Byggevarepriser.dk

Perlesten pristjek

Er du på udkig efter perlesten? Vi har fundet 59 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 34 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg perlesten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
800 kr.Køb
800 kr.Køb
830 kr.Køb
830 kr.Køb
975 kr.Køb
983 kr.Køb
990 kr.Køb
998 kr.Køb
998 kr.Køb
999 kr.Køb
1.005 kr.Køb
1.010 kr.Køb
1.030 kr.Køb
1.078 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.139 kr.Køb
1.139 kr.Køb
1.145 kr.Køb
1.145 kr.Køb
1.170 kr.Køb
1.187 kr.Køb
1.189 kr.Køb
1.195 kr.Køb
1.198 kr.Køb
1.209 kr.Køb
1.209 kr.Køb
1.229 kr.Køb
1.229 kr.Køb
1.229 kr.Køb
1.295 kr.Køb
1.300 kr.Køb
1.313 kr.Køb
1.319 kr.Køb
1.329 kr.Køb
1.329 kr.Køb
1.338 kr.Køb
1.347 kr.Køb
1.349 kr.Køb
1.433 kr.Køb
1.494 kr.Køb
1.524 kr.Køb
1.550 kr.Køb
1.776 kr.Køb
2.020 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.211 kr.Køb
2.433 kr.Køb
2.770 kr.Køb
2.793 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Perlesten er særligt velegnede til at bruge til bede og gangarealer i haven og på stier, men man kan også bruge dem til at blande i cement, hvis man skal støbe mindre fundamenter.

Derudover er der også mange kirkegårde, der lægger perlesten ud på stierne. De er desuden også rigtig gode til at bruge i stedet for fliser, eller hvis man bare ønsker at skabe lidt variation i sin have.

Perlesten fås i rigtig mange forskellige farver, og det giver stenene mange forskellige anvendelsesområder. Det skyldes blandt andet, at man kan få stenene til at passe ind stort set overalt.

Hvad er perlesten?

Perlesten, også kaldet perlegrus, er små, fine sten, der som nævnt kan bruges rigtig mange forskellige steder. De er dog særligt velegnede til at lægge i indkørslen, men så skal man i så fald vælge den rette størrelse, så stenene ikke sætter sig fast i bildækkene.

Skal man lægge perlesten i sin indkørsel, bør man derfor vælge størrelserne 4/8 millimeter eller 8/16 millimeter.

De små perlesten giver et roligt, farverigt og samtidig elegant udtryk, hvis man for eksempel lægger dem i indkørslen.

Derudover kan de passe ind i rigtig mange forskellige omgivelser. De kan for eksempel matche fliserne rundt om husets sokkel, granitskærverne i plantebedene, den grønne græsplæne og så videre.

Perlesten kan komme to forskellige steder fra; de kan enten komme fra en grusgrav, og i så fald vil stenene som regel være gule og brune. De kan også komme fra søer eller havet, og i så fald vil de som udgangspunkt være hvide og sorte.

Man kan finde yderligere information her:

Hvor bruger man perlesten henne?

Som nævnt kan man bruge perlesten rigtig mange forskellige steder. Typisk vil det dog være steder, hvor man med al sandsynlighed ellers ville lægge almindelige belægningssten eller fliser.

Derudover er der også mange, der lægger perlesten i deres havebede eller i deres havekrukker i stedet for blandt andet træflis eller barkflis.

Langt de fleste vælger dog at lægge perlesten i deres indkørsel. Det skyldes i høj grad, at det som regel er meget billigere, end det er at lægge belægningssten eller fliser. Det gælder især, hvis der er tale om en meget stor indkørsel.

Undgå ukrudt i havens bede

Perlesten kan dog anvendes til andre ting end bare at pynte. De er også særligt velegnede at lægge ud på steder, hvor man ikke ønsker ukrudt.

De giver nemlig ukrudtet nogle meget svære betingelser for at leve, men man skal huske altid er lægge en fiberdug under perlestenene.

En fiberdug er en dug, der er fri for både gift og kemikalier, og som forhindrer ukrudtet i at vokse op igennem den.

Lægger man ikke en fiberdug under stenene, så er det vigtigt, at man sørger for at lægge et tykkere lag perlesten ud, hvis man ønsker at holde ukrudtet nede.

I så fald skal lagets tykkelse være på omkring 5 centimeter, men taget prisen på fiberdug i betragtning, så opnår man ikke en besparelse ved at undlade at lægge en fiberdug ud.

Hvor stor en mængde skal man bruge?

Hvor mange sten, man skal bruge, afhænger naturligvis i høj grad af, hvor stort et areal man skal have dækket.

Overordnet gælder det dog, at hvis man skal lægge et lag i en tykkelse på ca. 5 centimeter, så kan man forvente, at 1000 kg. perlesten, svarende til en bigbag, kan dække omkring 16 kvadratmeter.

Hvor kan man købe perlesten henne?

Man kan købe perlesten rigtig mange forskellige steder. Hvor man bør vælge at købe sine perlesten henne afhænger dog af, hvor stor en mængde man skal bruge, og hvor man bor henne.

Bor man i nærheden af en lokal forhandler, og skal man bruge en lille mængde, kan det som regel bedst betale sig at købe perlestenene der.

Nogle gange kan man nemlig købe perlesten i poser til en ganske fordelagtig pris. En lokal forhandler kan blandt andet være byggemarkeder som Stark, XL Byg, Bauhaus og Silvan.

Er der ikke en lokal forhandler i nærheden af der, hvor man bor, og skal man bruge en større mængde, så kan man med fordel bestille sine perlesten online.

Der er rigtig mange online forhandlere af perlesten, og de konkurrerer i høj grad på deres priser og leveringsvilkår for at lokke kunderne til deres webshop. Derfor kan det godt betale sig at undersøge markedet for den bedste perlesten pris.

Der kan være rigtig mange penge at spare på at købe sine perlesten på nettet, og det gælder i særlig grad, hvis man skal bruge en stor mængde.

Hvordan bliver perlestenene leveret?

Hvordan de bliver leveret, afhænger blandt andet af, hvor man køber dem henne, og hvor stor en mængde man køber.

Man kan købe perlesten på flere forskellige måder, men de mest almindelige er at købe dem i løs vægt eller i bigbags. I så fald er der følgende forskellige leveringsmetoder:

Alt afhængigt af hvor man vælger at købe sine sten, så kan det godt være dyrt at få dem leveret. Nogle forhandlere tilbyder gratis fragt, mens andre tager betaling for leveringen.

Det kan derfor godt betale sig at se sig godt for, inden man bestiller sine perlesten hos den første forhandler, man kan finde.

Er man flere på vejen, der skal have bestilt perlesten, kan det også godt betale sig at slå sig sammen, så man kan deles om udgifterne til leveringen.

Anvendelse: til gårdsplads til haven til terrasse til gravsted til dræn til indkørsel til kirkegård

Varianter: vaskede hvide røde lyse

Størrelser: 8-16 mm 2-8 mm 4-8 mm

Mængder: 1000 kg 1 kubikmeter 15 kg 800 kg 500 kg 1 m3 500 liter 15 kg 20 kg 10 kg 25 kg 1 ton 25 kg

Levering: i poser trailer i bigbag løst leveret hent selv i løs vægt afhentning vognlæs i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige perlesten hos de forskellige online byggekæder. En del giver gode tilbud, imens nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed i de velkendte byggemarkeder.
Det er helt klart meget afgørende at se, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du lede andre steder.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Derfor bør man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med massevis af spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring perlesten.
Flere byggekæder præsterer et enormt vareudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, udover blot perlesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder forhandler varer fra mange forskellige producenter, hvorfor du så kan shoppe fra et stort sortiment af perlesten online.
De kendte byggemarkeder findes i hele landet, og på grund af det har du adgang til at handle online og fragte produkterne på egen hånd. I kraft af det har du chancen for at undgå fragten, og ovenikøbet skaffe varerne lige nu.
De store byggemarkeder er populære og velkendte firmaer, hvilket kan give øget sikkerhed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netshops er små familiefirmaer, der typisk er dansk ejede, muligvis endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller perlesten online hos dem.
Majoriteten af niche webshops står selv for produktion af varerne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en bedre pris.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet har en stor passion for deres online produktudvalg, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor får du formentlig mere begavet sparring fra nogle som er eksperter i lige præcis perlesten.
De 10 største byggemarkeder
perlesten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

perlesten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

perlesten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

perlesten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du vil nødig stå uden det nødvendige udstyr. Det er fundamentalt at du har udstyret disponibelt når du påbegynder byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage de her omkostninger i byggeriets regnskab.
2Husk at kalkulere om projektet kan klares alene, eller du hellere burde købe professionel hjælp til områder af byggeriet. Hvis du anskaffer professionel assistance kan du spare penge ved at at lede efter tilbud fra forskellige håndværkere.
3Husk at du kan få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet såfremt byggeriet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv effekt på naturen.
4Der kan findes alle mulige former for instruktioner og videoer online som kan hjælpe dig. Særligt YouTube giver dig adgang til temmelig meget konstruktiv info, særligt ifald man leder på engelsk.
5Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr stor betydning. På grund af dette må du tit kigge på vejrprognosen i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke uden du havde set det komme begynder at vælte ned bedst som du er ved at færdiggøre dit avancerede byggeprojekt.
6Der præsenterer sig næsten altid overraskende udfordringer i tilfælde med omfattende opgaver, og pga. dette kan det være afgørende at der er afsat nok tid i agendaen, som gør at man føler sig overbevist om at man får det færdiggjort.
7Det kan vise sig at være meningsfuldt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så du har styr på udgifterne. Det må være fordelagtigt at kortlægge samtlige omkostninger, hvorefter man bør nedfælde beløbet for dem enkeltvis.
8Det kan overvejes at få assistance til ens byggeprojekt, navnlig hvis det er vigtige ombygninger. Krævende ting bør udføres af flere folk. Samtidig er det mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
9Forinden du igangsætter byggeprojektet er det vanvittigt meningsfuldt at sikre sig, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor kan der være mange retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Du bør på ingen måde gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm som beskyttelse overfor hændelige ulykker. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke køber professionel hjælp.
11Det vil vise sig værdifuldt at have de presserende byggematerialer klar til brug inden du kaster dig over dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne lave en hurtig note med hver eneste ting du skal bruge, og bagefter eftergå punkterne, således at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
12Planlægning vil være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du bør overveje at sammensætte en velovervejet køreplan, som viser hvilke opgaver der løses på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver planen.
De højest bedømte byggeshops
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som klart er absolut overlegent. Vurderingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.

Mest stillede spørgsmål angående perlesten

 • Hvad er perlesten?
 • Hvor mange perlesten skal jeg bruge?
 • Hvordan lægger man perlesten?
 • Hvad koster perlesten?
 • Perlesten hvor meget?
 • Hvad vejer perlesten?
 • Hvor tykt lag perlesten?
 • Hvilken fragttype er bedst?

  En stor portion internet foretagender giver i dag diverse forskellige billige metoder til levering til perlesten. Den mest benyttede er nu om stunder levering til en pakkeshop, og så henter du bare de købte produkter når det passer dig bedst. Denne er jo ekstremt ligetil, samt typisk ydermere den mest betalelige leveringstype.

  Du kunne også planlægge at få ordren sendt til din lejlighed eller til hvor du arbejder. Muligheden er af og til en lille smule dyrere, men tillige vældig fleksibel ift. perlesten online. Den billigste mulighed for levering kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men den mulighed forudsætter at du opholder dig i kort afstand af e-handlens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på perlesten er jo vældig vigtig hvis man har brug for varen inden for få dage, og i det øjemed er det bestemt centralt at du finder den anslåede leveringsdato på perlesten. Flere online butikker – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig levering efter en enkelt hverdag på en række produkter online, men vær på vagt da det nødvendiggør at handlen laves forud for et nøjagtigt klokkeslæt, så at de kan nå at få ordren distribueret inden logistikpersonalet drager hjemad.

  En række internet outlets garanterer portofri levering på perlesten online, men tit er det under forudsætning af at der shoppes for en konkret sum. Derudover burde du gribe den billigste type af levering, som oftest er at få dem til at køre din pakke til en pakkeshop.

  En hel del webshops foreslår click-and-collect hvor man køber billig perlesten derhjemme og selv henter i butikken. Fx Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Bauhaus. Byggecentrene yder fx afhentning af perlesten i følgende områder:

  Greve, Frederiksværk, Brønderslev, Ølstykke, Nyborg, Næstved, Stenløse, Odder, Fredericia, Ringsted, Slagelse, Frederikssund, Ballerup, Birkerød, Nakskov, Odense, Brabrand, Risskov, Haderslev, Horsens, Hedehusene, Helsingør, Kalundborg, Tårnby, Svendborg, Åbyhøj, Varde, Aarhus, Ikast, Herning, Hillerød, Jyllinge, Viborg, Charlottenlund, Nærum, Højbjerg, Haslev, Aabenraa, Lyngby, Farum, Middelfart, Frederiksberg, Virum, Randers, Korsør, Taastrup, Vordingborg, Brønshøj, Silkeborg, Hørsholm, Thisted, København, Lillerød, Holstebro, Kolding, Valby, Nykøbing Falster, Sønderborg, Rødovre, Skanderborg, Dragør, Tilst, Allerød, Vallensbæk, Ishøj, Aalborg, Herlev, Vejle, Holbæk, Glostrup, Gentofte, Hvidovre, Lystrup, Køge, Vanløse, Solrød Strand, Værløse, Hedensted, Nørresundby, Søborg, Hjørring, Grenaa, Frederikshavn, Rudersdal, Hobro, Brøndby, Skive, Roskilde, Struer, Albertslund, Esbjerg, Kokkedal, Rønne, og Gladsaxe, .

  Afhentning ift. perlesten er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland).

  Ved indkig i data står det klart, at internetbrugere jævnligt leder efter fx perlesten priser og perlesten online. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere lede efter for eksempel perlesten tilbud, køb perlesten og billig perlesten, plus de store byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

  Priser på perlesten

  Det er efterhånden ret ligetil for alle og enhver at vurdere prisniveauet på billige perlesten online fra forskellige forhandlere på nettet, og for det har mange shops på nettet fundet det nødvendigt at formindske priserne på perlesten voldsomt, og ydermere tilbyde gratis levering.

  Til gengæld kan det imidlertid blive rentabelt at sammenholde et par forskellige internet webshops efter udsalg og tilbud på perlesten online inden du handler, så du er sikker på at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de store byggekæder som Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

  Man må blot være obs på, at ifald en webbutik annoncerer billige perlesten online til salg for en tilbudspris som virker kolossalt favorabel, kunne det mange gange være et tegn på en fup e-forretning. Køb med kort er i hvert fald indbefattet af en ordning, hvilket garanterer kunden overfor svindlende online forretninger.

  Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du vælge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at afbetale regningen på perlesten over tid. Dette tilbydes typisk ved niche webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

  Når vi kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at internet shoppere som regel leder efter eksempelvis billig perlesten og perlesten online. Derudover ser vi som regel netshoppere søge efter eksempelvis perlesten priser, perlesten tilbud samt køb perlesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg perlesten er 890 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Quick expedit” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gårdsplads til haven til gravsted til dræn til terrasse til kirkegård til indkørsel

  Varianter: vaskede lyse hvide røde

  Størrelser: 4-8 mm 8-16 mm 2-8 mm

  Mængder: 500 liter 1 ton 1 kubikmeter 15 kg 25 kg 20 kg 15 kg 25 kg 800 kg 1000 kg 1 m3 10 kg 500 kg

  Levering: afhentning i poser løst leveret vognlæs i sække i løs vægt hent selv trailer i bigbag

  Kig på tidligere brugeres synspunkter

  Trustpilot byder på visse ærlige chancer for at evaluere en længere række aktuelle konsumenters reflektioner og derfor slår vi et slag for, at du gransker internet forhandlerens bedømmelser inden du lægger din bestilling på billige perlesten online.

  Facebook præsterer ligeledes ultra pålidelige chancer for at få indsigt i online forhandlerens pålidelighed. Herinde er der mange webbutikker hvor folk kan udfærdige en evaluering af deres køb, hvilket også kan udnyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at nogen shopper billige perlesten online hos en internet butik kunne man i og for sig studere butikkens forretningsvilkår, men det er bare ikke super interessant, især hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Et andet alternativ kunne måske være at se nærmere på hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, da det burde være en indikator for at webbutikken forstår de danske retningslinjer, og at butikken løbende kontrolleres af jurister der er inde i de gældende regulativer.

  Derudover tilbydes du genvej til opbakning, såfremt du bliver udsat for udfordringer i forbindelse med din shopping med perlesten. Udover dette er det godt at du er klar over de elementære vedtægter der kan have indflydelse på købet af perlesten online, som eksempelvis hvilken returpolitik online forretningen har.

  På grund af dette er det ydermere relevant, at man når som helst sikrer ens e-mail kvittering, så man altid kan bekræfte sin bestilling af perlesten, uanset om man køber hos Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan eller Jem og Fix.

  Poul Nielsen gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Henrik gav 4 stjerner

  Stjerneklar service!

  Jørgen M gav 5 stjerner

  Som altid

  Erik C gav 4 stjerner

  I gør det super godt

  Perlesten via internet handler

  Trustpilot tilbyder dig ultra belejlige muligheder for at betragte forskellige aktuelle forbrugeres omtaler med køb af perlesten og af den grund er det godt, at du læser online forhandlerens kritik inden du shopper perlesten på nettet.

  Facebook yder endvidere relativt fortræffelige genveje til at få en idé om internet selskabets troværdighed. Tilmed ser vi nogle internet forretninger hvor kunder kan levere en vurdering af virksomhedens service, hvilket også bør tages i brug til afvejning af tilfredsheden hos kunderne ved køb af perlesten.

  Forinden du handler perlesten via internettet

  Før nogen køber perlesten på en internet butik behøver man for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af butikkens forretningsaftale, men det er almindeligvis et tidskrævende arbejde.

  Et alternativ kan være at se hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket, fordi det typisk er en indikation om at internet forretningen lever op til de officielle regler, udover at internet webshoppen hyppigt føres tilsyn med af fagfolk som har ekspertise inden for de gældende love for salg af perlesten via internettet.

  Dette er desuden en god chance for support, ifald du får problemstillinger som følge af din ordre. Udover dette er det prisværdigt at kunden er sat ind i de fundamentale betingelser i forbindelse med bestillingen.

  Fragt af perlesten

  En række internet forhandlere udlover i dag alverdens leveringsformer. Den billigste fragtløsning er unægtelig at du selv står for afhentning af perlestenene, som jo betinges af at du opholder dig med kort afstand til online webshoppens tilholdssted.

  Leveringshastigheden kan være ekstremt central hvis vi har brug for perlestenene fluks, og af den grund er det uden tvivl på sin plads at du besigtiger den estimerede leveringstid på perlesten – som imidlertid nødvendiggør at du når at bestille forinden et angivent tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få varerne klar forud for at de logistikansatte drager hjemad.

  Enkelte online selskaber sikrer fragtfri levering af perlesten, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at der handles for et præcist beløb.

  Tilbudene der fremvises i den her oversigt blev automatisk udvalgt af websitets søgemekaniske. Søgemotoren har nemlig scannet tusindvis af produkter med det formål at finde de varer der relaterer sig bedst til perlesten, og som den af den grund beregner matcher din søgning bedst.

  Foruden den søgesætning du skrev på Google har algoritmen derudover indregnet søgeudtryk, som den vurderer at øvrige brugere sandsynligvis bruger i forbindelse med det, eksempelvis perlesten til forhaver og perlesten afhentning foruden søgeforespørgsler som perlesten i 1 ton og perlesten i bigbags.

  Den information bruger robotten som ekstra inspiration for at liste de mest aktuelle produkter. Det ses også at øvrige søgende søger efter perlesten i 8-16 mm, perlesten til forhaver og perlesten til forhaver. Denne information har søgemotoren også brugt for, at navigere igennem massevis af tilbud.

  Desuden viser data, at søgningerne perlesten tilbud, perlesten til forhaver og perlesten til forhaver er ekstremt anvendte, og som følge heraf er de ligeledes medregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgningerne perlesten i sort, perlesten i bigbags og perlesten tilbud. Forhåbentlig føler du at du ikke blev skuffet over de præsenterede tilbud, idet at ét eller flere af dem vækkede din interesse.

  Perlesten skaffes ved fremherskende e-shops, som fx XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark og Davidsen.

  Her ses de byer der oftest bestilles perlesten til…

  Midtjylland: Egå, Hammel, Hinnerup, Herning, Skødstrup, Hedensted, Malling, Viborg, Skjern, Skanderborg, Mårslet, Silkeborg, Skive, Løgten, Galten, Højbjerg, Ringkøbing, Risskov, Hasselager, Tilst, Hørning, Odder, Vejle, Aarhus, Hornslet, Holstebro, Brabrand, Lystrup, Randers, Struer, Grenaa, Bjerringbro, Kjellerup, Horsens, Hadsten, Beder, Ebeltoft, Ry, Løsning, Brande, Ikast, Åbyhøj, Lemvig

  Syddanmark: Fredericia, Nyborg, Esbjerg, Otterup, Varde, Faaborg, Middelfart, Kolding, Vejen, Vojens, Kerteminde, Ringe, Munkebo, Børkop, Assens, Rødekro, Haderslev, Ribe, Svendborg, Grindsted, Aabenraa, Sønderborg, Tønder, Odense, Nordborg, Bramming, Billund

  Sjælland: Nykøbing Falster, Nakskov, Tune, Sorø, Greve, Herfølge, Kalundborg, Skælskør, Jyllinge, Næstved, Holbæk, Maribo, Ringsted, Nykøbing Sjælland, Køge, Fensmark, Haslev, Solrød Strand, Vordingborg, Korsør, Slagelse

  Nordjylland: Brønderslev, Hjørring, Thisted, Nykøbing Mors, Frederikshavn, Nørresundby, Skagen, Aars, Sæby, Støvring, Hirtshals, Svenstrup, Hadsund, Aabybro, Hobro, Nibe, Aalborg

  Hovedstaden: Virum, Hundested, Værløse, Rønne, Rødovre, Glostrup, Hellerup, Kokkedal, Lillerød, Snekkersten, Allerød, Lyngby, Humlebæk, Stenløse, Tårnby, Espergærde, Frederikssund, Helsinge, Frederiksværk, Nærum, Søborg, Farum, Hellebæk, Frederiksberg, Gentofte, Smørumnedre, Rudersdal, Ballerup, Brønshøj, Hørsholm, Gilleleje, Charlottenlund, Vanløse, Slangerup, Helsingør, Vallensbæk, Hillerød, Gladsaxe, Hvidovre, Brøndby, Fredensborg, Hedehusene, Dragør, København, Roskilde, Ishøj, Dyssegård, Albertslund, Nivå, Måløv, Taastrup, Birkerød, Herlev, Høje Taastrup, Ølstykke, Holte, Valby

  9 gode råd til internetshopping
  1Generelt anbefaler vi at se nærmere på om e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det er en antydning af at webbutikken retter sig efter gældende dansk lovgivning, udover at internet webshoppen hyppigt besigtiges af fagmænd som behersker de gældende love. Forud for at nogen shopper billige perlesten i en netshop bør de når alt kommer til alt skimme webbutikkens regler.
  2Leveringshastigheden er jo ret vigtig ifald man behøver produkterne omgående, og af den grund er det ret så meningsfuldt at du kontrollerer det forventede leveringstidspunkt på perlesten. En række e-handler frembyder billig 1 dags fragt på en række af deres varenumre, som imidlertid er påkrævet at du når at bestille inden et fastsat klokkeslæt.
  3Den prisbilligste leveringsmulighed vil altid være at du selv henter produkterne, hvilket beroer på at du er nær e-shoppens adresse. Den type af levering er ret afgørende i tilfælde af at man har behov for perlesten om et øjeblik. Alternativt så tilbyder nogle enkelte internet shops portofri fragt, men i reglen gælder det kun hvis man køber for en fastsat pris.
  4En del e-forhandlere frembyder nu om dage en række forskellige billige former for fragt til perlesten. En af favoritterne er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din bestilling lige når det passer dig. Den er nemlig vældig fleksibel, samt endda også den mest prisbevidste fragttype.
  5Trustpilot medfører helt hensigtsmæssige muligheder for at betragte en hel del øvrige kunders opfattelser og af den grund går vi ind for, at du undersøger internet shoppens bedømmelser forinden du køber billige perlesten online. Facebook yder også i højeste grad fornemme genveje til at få indsigt i internet selskabets troværdighed.
  6Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en foranstaltning, der bistår folk overfor bedrageriske online selskaber. Alternativt kunne du drage fordel af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du vil finansiere betalingen over en periode.
  7Det har vist sig at være ultra simpelt for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige perlesten i blandt diverse online webshops, og altså garanterer flere e-firmaer portofri levering. Det kan immervæk være udbytterigt at efterprøve et par internet selskaber efter udsalg og tilbud før du gennemfører din handel, sådan at man er tryg ved at opnå den mest attraktive pris.
  8Forud for at folk handler billige perlesten på en online shop bør de når alt kommer til alt se på e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog gerne ikke særlig morsomt. Ligeledes rekommanderer vi at kunden er sat ind i de mest relevante retningslinjer der er gældende for købet af billige perlesten online, som for eksempel den bytteret e-handlen anvender.
  9Enkelte e-forretninger i Danmark garanterer fragt uden beregning på perlesten, men oftest kun hvis der shoppes for et præcist beløb. Ellers må man foretrække den mest billige fragtform, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted. Leveringstypen bliver en gang i mellem samtidig ualmindeligt problemfri. Den billigste mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk