Byggevarepriser.dk

Partikelfilter

Partikelfilter 6035 p3
1.092 kr.
Se produkt
Partikelfilter spirit psl sf10
174 kr.
Se produkt
Partikelfilter 3m 5935 p3
792 kr.
Se produkt
Partikelfilter 5925 p2
647 kr.
Se produkt
Partikelfilter P3 CleanAir
134 kr.
Se produkt
Partikelfilter SR710 P3 turbo
281 kr.
Se produkt
Partikelfilter P3 GVS Elipse
124 kr.
Se produkt
Partikelfilter 2135f
999 kr.
Se produkt
Partikelfilter till versaflo
305 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige partikelfilter hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på gode tilbud, og andre har fokus på faglig sparring. Du bør afveje hvad der betyder mest for dig.
Det er helt klart meget afgørende at se, om de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Du bør derfor kende forretningens regler.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du kan gennemtænke om det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare partikelfilter.
For nogle er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne handle hos en netbutik, som tilbyder hjælp til valg af partikelfilter.
Såfremt du vil have produkterne hurtigt eller bare gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne selv. Det er især en mulighed ved de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og almenkendte forretninger, som kan give øget tryghed når man handler online. Det vil nogle se som positivt.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og på grund af det har folk chancen for at købe online og transportere varerne på eget initiativ. Derved har du valget om at undvære fragtomkostningen, og tilmed hente produkterne straks.
De velkendte byggemarkeder køber varer fra forskellige leverandører, så du kan shoppe fra et stort sortiment af partikelfilter online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker er små firmaer, som typisk har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe når du handler partikelfilter online fra deres webshop.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få gode tilbud.
Mange niche netbutikker har en dyb forståelse for deres produkter, idet de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig bør du forvente endnu mere konstruktiv assistance fra folk som er eksperter i netop partikelfilter.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

partikelfilter bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag ca. 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

partikelfilter harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

partikelfilter silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

partikelfilter jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1I nogle tilfælde kan man spørge om offentligt tilskud til byggerier. Det fås ifald projektet hjælper miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter altså at byggeriet gør en positiv forskel for naturen.
2Du burde måske overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du med fordel kan have hjælp fra en professionel til områder af byggeprocessen. Når du vil benytte hjælp fra en ekspert kan det godt betale sig at tage imod tilbud fra flere foretagender.
3Du skal aldrig nogensinde undvære udstyr. Tit vil det være vigtigt at du har udstyret til disposition når du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at tillægge de medfølgende omkostninger i dit udgiftsbudget.
4Du bør for alt i verden ikke negligere din sikkerhed, så glem ikke påklædning inklusiv sko og hjelm der sikrer dig med henblik på potentielle uheld. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke køber eksperthjælp.
5Der præsenterer sig uden tvivl uventede vanskeligheder i tilfælde med krævende projekter, og på grund af det kan det være værdifuldt at man har afsat nok tid i agendaen, med formålet om at man kan føle sig ubekymret om at have tid nok til det.
6Inden du opstarter byggeprojektet kan det blive usandsynligt betydningsfuldt at sikre sig, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig gældende regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
7Ved udendørs opgaver har vejret en afgørende rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt lægge mærke til udsigten ift. vejret i dagene op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at piske ned absolut lige når du er ved at færdiggøre dit vigtige byggeprojekt.
8Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du skal have en struktureret tidsplan, der dikterer hvilke opgaver der løses på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder planen.
9I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for renoveringen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være rationelt at gennemgå hver enkelt omkostning, hvorefter man kan dokumentere ens købspris for dem alle sammen.
10Det vil vise sig væsentligt at have de påkrævede materialer til rådighed forinden du tager fat på eksekveringen. Du vil med fordel kunne lave en punktforms oversigt som indeholder alt der er nødvendige, og dernæst granske oversigten, således at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
11Det kan være nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst ved større byggeprocesser. Nogle ombygninger bør udføres af flere end en enkelt person. Dertil bør det blive mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
12Du kan finde et bredt udvalg af guides og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube giver dig adgang til rigelig almennyttig info, især ifald du skriver søgeordene på engelsk.
Danskernes foretrukne byggecentre
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er virkelig overlegent. Evalueringen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er meget overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er rigtig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

En del online firmaer yder i øjeblikket en række forskellige billige muligheder for levering til partikelfilter. En der er meget almindelig er nu til dags levering til et afhentningssted, så du selv kan hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er nemlig rigtig uproblematisk, og oftest tilmed den billigste fragttype.

Du bør ydermere prøve at få ordren leveret til din privatbolig eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig som regel lidt dyrere, men omvendt ret uproblematisk for partikelfilter online. Den mest billige leveringsversion vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, hvilket stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved internet firmaets byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på partikelfilter kan i nogle tilfælde være ret så vital i tilfælde af at vi står og skal bruge pakken om et øjeblik, så herved er det ret på sin plads at vi gransker det forventede leveringstidspunkt på partikelfilter. Adskillige online firmaer – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – annoncerer billig 1 dags fragt på de fleste produkter online, hvilket dog står og falder med at bestillingen laves forud for et bestemt tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer ekspederet forud for at pakkepersonalet har fyraften.

Nogle enkelte byggemarkeder yder fragt uden omkostninger på partikelfilter online, men oftest kræves det at man shopper for et bestemt beløb. Alternativt skulle du tage den prisbilligste fragtmetode, som gerne vil blive at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop.

En lang række kæder frembyder click-and-collect hvor du handler billig partikelfilter på nettet men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen. De tilbyder bl.a. click-and-collect på partikelfilter i disse byer:

Helsingør, Allerød, Nærum, Skive, Lillerød, Charlottenlund, Nakskov, Vanløse, Vallensbæk, Risskov, København, Odense, Roskilde, Holbæk, Varde, Herlev, Køge, Kalundborg, Horsens, Greve, Thisted, Gentofte, Fredericia, Næstved, Aalborg, Haderslev, Hedensted, Frederiksberg, Kokkedal, Herning, Holstebro, Nørresundby, Stenløse, Aarhus, Hillerød, Farum, Lystrup, Ishøj, Albertslund, Vordingborg, Vejle, Viborg, Hedehusene, Solrød Strand, Glostrup, Lyngby, Birkerød, Gladsaxe, Søborg, Frederiksværk, Ringsted, Rønne, Slagelse, Skanderborg, Åbyhøj, Hvidovre, Rudersdal, Højbjerg, Valby, Taastrup, Middelfart, Aabenraa, Ikast, Brabrand, Værløse, Jyllinge, Virum, Rødovre, Randers, Sønderborg, Hørsholm, Dragør, Esbjerg, Struer, Brønderslev, Svendborg, Brønshøj, Ølstykke, Kolding, Hobro, Ballerup, Frederikshavn, Brøndby, Korsør, Grenaa, Nyborg, Haslev, Nykøbing Falster, Odder, Silkeborg, Frederikssund, Tårnby, Hjørring, og Tilst, .

Klik-og-hent ift. partikelfilter er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Amager, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland).

Ved kig i søgedata fremstår det tydeligt, at internetbrugere som regel søger efter blandt andet billig partikelfilter og partikelfilter online. Foruden dette ser vi som regel internet shoppere kigge efter fx partikelfilter priser, køb partikelfilter samt partikelfilter tilbud, foruden de kendte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

Den bedste pris på partikelfilter

Det har vist sig at være temmelig uproblematisk for folk at søge sig frem til tilbud på billige partikelfilter online på flere internet handler, og til gengæld har adskillige e-butikker været nødt til at formindske prisen på partikelfilter drastisk, og derudover garantere levering uden beregning.

Det kan dog imidlertid blive gavnligt at se nærmere på et par forskellige e-butikker efter rabatter og tilbud på partikelfilter online før du gennemfører din handel, så man er på den sikre side med at indhente den billigste pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Silvan.

Man må bare være klar over, at hvis en online forretning forhandler billige partikelfilter online for en pris der kan virke uhørt god, kan det i nogle tilfælde være et tegn på en fup online webshop. Køb med betalingskort er imidlertid indbefattet af en anordning, som garanterer kunden overfor uærlige online shops.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du drage fordel af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afbetale pengene til partikelfilter over flere uger. Det tilbydes typisk ved specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

Ses der på søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere ofte søger efter blandt andet køb partikelfilter og partikelfilter priser. Vi ser desuden mange gange netshoppere kigge efter blandt andet partikelfilter online, partikelfilter tilbud og billig partikelfilter.

Se nærmere på tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot tilbyder dig egentlig ærlige muligheder for at gennemrode diverse øvrige forbrugeres kritik og herved anbefales det, at du tolker internet forretningens kritik før du handler billige partikelfilter online.

Facebook genererer på samme måde immervæk gode chancer for at få en idé om online forhandlerens popularitet. Desuden møder vi en række e-forhandlere som giver kunderne mulighed for at aflevere en anmeldelse af købsoplevelsen, som ligeledes burde udnyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk handler billige partikelfilter online på en e-handler behøver de helt sikkert have øje for dens handelsvilkår, det er dog gerne en tidskrævende opgave, især med de store byggekæder som XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

En anden mulighed kan derfor være at tjekke hvorvidt e-forhandleren er godkendt af e-mærket, fordi det bør være en tryghed om at internet webshoppen forsvarer de danske retningslinjer, foruden at hjemmesiden lejlighedsvis undersøges af fagmænd som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

Det giver dig anledning til support, hvis du udsættes for udfordringer i forbindelse med din ordre på partikelfilter. Derudover går vi ind for at køberen er klar over de mest relevante vilkår der har indflydelse på bestillingen af partikelfilter online, eksempelvis hvilken returneringsret e-forhandleren tilbyder.

I den forbindelse er det på samme måde relevant, at man stadig beholder sin kvitteringsmail, så man til enhver tid kan bevise bestillingen af partikelfilter, ligegyldig om man shopper hos Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen eller Bygma.

Jens Rasmussen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Else Christensen gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Peter J gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Louise E gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 tips til online shopping
1Den mest prisbevidste form for levering er unægtelig at hente pakken selv, hvilket nødvendiggør at du lever tæt på internet selskabets adresse. Den fragtform kan vise sig at være ret så central ifald vi har behov for partikelfilter nu og her. Alternativt så sikrer nogle online forhandlere fragt uden gebyr, men undertiden under forudsætning af at du køber for en bestemt pris.
2En del internet forretninger foreslår på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige metoder til levering til partikelfilter. En der er meget populær er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din ordre når der er tid til det. Fragtløsningen er jo virkelig enkel, og i mange tilfælde tilmed den mest prisbevidste fragtløsning.
3Trustpilot giver dig stort set fordelagtige chancer for at vurdere mange eksisterende konsumenters tanker og på grund af dette er det smart, at du evaluerer e-forretningens kritik før du handler billige partikelfilter online. Facebook bringer dig for øvrigt nogenlunde strålende løsninger til at få en idé om internet forretningens pålidelighed.
4Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfattet af en bestemmelse, hvilket bistår dig som kunde imod snydagtige online virksomheder. Alternativt bør du drage fordel af en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at dække regningen af flere omgange.
5Nogle få online firmaer tilbyder levering uden betaling på partikelfilter, men i reglen gælder det kun hvis man aftager for et konkret beløb. Ellers må man udse dig den mest billige leveringsudgave, der tit vil være at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop. Metoden er ofte omvendt virkelig ukompliceret. Den mest prisbevidste leveringstype kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
6Leveringstiden kan være vældig betydningsfuld ifald vi skal bruge varen med det samme, og med det formål er det tydeligvis væsentligt at man kigger nærmere på den estimerede leveringsdato på partikelfilter. De fleste e-firmaer i Danmark frembyder billig levering på næste hverdag på utallige varenumre, hvilket dog er underforstået at ordren placeres forinden et besluttet tidspunkt.
7Forud for at folk shopper billige partikelfilter hos en shop på nettet behøver man de facto overveje dens betingelser, det er dog mange gange et omfattende arbejde. Tilmed tilråder vi at man er sat ind i de mest aktuelle reglementer der har indflydelse på shopping af billige partikelfilter online, som fx den ombytningspolitik webshoppen benytter.
8Generelt anbefaler vi at kigge om netbutikken er medlem af e-mærket, da det typisk er et bevis på at e-forhandleren understøtter de officielle danske regler, foruden at internet forhandleren nu og da monitoreres af specialister der er inde i reglementet på området. Forud for at nogen handler billige partikelfilter hos en netbutik burde man de facto gennemløbe butikkens handelsbetingelser.
9Det er ret let for forbrugerne at søge information om priser online på billige partikelfilter hos forskellige online outlets, og derfor lover adskillige internet butikker portofri levering. Til gengæld kan det alligevel være smart at checke enkelte online outlets efter rabat og tilbud inden du shopper, således at man er sikker på at indhente den laveste pris.