Byggevarepriser.dk

Pizzaovn

Pronto Pizzaria Pizzaovn til gas
1.499 kr.
Se produkt
Amalfi pizzaovn komplet inkl. pizzaspade
9.999 kr.
Se produkt
Aduro Prisma, pizzaovn
4.995 kr.
Se produkt
Uuni-Ooni Koda Pizzaovn på gas
1.999 kr.
Se produkt
Firebox Pizzaovn
499 kr.
Se produkt
Stel Til Maximus Prime Pizza Steovn
5.495 kr.
Se produkt
Aduro Prisma, base
2.195 kr.
Se produkt
Pizzaovn Maximus Til Brænde
5.495 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte varerne på egen hånd. Dette er navnligt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
For en del er gør-det-selv projekter lig med alverdens spørgsmål. Dermed kan det overvejes at bestille ved en webshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring pizzaovn.
Det er helt klart super relevant at vide, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man tjekke firmaets regningslinjer.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige pizzaovn hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, og nogle har fokus på faglig rådgivning. Du bør bestemme hvad der betyder mest for dig.
Flere byggecentre tilbyder et enormt udvalg af produkter, imens øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal forholde dig til om det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, udover blot pizzaovn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er tilgængelige nær dig, og derigennem har du tilbuddet om at handle online og transportere varerne personligt. På grund af det er der mulighed for at undgå leveringsgebyret, og sågar få produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte firmaer, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man handler online. Dette vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggecentre forhandler varer fra flere nicheshops, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort sortiment af pizzaovn online.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. Altså får du formentlig mere god vejledning fra mennesker som er eksperter i netop pizzaovn.
Diverse nichespecifikke webshops er producenter af de varer der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få en skarpere pris.
En masse specialiserede netbutikker er mindre firmaer, der typisk er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at handle pizzaovn online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

pizzaovn silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

pizzaovn bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

pizzaovn jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

pizzaovn harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ofte vil det være fundamentalt at udfærdige et regnskab for dit projekt, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det er en fordel at tage noter til hver eneste udgiftspost, og så gennemgå eventuelle tilbud på dem alle sammen.
2Potentielt kan det blive at have noget at sige at du har de nødvendige byggematerialer klar til brug inden du går i gang med projektet. Du har god gavn af at sammensætte en enkel indkøbsseddel som indeholder hver eneste ting du får brug for, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, således at du er tryg ved at du har styr på det.
3Der ligger alverdens guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube giver dig adgang til overvældende meget anvendelig info, særligt forudsat at man benytter engelske søgeord.
4For byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du tit undersøge vejrforudsigelserne i dagene op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at vælte ned absolut lige når du er ved at færdiggøre dit komplekse projekt.
5Planlægning viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du bør overveje at have en velovervejet strategi, som fortæller hvilke opgaver der løses hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din tidsplan.
6Der viser sig jævnligt pludselige problematikker i tilfælde med avancerede projekter, og følgelig vil det være essentielt at der afsættes nok plads i agendaen, som vil medvirke til at man føler sig tryg ved at man får det færdiggjort.
7Længe før du indleder byggeprojektet må det være ganske værdifuldt at være sikker på, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig gældende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Måske det ville være relevant at overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere skal sikre dig hjælp fra en fagperson til områder af arbejdet. Såfremt du anskaffer assistance fra en professionel kunne det være en god idé at lede efter tilbud fra forskellige entreprenører.
9Du må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det være fordelagtigt at du har værktøjet tilgængeligt når du igangsætter byggeriet. I øvrigt må du huske at indkalkulere udgifterne hertil i dit regnskab for byggeriet.
10Du bør nødig forsømme sikkerheden, så husk sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedshjelm der skåner dig med henblik på potentielle ulykker. Det er afgørende at du har styr på sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke investerer i eksperthjælp.
11Det kan overvejes at indhente assistance til byggeprojektet, navnlig når det er krævende byggeprocesser. Krævende ting bør udføres af flere personer. Desuden er det mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
12Du kan indhente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få når ombygningen bidrager positivt til miljøet. Bidraget forudsætter dermed at renoveringen har en positiv betydning for miljøet.
De mest folkekære byggekæder
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt overlegent. Vurderingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt flot. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er hamrende flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er kolossalt overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

De fleste byggemarkeder tildeler i dag en hel del forskellige billige muligheder for levering til pizzaovn. En favorit er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente produkterne når du har mulighed for det. Fragtmetoden er altså ultra uproblematisk, samt typisk ydermere den mest billige leveringsform.

Du bør ydermere forsøge at vælge at få udbragt hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig mange gange lidt mere pebret, men desuden temmelig hensigtsmæssig ift. pizzaovn online. Den mindst kostelige fragtmulighed er uden tvivl at hente ordren selv, hvilket stiller krav om at du fysisk befinder dig tæt på internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på pizzaovn kan i nogle tilfælde være rigtig relevant når vi absolut skal bruge ordren om et øjeblik, så af den grund er det ret fornuftigt at man checker leveringstidspunktet ved pizzaovn. Flere internet foretagender – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på næste hverdag på en masse varenumre online, som alligevel beroer på at bestillingen placeres forinden et aftalt klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen sendt afsted inden logistikmedarbejderne har fri.

Nogle firmaer på nettet frembyder levering uden gebyr på pizzaovn online, men ofte er det betinget af at du shopper for en konkret pris. Desuden må man snuppe den mest prisbevidste fragtløsning, som ofte vil blive at få leveret pakken til et udleveringssted.

Masser af kæder giver afhentning hvor man bestiller billig pizzaovn på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Bauhaus. De frembyder fx klik-og-hent på pizzaovn i disse byer:

Nyborg, Birkerød, Sønderborg, Brøndby, Nørresundby, Glostrup, Kolding, Jyllinge, Risskov, Dragør, Kalundborg, Vanløse, Hedensted, Farum, Virum, Herning, Solrød Strand, Højbjerg, Lillerød, Hjørring, Viborg, Vejle, Haslev, Svendborg, Slagelse, Esbjerg, Gladsaxe, Frederiksværk, Charlottenlund, Frederikshavn, Ølstykke, Hørsholm, Brabrand, Værløse, Frederiksberg, Nakskov, Rudersdal, Vallensbæk, Ringsted, Albertslund, Aabenraa, Nykøbing Falster, Thisted, Hobro, Odense, København, Greve, Taastrup, Ishøj, Aarhus, Horsens, Nærum, Ikast, Lystrup, Korsør, Silkeborg, Aalborg, Næstved, Gentofte, Frederikssund, Holbæk, Skive, Tilst, Grenaa, Brønshøj, Rønne, Middelfart, Vordingborg, Fredericia, Haderslev, Rødovre, Allerød, Herlev, Hvidovre, Åbyhøj, Skanderborg, Køge, Ballerup, Hillerød, Stenløse, Valby, Randers, Struer, Helsingør, Søborg, Brønderslev, Hedehusene, Holstebro, Tårnby, Odder, Varde, Roskilde, Lyngby, og Kokkedal, .

Click-and-collect af pizzaovn er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland), Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Amager, Falster) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Ses der på statistikkerne er det tydeligt, at netshoppere mange gange søger for eksempel pizzaovn priser og pizzaovn online. Derudover oplever man mange gange internet shoppere efterspørge fx billig pizzaovn, pizzaovn tilbud samt køb pizzaovn, foruden de kendte byggemarkeder som Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Gode priser på pizzaovn

Det er jo efterhånden vældig ligetil for folk at finde de laveste priser på billige pizzaovn online fra forskellige outlets på nettet, og med det motiv har utallige e-butikker været nødt til at presse prisniveauet på pizzaovn markant, og i øvrigt love portofri levering.

Dog kan det til hver en tid blive gunstigt at studere et par forskellige forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg på pizzaovn online inden du færdiggør din shopping, så man er på den sikre side med at modtage den laveste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

Du skal trods alt være årvågen med, at ifald en internet virksomhed frembyder billige pizzaovn online til salg for en tilbudspris der kan virke besynderligt fordelagtig, kan det i nogle tilfælde være et symbol på en falsk internet webshop. Køb med kort er heldigvis omsluttet af et regelsæt, som passer på folk overfor fup firmaer på nettet.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage fordel af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du agter at klare omkostningerne til pizzaovn senere. Dette tilbydes normalt ved nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Når man kigger i søgedata bliver det tydeligt, at folk tit leder efter blandt andet pizzaovn online og pizzaovn tilbud. Derudover oplever man tit mennesker lede efter eksempelvis pizzaovn priser, billig pizzaovn samt køb pizzaovn.

Kig på tidligere køberes meninger

Trustpilot resulterer i super hæderlige løsninger til at gennemstøve en stor gruppe forhenværende kunders omtaler og på grund af dette foreslåes det, at du undersøger internet forretningens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige pizzaovn online.

Facebook yder lignende de facto strålende metoder til at få indblik i internet selskabets kundetilfredshed. Foruden det er der mange internet forretninger som giver folk mulighed for at notere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som på samme måde bør drages fordel af til at vurdere kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige pizzaovn online hos en internet butik bør de til hver en tid have øje for butikkens handelsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke videre interessant, specielt hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

Et nemt alternativ kan være at undersøge om internet forretningen er e-mærke tilsluttet, som generelt er en sikkerhed for at online webshoppen efterfølger de danske love, samt at internet webshoppen løbende kontrolleres af eksperter der er meget fortrolige de gældende regler.

Desuden giver det dig genvej til at få assistance, ifald du udsættes for dilemmaer ved din ordre på pizzaovn. For øvrigt foreslåes det at man er klar over de mest aktuelle reglementer der er gældende for købet af pizzaovn online, f.eks. hvilken bytteret online shoppen tilsikrer.

På grund af dette er det ydermere essesentielt, at man permanent gemmer sin kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne påvise sit køb af pizzaovn, uagtet om man bestiller ved Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus eller 10-4.

Christian J gav 5 stjerner

Udmærket

Lene Hansen gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Jesper Christiansen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Anna Sørensen gav 4 stjerner

Alt ok

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot frembyder fuldstændig passende muligheder for at tyde mange forhenværende køberes iagttagelser og derfor er det at foretrække, at du eftersøger internet butikkens omtaler inden du handler billige pizzaovn online. Facebook tilbyder endvidere ret så hensigtsmæssige løsninger til at få indsigt i internet forhandlerens pålidelighed.
2Nogle online webshops garanterer billig fragt på pizzaovn, men i reglen er det forudsat at du shopper for en bestemt pris. Derudover bør du tage den mindst kostelige type af levering, som tit vil blive at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted. Fragttypen viser sig som oftest ydermere vældig smart. Den mest betalelige slags levering vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv.
3Fragttiden er særligt vital forudsat du mangler ordren straks, så i det øjemed er det temmelig vigtigt at man studerer det anslåede leveringstidspunkt ved pizzaovn. Temmelig mange e-butikker i Danmark udlover billig 1 dags levering på en række af deres varer, men vær på vagt da det forudsætter at handlen gemmenføres forud for et besluttet tidspunkt.
4Vi anbefaler køb med betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfattet af en lov, som begunstiger køberen imod snydagtige online webshops. Alternativt burde du vælge en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at finansiere omkostningerne i flere bidder.
5En del online firmaer frembyder til alt held et stort udvalg af billige leveringsløsninger til pizzaovn. Førstevalget hos mange er nu til dags levering til et afhentningssted, hvor du selv kan hente dine produkter lige når det passer dig. Fragtmetoden er altså yderst hensigtsmæssig, samt tit tilmed den mindst kostelige type af levering.
6Det er jo virkelig let for købere at søge information om priser online på billige pizzaovn hos flere e-shops, og på grund af dette yder en lang række online webshops fragt uden beregning. Til gengæld kan det stadigvæk blive profitabelt at analysere et par internet butikker efter tilbud og rabat inden du køber, således at man er garanteret at få den mindst kostelige pris.
7Vi går generelt ind for at granske hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det almindeligvis er et tegn på at online firmaet opfylder de danske love, samt at e-firmaet lejlighedsvis gennemses af fagmænd der behersker bestemmelserne på området. Forinden nogen handler billige pizzaovn i en internet forhandler burde man for at være sikker sætte sig ind i virksomhedens handelsvilkår.
8Forinden folk handler billige pizzaovn på en webshop behøver de sådan set granske virksomhedens regler, men det er undertiden ikke super interessant. Derudover stiller vi forslag om at du er klar over de mest vitale vedtægter der har indvirkning på bestillingen af billige pizzaovn online, for eksempel den returneringsret netbutikken benytter.
9Den billigste leveringstype vil i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, som dog kræver at du er tæt på e-butikkens bopæl. Den leveringstype kan vise sig at være super betydningsfuld i tilfælde af at vi står og skal bruge pizzaovn omgående. Alternativt så sikrer en række online varehuse fragt uden omkostninger, men typisk påkræves det at man køber for et præcist beløb.