Byggevarepriser.dk

Pladevalse

Bernardo Manuel pladevalse RM 1300
8.532 kr.
Se produkt
Bernardo Manuel pladevalse RM 305
1.866 kr.
Se produkt
Bernardo Manuel pladevalse HRM 1000
12.535 kr.
Se produkt
Bernardo Manuel pladevalse RM 610
3.263 kr.
Se produkt
Bernardo Manuel pladevalse RM 1000
4.304 kr.
Se produkt
Bernardo Manuel pladevalse HR 300
1.622 kr.
Se produkt
Bernardo Manuel pladevalse HRM 2050
19.032 kr.
Se produkt
Bernardo Manuel pladevalse HRM 610
9.666 kr.
Se produkt
Bernardo Manuel pladevalse RM 1300 x 1,5 Pro
17.691 kr.
Se produkt
Bernardo Manuel pladevalse HRM 1250
13.969 kr.
Se produkt
RM 1300 Valse Bernardo
10.238 kr.
Se produkt
MBR 1270x1,2 Scantool pladevalse
23.838 kr.
Se produkt
RM 305 pladevalse Bernardo
2.239 kr.
Se produkt
Pladevalse Bernardo HRM 1000
15.041 kr.
Se produkt
EBR 1050x3,0 Scantool motoriseret pladevalse
52.106 kr.
Se produkt
HRM 610 Pladevalse Bernardo
11.599 kr.
Se produkt
EBR 1050x1,5 Scantool motoriseret pladevalse
42.344 kr.
Se produkt
MBR 1000x0,8 Scantool pladevalse manuel
9.925 kr.
Se produkt
RM 1000 Bernardo pladevalse
5.185 kr.
Se produkt
Pladevalse HM model TTE
26.125 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man kende webshoppens betingelser.
Der er ikke lighed i priserne på billige pladevalse hos de forskellige online byggekæder. Nogle har gode priser, og øvrige fokuserer på kompetent sparring. Du må reflektere over hvad du vil prioritere.
Flere byggecentre har et enormt produktudvalg, og øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du kan reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, udover bare pladevalse.
For nogle er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. På grund af det kan du vælge en online byggeshop, hvor du kan få hjælp til valg af pladevalse.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at køre materialerne selv. Det er hovedsageligt muligt ved de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre køber varer fra diverse specialbutikker, og så kan du bestille fra et bredt udvalg af pladevalse online.
De store byggemarkeder har butikker i hele landet, og pga. det har folk valget om at købe online og hente byggematerialerne på egen hånd. Af den grund kan du overveje at slippe for leveringsomkostningen, og samtidig få produkterne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og kendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netshops er mindre virksomheder, som typisk er dansk ejede, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse støtter du når du bestiller pladevalse online på deres webshop.
Alverdens online nichebutikker står selv for produktion af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online får du skarpere priser.
Størstedelen af nicheforhandlere ved ekstremt meget om de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor kan du opleve endnu mere nyttig rådgivning fra nogle med specialistviden i lige præcis pladevalse.
Danmarks største byggemarkeder
pladevalse silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af ca. 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

pladevalse jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

pladevalse harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag flere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af over 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

pladevalse bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Glem ikke at du kan indhente offentlig støtte til byggerier. Det gives ifald byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Bidraget kræver altså at byggeriet forbedrer naturen.
2Måske det viser sig vigtigt at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt forud for at du begynder arbejdet. Du kan nedskrive en enkel note med det som er nødvendige, og så eftergå listen, således at du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
3I god tid inden at du igangsætter byggeprocessen kan det vise sig ultra betydningsfuldt med en forsikring om, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Der viser sig typisk pludselige problemer når det gælder store opgaver, og herved vurderes det værdifuldt at der er afsat tilstrækkelig tid i kalenderen, som vil medvirke til at man føler sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
5Typisk vil det vise sig af stor betydning at have en budgetoversigt for ombygningen, så man har styr på økonomien. Det må være behjælpeligt at notere hver eneste udgift, hvorefter man kan nedfælde den billigste pris på dem én efter én.
6Du kunne overveje om du selv vil klare det hele, eller du bør tilkøbe hjælp fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Når du køber hjælp fra en fagperson kunne det være en god idé at modtage priser fra forskellige leverandører.
7Det kan vise sig nyttigt at indhente hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed når der er tale om større arbejdsopgaver. Krævende ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt bør det blive hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
8Du vil under ingen omstændigheder fattes værktøj. Jævnligt kan det vise sig essentielt at have udstyret ved hånden inden du igangsætter byggeriet. Det er derudover afgørende at tage højde for de medfølgende udgifter i økonomien.
9For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Således må du ofte kigge på vejrforudsigelserne i den tid der er op til byggeprocessen, så det ikke uden varsel starter med at vælte ned bedst som du er startet på dit komplekse projekt.
10Du bør unden ingen omstændigheder forsømme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fod- og hovedbeklædning som sikring overfor hændelige ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, især ifald du ikke får hjælp fra en fagperson.
11Forberedelse er kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du bør forfatte en gennemarbejdet agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, og derudover en nummerorden. Vær realistisk idet du sammensætter din handlingsplan.
12Der ligger mange vejledninger og videoer på nettet hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube giver store mængder brugbar information, især hvis du kigger i hele verden.
Danskernes foretrukne byggeshops
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er rigtig flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvsagt er temmelig overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som naturligvis er enormt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken fragttype er bedst?

En lang række online firmaer frembyder i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsformer til pladevalse. En af de mest benyttede er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså særdeles let gængelig, og ofte ligeledes den billigste leveringsversion.

Du kan omvendt planlægge at få varerne sendt til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Den bliver oftest en lille smule dyrere, men tillige usædvanlig smart med pladevalse online. Den mest prisbevidste mulighed for fragt er dog at hente varerne selv, som desværre nødvendiggør at du befinder dig med kort afstand til e-shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på pladevalse kan vise sig at være særdeles essentiel om man mangler dine nye varer om kort tid, så med det formål er det uden tvivl vigtigt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringsdato ved pladevalse. Masser af online butikker – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varer online, men vær obs på at det står og falder med at ordren placeres forinden et besluttet tidspunkt, med det formål at de kan nå at få de nye varer distribueret inden lagermedarbejderne har fri.

En hel del byggeforretninger byder på fragt uden betaling på pladevalse online, men undertiden gælder det kun hvis du shopper for et fastslået beløb. Alternativt skulle du foretrække den billigste leveringsløsning, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop.

De store byggemarkeder udlover afhentning hvor man bestiller billig pladevalse online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Stark. Byggekæderne tildeler bl.a. klik-og-hent på pladevalse i disse områder:

Gentofte, Holstebro, Vallensbæk, Værløse, Risskov, Roskilde, Køge, Varde, Frederiksværk, Nærum, Albertslund, Søborg, Struer, Aabenraa, Hobro, Ballerup, Vordingborg, Brønshøj, Charlottenlund, Dragør, Hillerød, Viborg, Haslev, Lyngby, Virum, Herning, Frederiksberg, Greve, Højbjerg, Lillerød, Brøndby, Rudersdal, Åbyhøj, Frederikshavn, Herlev, Vanløse, Holbæk, Skanderborg, Taastrup, Allerød, Helsingør, Brabrand, Grenaa, Kalundborg, Tårnby, Hørsholm, Ringsted, Nyborg, Hjørring, København, Hedehusene, Ishøj, Glostrup, Nykøbing Falster, Brønderslev, Svendborg, Haderslev, Silkeborg, Frederikssund, Slagelse, Skive, Jyllinge, Gladsaxe, Thisted, Odder, Solrød Strand, Kokkedal, Aalborg, Hvidovre, Hedensted, Vejle, Rødovre, Middelfart, Nørresundby, Randers, Horsens, Odense, Valby, Kolding, Rønne, Birkerød, Næstved, Stenløse, Ølstykke, Lystrup, Aarhus, Ikast, Tilst, Fredericia, Esbjerg, Nakskov, Sønderborg, Korsør, og Farum, .

Afhentning af pladevalse er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland).

Ses der på statistikkerne er det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger efter for eksempel pladevalse online og pladevalse tilbud. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere efterspørge blandt andet køb pladevalse, billig pladevalse og pladevalse priser, plus de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan og Stark.

Tilbud på pladevalse

Det er efterhånden usædvanlig ligetil for almindelige dødelige at prissammenligne på billige pladevalse online i blandt flere butikker på nettet, og så har en lang række e-forhandlere ikke kunne lade være med at sænke udsalgspriserne på pladevalse betydeligt, og i øvrigt præstere gebyrfri levering.

Trods dette kan det trods alt blive profitabelt at se nærmere på en række webbutikker efter rabatter og tilbud på pladevalse online før du shopper, således at man er velinformeret til at opnå den laveste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Du må trods alt ikke glemme, at hvis en netbutik udlover billige pladevalse online til salg for en pris der virker urealistisk tiltalende, så kunne det ofte være en indikation på en svindel internet shop. Køb med kort er i hvert fald en del af et lovbud, der støtter dig som køber overfor falske online outlets.

Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt kan du bruge en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at afbetale prisen på pladevalse over en periode. Det foreslåes som regel i niche webshops, men sjældent de store byggemarkeder som fx Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma.

Ved kig i statistikkerne er det klart, at folk tit kigger efter for eksempel pladevalse priser og pladevalse tilbud. Foruden dette ser man tit folk søge bl.a. pladevalse online, køb pladevalse samt billig pladevalse.

Undersøg folks evalueringer

Trustpilot genererer egentlig anstændige genveje til at kigge på mange eksisterende forbrugeres reflektioner og af den grund er det fornuftigt, at du evaluerer online webshoppens bedømmelser forinden du køber billige pladevalse online.

Facebook tilbyder dig tilsvarende altid uafhængige chancer for at få indtryk af webbutikkens troværdighed. Herinde ses mange internet forhandlere hvor du kan nedfælde en kritik af ordreforløbet, som også må tages i brug til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk shopper billige pladevalse online på en internet forhandler burde man på en vis måde tage stilling til forhandlerens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde et omfattende arbejde, især med de velkendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at undersøge hvorvidt e-forretningen er godkendt af e-mærket, siden det bør være en antydning af at online forretningen forsvarer de opstillede regler, samt at netbutikken rutinemæssigt tilses af fagfolk der mestrer vilkårene på området.

Dette er desuden din mulighed for support, når du får problemstillinger som følge af dit indkøb af pladevalse. Ligeledes tilråder vi at køberen er vaks omkring de grundlæggende betingelser i forbindelse med bestillingen af pladevalse online, som eksempelvis den ombytningspolitik butikken anvender.

Derfor er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid sikrer ens faktura, så man til enhver tid vil kunne dokumentere købet af pladevalse, uafhængig af om man shopper ved Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Christian Jørgensen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Thomas Hansen gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Ole Jørgensen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Mads Olsen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 tips til din online shopping
1En del online forhandlere tilbyder efterhånden flere billige fragtløsninger til pladevalse. En af dem der er mest anvendt er for nærværende at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Denne er jo ualmindeligt ukompliceret, samt desuden tillige den billigste form for fragt.
2Leveringstidspunktet kan være ret så vital hvis man mangler dine nye produkter fluks, og med det formål er det utvivlsomt aktuelt at du studerer det forventede leveringstidspunkt for pladevalse. Masser af online outlets præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del varer, men vær obs på at det stiller krav om at du bestiller forinden et fastslået tidspunkt.
3Den mest prisbevidste leveringsmodel er dog selv at hente ordren, som dog afhænger af at du er tæt på internet selskabets hjemsted. Den mulighed for levering er særligt central om vi absolut skal bruge pladevalse inden for kort tid. Alternativt så frembyder en række shops på nettet levering uden omkostninger, men undertiden kun når der aftages for en konkret sum.
4Før nogen shopper billige pladevalse på en e-shop kunne de principielt tage stilling til e-butikkens regler, men det er ofte ikke særlig interessant. Ydermere tilråder vi at køber er obs på de mest vedkommende regler der har betydning for handlen med billige pladevalse online, fx den ombytningsret webbutikken garanterer.
5Indtil flere internet virksomheder tilbyder gebyrfri levering på pladevalse, men i reglen gælder det kun hvis der erhverves for et præcist beløb. Derudover bør man snuppe den mest billige leveringsmåde, der tit vil være at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Fragttypen viser sig gerne samtidig temmelig gnidningsløs. Den mest billige leveringsmetode er dog at hente produkterne selv.
6Vi tilråder kortbestillinger eller mobilbetaling. Betalinger med kort er inkluderet i en vedtægt, som dækker dig som kunde overfor uærlige internet firmaer. Som alternativ kunne du overveje en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at honorere pengene over et længere tidsrum.
7Generelt tilråder vi at efterse hvorvidt webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det skulle være en erklæring om at internet selskabet følger de danske retningslinjer, tillige med at netshoppen løbende vurderes af eksperter som er meget bekendte med vedtægterne på området. Før folk shopper billige pladevalse i en e-forhandler burde de principielt have øje for webbutikkens forretningsbetingelser.
8Trustpilot byder på uden sammenligning gode løsninger til at blive klogere på mange forhenværende konsumenters iagttagelser og herved slår vi et slag for, at du studerer e-butikkens bedømmelser forinden du handler billige pladevalse online. Facebook giver dig ydermere en lang række fremragende metoder til at få en idé om internet butikkens popularitet.
9Det er i dag yderst fremkommeligt for købere at finde information om priser online på billige pladevalse på flere online forretninger, og til tak garanterer adskillige internet handler i Danmark levering uden betaling. Det kan alligevel vise sig lukrativt at inspicere diverse online shops efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, så du er velinformeret til at modtage den laveste pris.