Byggevarepriser.dk

Parkside Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Se produkt
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Se produkt
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Se produkt
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt
449 kr.
Se produkt
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Se produkt
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Se produkt
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Se produkt
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre har et enormt udvalg, imens nogle fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør bestemme om det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, udover blot Parkside elhøvl.
Det er naturligvis super afgørende at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke må du vælge et andet.
Du bør kende de regler der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man kende netbutikkens handelsbetingelser.
Der er forskel på priserne på billige Parkside elhøvl fra netbutik til netbutik. En del har fokus på de bedste tilbud, imens nogle tilbyder en høj grad af service. Du skal tænke på hvad der for dig betyder mest.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte varerne på eget initiativ. Det er i høj grad muligt ved de kendte byggecentre.
For mange er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at vælge en netbutik, hvor du kan få sparring og vejledning omkring Parkside elhøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder sælger produkter fra forskellige nicheshops, med det formål at du så kan bestille fra et bredt sortiment af Parkside elhøvl online.
De velkendte byggekæder findes i hele landet, og i kraft af det har mange chancen for at købe online og køre materialerne selv. Dermed har du mulighed for at undgå leveringsgebyret, samt endda hente varerne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede forretninger, hvilket kan give øget troværdighed når man handler online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Mange små butikker er specialister i deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse produkter. Altså får du formentlig super konstruktiv rådgivning fra folk der er specialister i netop Parkside elhøvl.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, som typisk drives i Danmark, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse bidrager du til idet du handler Parkside elhøvl online på deres side.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er producenter af varerne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online bør du få en skarpere pris.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag over 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Parkside elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Parkside elhøvl bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i de 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Parkside elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Parkside elhøvl silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan overvejes hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du må sikre dig professionel assistance til dele af byggeprocessen. Når du ønsker assistance fra en fagperson er det lukrativt at indhente tilbud fra flere foretagender.
2Planlægning viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du er nødt til at nedskrive en effektiv plan, der beskriver hvilke gøremål der skal udføres hvornår, samt derudover en numerisk orden. Husk at være skarp idet du laver din dagsorden.
3Ved projekter udendørs har vejret en vigtig rolle. Af den årsag skal du ofte undersøge vejrforudsigelserne når du nærmer dig arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplekse projekt.
4Det viser sig væsentligt at du har de relevante byggematerialer parat på forhånd inden du går i gang med din byggeproces. Du vil med fordel kunne sammenfatte en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå hver eneste ting du har brug for, og efterfølgende tjekke oversigten, med det formål at du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
5Du har mulighed for at spørge om støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man ifald ombygningen gør en forskel for miljøet. Tilskudet betinger at byggeprojektet har positiv indfyldelse på miljøet.
6Der er mange instruktioner og videoer online som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube giver meget almennyttig oplysning, i særlig grad ifald du leder på engelsk.
7Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til arbejdet, i særdeleshed hvis det er større byggeopgaver. Store byggeprojekter kræver flere personer. I øvrigt vil det vise sig bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
8Man bør nødig undvære grej. Ofte kan det vise sig en fordel at du har værktøjet parat idet du påbegynder arbejdet. Glem ikke at påregne de her udgifter i budgettet for byggeriet.
9Typisk vil det være vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for optimeringen, så man har styr på økonomien. Det vil blive økonomisk at tage noter til alle omkostninger, og bagefter gennemgå ens købspris for dem alle sammen.
10Der kommer som regel uventede udfordringer når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og herved er det essentielt at man har afsat rigeligt med tid i planen, som vil medvirke til at man føler sig tryg ved at nå i mål.
11Du bør aldrig undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke beklædning som fx arbejdssko som skåner dig mod hændelige skader. Det er klogt med fokus på sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed når du ikke køber eksperthjælp.
12I god tid inden at du optager byggeprocessen kan det være yderst betydningsfuldt at sikre sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der vise sig mange regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De bedst anmeldte byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som altså er absolut betryggende. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ultra imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

En masse internet shops foreslår i dag flere billige leveringsmuligheder til Parkside elhøvl. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente pakken når du har mulighed for det. Fragtmetoden er altså ekstremt fleksibel, og ofte tilmed den mest billige fragtmetode.

Du burde ydermere beslutte dig for at få produkterne sendt hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtformen er gerne en smule dyrere, men ydermere i høj grad let ved køb af Parkside elhøvl online. Den billigste leveringsmanér vil dog altid være selv at hente ordren, men den løsning nødvendiggør at du bor lige ved e-handlens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på Parkside elhøvl er naturligvis rigtig vital om du skal bruge varerne inden for kort tid, så derfor er det naturligvis afgørende at du tjekker leveringstiden ved Parkside elhøvl. En del internet handler – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer online, men vær påpasselig da det regnes ud fra at der bestilles inden et aftalt klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få ordren ekspederet forinden lagerpersonalet holder fyraften.

Flere shops på nettet yder fragt uden omkostninger på Parkside elhøvl online, men ofte er det under forudsætning af at du indkøber for en fastsat pris. Som alternativ burde du overveje den billigste leveringsversion, hvilket tit vil være at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted.

En række webshops frembyder klik-og-hent hvor man køber billig Parkside elhøvl online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4 og Davidsen. Byggemarkederne tilbyder blandt andet afhentning af Parkside elhøvl i disse områder:

Aarhus, Silkeborg, Hørsholm, Gentofte, Lillerød, Glostrup, Risskov, Varde, Helsingør, Ballerup, Solrød Strand, Skanderborg, Hvidovre, Jyllinge, Hedensted, Frederiksværk, Tilst, Hobro, Holstebro, Herning, Frederikshavn, Rudersdal, Ringsted, Valby, Åbyhøj, København, Aalborg, Vanløse, Tårnby, Stenløse, Gladsaxe, Svendborg, Brabrand, Herlev, Fredericia, Nykøbing Falster, Allerød, Højbjerg, Ishøj, Rønne, Nærum, Vallensbæk, Holbæk, Kokkedal, Brøndby, Hedehusene, Haslev, Odense, Vejle, Birkerød, Albertslund, Nørresundby, Esbjerg, Kalundborg, Brønshøj, Vordingborg, Nyborg, Frederikssund, Næstved, Skive, Taastrup, Hjørring, Værløse, Korsør, Greve, Søborg, Haderslev, Grenaa, Sønderborg, Nakskov, Køge, Frederiksberg, Aabenraa, Hillerød, Rødovre, Horsens, Thisted, Brønderslev, Lyngby, Struer, Ølstykke, Odder, Ikast, Roskilde, Slagelse, Kolding, Charlottenlund, Lystrup, Randers, Virum, Farum, Viborg, Dragør, og Middelfart, .

Click-and-collect for Parkside elhøvl er muligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Østsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når der ses på søgedata fremstår det markant, at internet shoppere mange gange kigger efter fx Parkside elhøvl tilbud og Parkside elhøvl priser. Derudover oplever man ofte mennesker søge fx køb Parkside elhøvl, billig Parkside elhøvl samt Parkside elhøvl online, plus de gængse byggekæder som Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Stark.

Find den bedste pris på Parkside elhøvl

Det er efterhånden ultra problemfrit for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige Parkside elhøvl online hos forskellige internet firmaer i Danmark, og af den grund har utallige online virksomheder set sig nødsaget til at nedbringe salgspriserne på Parkside elhøvl voldsomt, og derudover frembyde fragtfri levering.

Men det kan stadigvæk være smart at sammenligne enkelte e-shops efter rabatter og tilbud på Parkside elhøvl online forinden du køber, sådan at du er garanteret at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

Du bør blot være opmærksom på, at i tilfælde af at en online virksomhed sælger billige Parkside elhøvl online for en salgspris som kan virke ubegribelig fordelagtig, kunne det ofte være en indikation på en fup online virksomhed. Kortbestillinger er heldigvis indbefattet af et reglement, som skærmer kunden overfor uoprigtige internet virksomheder.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du vælge et afbetalingstilbud som fx ViaBill, forudsat du tilstræber at honorere beløbet til Parkside elhøvl over flere uger. Det foreslåes typisk hos specialiserede webshops, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Ved indkig i data er det klart, at online shoppere tit efterspørger blandt andet Parkside elhøvl tilbud og Parkside elhøvl online. Foruden dette oplever man som regel netshoppere søge efter blandt andet køb Parkside elhøvl, billig Parkside elhøvl og Parkside elhøvl priser.

Kig på tidligere kunders meninger

Trustpilot byder på relativt strålende genveje til at gøre dig bekendt med en længere række aktuelle brugeres omtaler og derfor kan det anbefales, at du gennemgår webbutikkens bedømmelser inden du shopper billige Parkside elhøvl online.

Facebook tilbyder lignende egentlig passelige muligheder for at få indblik i internet butikkens kundefokus. Foruden det møder vi nogle netbutikker hvor folk kan give en kritik af virksomhedens service, hvilket lige så vel må udnyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen handler billige Parkside elhøvl online hos en e-forretning bør man i princippet læse netbutikkens handelsaftale, men det er tit en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de store byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kunne være at se hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, som længe har været et bevis på at internet butikken opfylder de danske regler, udover at online virksomheden en gang i mellem tilses af fagfolk som mestrer de gældende regulativer.

Derudover giver det dig chance for at blive hjulpet, såfremt du får besvær i forbindelse med din handel med Parkside elhøvl. Yderligere anbefales det at køber er på vagt for de mest vitale vilkår gældende for bestillingen af Parkside elhøvl online, til eksempel hvilken bytteret online forretningen garanterer.

I relation til det er det også vigtigt, at man altid gemmer sin kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan dokumentere købet af Parkside elhøvl, ligegyldig om man har købt fra Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4 eller XL-Byg.

Hanne P gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Ole Christiansen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Lene gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Morten gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 tips til indkøb via nettet
1Den billigste leveringsmanér kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som jo forudsætter at du opholder dig nærved online shoppens arbejdslager. Den leveringsløsning er jo særdeles essentiel såfremt vi har behov for Parkside elhøvl omgående. Alternativt så garanterer nogle enkelte online virksomheder portofri levering, men typisk er det så nødvendigt at man køber for en præcis sum.
2Størstedelen af internet forhandlere yder i vore dage et hav af forskellige billige leveringsmetoder til Parkside elhøvl. En af de mest populære er lige nu at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente bestillingen lige når det passer dig. Fragtformen er jo ret smart, samt ofte derudover den billigste fragtmulighed.
3Trustpilot medfører altid ønskværdige muligheder for at gennemrode ret mange eksisterende kunders domme og af den grund tilråder vi, at du tolker e-shoppens kritik forinden du bestiller billige Parkside elhøvl online. Facebook præsterer tillige adskillige fordelagtige muligheder for at få en idé om internet butikkens kundefokus.
4Vi tilråder at tjekke om online firmaet er e-mærket, da det ofte er en erklæring om at internet webshoppen forstår gældende dansk lovgivning, foruden at e-handlen ofte vurderes af fagmænd som har megen viden om de gældende regulativer. Forinden nogen bestiller billige Parkside elhøvl på en e-handler bør man når alt kommer til alt kigge på deres handelsaftale.
5Det er i dag virkelig overkommeligt for folk at sammenligne priser online på billige Parkside elhøvl på tværs af online outlets, og altså lover langt de fleste online forhandlere fri fragt. Det kan dog til hver en tid være lønnende at undersøge en række forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er velinformeret til at skaffe sig den billigste pris.
6Leveringsdygtigheden kan være ret central når man står og skal bruge varerne fluks, og i det øjemed er det ret så afgørende at man efterser leveringstiden på Parkside elhøvl. Adskillige online forretninger udlover billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varer, hvilket forudsætter at du bestiller tidligere end et angivent klokkeslæt.
7Før nogen handler billige Parkside elhøvl hos en netbutik burde man altid skimme webshoppens handelsvilkår, det er dog i mange tilfælde et tidskrævende projekt. Endvidere slår vi et slag for at kunden er klar over de mest basale vilkår der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige Parkside elhøvl online, som eksempelvis hvilken byttepolitik online firmaet benytter.
8Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er indbefattet af en foranstaltning, hvilket beskytter køberen overfor snydagtige internet varehuse. Alternativt kan du anvende et afbetalingstilbud som fx ViaBill, hvis du hellere vil honorere regningen over flere uger.
9Visse internet selskaber lover levering uden beregning på Parkside elhøvl, men typisk er det under betingelse af at du shopper for et fastslået beløb. Desuden kan man udvælge den mest betalelige fragttype, hvilket mange gange vil være at få dem til at levere bestillingen til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver for det meste derudover ekstremt overkommelig. Den prisbilligste fragtform er uden tvivl selv at hente varerne.