Byggevarepriser.dk

Plantekasse

Plus Plantekasse - 18278-15 Sort
999 kr.
Se produkt
Plus Plantekasse - 18277-15 Sort
599 kr.
Se produkt
Plus Plantekasse - 18279-15 Sort
799 kr.
Se produkt
Plus Plantekasse på ben - 18275-15 Sort
699 kr.
Se produkt
Plus Plantekasse m/espalier - 182780-15 Sort
1.249 kr.
Se produkt
Plus Plantekasse m/espalier - 182760-15 Sort
949 kr.
Se produkt
Plus Plantekasse m/espalier - 182790-15 Sort
999 kr.
Se produkt
Plus Plantekasse m/espalier - 182770-15 Sort
799 kr.
Se produkt
Plus Plantekasse - 18276-15 Sort
699 kr.
Se produkt
Plus Plantekasse på ben m/espalier - 182750-15 Sort
949 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at købe fra et online byggemarked, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af plantekasse.
Det er absolut utrolig relevant at undersøge, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør man tjekke forretningens regler.
Der vil være forskel på priserne på billige plantekasse fra netbutik til netbutik. En del har lave priser, imens øvrige giver et højt serviceniveau. Du skal gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Hvis du skal bruge varerne nu og her eller bare vil undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er navnligt muligt hos de gængse byggemarkeder.
Flere byggekæder sælger et enormt produktsortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare plantekasse.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og kendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra forskellige leverandører, og hermed kan du købe fra et bredt sortiment af plantekasse online.
De udbredte byggemarkeder har butikker i hele landet, og pga. det har kunderne adgang til at handle online og køre varerne personligt. Derfor kan du vælge at undgå fragtomkostningen, og samtidig få fat i varerne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker er små familievirksomheder, der tit drives i Danmark, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe når du bestiller plantekasse online hos dem.
Alverdens nichespecifikke webshops er producenter af de varer der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring deres varer, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig kan du forvente ekstremt kyndig sparring fra ansatte som er eksperter i lige præcis plantekasse.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag omkring 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

plantekasse bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

plantekasse harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

plantekasse silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

plantekasse jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du har mulighed for at få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet ifald byggeriet er godt for miljøet. Bidraget forudsætter altså at byggeprojektet har positiv betydning for klimaet.
2Du må for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Jævnligt kan det være strategisk at have værktøjet til disposition inden du starter arbejdet. Husk også at indkalkulere de her udgifter i økonomien.
3Planlægning vil altid være nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør have en effektiv plan, der viser hvilke gøremål der skal laves på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være konkret når du nedskriver din køreplan.
4Det er en god idé at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, især ift. vigtige byggerier. Flere byggerier behøver flere personer. Derudover er det mere effektivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
5Der viser sig altid utidige udfordringer i forbindelse med omfangsrige opgaver, og altså kan det vise sig væsentligt at der er afsat tilstrækkelig tid i agendaen, som vil medvirke til at man føler sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
6Du kan finde ekstremt mange artikler og videoer via internettet som kan vejlede dig. Specielt YouTube tilbyder store mængder brugbar viden, særligt når du leder på engelsk.
7Du skal på ingen måde gå på kompromis med dit velbefindende, så husk arbejdstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som sikrer dig imod potentielle uheld. Det er smart at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, specielt hvis du ikke køber assistance fra en professionel.
8Det kan vise sig at være fornuftigt at nedskrive et regnskab for optimeringen, så du har styr på penge-delen af det. Det kan være forstandigt at tage noter til samtlige udgiftsposter, og bagefter gennemgå ens udgift ved dem én og én.
9I god tid inden at du optager arbejdet er det højst vigtigt at man sikrer sig, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af din bopæl kan der være forskellige love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
10Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Således må du løbende tage et kig på meldingerne om vejret i tiden op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at regne når du lige arbejder hårdt på dit avancerede projekt.
11Potentielt kan det blive værdifuldt at have samtlige bygningsmaterialer klar på forhånd inden du går til værks med byggeriet. Du kan udfærdige en punktforms indkøbsseddel indeholdende alt det du har brug for, og bagefter granske hver enkelt ting, med øje for at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
12Det bør overvejes hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du skal anskaffe professionel assistance til afslutningen af projektet. Såfremt du benytter hjælp fra en fagperson kan det godt betale sig at få priser fra flere håndværkere.
De mest vellidte byggekæder
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er utrolig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er yderst imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ret så overlegent. Scoren grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er usædvanligt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ret så overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er smartest?

En lang række e-forhandlere yder heldigvis en lang række forskellige billige former for fragt til plantekasse. En sikker vinder er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er nemlig virkelig ukompliceret, samt endda ligeledes den billigste leveringsmetode.

Du kunne tillige prøve at få varerne bragt hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden er typisk en tand mindre billig, men på den anden side vældig uproblematisk ift. plantekasse online. Den mest betalelige mulighed for levering vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, men dette kræver at du befinder dig nær e-forhandlerens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på plantekasse kan være yderst central såfremt du behøver varen lige om lidt, og derfor er det skam afgørende at man tjekker leveringstidspunktet ved plantekasse. Mange internet firmaer – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på mange produkter online, som imidlertid er påkrævet at bestillingen realiseres før et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få produktet fikset forud for at pakkepersonalet tager hjem.

Indtil flere shops på nettet frembyder fri fragt på plantekasse online, men undertiden er det så præmissen at du shopper for en fastsat pris. I øvrigt kunne man vælge den mest billige slags levering, der typisk vil blive at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted.

En del webbutikker frembyder afhentning hvor du køber billig plantekasse online men afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og XL-Byg. De tildeler for eksempel click-and-collect på plantekasse i følgende områder:

Farum, Frederikssund, Lyngby, Solrød Strand, Odense, Helsingør, Grenaa, Roskilde, Charlottenlund, Søborg, Frederiksberg, Åbyhøj, Lillerød, Højbjerg, Brønderslev, Gladsaxe, Holstebro, Ølstykke, Slagelse, Ishøj, Ikast, Glostrup, Brønshøj, Køge, Valby, Gentofte, Risskov, Allerød, Aalborg, Aarhus, Kolding, Kalundborg, Taastrup, Thisted, Aabenraa, Hedehusene, Nærum, Odder, Holbæk, Vordingborg, Ringsted, Næstved, Esbjerg, Hillerød, Nakskov, Hørsholm, Brøndby, Hobro, Greve, Hvidovre, Tårnby, Rønne, Nørresundby, Haslev, Rødovre, Middelfart, Albertslund, Varde, Dragør, Hjørring, Rudersdal, Lystrup, Svendborg, Virum, Tilst, Værløse, Fredericia, Hedensted, Frederikshavn, Haderslev, Herning, Sønderborg, Vanløse, Randers, Struer, Nyborg, Skive, Horsens, Ballerup, Vallensbæk, Kokkedal, Skanderborg, Brabrand, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Herlev, Birkerød, Jyllinge, København, Vejle, Viborg, Stenløse, Silkeborg, og Korsør, .

Afhentning for plantekasse er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Falster), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

Når man kigger i data står det tydeligt, at internetbrugere mange gange leder efter blandt andet køb plantekasse og plantekasse priser. Foruden dette oplever man typisk internet shoppere lede efter for eksempel plantekasse tilbud, billig plantekasse og plantekasse online, foruden de udbredte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Gode tilbud på plantekasse

Det er efterhånden super smertefrit for alle at finde information om priser på billige plantekasse online hos flere e-forretninger, og på grund af dette har mange webshops ikke kunne slippe for at presse salgspriserne på plantekasse en hel del, og derudover præstere gebyrfri levering.

Til gengæld kan det imidlertid blive gavnligt at analysere forskellige e-forhandlere efter rabatter og tilbud på plantekasse online forinden du køber, således at man er usvigeligt sikker på at antage den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Man skal trods alt være opmærksom på, at ifald en netbutik markedsfører billige plantekasse online for en pris som kan ses som enormt overkommelig, er det i nogle tilfælde være en indikator for en uærlig shop. Betalinger med kort er trods alt en del af en lov, hvilket garanterer folk imod fup internet webshops.

Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller MobilePay. Alternativt burde du vælge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, ifald du agter at klare betalingen af plantekasse af flere omgange. Dette fås som regel hos specialiserede netshops, men ikke de store byggecentre som for eksempel Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

Når man kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere jævnligt efterspørger eksempelvis plantekasse online og plantekasse priser. Man ser derudover ofte internet shoppere lede efter eksempelvis plantekasse tilbud, billig plantekasse og køb plantekasse.

Læs tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot fremskaffer ret så fantastiske genveje til at fortolke diverse tidligere køberes oplevelser og derved støtter vi, at du studerer online forhandlerens kritik før du færdiggør din shopping med billige plantekasse online.

Facebook bringer dig for øvrigt i højeste grad nyttige genveje til at få indtryk af e-forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt ses mange internet firmaer hvor det er muligt at udforme en vurdering af virksomhedens service, som tilmed må udnyttes til at afveje kundernes tilfredshed.

Forud for at folk bestiller billige plantekasse online på en e-butik kunne man reelt få overblik over webshoppens forretningsbetingelser, dog er det undertiden ikke særlig morsomt, i særdeleshed på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

En nem løsning kan være at kigge om online forretningen er e-mærke tilsluttet, siden det almindeligvis er en påvisning af at e-shoppen retter sig efter de gældende danske regler, og at online firmaet fra tid til anden ses til af fagmænd som er indført i de gældende vilkår.

Det giver dig lejlighed til en håndsrækning, ifald du skulle få vanskeligheder som følge af din ordre på plantekasse. Desuden går vi ind for at man er sat ind i de mest betydningsfulde retningslinjer der kan have indflydelse på bestillingen af plantekasse online, f.eks. den byttepolitik online virksomheden har.

I den sammenhæng er det ligeledes relevant, at man når som helst opbevarer sin e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne bevidne sit køb af plantekasse, uafhængig af om man køber hos 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus eller XL-Byg.

Louise Møller gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Kim Christiansen gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Tina gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Ole Larsen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot genererer uden sammenligning gode chancer for at efterse diverse tidligere kunders erfaringer og derfor foreslåes det, at du tjekker internet selskabets ratings inden du bestiller billige plantekasse online. Facebook forærer dig ligeledes sådan set fordelagtige chancer for at få indtryk af internet webshoppens kundefokus.
2En række netshops frembyder portofri fragt på plantekasse, men ofte er det under betingelse af at der erhverves for et bestemt beløb. Alternativt skulle man udvælge den mest betalelige fragtmetode, hvilket typisk er at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop. Leveringsformen er somme tider endvidere rigtig let. Den mest billige leveringsmodel kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
3En del internet webshops udlover på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige fragtmetoder til plantekasse. En af de mest benyttede er p.t. at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din ordre når du har tid. Fragtformen er jo super hensigtsmæssig, og oftest endvidere den mest letkøbte leveringsmodel.
4Før folk shopper billige plantekasse i en forhandler på nettet kan man for at være sikker gennemlæse e-butikkens regler, dog er det oftest ikke særlig sjovt. Foruden dette støtter vi at køberen er opmærksom på de mest essentielle retningslinjer der har betydning for bestillingen af billige plantekasse online, som eksempelvis den returret netshoppen anvender.
5Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med kort er en del af en orden, som beskytter folk imod snydagtige e-firmaer. Som en anden løsning burde du overveje en afdragsordning som for eksempel ViaBill, når du agter at dække pengene over en periode.
6Fragttiden er selvfølgelig ultra aktuel ifald man absolut skal bruge produkterne med det samme, og af den grund er det tydeligvis på sin plads at man dobbelttjekker leveringstiden for plantekasse. En hel del internet forhandlere reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varenumre, men som trods alt står og falder med at ordren gennemføres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
7Den mindst kostelige leveringsudgave vil altid være at hente varerne selv, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig tæt på internet virksomhedens adresse. Den leveringstype er ret bestemmende i tilfælde af at vi står og skal bruge plantekasse inden for kort tid. Alternativt så tilbyder visse butikker på nettet billig levering, men i de fleste tilfælde afkræver det at du indkøber for en bestemt sum.
8Generelt tilråder vi at efterse om webbutikken er e-mærket, hvilket burde være et tegn på at e-forretningen respekterer de gældende danske regler, foruden at e-shoppen hyppigt overværes af specialister der er indført i bestemmelserne på området. Forud for at folk bestiller billige plantekasse på en webshop behøver man uden tvivl få overblik over e-butikkens vilkår.
9Det er jo yderst fleksibelt for alle at finde de bedste priser online på billige plantekasse hos flere online forhandlere, og ergo garanterer massevis af e-shops fragt uden omkostninger. Det kan imidlertid blive lønsomt at udforske nogle få butikker på nettet efter tilbud og rabat forinden du køber, sådan at man er sikret at få fat i den mest betalelige pris.