Byggevarepriser.dk

Plantesten pristjek

Er du på udkig efter plantesten? Vi har fundet 3 online forhandlere, og noteret deres priser for 48 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 48 stk for kun 2.523 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 48 stk plantesten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.523 kr.Køb
3.153 kr.Køb
3.153 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 48 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel handle hos en online byggeshop, som tilbyder rådgivning til valg af plantesten.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man kende byggemarkedets betingelser.
Der er variationer i priserne på billige plantesten fra byggekæde til byggekæde. Nogle satser på de bedste tilbud, og øvrige giver kompetent rådgivning. Du skal forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggekæder sælger et stort sortiment, imens øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan tænke igennem om det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden bare plantesten.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Hvis du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte produkterne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og velkendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det vil nogle se positivt på.
De gængse byggemarkeder køber varer fra en lang række forskellige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt sortiment af plantesten online.
De store byggekæder finder du mange steder i landet, og dermed har de fleste adgang til at bestille online og fragte varerne på eget initiativ. Som følge af det kan du overveje at slippe for leveringsgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online vil du få en billig pris.
Hovedparten af niche webshops er eksperter i de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved kan du få ekstra brugbar service fra folk med specialistviden i netop plantesten.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små firmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du handler plantesten online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

plantesten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

plantesten silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af mere end 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

plantesten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

plantesten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør overveje hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du bør få hjælp fra en fagperson til noget af det. Såfremt du indhenter hjælp fra en ekspert er det fornuftigt at tage imod forslag fra flere leverandører.
2Det anbefales at få hjælp til projektet, specielt såfremt det er store byggeprocesser. Nogle byggeprojekter stiller krav om flere personer. I øvrigt bør det blive mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
3Planlægning bliver vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du kunne overveje at lave en velovervejet køreplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilken dag, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du udarbejder din dagsorden.
4Der er utallige hjælpeartikler og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube giver rigelig gavnlig oplysning, navnligt hvis man bruger den engelske version.
5For udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund må du jævnligt holde øje med vejrvarslen i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det ikke ud af det blå begynder at piske ned når du netop er godt i gang med det komplekse projekt.
6Der kommer næsten altid uforudsete problemstillinger når det gælder svære projekter, og af den grund er det meningsfuldt at der er afsat rimelig plads i agendaen, som gør at man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
7Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have lavet et regnskab for projektet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør blive behjælpeligt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og dernæst notere billige priser på dem slavisk.
8Potentielt kan det blive afgørende at du har de fornødne materialer tilgængelige forinden du begynder byggeprocessen. Du vil med fordel kunne nedskrive en enkel huskeliste som indeholder det som er nødvendige, og dernæst gennemløbe punkterne, således at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
9Du har mulighed for at få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives når renoveringen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte beroer altså på at byggeprojektet gør en positiv forskel for miljøet.
10Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så husk beklædning som hoved- og fodbeklædning som hjælper dig overfor hændelige risici. Det er smart med fokus på din sikkerhed i arbejdet, specielt når du ikke har assistance fra en fagmand.
11Man må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det vise sig af stor betydning at have det disponibelt forinden du går løs med byggeriet. Det er derudover afgørende at påregne de medfølgende udgifter i dit budget.
12Inden du starter byggeprojektet er det aldeles værdifuldt med et tilsagn om, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er yderst betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra overlegent. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er hamrende betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er fantastisk betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

En stor portion webshops i Danmark tilbyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsløsninger til plantesten. En af de mest anvendte er efterhånden pakkeshops, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter når du har tid. Muligheden er jo ret så let gængelig, og oftest også den mest prisbevidste metode til levering.

Du bør tillige beslutte dig for at vælge levering til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen bliver i regelen en tak mindre billig, men ligeledes ultra let for plantesten online. Den mest letkøbte fragttype vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men det kræver at du har bopæl i kort afstand af e-forhandlerens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på plantesten kan i nogle tilfælde være rigtig essentiel i tilfælde af at man står og skal bruge produktet lige om lidt, og herved er det helt vigtigt at man kigger nærmere på den anslåede leveringsdato på plantesten. Adskillige e-butikker i Danmark – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig dag-til-dag fragt på en lang række varer online, hvilket er betinget af at ordren gennemføres forud for et fastsat tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen klar før personalet tager hjem.

Nogle få webbutikker lover fragtfri levering på plantesten online, men i reglen er det under forudsætning af at du shopper for en fastsat sum. I øvrigt kunne man foretrække den mest billige slags levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

Adskillige webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du handler billig plantesten hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4 og Jem og Fix. De tilbyder eksempelvis klik-og-hent på plantesten i disse byer:

Esbjerg, Hjørring, Hillerød, Brøndby, Aarhus, Valby, Thisted, Nyborg, Aabenraa, Tilst, Ølstykke, Højbjerg, Køge, Roskilde, Vordingborg, Brønshøj, Skive, Ikast, Taastrup, Vanløse, Åbyhøj, Haslev, Hvidovre, Værløse, Silkeborg, Struer, Frederiksværk, Frederikshavn, Odder, Kolding, Frederiksberg, Lyngby, Søborg, Sønderborg, Rødovre, Dragør, Randers, Hobro, Herlev, Solrød Strand, Nørresundby, Varde, Charlottenlund, Birkerød, Svendborg, Brønderslev, Viborg, Allerød, Nærum, Tårnby, Grenaa, Korsør, Glostrup, Hedensted, Jyllinge, Haderslev, Fredericia, Lystrup, Risskov, Gladsaxe, Ringsted, Greve, Herning, Middelfart, Kalundborg, Farum, Frederikssund, Odense, Hørsholm, Brabrand, Rønne, Rudersdal, Skanderborg, Næstved, Nykøbing Falster, Holstebro, Nakskov, Vallensbæk, Horsens, Kokkedal, Slagelse, Virum, Hedehusene, Ballerup, Lillerød, Helsingør, Albertslund, Holbæk, Aalborg, Vejle, Gentofte, København, Ishøj, og Stenløse, .

Klik-og-hent af plantesten er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland).

Når der ses på data er det tydeligt, at internetbrugere jævnligt søger for eksempel plantesten online og billig plantesten. Man ser derudover som regel netshoppere kigge efter blandt andet plantesten tilbud, plantesten priser og køb plantesten, foruden de udbredte byggecentre som Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Få den bedste pris på plantesten

Det er jo efterhånden meget overkommeligt for almindelige dødelige at prissammenligne på billige plantesten online i blandt forskellige outlets på nettet, og derfor har mange e-butikker set sig nødsaget til at mindske prisen på plantesten markant, og ydermere yde levering uden gebyr.

Derfor kan det ikke desto mindre vise sig lønnende at analysere diverse e-shops efter rabatter og tilbud på plantesten online før du gennemfører din handel, så du er sikker på at få fat i den mest billige pris. Kig ikke kun på de gængse byggecentre som Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

Man må imidlertid huske på, at ifald en e-forretning afhænder billige plantesten online til en salgspris der kan virke uhørt billig, så er det undertiden være et bevis på en fup internet webshop. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omsluttet af en lovbestemmelse, som beskytter os overfor falske netbutikker.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du benytte en løsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil godtgøre pengene til plantesten senere. Dette fås ofte ved online nichebutikker, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg og 10-4.

Ved indkig i tendenserne bliver det tydeligt, at folk mange gange kigger efter blandt andet plantesten priser og plantesten tilbud. Foruden dette ser vi tit folk efterspørge for eksempel plantesten online, køb plantesten og billig plantesten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 48 stk kg plantesten er 1495 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Lynhurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Undersøg tidligere køberes oplevelser

Trustpilot tilbyder nogenlunde ønskværdige muligheder for at dechifrere en stor portion aktuelle køberes iagttagelser og af den grund går vi ind for, at du tolker netbutikkens omtaler inden du handler billige plantesten online.

Facebook frembyder derudover en del gunstige muligheder for at få indblik i online firmaets pålidelighed. I øvrigt ser vi en række internet forretninger som giver folk mulighed for at udfærdige en omtale af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel kan benyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forinden nogen shopper billige plantesten online hos en webbutik bør de i reglen få overblik over netbutikkens betingelser, men det er i mange tilfælde en tidskrævende opgave, specielt med de kendte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark og XL-Byg.

En anden valgmulighed kunne måske være at finde ud af om internet forhandleren er medlem af e-mærket, siden det bør være en tilkendegivelse af at webbutikken opfylder de officielle danske regler, foruden at webshoppen rutinemæssigt undersøges af specialister som har ekspertise inden for lovgivningen.

Derudover tilbydes du anledning til opbakning, hvis du får besvær som følge af dit indkøb af plantesten. Dertil er det smart at du er vidende om de mest betydningsfulde forhold der har indvirkning på købet af plantesten online, som for eksempel den returret hjemmesiden anvender.

Her er det ligeledes vigtigt, at man permanent gemmer sin ordrekvittering, så man altid kan eftervise sit køb af plantesten, uanset om man har købt ved Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan eller Harald Nyborg.

Kirsten gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Camilla gav 4 stjerner

Alt var i orden

Rasmus N gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Thomas C gav 5 stjerner

Super hurtig levering

9 gode råd til online indkøb
1Trustpilot indebærer super udmærkede muligheder for at inspicere en hel del øvrige forbrugeres iagttagelser og herved slår vi et slag for, at du gennemsøger e-handlens ratings forinden du shopper billige plantesten online. Facebook leverer lignende nogle sikre chancer for at få en idé om internet selskabets popularitet.
2Antal dages levering kan være rigtig vigtig såfremt man behøver varen om kort tid, så af den grund er det fuldkommen på sin plads at du ser det estimerede leveringstidspunkt for plantesten. Adskillige online varehuse tilsiger billig 1 dags levering på en hel del varer, men vær obs på at det er regnet ud fra at ordren køres igennem før et fast tidspunkt.
3Det er jo ultra nemt for os alle at finde tilbud online på billige plantesten fra diverse internet butikker i Danmark, og derfor yder utallige internet foretagender fragt uden omkostninger. Men det kan trods alt være udbytterigt at efterse nogle få e-handler efter tilbud og rabat inden du placerer ordren, så man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den laveste pris.
4Masser af internet shops yder nu til dags mange forskellige billige former for levering til plantesten. Den mest benyttede er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er nemlig vældig fleksibel, samt oftest også den mindst kostelige type af levering.
5Den billigste form for levering kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, hvilket står og falder med at du befinder dig nærved e-firmaets bopæl. Den metode til levering er ualmindeligt afgørende hvis vi behøver plantesten omgående. Alternativt så præsterer en række internet virksomheder fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du handler for et konkret beløb.
6Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er en del af en vedtægt, som sikrer folk imod uægte internet handler. Som en anden løsning burde du anvende en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du vil klare omkostningerne over tid.
7Inden nogen shopper billige plantesten på en shop kan de altid læse virksomhedens betingelser, det er dog gerne ikke videre spændende. Ydermere tilråder vi at køber er omhyggelig omkring de mest vedkommende vilkår gældende for bestillingen af billige plantesten online, som fx den returneringsret online webshoppen anvender.
8Nogle få online butikker tilbyder levering uden betaling på plantesten, men tit er det under betingelse af at der indkøbes for et fastsat beløb. Derudover skal du udse dig den mest letkøbte type af levering, hvilket ofte er at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted. Muligheden er oftest til gengæld usædvanlig praktisk. Den mest betalelige leveringsmulighed er uden tvivl at du selv henter pakken.
9Vi anbefaler at tjekke hvorvidt e-butikken er e-mærket, da det skulle være en garanti for at internet virksomheden forstår de danske regler, samt at internet butikken løbende gennemses af jurister som er inde i vedtægterne på området. Forinden folk shopper billige plantesten hos en internet shop kan de i princippet gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens forretningsaftale.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk