Byggevarepriser.dk

Plankesæt

Plus Plankemøbelsæt bord+2 bænke+1 ryglæn trykimprægneret 185401-1
4.499 kr.
Se produkt
Plus Cafe plankesæt - 185581-15 Sort
4.449 kr.
Se produkt
Plus Cafe plankesæt - 185582-15 Sort
4.789 kr.
Se produkt
Plus Country Plankesæt - Består af: Bord og 2 Bænke - Sort
3.999 kr.
Se produkt
Plus Cafe plankesæt - 185580-1
3.699 kr.
Se produkt
Plus Plankesæt - sort - 1 bord og 2 bænke m/2 ryglæn
5.649 kr.
Se produkt
Plus Cafe plankesæt - 185580-18 Gråbrun
4.099 kr.
Se produkt
Plus Plankemøbelsæt bord+2 bænke+2 ryglæn trykimprægneret 185402-1
4.949 kr.
Se produkt
Plus Plankesæt - Bord og 2 Bænke- Sort
4.489 kr.
Se produkt
Plus Plankesæt - lærk - 1 bord og 2 bænke m/2 ryglæn
6.239 kr.
Se produkt
Plus Country Plankesæt - Består af: Bord og 2 Bænke cm - Gråbrun
3.999 kr.
Se produkt
Plus Plankesæt - Bord og 2 Bænke - Trykimprægneret
4.049 kr.
Se produkt
Plus Plankesæt - sort - 1 bord og 2 bænke m/1 ryglæn
5.069 kr.
Se produkt
Plus Cafe plankesæt - 185581-1
3.899 kr.
Se produkt
Plus Cafe plankesæt - 185580-15 Sort
4.099 kr.
Se produkt
Plus Country Plankesæt - Består af Bord og 2 Bænke - Teak
3.999 kr.
Se produkt
Plus Cafe plankesæt - 185582-1
4.199 kr.
Se produkt
Plus Plankesæt - lærk - 1 bord og 2 bænke m/1 ryglæn
5.629 kr.
Se produkt
Plus Cafe plankesæt - 185582-18 Gråbrun
4.789 kr.
Se produkt
Plus Cafe plankesæt - 185581-18 Gråbrun
4.449 kr.
Se produkt
Plus Plankesæt - lærk - 1 bord og 2 bænke
5.019 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder når du shopper online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør man læse netbutikkens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige plankesæt hos de forskellige online byggecentre. En del har gode priser, og øvrige vil have en høj grad af service. Du må vurdere hvad der for dig betyder mest.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt udvalg af varer, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge fra, udover bare plankesæt.
Hvis du står og skal bruge produkterne nu og her eller blot vil undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente produkterne på eget initiativ. Det er først og fremmest en mulighed hos de velkendte byggekæder.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Derved kan du have fordel af at shoppe hos et online byggecenter, som kan give sparring omkring plankesæt.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre har butikker mange steder i landet, og derigennem har flertallet valget om at købe online og fragte varerne personligt. På grund af det kan man undvære fragten, samt samtidig hente varerne lige nu.
De store byggekæder er etablerede og kendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggekæder tilbyder produkter fra mange forskellige producenter, og så kan du vælge fra et bredt udvalg af plankesæt online.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netbutikker producerer selv varerne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få lavere priser.
Diverse små butikker er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse hjælper du når du køber plankesæt online hos dem.
Diverse specialiserede webshops er specialister i de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Altså bør du modtage endnu mere brugbar rådgivning fra ansatte som er specialister i lige præcis plankesæt.
De 10 største byggemarkeder
plankesæt jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

plankesæt bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

plankesæt silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

plankesæt harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Muligvis kan det blive betydningsfuldt at have alle bygningsmaterialer disponible forinden du iværksætter arbejdet. Du kan forfatte en punktforms huskeliste hvor der bør fremgå alle de ting der skal bruges, og dernæst granske hvert enkelt punkt, hvormed du bliver sikker på at du har det hele.
2I visse tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet når renoveringen er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
3Du bør på ingen måde undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej påklædning bl.a. sko og hjelm der beskytter dig imod potentielle risici. Det er afgørende at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, især ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
4Du bør overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt skal investere i assistance fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Hvis du tager imod assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at lede efter prisoverslag fra en håndfuld entreprenører.
5Godt forarbejde vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør sammensætte en strømlinet handlingsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilken dag, som også inkluderer en kronologisk orden. Vær skarp når du laver din arbejdsplan.
6Typisk vil det vise sig af stor betydning at lave en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være fordelagtigt at gennemgå hver enkelt omkostning, hvorefter man kan notere billige priser på dem én og én.
7Det er oplagt at få assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt når der er tale om store byggerier. Store ting kræver flere end en enkelt person. Derudover bliver det mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
8Før du igangsætter dit byggeprojekt er det højst essentielt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
9Der kommer stort set altid uforudsigelige problemstillinger når det kommer til store byggeprojekter, og derfor vil det være væsentligt at der er afsat passende plads i planen, med det formål at man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
10Der kan findes et bredt udvalg af vejledninger og videoer online hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube er formidler af rigelig brugbar viden, specielt hvis du bruger den engelske version.
11Du må ikke fattes udstyr. Tit vil det vise sig klogt at du har grejet disponibelt forinden du tager fat på arbejdet. Det er desuden vigtigt at medregne udgifterne hertil i din økonomi.
12Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Derfor må du med jævne mellemrum tage et kig på meldingerne om vejret lige før byggeriets start, så det ikke med et brag starter med at regne bedst som du er godt i gang med det svære projekt.
De højest ratede byggecentre
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er virkelig overlegent. Ratingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er enormt flot. Ratingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt betryggende. Ratingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er enormt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

Mange internet selskaber giver nu et hav af forskellige billige leveringstyper til plankesæt. Den mest almindelige er p.t. afhentningssteder, som giver dig mulighed for at hente varerne når du har lyst. Den er jo særdeles nem, samt tit endda den billigste leveringsmanér.

Du kan omvendt beslutte dig for at få pakken leveret hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Metoden viser sig typisk et hak mere pebret, men derudover yderst nem ved køb af plankesæt online. Den billigste fragtform vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, men det beroer på at du lever med kort afstand til netshoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på plankesæt kan i nogle tilfælde være rigtig relevant ifald man har brug for produkterne nu og her, så i det øjemed er det jo fornuftigt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringstid for plankesæt. Masser af netbutikker – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – garanterer billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varer online, men husk at det er regnet ud fra at handlen laves før et besluttet klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få varerne ekspederet inden logistikpersonalet holder fyraften.

Nogle enkelte online varehuse lover levering uden betaling på plankesæt online, men i reglen er det påkrævet at du aftager for et konkret beløb. Desuden kunne man overveje den mest betalelige leveringsmulighed, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop.

Temmelig mange byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor man køber billig plankesæt derhjemme og afhenter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4 og XL-Byg. Byggemarkederne tilbyder for eksempel klik-og-hent på plankesæt i følgende områder:

Højbjerg, Greve, Hjørring, Slagelse, Kokkedal, Brønshøj, Hedensted, Charlottenlund, Frederiksberg, Middelfart, Kolding, Nærum, Farum, Kalundborg, Taastrup, Lyngby, Viborg, Vanløse, Korsør, Hørsholm, Vejle, Aarhus, Grenaa, Herlev, Silkeborg, København, Hvidovre, Tårnby, Rudersdal, Struer, Haslev, Skive, Ballerup, Næstved, Helsingør, Thisted, Svendborg, Odense, Allerød, Horsens, Skanderborg, Nakskov, Haderslev, Holstebro, Fredericia, Albertslund, Lillerød, Varde, Holbæk, Brøndby, Hobro, Nykøbing Falster, Tilst, Odder, Risskov, Vordingborg, Valby, Værløse, Birkerød, Køge, Stenløse, Gladsaxe, Virum, Hedehusene, Herning, Rødovre, Hillerød, Jyllinge, Frederiksværk, Nyborg, Ølstykke, Solrød Strand, Dragør, Ringsted, Roskilde, Randers, Esbjerg, Glostrup, Rønne, Søborg, Vallensbæk, Ikast, Brabrand, Aabenraa, Frederikssund, Nørresundby, Åbyhøj, Gentofte, Aalborg, Sønderborg, Frederikshavn, Brønderslev, Ishøj, og Lystrup, .

Afhentning af plankesæt er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Midtsjælland) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

Når vi kigger i data fremstår det markant, at internet shoppere typisk kigger efter bl.a. plankesæt online og plankesæt tilbud. Foruden dette ser man jævnligt online shoppere søge efter blandt andet plankesæt priser, køb plankesæt og billig plankesæt, plus de udbredte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan og XL-Byg.

Få rabat på plankesæt

Det er vældig fremkommeligt for alle at vurdere tilbud på billige plankesæt online fra diverse e-shops, og til gengæld har masser af e-butikker ikke kunne lade være med at reducere udsalgspriserne på plankesæt en hel del, og i øvrigt love levering uden betaling.

Dog kan det immervæk blive lønsomt at inspicere nogle forskellige internet forretninger efter tilbud og udsalg på plankesæt online før du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikker på at indhente den bedste pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Du må trods alt være omhyggelig med, at ifald en netbutik frembyder billige plankesæt online til salg for en pris der kan ses som usædvanlig billig, burde det mange gange være et karakteristika der viser en svindel internet forhandler. Bestillinger med kort er imidlertid inkluderet i en forordning, der begunstiger køberen overfor bedrageriske online varehuse.

Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du bruge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil betale beløbet til plankesæt over et længere tidsrum. Dette tilbydes normalt ved specialiserede netshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at mennesker tit kigger efter eksempelvis billig plankesæt og plankesæt online. Foruden dette ser man jævnligt internet shoppere søge efter blandt andet plankesæt priser, plankesæt tilbud samt køb plankesæt.

Kig på tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot fremskaffer en lang række gunstige genveje til at evaluere en længere række tidligere forbrugeres synspunkter og af den grund er det smart, at du betragter internet virksomhedens ratings før du lægger din bestilling på billige plankesæt online.

Facebook fremskaffer ligeledes ultra fantastiske muligheder for at få indtryk af netshoppens popularitet. Desuden er der en række online outlets hvor du kan meddele en evaluering af købsoplevelsen, som på samme måde bør tages i brug til at afveje hvor glade kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige plankesæt online hos en webshop kunne man i reglen få overblik over e-butikkens handelsvilkår, men det er mange gange et tidskrævende arbejde, i særdeleshed med de kendte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

En anden valgmulighed er at granske om e-handlen er verificeret af e-mærket, grundet at det kan være en sikkerhed for at online webshoppen respekterer de danske retningslinjer, og at hjemmesiden lejlighedsvis tilses af fagmænd som kender de gældende regler.

Derudover tilbydes du anledning til opbakning, såfremt du får dilemmaer i processen med dit køb af plankesæt. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at du er vidende om de mest aktuelle bestemmelser der gælder for bestillingen af plankesæt online, som for eksempel hvilken ombytningsret online forhandleren bruger.

På grund af dette er det samtidig afgørende, at man stadigvæk bevarer ens e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne bevidne sit køb af plankesæt, ligegyldig om man har handlet ved Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg eller Stark.

Erik gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Lone I gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Louise gav 5 stjerner

Nemt køb

Anna F gav 5 stjerner

Fin omgående levering

9 tips til online shopping
1Trustpilot fremskaffer ganske troværdige muligheder for at studere en stor portion øvrige kunders domme og af den grund er det klogt, at du kigger nærmere på internet shoppens ratings inden du bestiller billige plankesæt online. Facebook giver dig på samme måde aldeles fornemme løsninger til at få indsigt i online forretningens kundetilfredshed.
2Forud for at nogen køber billige plankesæt hos en webbutik kunne man ideelt set sætte sig ind i e-butikkens forretningsaftale, det er dog oftest et omfattende arbejde. I øvrigt er det klogt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde regler gældende for købet af billige plankesæt online, som eksempelvis den returret e-shoppen tilbyder.
3Det har vist sig at være vældig uproblematisk for folk at finde tilbud online på billige plankesæt i blandt forskellige online shops, og af den grund tilbyder langt de fleste outlets på nettet gratis fragt. Til gengæld kan det immervæk blive tiden værd at analysere nogle få internet webshops efter rabat og tilbud før du shopper, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den mindst kostelige pris.
4Leveringstiden er naturligvis usædvanlig bestemmende ifald vi mangler varerne om et øjeblik, og med det formål er det aldeles væsentligt at du tjekker den forventede leveringsdato for plankesæt. En stor portion internet firmaer tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, hvilket dog antager at der bestilles forinden et givent klokkeslæt.
5En hel del e-forhandlere sikrer gratis levering på plankesæt, men typisk kun når der købes for en bestemt sum. Alternativt skulle du udvælge den mest letkøbte metode til levering, der mange gange vil blive at få bragt bestillingen til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig undertiden endvidere usædvanlig hensigtsmæssig. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
6Vi anbefaler kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en retningslinje, hvilket redder dig som kunde overfor uærlige firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed bør du overveje en afdragsordning som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at godtgøre omkostningerne over flere uger.
7En masse shops på nettet foreslår heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmetoder til plankesæt. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er jo usædvanlig let gængelig, og mange gange endda den mest betalelige slags levering.
8Generelt går vi ind for at se nærmere på om internet selskabet er e-mærket, hvilket typisk er et tegn på at webshoppen accepterer de officielle regler, tillige med at webshoppen hyppigt undersøges af sagkyndige der behersker de gældende regler. Forinden folk køber billige plankesæt i en butik bør man egentlig løbe igennem virksomhedens forretningsvilkår.
9Den mest prisbevidste form for levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, hvilket står og falder med at du har bopæl i kort afstand af e-forretningens bopæl. Den leveringsmetode er selvfølgelig rigtig betydningsfuld forudsat du står og skal bruge plankesæt inden for kort tid. Alternativt så sikrer indtil flere internet varehuse gratis levering, men typisk gælder det kun hvis der erhverves for en præcis sum.