Byggevarepriser.dk

Plantedug pristjek

Er du på udkig efter plantedug? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 442 kr. Det er 92 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 plantedug inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
442 kr.Køb
462 kr.Køb
558 kr.Køb
660 kr.Køb
799 kr.Køb
871 kr.Køb
940 kr.Køb
968 kr.Køb
977 kr.Køb
977 kr.Køb
978 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.259 kr.Køb
3.009 kr.Køb
3.389 kr.Køb
3.498 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 4 meter 2 meter 5 meter 1 meter 3 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget afgørende at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers må du kigge hos de andre.
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente varerne selv. Det er i særdeleshed muligt i de store byggecentre.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. Hermed kan det overvejes at vælge et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af plantedug.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige plantedug alt efter hvor du handler online. Enkelte har billige priser, og nogle fokuserer på en høj grad af service. Du må gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggekæder udbyder et stort produktsortiment, og nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, foruden blot plantedug.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du kende firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og dermed har du tilbuddet om at købe online og køre materialerne personligt. Hermed er der mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt ovenikøbet få produkterne straks.
De store byggecentre forhandler varer fra forskellige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort udvalg af plantedug online.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede virksomheder, som kan bidrage til øget troværdighed til dig der shopper online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

En masse nichebutikker er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske sågar fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at bestille plantedug online på deres hjemmeside.
En masse nicheforhandlere har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse produkter. Derigennem kan du opleve endnu mere anvendelig vejledning fra personale som er eksperter i netop plantedug.
Størsteparten af online nichebutikker er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online bør du få bedre priser.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 kollegaer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

plantedug jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

plantedug bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 kollegaer i forretningens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

plantedug silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

plantedug harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ved opgaver udenfor har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette skal du hyppigt holde øje med vejrvarslen i perioden for projektets begyndelse, så det ikke pludselig begynder at vælte ned i samme sekund som du er startet på det avancerede byggeprojekt.
2Du kan finde stribevis af hjælpeartikler og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube yder assistance med ret så meget gavnlig oplysning, navnligt når man benytter engelske søgeord.
3Planlægning viser sig som metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du skal forfatte en strømlinet arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke dage, samt derudover en numerisk orden. Vær skarp når du sammensætter agendaen.
4Forud for at du opstarter byggeprocessen kan det blive yderst essentielt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig forskellige love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Typisk vil det vise sig essentielt at have et regnskab for projektet, så man har styr på omkostningerne. Det vil blive en god idé at notere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan kortlægge billige priser på hver enkelt.
6Du bør reflektere over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du skal anskaffe hjælp fra en ekspert til afslutningen af arbejdet. Ifald du søger hjælp fra en ekspert er det lukrativt at hente priser fra flere foretagender.
7Det vil vise sig aktuelt at have alle bygningsmaterialer handlet ind i god tid før du igangsætter projektet. Du får god gavn af at udfærdige en overskuelig note med alle de ting der er nødvendige, og så efterse oversigten, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
8Du skal aldrig nogensinde undvære udstyr. Tit kan det være meningsfuldt at du har grejet ved hånden akkurat som du begynder på arbejdet. Derudover er det godt at medregne de her omkostninger i økonomien.
9Der kommer som regel uventede problemer i tilfælde med større byggeprojekter, og derfor kan det vise sig værdifuldt at man har afsat en del tid i kalenderen, som bidrager til at man føler sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
10Det er en god idé at spørge om assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det er større byggeprojekter. Store ting kræver flere folk. Derudover må det blive mere effektivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
11Husk at du kan spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det kan man få i tilfælde hvor renoveringen gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at projektet påvirker planeten.
12Du må for alt i verden ikke negligere dit velbefindende, så husk påklædning inklusiv arbejdshjelm som sikring overfor potentielle ulykker. Det er fundamentalt med fokus på sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed når du ikke skaffer professionel hjælp.
De højest ratede byggemarkeder
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er meget overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % giver maksimum point, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er meget imponerende. Evalueringen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En hel del outlets på nettet foreslår i vore dage diverse forskellige billige leveringsudgaver til plantedug. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo ret så fremkommelig, samt typisk ydermere den billigste fragtløsning.

Du burde ydermere udse dig at vælge at få sendt til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Løsningen bliver uheldigvis en kende mere omkostningsfuld, men endda vældig fremkommelig for plantedug online. Den billigste leveringsmetode er dog at hente produkterne selv, som dog afhænger af at du bor lige ved internet webshoppens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på plantedug er selvfølgelig ualmindeligt vital forudsat vi mangler varerne nu og her, og i det øjemed er det fuldt ud vigtigt at man ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for plantedug. En lang række butikker på nettet – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig dag-til-dag fragt på masser af produkter online, hvilket dog er betinget af at bestillingen anbringes inden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne afsted forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

En hel del online selskaber tilbyder fri fragt på plantedug online, men undertiden stiller det krav om at der bestilles for en bestemt sum. Ellers burde man foretrække den prisbilligste leveringsmulighed, der i mange tilfælde vil være at få dem til at levere din pakke til en pakkeshop.

De store netshops tildeler afhentning hvor man køber billig plantedug online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan og Bygma. Byggekæderne foreslår eksempelvis click-and-collect på plantedug i disse byer:

Næstved, Esbjerg, Frederiksberg, Nørresundby, Grenaa, Hedensted, Holstebro, Hillerød, Ringsted, Holbæk, Herlev, Brønshøj, Aabenraa, Ølstykke, Kolding, Varde, Rønne, Randers, Lystrup, Horsens, Vordingborg, Tårnby, Helsingør, Hørsholm, Farum, Fredericia, Ballerup, Jyllinge, Struer, Ikast, Frederiksværk, Åbyhøj, København, Nærum, Nykøbing Falster, Højbjerg, Frederikshavn, Stenløse, Korsør, Rødovre, Silkeborg, Haderslev, Brønderslev, Charlottenlund, Hedehusene, Vanløse, Hjørring, Odense, Lyngby, Middelfart, Vallensbæk, Kalundborg, Valby, Risskov, Gladsaxe, Søborg, Aalborg, Albertslund, Greve, Nyborg, Taastrup, Brøndby, Roskilde, Køge, Brabrand, Tilst, Ishøj, Slagelse, Hvidovre, Gentofte, Skive, Birkerød, Skanderborg, Svendborg, Haslev, Frederikssund, Viborg, Vejle, Herning, Allerød, Glostrup, Odder, Lillerød, Virum, Solrød Strand, Sønderborg, Hobro, Nakskov, Rudersdal, Aarhus, Værløse, Dragør, Thisted, og Kokkedal, .

Click-and-collect af plantedug er en mulighed i samtlige dele af landet: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland).

Når der ses på tallene står det klart, at online shoppere typisk leder efter eksempelvis plantedug tilbud og plantedug priser. Derudover oplever man tit folk søge blandt andet køb plantedug, billig plantedug og plantedug online, plus de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

Få den bedste pris på plantedug

Det er i høj grad problemfrit for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige plantedug online i blandt flere internet butikker i Danmark, og så har utallige online forretninger fundet det uundgåeligt at nedsætte salgspriserne på plantedug enormt, og i øvrigt yde billig fragt.

Dog kan det alligevel være nyttigt at studere flere internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg på plantedug online før du gennemfører din handel, så du er tryg ved at skaffe sig den billigste pris. Se ikke kun på de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Man bør bare være årvågen med, at såfremt en forretning på nettet forhandler billige plantedug online til en pris som virker uendeligt billig, så burde det ofte være et faresignal om en uægte internet shop. Køb med betalingskort er dog inkluderet i en foranstaltning, som sikrer en imod svindlende online virksomheder.

Generelt tilråder vi handler med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du drage nytte af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du vil betale omkostningerne til plantedug ude i fremtiden. Det tilbydes typisk i niche webshops, men dog sjældent de gængse byggecentre som fx XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Når vi kigger i statistikkerne bliver det markant, at folk mange gange leder efter bl.a. plantedug priser og billig plantedug. Foruden dette oplever man ofte mennesker søge efter fx plantedug tilbud, plantedug online og køb plantedug.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg plantedug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Handlet meget og handler stadig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Størrelser: 5 meter 1 meter 3 meter 2 meter 4 meter

Se nærmere på tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot giver dig ret så ærlige løsninger til at analysere mange eksisterende forbrugeres ratings og derved er det klogt, at du sonderer internet firmaets vurderinger forud for at du shopper billige plantedug online.

Facebook leverer på samme måde faktisk troværdige genveje til at få en idé om e-butikkens popularitet. Tilmed er der faktisk internet foretagender som tilbyder folk at sammensætte en bedømmelse af deres køb, som desuden kan anvendes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen bestiller billige plantedug online hos en butik kunne man altid kigge på e-shoppens handelsvilkår, dog er det ofte et omfattende arbejde, særligt på de velkendte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Bygma.

Et alternativt forslag kunne derfor være at se hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, hvilket skulle være en antydning af at online firmaet respekterer de danske regler, samt at webbutikken løbende kontrolleres af specialister som kender til lovgivningen.

Det giver dig lejlighed til støtte, såfremt du får dilemmaer i forbindelse med din handel med plantedug. Derudover er det prisværdigt at køber er omhyggelig omkring de vigtigste bestemmelser der influerer på købet af plantedug online, for eksempel hvilken ombytningsret e-butikken garanterer.

I den relation er det virkelig relevant, at man til enhver tid gemmer sin kvitteringsmail, så man til enhver tid kan eftervise bestillingen af plantedug, uafhængig af om man shopper fra XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg eller Davidsen.

Camilla Andersen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Inge Larsen gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Jørgen gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Henrik N gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

9 gode råd til din online shopping
1Vi tilråder generelt at se nærmere på hvorvidt internet forretningen er tilsluttet e-mærket, fordi det er en tilkendegivelse af at netshoppen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, tillige med at webbutikken rutinemæssigt monitoreres af specialister der er meget bekendte med de gældende love. Forud for at nogen bestiller billige plantedug hos en internet virksomhed kan man principielt se på dens regler.
2Det er særligt let gængeligt for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige plantedug på diverse online forhandlere, og til tak garanterer mange internet varehuse levering uden omkostninger. Trods dette kan det til hver en tid være fordelagtigt at inspicere en række butikker på nettet efter billige priser inden du gennemfører din handel, sådan at du er på den sikre side med at skaffe sig den bedste pris.
3Trustpilot præsterer fuldkommen passelige chancer for at gennemrode forskellige nuværende køberes synspunkter og herved anbefaler vi, at du analyserer online forhandlerens vurderinger forinden du shopper billige plantedug online. Facebook leverer tillige ultra gode chancer for at få indsigt i webbutikkens kundefokus.
4Flere firmaer på nettet garanterer gebyrfri levering på plantedug, men tit er det forbeholdt når der handles for et bestemt beløb. I øvrigt kan man tage den prisbilligste leveringsmetode, der oftest vil blive at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig for det meste tillige særdeles smertefri. Den mindst kostelige fragtmetode kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
5Fragttiden kan være særdeles væsentlig såfremt du står og skal bruge produktet omgående, og herved er det aldeles aktuelt at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato for plantedug. En hel del webshops præsterer billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varenumre, som er afhængig af at ordren aflægges før et aftalt tidspunkt.
6Flere firmaer på nettet tilbyder nu om dage en hel del forskellige billige muligheder for fragt til plantedug. En der er meget populær er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor du så selv henter pakken når der er mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig ret problemfri, samt desuden endda den billigste fragtmulighed.
7Forinden folk shopper billige plantedug på en shop behøver man i og for sig sætte sig ind i e-butikkens handelsvilkår, dog er det tit ikke særlig interessant. Desuden foreslåes det at man er hensynstagende til de fundamentale betingelser der har indflydelse på handlen med billige plantedug online, som fx hvilken returneringsret online firmaet anvender.
8Generelt anbefaler vi køb med kort eller MobilePay. Kortkøb er omfavnet af en foranstaltning, hvilket skærmer dig som køber imod fup e-handler. Som et alternativ bør du udnytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at klare omkostningerne over et længere tidsrum.
9Den prisbilligste leveringsudgave vil i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, hvilket nødvendiggør at du lever nær internet selskabets hjemsted. Den leveringsmulighed er jo super væsentlig ifald du skal bruge plantedug om et øjeblik. Alternativt så tilbyder en hel del e-butikker fragt uden betaling, men oftest er det betinget af at der bestilles for et bestemt beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk