Byggevarepriser.dk

Perlesten pristjek

Er du på udkig efter perlesten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 895 kr. Det er 31 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg perlesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
895 kr. Sække med 1.000 kg Køb
988 kr. Sække med 1.000 kg Køb
999 kr. Sække med 1.000 kg Køb
999 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.079 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.095 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.139 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.194 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.344 kr. Sække med 1.000 kg Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Perlesten er særligt velegnede til at bruge til bede og gangarealer i haven og på stier, men man kan også bruge dem til at blande i cement, hvis man skal støbe mindre fundamenter.

Derudover er der også mange kirkegårde, der lægger perlesten ud på stierne. De er desuden også rigtig gode til at bruge i stedet for fliser, eller hvis man bare ønsker at skabe lidt variation i sin have.

Perlesten fås i rigtig mange forskellige farver, og det giver stenene mange forskellige anvendelsesområder. Det skyldes blandt andet, at man kan få stenene til at passe ind stort set overalt.

Hvad er perlesten?

Perlesten, også kaldet perlegrus, er små, fine sten, der som nævnt kan bruges rigtig mange forskellige steder. De er dog særligt velegnede til at lægge i indkørslen, men så skal man i så fald vælge den rette størrelse, så stenene ikke sætter sig fast i bildækkene.

Skal man lægge perlesten i sin indkørsel, bør man derfor vælge størrelserne 4/8 millimeter eller 8/16 millimeter.

De små perlesten giver et roligt, farverigt og samtidig elegant udtryk, hvis man for eksempel lægger dem i indkørslen.

Derudover kan de passe ind i rigtig mange forskellige omgivelser. De kan for eksempel matche fliserne rundt om husets sokkel, granitskærverne i plantebedene, den grønne græsplæne og så videre.

Perlesten kan komme to forskellige steder fra; de kan enten komme fra en grusgrav, og i så fald vil stenene som regel være gule og brune. De kan også komme fra søer eller havet, og i så fald vil de som udgangspunkt være hvide og sorte.

Man kan finde yderligere information her:

Hvor bruger man perlesten henne?

Som nævnt kan man bruge perlesten rigtig mange forskellige steder. Typisk vil det dog være steder, hvor man med al sandsynlighed ellers ville lægge almindelige belægningssten eller fliser.

Derudover er der også mange, der lægger perlesten i deres havebede eller i deres havekrukker i stedet for blandt andet træflis eller barkflis.

Langt de fleste vælger dog at lægge perlesten i deres indkørsel. Det skyldes i høj grad, at det som regel er meget billigere, end det er at lægge belægningssten eller fliser. Det gælder især, hvis der er tale om en meget stor indkørsel.

Undgå ukrudt i havens bede

Perlesten kan dog anvendes til andre ting end bare at pynte. De er også særligt velegnede at lægge ud på steder, hvor man ikke ønsker ukrudt.

De giver nemlig ukrudtet nogle meget svære betingelser for at leve, men man skal huske altid er lægge en fiberdug under perlestenene.

En fiberdug er en dug, der er fri for både gift og kemikalier, og som forhindrer ukrudtet i at vokse op igennem den.

Lægger man ikke en fiberdug under stenene, så er det vigtigt, at man sørger for at lægge et tykkere lag perlesten ud, hvis man ønsker at holde ukrudtet nede.

I så fald skal lagets tykkelse være på omkring 5 centimeter, men taget prisen på fiberdug i betragtning, så opnår man ikke en besparelse ved at undlade at lægge en fiberdug ud.

Hvor stor en mængde skal man bruge?

Hvor mange sten, man skal bruge, afhænger naturligvis i høj grad af, hvor stort et areal man skal have dækket.

Overordnet gælder det dog, at hvis man skal lægge et lag i en tykkelse på ca. 5 centimeter, så kan man forvente, at 1000 kg. perlesten, svarende til en bigbag, kan dække omkring 16 kvadratmeter.

Hvor kan man købe perlesten henne?

Man kan købe perlesten rigtig mange forskellige steder. Hvor man bør vælge at købe sine perlesten henne afhænger dog af, hvor stor en mængde man skal bruge, og hvor man bor henne.

Bor man i nærheden af en lokal forhandler, og skal man bruge en lille mængde, kan det som regel bedst betale sig at købe perlestenene der.

Nogle gange kan man nemlig købe perlesten i poser til en ganske fordelagtig pris. En lokal forhandler kan blandt andet være byggemarkeder som Stark, XL Byg, Bauhaus og Silvan.

Er der ikke en lokal forhandler i nærheden af der, hvor man bor, og skal man bruge en større mængde, så kan man med fordel bestille sine perlesten online.

Der er rigtig mange online forhandlere af perlesten, og de konkurrerer i høj grad på deres priser og leveringsvilkår for at lokke kunderne til deres webshop. Derfor kan det godt betale sig at undersøge markedet for den bedste perlesten pris.

Der kan være rigtig mange penge at spare på at købe sine perlesten på nettet, og det gælder i særlig grad, hvis man skal bruge en stor mængde.

Hvordan bliver perlestenene leveret?

Hvordan de bliver leveret, afhænger blandt andet af, hvor man køber dem henne, og hvor stor en mængde man køber.

Man kan købe perlesten på flere forskellige måder, men de mest almindelige er at købe dem i løs vægt eller i bigbags. I så fald er der følgende forskellige leveringsmetoder:

Alt afhængigt af hvor man vælger at købe sine sten, så kan det godt være dyrt at få dem leveret. Nogle forhandlere tilbyder gratis fragt, mens andre tager betaling for leveringen.

Det kan derfor godt betale sig at se sig godt for, inden man bestiller sine perlesten hos den første forhandler, man kan finde.

Er man flere på vejen, der skal have bestilt perlesten, kan det også godt betale sig at slå sig sammen, så man kan deles om udgifterne til leveringen.

Men er perlesten overhovedet det rette valg? Her finder du vores pristjek på andre typer af sten…

 • Dekorationssten
 • Kampesten
 • Marksten
 • Natursten
 • Nøddesten
 • Perlegrus
 • Perlesten
 • Pigsten
 • Pyntesten
 • Ral sten
 • Singels sten
 • Småsten
 • Stenmel
 • Strandsten
 • Søsten
 • Ærtesten
 • Ølandssten
 • Perlesten via internet handler

  Trustpilot tilbyder dig ultra belejlige muligheder for at betragte forskellige aktuelle forbrugeres omtaler med køb af perlesten og af den grund er det godt, at du læser online forhandlerens kritik inden du shopper perlesten på nettet.

  Facebook yder endvidere relativt fortræffelige genveje til at få en idé om internet selskabets troværdighed. Tilmed ser vi nogle internet forretninger hvor kunder kan levere en vurdering af virksomhedens service, hvilket også bør tages i brug til afvejning af tilfredsheden hos kunderne ved køb af perlesten.

  Forinden du handler perlesten via internettet

  Før nogen køber perlesten på en internet butik behøver man for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af butikkens forretningsaftale, men det er almindeligvis et tidskrævende arbejde.

  Et alternativ kan være at se hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket, fordi det typisk er en indikation om at internet forretningen lever op til de officielle regler, udover at internet webshoppen hyppigt føres tilsyn med af fagfolk som har ekspertise inden for de gældende love for salg af perlesten via internettet.

  Dette er desuden en god chance for support, ifald du får problemstillinger som følge af din ordre. Udover dette er det prisværdigt at kunden er sat ind i de fundamentale betingelser i forbindelse med bestillingen.

  Fragt af perlesten

  En række internet forhandlere udlover i dag alverdens leveringsformer. Den billigste fragtløsning er unægtelig at du selv står for afhentning af perlestenene, som jo betinges af at du opholder dig med kort afstand til online webshoppens tilholdssted.

  Leveringshastigheden kan være ekstremt central hvis vi har brug for perlestenene fluks, og af den grund er det uden tvivl på sin plads at du besigtiger den estimerede leveringstid på perlesten – som imidlertid nødvendiggør at du når at bestille forinden et angivent tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få varerne klar forud for at de logistikansatte drager hjemad.

  Enkelte online selskaber sikrer fragtfri levering af perlesten, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at der handles for et præcist beløb.

  Typiske spørgsmål omkring perlesten:

 • Hvad koster perlesten?
 • Perlesten hvor meget?
 • Hvor mange perlesten skal jeg bruge?
 • Hvor tykt lag perlesten?
 • Hvad vejer perlesten?
 • Hvad er perlesten?
 • Hvordan lægger man perlesten?
 • Tilbudene der fremvises i den her oversigt blev automatisk udvalgt af websitets søgemekaniske. Søgemotoren har nemlig scannet tusindvis af produkter med det formål at finde de varer der relaterer sig bedst til perlesten, og som den af den grund beregner matcher din søgning bedst.

  Foruden den søgesætning du skrev på Google har algoritmen derudover indregnet søgeudtryk, som den vurderer at øvrige brugere sandsynligvis bruger i forbindelse med det, eksempelvis perlesten til forhaver og perlesten afhentning foruden søgeforespørgsler som perlesten i 1 ton og perlesten i bigbags.

  Den information bruger robotten som ekstra inspiration for at liste de mest aktuelle produkter. Det ses også at øvrige søgende søger efter perlesten i 8-16 mm, perlesten til forhaver og perlesten til forhaver. Denne information har søgemotoren også brugt for, at navigere igennem massevis af tilbud.

  Desuden viser data, at søgningerne perlesten tilbud, perlesten til forhaver og perlesten til forhaver er ekstremt anvendte, og som følge heraf er de ligeledes medregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgningerne perlesten i sort, perlesten i bigbags og perlesten tilbud. Forhåbentlig føler du at du ikke blev skuffet over de præsenterede tilbud, idet at ét eller flere af dem vækkede din interesse.

  Perlesten skaffes ved fremherskende e-shops, som fx XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark og Davidsen.

  Her ses de byer der oftest bestilles perlesten til…

  Midtjylland: Egå, Hammel, Hinnerup, Herning, Skødstrup, Hedensted, Malling, Viborg, Skjern, Skanderborg, Mårslet, Silkeborg, Skive, Løgten, Galten, Højbjerg, Ringkøbing, Risskov, Hasselager, Tilst, Hørning, Odder, Vejle, Aarhus, Hornslet, Holstebro, Brabrand, Lystrup, Randers, Struer, Grenaa, Bjerringbro, Kjellerup, Horsens, Hadsten, Beder, Ebeltoft, Ry, Løsning, Brande, Ikast, Åbyhøj, Lemvig

  Syddanmark: Fredericia, Nyborg, Esbjerg, Otterup, Varde, Faaborg, Middelfart, Kolding, Vejen, Vojens, Kerteminde, Ringe, Munkebo, Børkop, Assens, Rødekro, Haderslev, Ribe, Svendborg, Grindsted, Aabenraa, Sønderborg, Tønder, Odense, Nordborg, Bramming, Billund

  Sjælland: Nykøbing Falster, Nakskov, Tune, Sorø, Greve, Herfølge, Kalundborg, Skælskør, Jyllinge, Næstved, Holbæk, Maribo, Ringsted, Nykøbing Sjælland, Køge, Fensmark, Haslev, Solrød Strand, Vordingborg, Korsør, Slagelse

  Nordjylland: Brønderslev, Hjørring, Thisted, Nykøbing Mors, Frederikshavn, Nørresundby, Skagen, Aars, Sæby, Støvring, Hirtshals, Svenstrup, Hadsund, Aabybro, Hobro, Nibe, Aalborg

  Hovedstaden: Virum, Hundested, Værløse, Rønne, Rødovre, Glostrup, Hellerup, Kokkedal, Lillerød, Snekkersten, Allerød, Lyngby, Humlebæk, Stenløse, Tårnby, Espergærde, Frederikssund, Helsinge, Frederiksværk, Nærum, Søborg, Farum, Hellebæk, Frederiksberg, Gentofte, Smørumnedre, Rudersdal, Ballerup, Brønshøj, Hørsholm, Gilleleje, Charlottenlund, Vanløse, Slangerup, Helsingør, Vallensbæk, Hillerød, Gladsaxe, Hvidovre, Brøndby, Fredensborg, Hedehusene, Dragør, København, Roskilde, Ishøj, Dyssegård, Albertslund, Nivå, Måløv, Taastrup, Birkerød, Herlev, Høje Taastrup, Ølstykke, Holte, Valby

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg perlesten er 856 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Quick expedit” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Dette website er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi har faste samarbejder med mange internet webshops da vi præsenterer forretningernes produkter, og indtjener betaling om en bruger fra vores website laver en handel.

  Orientering omkring varer og internet shops værnes om hele tiden, men vi tager ikke ansvar for forandringer der er udført siden vi sidste gang opdaterede de anvendte informationer.