere nogenlunde tiltalende metoder til at få indtryk af online butikkens kundefokus.
3En række firmaer på nettet sikrer levering uden beregning på plasthammer, men oftest gælder det kun hvis man shopper for et bestemt beløb. I øvrigt bør man udse dig den mest letkøbte leveringsmåde, som typisk er at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig undertiden endda ualmindeligt bekvem. Den mest billige form for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
4Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er dækket ind under en orden, der dækker folk imod fup butikker på nettet. Som alternativ kan du benytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at honorere pengene af flere omgange.
5Det er jo ultra praktisk for enhver at lave prissammenligning online på billige plasthammer fra diverse webshops, og for det tilbyder flere online butikker fragt uden betaling. Trods dette kan det alligevel være nyttigt at analysere flere e-forhandlere efter udsalg og tilbud forinden du shopper, så man er skudsikker på at modtage den mest betalelige pris.
6Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt e-forretningen er verificeret af e-mærket, hvilket ofte er et kendetegn for at e-forretningen lever op til de officielle regler, foruden at online forretningen rutinemæssigt evalueres af jurister som har den nødvendige knowhow om de gældende love. Inden nogen bestiller billige plasthammer i en butik kunne man i reglen tyde e-shoppens handelsvilkår.
7Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som desværre afhænger af at du bor nærved e-handlens bopæl. Den leveringsmetode kan være særdeles essentiel såfremt du mangler plasthammer straks. Alternativt så garanterer nogle få online shops levering uden beregning, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når man indkøber for et konkret beløb.
8Leveringstidspunktet er selvfølgelig særdeles afgørende når vi har behov for pakken med det samme, og derfor er det rimelig væsentligt at du undersøger det forventede leveringstidspunkt for plasthammer. Størstedelen af netbutikker giver billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer, som dog betinges af at du bestiller forinden et besluttet klokkeslæt.
9Mange internet webshops tilbyder i vore dage et hav af forskellige billige leveringstyper til plasthammer. Den mest anvendte er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Leveringsformen er nemlig temmelig ligetil, og endda endvidere den billigste leveringsform.