Byggevarepriser.dk

Pejsebrænde pristjek

Er du på udkig efter pejsebrænde? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1,8 m3 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1,8 m3 for kun 2.045 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1,8 m3 pejsebrænde inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.045 kr.Køb
2.279 kr.Køb
2.325 kr.Køb
2.349 kr.Køb
2.598 kr.Køb
2.728 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: ovntørret blandet løvtræ lufttørret ask dansk bøg eg birk

Mængder: 1 kubikmeter 1 palle 1 m3 1 rummeter

Levering: i poser i bigbag i netsække i løs vægt til døren i sække på palle

Brands: Rosager Midtjysk Greenwood Nordstrøm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at undvære fragten, så kan du tænke over at hente varerne selv. Det er navnligt et alternativ ved de gængse byggekæder.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. Derved bør du købe fra et online byggecenter, hvor du tilbydes sparring omkring pejsebrænde.
Flere byggemarkeder sælger et bredt udvalg af varer, imens nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal vide om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, foruden bare pejsebrænde.
Der kan være forskel på priserne på billige pejsebrænde fra netbutik til netbutik. Nogle vil have billige priser, hvorimod nogle giver kompetent rådgivning. Du bør overveje hvad du vil prioritere.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du slipper for problemer med fx returnering. Af den grund skal man undersøge webshoppens betingelser.
Det er helt klart ekstremt relevant at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og dermed har folk adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne personligt. Dermed kan du vælge at spare leveringsomkostningen, og ovenikøbet have varerne straks.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggemarkeder tilbyder produkter fra flere leverandører, med det formål at du så kan bestille fra et bredt udvalg af pejsebrænde online.

Nichewebshop

En masse webshops i små nicher er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en bedre pris.
Forskellige online nichebutikker er små virksomheder, som typisk drives i Danmark, gerne tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du handler pejsebrænde online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nichebutikker på internettet har meget ekspertise i deres varer, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det bør du forvente ekstremt nyttig sparring fra mennesker med ekspertviden i netop pejsebrænde.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
pejsebrænde harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

pejsebrænde bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

pejsebrænde jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

pejsebrænde silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af mere end 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forud for at du igangsætter byggeprocessen må det være ekstremt fundamentalt at du sikrer dig, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der gælde fastsatte love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
2Planlægning vil være kilden til succes med dit byggeprojekt. Du bør udarbejde en gennemarbejdet handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål der skal laves på hvilken dag, inklusiv en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter din agenda.
3Det bliver betydningsfuldt at have de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug forud for at du påbegynder håndværket. Du har god gavn af at nedskrive en punktforms note indeholdende de materialer du skal bruge, og derefter gennemløbe hvert eneste punkt, så du er sikker på at alt er som det skal være.
4Der viser sig typisk uventede problemstillinger når det handler om svære projekter, og ergo viser det sig betydningsfuldt at der afsættes passende tid i agendaen, med formålet om at man føler sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
5Du kan finde mange instruktioner og videoer på internettet som kan inspirere dig. Især YouTube giver store mængder almennyttig info, særligt hvis du søger på engelsk.
6I mange tilfælde vil det være fundamentalt at lave et budget for byggeriet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være rationelt at kortlægge alle omkostninger, og efterfølgende tjekke beløbet for dem én og én.
7Man vil aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være erstatteligt at du har værktøjet til rådighed når du tager fat på byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at påregne de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
8Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den grund bør du tit se vejrberetningerne i den tid der er op til byggeprocessen, så du slipper for at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger netop som du er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede projekt.
9Måske det ville være relevant at overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at skaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du sikrer dig assistance fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at modtage tilbud fra en håndfuld firmaer.
10Du kan spørge om støtte fra det offentlige til renoveringer. Det fås ifald renoveringen bidrager positivt til klimaet. Tilskudet betinges altså af at ombygningen har en positiv effekt på klimaet.
11Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til byggearbejdet, især når der er tale om krævende arbejdsopgaver. Store projekter skal gerne udføres af mere end en person. Desuden bør det blive bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
12Du skal ikke nedprioritere sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sko og hjelm der hjælper dig overfor hændelige risici. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke har assistance fra en fagmand.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som jo er rigtig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket altså er virkelig imponerende. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ekstremt flot. Scoren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er smartest?

Temmelig mange internet foretagender tildeler nu om stunder en lang række forskellige billige metoder til levering til pejsebrænde. En af de populære er i vore dage levering til en pakkeshop, og så kan du blot hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er nemlig temmelig uproblematisk, og tit også den billigste mulighed for levering.

Du bør omvendt beslutte dig for at få produkterne leveret til din private bopæl eller til når du er på job. Fragtmetoden bliver almindeligvis en kende mindre billig, men også virkelig fremkommelig ved køb af pejsebrænde online. Den mest billige løsning er unægtelig at hente ordren selv, men den mulighed afhænger af at du befinder dig i nærheden af online firmaets byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på pejsebrænde kan vise sig at være super vigtig når man mangler dine nye varer om kort tid, så med det formål er det faktisk klogt at man besigtiger den forventede leveringsdato for pejsebrænde. En lang række online firmaer – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter online, som dog forudsætter at ordren placeres inden et besluttet klokkeslæt, sådan at de kan nå at få ordren klar inden de pakkeansatte tager hjem.

En række internet selskaber frembyder gratis levering på pejsebrænde online, men oftest kun hvis du aftager for et bestemt beløb. I øvrigt kan du udse dig den mest prisbevidste fragtmetode, der mange gange er at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop.

Adskillige webshops foreslår afhentning hvor man bestiller billig pejsebrænde online men selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg. Byggekæderne tildeler for eksempel click-and-collect på pejsebrænde i følgende byer:

Horsens, Aalborg, Brabrand, Nærum, Nørresundby, Charlottenlund, Allerød, Lyngby, Skanderborg, Skive, Køge, Haderslev, Albertslund, Vallensbæk, Ringsted, Herlev, Struer, Odder, Varde, Slagelse, Randers, Tilst, Greve, Åbyhøj, Hvidovre, Nykøbing Falster, Rudersdal, Hedehusene, Gladsaxe, Hørsholm, Frederikssund, Holbæk, Esbjerg, Taastrup, Kokkedal, Ballerup, Frederiksberg, Grenaa, Jyllinge, Dragør, Ølstykke, Lillerød, Højbjerg, Søborg, Næstved, Solrød Strand, Viborg, Haslev, Fredericia, Brøndby, Værløse, Brønderslev, Frederiksværk, Glostrup, Thisted, Hillerød, Kalundborg, Hjørring, Lystrup, Roskilde, Hobro, Ikast, Birkerød, Ishøj, Kolding, Nakskov, Valby, Hedensted, Brønshøj, Middelfart, Herning, Silkeborg, Virum, Svendborg, København, Aabenraa, Vanløse, Stenløse, Nyborg, Vordingborg, Sønderborg, Vejle, Frederikshavn, Tårnby, Helsingør, Rødovre, Korsør, Aarhus, Farum, Risskov, Holstebro, Odense, Gentofte, og Rønne, .

Afhentning for pejsebrænde er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland).

Ved indkig i statistikkerne er det klart, at folk ofte efterspørger blandt andet pejsebrænde priser og billig pejsebrænde. Derudover ser vi mange gange netshoppere kigge efter eksempelvis pejsebrænde online, køb pejsebrænde og pejsebrænde tilbud, plus de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Stark.

Priser på pejsebrænde

Det er efterhånden virkelig enkelt for os alle at søge sig frem til tilbud på billige pejsebrænde online hos diverse e-forretninger, og på grund af dette har en lang række e-forretninger ikke kunne slippe for at trykke priserne på pejsebrænde kolossalt, og derudover yde fri fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk blive gunstigt at prøve enkelte e-shops efter tilbud og udsalg på pejsebrænde online forud for at du placerer ordren, sådan at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma og Stark.

Man skal lige meget hvad ikke undervurdere, at ifald en netshop frembyder billige pejsebrænde online på tilbud til en pris som virker himmelråbende god, så burde det mange gange være et faresignal om en falsk online shop. Bestillinger med betalingskort er dog dækket ind under en lov, hvilket begunstiger køber imod uoprigtige internet selskaber.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du overveje en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil klare beløbet til pejsebrænde over flere uger. Dette tilbydes som regel hos specialiserede webshops, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Ved kig i søgedata fremstår det klart, at internetbrugere mange gange efterspørger eksempelvis pejsebrænde tilbud og billig pejsebrænde. Foruden dette ser vi som regel folk søge fx pejsebrænde priser, køb pejsebrænde samt pejsebrænde online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg pejsebrænde er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

God service og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: dansk ovntørret lufttørret eg bøg ask birk blandet løvtræ

Mængder: 1 kubikmeter 1 m3 1 rummeter 1 palle

Levering: i bigbag til døren i poser i sække i løs vægt i netsække på palle

Brands: Greenwood Nordstrøm Midtjysk Rosager

Gennemsøg tidligere køberes ratings

Trustpilot forærer dig en del hæderlige chancer for at eksaminere en hel del eksisterende kunders erfaringer og derved foreslåes det, at du gennemsøger webbutikkens vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige pejsebrænde online.

Facebook forærer dig for øvrigt rigtig pålidelige metoder til at få indsigt i e-handlens pålidelighed. I øvrigt møder vi nogle e-forretninger som tilbyder kunderne at nedfælde en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes burde benyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk køber billige pejsebrænde online på en internet forhandler kunne de i princippet få overblik over forhandlerens handelsaftale, dog er det typisk ikke videre interessant, især med de kendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Et nemt alternativ kunne måske være at se nærmere på om internet webshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket typisk er en indikator for at netshoppen efterfølger den officielle danske lovgivning, og at online webshoppen undertiden gennemses af jurister som kender til de gældende regulativer.

Dette er en god chance for assistance, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder som følge af dit indkøb af pejsebrænde. Dertil er det en hjælp at kunden er vidende om de primære betingelser der gælder for købet af pejsebrænde online, til eksempel hvilken returret virksomheden bruger.

I den forbindelse er det i øvrigt afgørende, at man permanent beholder sin kvittering, således man i fremtiden vil kunne bekræfte sit køb af pejsebrænde, uanset om man handler hos Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4 eller Bauhaus.

Rasmus Nielsen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Per gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Marianne V gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Mette gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot fremskaffer sådan set fortræffelige løsninger til at efterse en lang række aktuelle kunders kritik og på grund af dette stiller vi forslag om, at du besigtiger online virksomhedens omtaler før du bestiller billige pejsebrænde online. Facebook forærer dig tilsvarende en række tiltalende metoder til at få et kig ind i netbutikkens kundetilfredshed.
2Enkelte online selskaber frembyder fragt uden beregning på pejsebrænde, men ofte kræver det at du shopper for et bestemt beløb. Alternativt burde man foretrække den mest prisbevidste leveringsmodel, der ofte vil blive at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted. Fragtløsningen er for det meste også særligt fleksibel. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
3Det har vist sig at være meget nemt for os alle at søge sig frem til priser online på billige pejsebrænde i blandt forskellige internet virksomheder, og af den grund lover adskillige webbutikker fragt uden gebyr. Til gengæld kan det alligevel vise sig gunstigt at eftergå en række internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den billigste pris.
4Leveringstiden kan være yderst udslagsgivende hvis vi har behov for din ordre om kort tid, så af den grund er det relativt afgørende at vi efterser det forventede leveringstidspunkt ved pejsebrænde. En stor portion online selskaber garanterer billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens produkter, men som ikke desto mindre beroer på at du bestiller før et givent tidspunkt.
5Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omfavnet af en regel, hvilket bistår en overfor falske e-forhandlere. Som et alternativ burde du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil honorere pengene i flere bidder.
6Forud for at nogen shopper billige pejsebrænde hos en internet virksomhed bør de altid læse e-shoppens regler, det er dog i reglen ikke videre spændende. Dertil er det en hjælp at køber er hensynstagende til de mest relevante forhold der er gældende for shopping af billige pejsebrænde online, til eksempel den ombytningsrettighed internet butikken tilbyder.
7Masser af forhandlere på nettet frembyder heldigvis diverse forskellige billige leveringsformer til pejsebrænde. En favorit er lige nu at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er nemlig i høj grad fremkommelig, samt desuden også den billigste leveringsmåde.
8Den billigste leveringsmanér er uden tvivl selv at hente varerne, men dette beroer på at du fysisk befinder dig nærved e-handlens lager. Den løsning er jo ret afgørende såfremt vi mangler pejsebrænde inden for få dage. Alternativt så tilbyder visse internet selskaber levering uden betaling, men i de fleste tilfælde kun hvis du indkøber for en konkret sum.
9Vi tilråder at kigge hvorvidt webshoppen er godkendt af e-mærket, eftersom det kan være et sympol på at online webshoppen overholder de danske retningslinjer, foruden at internet butikken hyppigt evalueres af jurister der forstår reglerne på området. Forinden folk shopper billige pejsebrænde hos en e-handler kunne man reelt have øje for e-shoppens betingelser.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk