Byggevarepriser.dk

Plademaskine

Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 760
5.644 kr.
Se produkt
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 1060 Profi
15.207 kr.
Se produkt
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 760 Profi
10.425 kr.
Se produkt
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 200
1.866 kr.
Se produkt
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 1016
8.279 kr.
Se produkt
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 305 Profi
5.072 kr.
Se produkt
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 305
3.132 kr.
Se produkt
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 1320 S
12.629 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne selv. Det er navnligt muligt hos de udbredte byggecentre.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af plademaskine.
Flere byggekæder fremviser et stort produktsortiment, imens nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover bare plademaskine.
Du kan finde forskelle i prisen på billige plademaskine fra webshop til webshop. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod andre giver faglig rådgivning. Du må tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Det er selvsagt super relevant at vide, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor undersøge butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og pga. det har flertallet valget om at bestille online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem har du mulighed for at spare fragtgebyret, samt endda få varerne nu og her.
De kendte byggecentre udbyder produkter fra diverse producenter, og takket være dette kan du shoppe fra et stort udvalg af plademaskine online.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede firmaer, som kan bidrage til øget troværdighed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Flertallet af nichespecifikke webshops har en stor passion for deres produkter, da de udelukkende sælger disse varer. Af den grund vil du opleve endnu mere konstruktiv assistance fra nogle med specialistviden i netop plademaskine.
Diverse nichespecifikke webshops er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber plademaskine online på deres side.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online vil du få bedre priser.
De største byggekæder i Danmark
plademaskine jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

plademaskine silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

plademaskine harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag over 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

plademaskine bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag flere end 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør reflektere over om det er muligt at klare det hele selv, eller du burde tilkøbe professionel assistance til opstarten af det. Forudsat at du indhenter hjælp fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at hente uforpligtende tilbud fra forskellige entreprenører.
2Det er muligt at hente offentligt tilskud til byggerier. Det kan man få såfremt ombygningen er miljøvenligt. Tilskudet kræver med andre ord at ombygningen gør en positiv forskel for klimaet.
3Du må aldrig gå på kompromis med dit velbefindende, så husk beskyttelse som fx sko og hjelm der skåner dig overfor potentielle skader. Det er fundamentalt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt når du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
4For udendørs projekter har vind og vejr en væsentlig rolle. Af den årsag må du tit tage et kig på prognosen for vejret i dagene før byggeriets start, så du undgår at det uanmeldt begynder at piske ned når du lige er startet på det komplekse projekt.
5Man bør ikke på noget tidspunkt mangle grej. Tit kan det vise sig meningsfuldt at have det ved hånden akkurat som du begynder på byggeriet. Du må heller ikke glemme at indregne de tilhørende omkostninger i dit udgiftsbudget.
6Ofte vil det vise sig afgørende at nedskrive et udgiftsbudget for ombygningen, så du giver sig selv et overblik. Det må være sundt at tage noter til hver eneste udgift, og dernæst kortlægge billige priser på dem en ad gangen.
7Godt forarbejde vil altid være vejen til succes med byggeriet. Du anbefales at have en velovervejet handlingsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, samt derudover en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder din agenda.
8Potentielt kan det blive vigtigt at have de nødvendige bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du påbegynder din byggeproces. Du får god gavn af at nedskrive en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå hver eneste ting du skal bruge, og dernæst tjekke oversigten, med øje for at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
9Længe før du igangsætter byggeprojektet er det aldeles fornuftigt at du sikrer dig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl kan der være forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
10Det kan vise sig nødvendigt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt i tilfælde af store ombygninger. Nogle ting behøver flere personer. Desuden må det blive bedre og mere interessant at være flere om det.
11Der viser sig næsten altid pludselige udfordringer når det kommer til store opgaver, og ergo viser det sig væsentligt at man har afsat betragtelig tid i agendaen, med formålet om at man føler sig selvsikker på at have tid nok til det.
12Du finder mange forskellige instruktioner og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. Især YouTube er kilde til utrolig meget konstruktiv viden, i særlig grad såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
De bedst vurderede byggeshops
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig flot. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvsagt er kolossalt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er kolossalt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ultra godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

En stor portion online virksomheder tildeler nu til dags et stort udvalg af billige fragtformer til plademaskine. Det mest almindelige er i øjeblikket pakkeshops, hvor det er nemt for dig at hente dine nye produkter lige når det passer dig. Fragtmetoden er altså vældig bekvem, og i mange tilfælde desuden den mindst kostelige leveringsform.

Du burde tillige udse dig at vælge at få sendt til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Den bliver mange gange en smule mere pebret, men lige så vel ualmindeligt enkel for plademaskine online. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog altid være at du selv henter varerne, men dette er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-forretningens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på plademaskine kan i nogle tilfælde være vældig væsentlig forudsat vi står og skal bruge pakken øjeblikkeligt, så med det formål er det i sandhed essentielt at vi efterser den estimerede leveringsdato på plademaskine. En række e-handler – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varenumre online, men som ikke desto mindre påkræver at orden realiseres tidligere end et konkret tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produktet pakket forud for at pakkemedarbejderne har fri.

Nogle enkelte outlets på nettet byder på fragtfri levering på plademaskine online, men oftest kun hvis man køber for et fastsat beløb. Alternativt må man vælge den billigste fragtform, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til en pakkeshop.

Store kæder udlover click-and-collect hvor du køber billig plademaskine online men afhenter i butikken. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen og Jem og Fix. Byggemarkederne frembyder fx afhentning af plademaskine i følgende byer:

Søborg, Ballerup, Glostrup, Højbjerg, Skive, Nykøbing Falster, Korsør, Herlev, Farum, Esbjerg, Grenaa, Vallensbæk, Skanderborg, København, Rødovre, Holstebro, Kolding, Struer, Rønne, Aalborg, Brøndby, Gentofte, Odder, Lystrup, Frederiksberg, Risskov, Aabenraa, Nærum, Brønderslev, Thisted, Sønderborg, Slagelse, Vordingborg, Vejle, Horsens, Hillerød, Middelfart, Herning, Brønshøj, Nørresundby, Virum, Kokkedal, Frederikshavn, Valby, Nakskov, Tårnby, Rudersdal, Randers, Stenløse, Åbyhøj, Ikast, Lillerød, Solrød Strand, Taastrup, Aarhus, Silkeborg, Værløse, Haslev, Varde, Lyngby, Jyllinge, Hedensted, Hjørring, Birkerød, Roskilde, Næstved, Kalundborg, Fredericia, Ølstykke, Helsingør, Hvidovre, Frederikssund, Frederiksværk, Svendborg, Hørsholm, Allerød, Holbæk, Køge, Odense, Hedehusene, Haderslev, Vanløse, Ringsted, Hobro, Nyborg, Brabrand, Charlottenlund, Viborg, Gladsaxe, Dragør, Ishøj, Tilst, Albertslund, og Greve, .

Afhentning ift. plademaskine er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når man kigger i statistikkerne er det markant, at netshoppere som regel leder efter fx køb plademaskine og plademaskine priser. Man ser derudover som regel online shoppere kigge efter eksempelvis plademaskine tilbud, plademaskine online samt billig plademaskine, foruden de gængse byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Bedste tilbud på plademaskine

Det er i dag særligt let for alle at analysere priser på billige plademaskine online i blandt diverse internet varehuse, og for det har massevis af butikker på nettet været nødt til at mindske prisen på plademaskine helt i bund, og i øvrigt byde på levering uden betaling.

Dog kan det trods alt være nyttigt at undersøge nogle internet firmaer efter udsalg og tilbud på plademaskine online forinden du gennemfører dit køb, så man er garanteret at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

Du skal trods alt være så påpasselig, at ifald en internet handler afhænder billige plademaskine online for en salgspris som virker enormt letkøbt, så kunne det ofte være en varsel om en uærlig e-forhandler. Kortkøb er ikke desto mindre inkluderet i en bestemmelse, hvilket passer på en overfor uægte internet webshops.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du benytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil klare omkostningerne til plademaskine over en periode. Det fås normalt hos niche webshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når vi ser på tallene står det klart, at internet shoppere jævnligt søger efter eksempelvis køb plademaskine og plademaskine online. Vi ser desuden typisk internet shoppere efterspørge for eksempel plademaskine tilbud, billig plademaskine og plademaskine priser.

Udforsk nuværende kunders betragtninger

Trustpilot indebærer de facto pålidelige chancer for at gennemstøve mange nuværende køberes meninger og derfor anbefales det, at du tjekker internet webshoppens kritik forud for at du shopper billige plademaskine online.

Facebook bringer dig også faktisk fornemme genveje til at få indtryk af e-firmaets popularitet. Desuden møder vi en del webbutikker hvor du kan udfærdige en kritik af deres køb, hvilket desuden må benyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen shopper billige plademaskine online på en internet butik kan de ideelt set gennemse webbutikkens regler, dog er det for det meste ikke særlig interessant, især på de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kunne være at se hvorvidt internet butikken er godkendt af e-mærket, fordi det er et signal om at e-butikken retter sig efter de officielle danske regler, tillige med at virksomheden undertiden føres tilsyn med af specialister som kender til lovene på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til support, når du møder vanskeligheder i processen med din shopping med plademaskine. For øvrigt stiller vi forslag om at man er på vagt for de væsentligste retningslinjer der kan have indflydelse på bestillingen af plademaskine online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-shoppen tilsikrer.

Her er det desuden relevant, at man stadig beholder sin ordremail, således man altid vil kunne vidne om sin bestilling af plademaskine, uafhængig af om man shopper ved 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen eller Jem og Fix.

Thomas gav 5 stjerner

Helt i orden.

Camilla Hansen gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Michael Poulsen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Susanne C gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 tips til indkøb via nettet
1Vi anbefaler generelt at bemærke om e-forhandleren er e-mærket, grundet at det generelt er et sympol på at netshoppen accepterer dansk lovgivning, udover at virksomheden jævnligt tilses af fagmænd der kender til de gældende vilkår. Inden nogen køber billige plademaskine i en online shop behøver man utvivlsomt betragte webbutikkens handelsbetingelser.
2Den mest prisbevidste leveringsudgave er uden tvivl selv at hente varerne, som desværre forudsætter at du er med kort afstand til internet forhandlerens hjemsted. Den leveringstype kan vise sig at være yderst vigtig om du absolut skal bruge plademaskine omgående. Alternativt så yder flere online webshops fri fragt, men typisk kræver det at man aftager for en konkret pris.
3En hel del online webshops yder levering uden betaling på plademaskine, men undertiden stiller det krav om at man shopper for en konkret pris. Ellers må man beslutte sig for den mest prisbevidste metode til levering, der oftest er at få kørt din bestilling til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver gerne til gengæld vældig overkommelig. Den mindst kostelige leveringsløsning er unægtelig selv at hente produkterne.
4Mange internet handler udlover nu alverdens billige leveringsmidler til plademaskine. Den mest moderne er lige nu levering til et afhentningssted, som gør det muligt at hente varerne på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er nemlig ret smart, samt i mange tilfælde endda den billigste fragttype.
5Trustpilot fremskaffer nogle fremragende løsninger til at kortlægge mange eksisterende forbrugeres domme og af den grund er det fornuftigt, at du bliver klogere på online webshoppens kritik før du handler billige plademaskine online. Facebook tilbyder tilsvarende regulære stabile metoder til at få indblik i online butikkens troværdighed.
6Det er temmelig uproblematisk for købere at sammenligne priser online på billige plademaskine i blandt diverse internet forretninger, og derved garanterer flertallet af outlets på nettet levering uden gebyr. Derfor kan det trods alt vise sig tiden værd at se nærmere på et par e-handler efter tilbud og udsalg forinden du køber, så du er sikret at opnå den billigste pris.
7Fragttiden kan vise sig at være ret så væsentlig når man absolut skal bruge varen fluks, så i det øjemed er det aldeles fornuftigt at du gransker den anslåede leveringsdato på plademaskine. En hel del e-forretninger byder på billig dag-til-dag fragt på en hel del varenumre, som imidlertid stiller krav om at bestillingen indsendes forinden et konkret klokkeslæt.
8Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er en del af en vedtægt, hvilket sikrer os overfor svindlende internet outlets. Som en alternativ mulighed kan du anvende et tilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at honorere betalingen over tid.
9Forinden folk bestiller billige plademaskine på en butik på nettet kan de for at være sikker studere butikkens handelsbetingelser, men det er tit ikke super interessant. Yderligere tilrådes det at du er sat ind i de mest vedkommende bestemmelser der er gældende for shopping af billige plademaskine online, til eksempel hvilken returneringsret e-forretningen lover.