Byggevarepriser.dk

Plænelufter

Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Se produkt
Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Se produkt
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Se produkt
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Se produkt
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Se produkt
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Se produkt
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre fremviser et enormt sortiment, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden bare plænelufter.
Det er absolut meget relevant at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
For mange er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Dermed bør du overveje at vælge en webshop, hvor du får hjælp og vejledning omkring plænelufter.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Derfor skal man tjekke virksomhedens regningslinjer.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige plænelufter fra netbutik til netbutik. Enkelte giver gode priser, hvorimod andre giver faglig rådgivning. Du skal tænke over hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder har butikker i det meste af landet, og derigennem har man adgang til at handle online og transportere produkterne selv. Hermed er der mulighed for at spare fragtgebyret, og samtidig hente produkterne med det samme.
De kendte byggekæder forhandler varer fra en lang række forskellige specialbutikker, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af plænelufter online.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede firmaer, hvilket kan give øget sikkerhed når man skal købe online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at bestille plænelufter online fra deres webshop.
Størstedelen af webshops i små nicher er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, da de kun sælger disse produkter. Af den grund får du formentlig ekstra anvendelig vejledning fra nogle der er specialister i netop plænelufter.
Størstedelen af nichespecifikke webshops producerer selv produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du lavere priser.
Danmarks største byggecentre

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

plænelufter silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

plænelufter bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

plænelufter jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er meningsfuldt at udarbejde et regnskab for istandsættelsen, så man har styr på den økonomiske del. Det kan blive behjælpeligt at kortlægge samtlige omkostninger, og bagefter finde frem til mulige tilbud på dem én efter én.
2Forinden du opstarter byggeriet må det være yderst fundamentalt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
3Du har mulighed for at spørge om offentligt tilskud til ombygninger. Det bliver givet såfremt byggeriet er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at byggeriet forbedrer planeten.
4Det bør overvejes at spørge om en hjælpende hånd til projektet, især såfremt det er omfangsrige byggeprojekter. Omfattende byggerier behøver flere mennesker. Samtidig bør det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
5Du bør ikke se bort fra dit eget ve og vel, så husk påklædning såsom sko og hjelm som skåner dig med henblik på hændelige ulykker. Det er yderst relevant med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, navnlig når du ikke har assistance fra en fagperson.
6Måske du burde regne på om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde tilkøbe hjælp fra en professionel til områder af det. Hvis du ønsker eksperthjælp vil det oftest være en god idé at tage imod tilbud fra forskellige entreprenører.
7Du må ikke på noget tidspunkt mangle grej. Det er klogt at du har værktøjet parat inden du går løs med arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at medregne de medfølgende omkostninger i dit udgiftsbudget.
8Godt forarbejde vil altid være nøglen til et godt forløb med dit arbejde. Du anbefales at sammensætte en velovervejet agenda, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver strategien.
9Måske kan det blive at have noget at sige at du har de presserende bygningsmaterialer indkøbt forinden du begynder byggeprocessen. Du kan nedskrive en enkel huskeliste som indeholder hver eneste ting du har brug for, og efterfølgende tjekke hvert eneste punkt, så du bliver sikker på at alt er som det skal være.
10Du finder mange forskellige vejledninger og videoer online som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube er kilde til overvældende meget udbytterig information, navnligt såfremt du leder på engelsk.
11For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en afgørende rolle. Derfor må du tit holde øje med vejrforudsigelserne i dagene op til projektets start, så det ikke uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er i fuld gang med det komplicerede projekt.
12Der kommer jævnligt pludselige vanskeligheder når det gælder krævende opgaver, og af den grund vil det vise sig vigtigt at man har afsat god plads i køreplanen, som vil medvirke til at man føler sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
De bedst vurderede byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er meget imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er fantastisk flot. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som klart er yderst beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og blot 4 % har givet bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

akku, benzindrevet, elektrisk, selvkørende, AL-KO, Bosch, Einhell, Fiskars, Garden, Gardena, Ginge, Gudenaa, Husquarna, Klippo, Makita, Ryobi, Stiga, Texas, Trolla, Viking, Wolf Garten, opsamler, havetraktor

Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

En del e-handler tildeler heldigvis diverse forskellige billige former for levering til plænelufter. En af de mest moderne er i dag at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente produkterne når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig yderst smart, og ofte tilmed den billigste type af levering.

Du bør lige så vel udse dig at bestille ordren til levering til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Leveringsformen bliver gennemsnitligt en anelse mere omkostningsfuld, men endvidere meget problemfri med plænelufter online. Den mest billige leveringsmulighed er unægtelig selv at hente pakken, men dette betinges af at du opholder dig i kort afstand af internet webshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på plænelufter kan i nogle tilfælde være temmelig vital i tilfælde af at du skal bruge ordren fluks, og af den grund er det ret så vigtigt at vi kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved plænelufter. En masse internet webshops – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig 1 hverdags levering på utallige varer online, men som imidlertid er forudsat at bestillingen anbringes før et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen sendt afsted forinden de lageransatte drager hjemad.

Indtil flere internet shops sikrer fragt uden gebyr på plænelufter online, men ofte under forudsætning af at du handler for en konkret pris. Alternativt burde man vælge den billigste leveringsmåde, som tit er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted.

Masser af netshops tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig plænelufter online og selv henter i butikken. For eksempel Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg. Byggecentrene yder fx klik-og-hent på plænelufter i følgende byer:

Nykøbing Falster, Brabrand, Ishøj, Skanderborg, Roskilde, Kalundborg, Odder, Brønderslev, Lyngby, Lystrup, Tårnby, Køge, Jyllinge, Glostrup, Aarhus, Nyborg, Hvidovre, Fredericia, Struer, Solrød Strand, Varde, Hillerød, Holbæk, Horsens, København, Aabenraa, Hjørring, Ølstykke, Vallensbæk, Greve, Charlottenlund, Allerød, Haslev, Birkerød, Taastrup, Højbjerg, Åbyhøj, Vordingborg, Nærum, Gentofte, Slagelse, Esbjerg, Tilst, Holstebro, Vejle, Helsingør, Frederikshavn, Sønderborg, Hedehusene, Vanløse, Thisted, Brøndby, Frederikssund, Herning, Grenaa, Skive, Lillerød, Svendborg, Søborg, Rønne, Dragør, Risskov, Farum, Ringsted, Frederiksværk, Kokkedal, Odense, Randers, Frederiksberg, Silkeborg, Hørsholm, Virum, Middelfart, Næstved, Værløse, Viborg, Herlev, Ikast, Aalborg, Rudersdal, Albertslund, Rødovre, Korsør, Kolding, Hobro, Stenløse, Hedensted, Ballerup, Nørresundby, Valby, Haderslev, Nakskov, Gladsaxe, og Brønshøj, .

Click-and-collect ift. plænelufter er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland), Sjælland (Lolland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

Ved kig i tendenserne fremstår det tydeligt, at folk jævnligt kigger efter bl.a. plænelufter priser og billig plænelufter. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere kigge efter fx plænelufter online, plænelufter tilbud og køb plænelufter, plus de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Den bedste pris på plænelufter

Det er jo ekstremt let for folk at vurdere prisniveauet på billige plænelufter online fra flere butikker på nettet, og herved har en lang række online virksomheder ikke kunne slippe for at sænke salgspriserne på plænelufter en hel del, og ovenikøbet byde på fragt uden betaling.

Det kan til hver en tid være lønnende at prøve et par forskellige netshops efter tilbud og rabatter på plænelufter online inden du gennemfører dit køb, så man er sikret at opnå den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Du skal lige meget hvad være så påpasselig, at i tilfælde af at en e-forhandler afsætter billige plænelufter online til salg for en pris som virker utrolig overkommelig, så kunne det tit være et signal om en fup online shop. Kortkøb er heldigvis omfavnet af et regelsæt, som forsvarer dig som kunde imod falske internet firmaer.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du vælge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at klare omkostningerne til plænelufter i flere bidder. Det tilbydes ofte ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Når vi kigger i tallene bliver det markant, at folk jævnligt søger for eksempel plænelufter priser og køb plænelufter. Foruden dette ser man typisk internet shoppere kigge efter eksempelvis billig plænelufter, plænelufter online og plænelufter tilbud.

Læs tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot fører til altid sikre genveje til at fortolke mange forhenværende kunders observationer og herved slår vi et slag for, at du analyserer online forretningens anmeldelser inden du handler billige plænelufter online.

Facebook forærer dig for øvrigt fuldt ud ønskværdige løsninger til at få et kig ind i e-firmaets popularitet. Derudover er der en del forretninger på nettet som gør det muligt at nedfælde en vurdering af købsoplevelsen, som tilmed må bruges til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk shopper billige plænelufter online hos en internet forhandler bør de i og for sig skimme butikkens forretningsaftale, dog er det uden tvivl ikke særlig morsomt, specielt med de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Stark.

Et andet forslag kan være at tjekke hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det længe har været et fingerpeg om at online webshoppen forstår de officielle danske regler, udover at e-forhandleren hyppigt kigges til af jurister der behersker de gældende regler.

Dette er en god mulighed for en håndsrækning, ifald du bliver udsat for problemer med dit køb af plænelufter. Dertil foreslåes det at du er oppe på mærkerne omkring de elementære bestemmelser der gælder for bestillingen af plænelufter online, for eksempel den byttepolitik e-shoppen lover.

Her er det tillige vigtigt, at man altid bibeholder sin kvitteringsmail, således man altid kan eftervise bestillingen af plænelufter, uafhængig af om man har handlet ved Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg eller Bygma.

Camilla T gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Camilla K gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Peter Olsen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Birthe G gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

9 gode råd til din online shopping
1Nogle få internet varehuse frembyder fragt uden betaling på plænelufter, men undertiden påkræves det at der bestilles for et bestemt beløb. Desuden skulle du gribe den mest prisbevidste slags levering, der tit vil blive at få bragt pakken til en pakkeshop. Fragtformen er gerne også meget enkel. Den mest prisbevidste mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.
2Leveringshastigheden kan være temmelig central ifald man har brug for pakken inden for kort tid, og af den grund er det i sandhed centralt at vi efterser den estimerede leveringstid ved plænelufter. En lang række internet foretagender tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres produkter, men som imidlertid er påkrævet at ordren placeres forinden et givent tidspunkt.
3En stor portion internet outlets udlover nu om stunder flere billige leveringsmodeller til plænelufter. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor du selv afhenter produkterne på et valgfrit tidspunkt. Denne er altså ultra smart, og mange gange ligeledes den billigste leveringsmodel.
4Det er i dag vældig gnidningsløst for enhver at finde de bedste tilbud online på billige plænelufter på diverse outlets på nettet, og for det yder mange online virksomheder portofri fragt. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig udbytterigt at checke visse e-butikker efter tilbud inden du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at få fat i den mest betalelige pris.
5Trustpilot yder fuldstændig stabile muligheder for at tyde en stor gruppe aktuelle brugeres bedømmelser og af den grund er det prisværdigt, at du læser internet forhandlerens bedømmelser forinden du handler billige plænelufter online. Facebook frembyder på samme måde stort set pæne metoder til at få indtryk af online butikkens kundefokus.
6Den billigste leveringsmanér er unægtelig selv at hente varerne, men den mulighed stiller krav om at du er lige ved online forhandlerens hjemsted. Den fragtløsning er super aktuel forudsat man behøver plænelufter om et øjeblik. Alternativt så lover flere internet shops fragt uden omkostninger, men ofte forudsætter det at du indkøber for en fastsat pris.
7Forud for at nogen køber billige plænelufter på en butik på nettet kan de i virkeligheden granske dens regler, men det er naturligvis ikke videre spændende. I øvrigt er det klogt at køber er oppe på mærkerne omkring de fundamentale vilkår der har indvirkning på bestillingen af billige plænelufter online, fx den returneringsret e-forretningen benytter.
8Vi tilråder generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er dækket ind under et lovbud, som forsvarer os overfor uærlige webbutikker. Som en anden løsning kunne du vælge en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at afbetale regningen senere.
9Vi anbefaler at se nærmere på hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, fordi det skulle være et signal om at internet selskabet efterlever de danske retningslinjer, udover at online firmaet nu og da kontrolleres af specialister der er meget fortrolige de gældende regulativer. Inden folk handler billige plænelufter på en internet shop behøver de utvivlsomt gennemlæse dens handelsaftale.