Byggevarepriser.dk

Parkside Dekupørsav

Luna Dekupørsav BSS 460
4.295 kr.
Se produkt
Proxxon Dekupørsav DSH 2-gears
1.980 kr.
Se produkt
JET Dekupørsav JWSS-22B
6.995 kr.
Se produkt
Holzmann Dekupørsav DKS20
1.795 kr.
Se produkt
JET Dekupørsav JSS-16A
995 kr.
Se produkt
Eclipse dekupørsav, 7cp 315 mm
179 kr.
Se produkt
Scheppach Dekupørsav DECO-FLEX
1.795 kr.
Se produkt
JET Dekupørsav 354 230 V
4.660 kr.
Se produkt
Proxxon Dekupørsav DS 460 2-Gears m. beskyttelse
3.205 kr.
Se produkt
JET Dekupørsav JSS-354V
5.895 kr.
Se produkt
Proxxon Dekupørsav DS 230/E
1.130 kr.
Se produkt
Luna Dekupørsav BFS 1601
1.095 kr.
Se produkt
Jet JSS-18 Dekupørsav
3.750 kr.
Se produkt
Dekupørsav 120 W - TC-SS 405 E
799 kr.
Se produkt
FOX Dekupørsav med lys, flexaksel og kitsæt 120w
2.499 kr.
Se produkt
Ryobi Rsw1240g Dekupørsav 125w
1.699 kr.
Se produkt
Dekupørsav 85 watt PowerPlus POWX190
855 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at transportere produkterne selv. Det er i høj grad et alternativ hos de udbredte byggekæder.
Flere byggekæder udbyder et enormt produktsortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, foruden bare Parkside dekupørsav.
For mange er et byggeprojekt lig med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du med fordel købe fra en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring Parkside dekupørsav.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige Parkside dekupørsav hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, hvorimod øvrige vil have en høj grad af service. Du skal bestemme hvad der for dig betyder mest.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør man kende forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og landskendte firmaer, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man stopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggemarkeder samler varer fra talrige nichebutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt udvalg af Parkside dekupørsav online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og dermed har de fleste chancen for at bestille online og transportere produkterne selv. Derigennem kan man spare leveringsomkostningen, samt endda skaffe varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede webshops er producenter af produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en bedre pris.
Diverse webshops i små nicher er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, måske sågar lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at handle Parkside dekupørsav online på deres webshop.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Således bør du modtage super kompetent sparring fra nogle der er eksperter i netop Parkside dekupørsav.
Danmarks største byggekæder
Parkside dekupørsav silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Parkside dekupørsav harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Parkside dekupørsav jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Parkside dekupørsav bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der er alverdens vejledninger og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube faciliterer betydelige mængder udbytterig viden, i særlig grad forudsat at man kigger i hele verden.
2I nogle tilfælde kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås såfremt projektet bidrager positivt til miljøet. Bidraget betinger at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
3Det er aktuelt at have de fornødne bygningsmaterialer klar inden du indleder håndværket. Du kunne nedskrive en enkel liste med alt du skal bruge, og derefter granske oversigten, hvormed du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
4Husk at overveje hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du hellere burde anskaffe hjælp fra en fagperson til delelementer af det. Når du henter professionel assistance kunne det være fordelagtigt at lede efter forslag fra flere håndværkere.
5Det kan vise sig nødvendigt at spørge om assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til omfangsrige ombygninger. Større byggeprojekter bør udføres af mere end en person. Endvidere er det bedre og sjovere at lave arbejdet med andre.
6Godt forarbejde vil altid være metoden til succes med projektet. Du bør overveje at sammensætte en struktureret tidsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Vær konkret når du nedskriver tidsplanen.
7Længe før du igangsætter byggeriet må det være yderst fundamentalt at sikre sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde en række retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
8Ofte vil det være af stor betydning at have lavet et budget for projektet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive en god idé at nedskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan finde frem til prisen på hver enkelt.
9Du skal aldrig undvære værktøj. Tit vil det være erstatteligt at du har grejet parat inden du påbegynder dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at påregne disse udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
10For byggeprojekter udenfor kan vejret få en vigtig rolle. På grund af dette skal du løbende holde øje med prognosen for vejret i forbindelse med arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit store byggeprojekt.
11Du bør ikke negligere dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis sikkerhedssko som sikrer dig imod eventuelle ulykker. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, specielt såfremt du ikke har assistance fra en fagmand.
12Der viser sig typisk utidige problemstillinger når det gælder avancerede projekter, og følgelig vurderes det essentielt at der er afsat passende plads i planen, så man er ubekymret om at nå i mål.
De mest vellidte byggeshops
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er rigtig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er absolut overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken metode til levering er bedst?

En lang række firmaer på nettet tilbyder til alt held en række forskellige billige leveringsmodeller til Parkside dekupørsav. En sikker vinder er efterhånden pakkeshops, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså yderst fleksibel, og endda desuden den billigste leveringsmulighed.

Du burde ligeledes forsøge at få pakken leveret hjem til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen bliver almindeligvis et hak mere pebret, men samtidig ret hensigtsmæssig ved køb af Parkside dekupørsav online. Den billigste leveringsversion vil dog altid være selv at hente varerne, hvilket beroer på at du bor nærved online shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på Parkside dekupørsav kan være usædvanlig vigtig hvis du står og skal bruge din ordre fluks, og herved er det uden tvivl passende at du gransker den anslåede leveringstid for Parkside dekupørsav. De fleste internet firmaer – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig 1 dags levering på en række varer online, men det er forudsat at ordren placeres tidligere end et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer fikset forud for at lagermedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte internet virksomheder lover levering uden beregning på Parkside dekupørsav online, men tit kun hvis man handler for en konkret pris. I øvrigt skulle du foretrække den mindst kostelige leveringsmulighed, hvilket oftest vil være at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop.

En hel del byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor du køber billig Parkside dekupørsav hjemmefra men afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus. De udlover blandt andet klik-og-hent på Parkside dekupørsav i disse byer:

Middelfart, Valby, Skanderborg, Greve, Struer, Brabrand, Rudersdal, Søborg, Lystrup, Ringsted, Farum, Ballerup, Højbjerg, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Svendborg, Brønderslev, Hedensted, Lyngby, Grenaa, Frederiksberg, Kokkedal, Herlev, Vordingborg, Nørresundby, Rødovre, Ikast, Allerød, Virum, Nakskov, Solrød Strand, Tårnby, Ishøj, Brønshøj, Lillerød, Rønne, Stenløse, Hillerød, Jyllinge, Hjørring, Vejle, Birkerød, Odder, Nyborg, Kolding, Nærum, Hobro, Gentofte, Risskov, Holbæk, Odense, Frederikssund, Frederiksværk, Aalborg, Glostrup, Slagelse, Korsør, Dragør, Herning, Esbjerg, Sønderborg, Næstved, Thisted, Ølstykke, Gladsaxe, Vanløse, Viborg, Hedehusene, Frederikshavn, Taastrup, Silkeborg, Haderslev, Horsens, Fredericia, Randers, Kalundborg, Helsingør, Holstebro, Aarhus, Vallensbæk, Køge, Værløse, Haslev, Brøndby, Albertslund, Hørsholm, Skive, Charlottenlund, Roskilde, Tilst, Varde, Aabenraa, Hvidovre, og København, .

Click-and-collect af Parkside dekupørsav er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når man kigger i tendenserne står det markant, at online shoppere tit søger efter blandt andet Parkside dekupørsav priser og billig Parkside dekupørsav. Foruden dette oplever man som regel internet shoppere søge fx Parkside dekupørsav tilbud, Parkside dekupørsav online samt køb Parkside dekupørsav, foruden de gængse byggemarkeder som Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma og Silvan.

Gode priser på Parkside dekupørsav

Det er jo temmelig smart for alle og enhver at sammenligne tilbud på billige Parkside dekupørsav online i blandt diverse e-forhandlere, og så har adskillige butikker på nettet fundet det nødvendigt at reducere priserne på Parkside dekupørsav betragteligt, og i øvrigt tilbyde levering uden gebyr.

Trods dette kan det trods alt være profitabelt at besigtige enkelte internet foretagender efter tilbud og rabatter på Parkside dekupørsav online forinden du bestiller, sådan at du er skråsikker på at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de kendte byggecentre som Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Harald Nyborg.

Du bør ikke desto mindre være så påpasselig, at når en internet handler annoncerer billige Parkside dekupørsav online til en udsalgspris som kan virke umådelig billig, burde det i nogle tilfælde være et signal om en snydagtig webshop. Kortbetalinger er dog inkluderet i en orden, hvilket bistår kunden overfor svindlende e-firmaer.

Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du vælge en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at klare regningen på Parkside dekupørsav over flere uger. Dette fås som regel hos specialiserede netbutikker, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Ses der på tendenserne fremstår det markant, at online shoppere mange gange efterspørger for eksempel køb Parkside dekupørsav og Parkside dekupørsav online. Foruden dette ser man tit netshoppere kigge efter blandt andet Parkside dekupørsav tilbud, Parkside dekupørsav priser samt billig Parkside dekupørsav.

Læs nuværende kunders evalueringer

Trustpilot tilbyder egentlig passende muligheder for at inspicere ganske mange tidligere kunders iagttagelser og derved er det prisværdigt, at du tjekker online webshoppens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige Parkside dekupørsav online.

Facebook præsterer lige så vel de facto strålende chancer for at få indblik i internet virksomhedens kundefokus. I øvrigt ser vi endda online firmaer hvor du kan registrere en anmeldelse af virksomhedens service, som ligeledes burde drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at folk handler billige Parkside dekupørsav online hos en internet shop behøver man de facto gennemse deres forretningsvilkår, men det er for det meste en tidskrævende opgave, især hos de velkendte byggecentre som Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

Et alternativt forslag kan være at se hvorvidt online forretningen er støttet af e-mærket, siden det skulle være et kendetegn for at online shoppen respekterer den officielle danske lovgivning, tillige med at webshoppen lejlighedsvis revurderes af specialister der har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

Derudover tilbydes du anledning til bistand, såfremt du forvoldes besvær i processen med din handel med Parkside dekupørsav. I øvrigt foreslår vi at du er klar over de grundlæggende reglementer der har indflydelse på bestillingen af Parkside dekupørsav online, til eksempel hvilken returrettighed online virksomheden benytter.

I den forbindelse er det også vigtigt, at man stadigvæk bibeholder ens e-mail kvittering, således man når som helst vil kunne dokumentere sin bestilling af Parkside dekupørsav, ligegyldig om man har bestilt hos 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan eller XL-Byg.

Karen gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Kirsten Kristensen gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Christian O gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Hanne Rasmussen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

9 gode råd til online shopping
1Vi tilråder generelt at bemærke hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, hvilket ofte er et billede på at internet webshoppen understøtter de gældende danske regler, og at webshoppen undertiden undersøges af sagkyndige der er meget fortrolige lovene på området. Forinden nogen bestiller billige Parkside dekupørsav hos en online shop kunne de utvivlsomt gennemse netbutikkens regler.
2Indtil flere internet webshops yder fragt uden beregning på Parkside dekupørsav, men for det meste kun hvis du handler for en konkret sum. Desuden kunne du tage den mest prisbevidste slags levering, hvilket ofte vil blive at få bragt pakken til et udleveringssted. Løsningen bliver som oftest også temmelig nem. Den mest prisbevidste form for levering er dog at hente produkterne selv.
3Leveringstidspunktet kan være rigtig bestemmende såfremt du står og skal bruge din pakke inden for få dage, så med det formål er det helt meningsfuldt at man efterser det anslåede leveringstidspunkt for Parkside dekupørsav. Temmelig mange webshops udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en række varer, men vær opmærksom på at det påkræver at transaktionen gennemføres før et givent klokkeslæt.
4Det er jo temmelig fremkommeligt for os alle at sammenligne priser online på billige Parkside dekupørsav i blandt flere internet virksomheder, og ergo yder massevis af online outlets fragt uden gebyr. Det kan immervæk blive smart at eftergå nogle få online selskaber efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er på den sikre side med at få fat i den billigste pris.
5Temmelig mange online firmaer foreslår i øjeblikket diverse forskellige billige løsninger til levering til Parkside dekupørsav. En af de populære er nu om stunder levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente bestillingen når det passer ind i din kalender. Denne er jo særligt bekvem, samt endda desuden den mest letkøbte leveringstype.
6Forud for at nogen handler billige Parkside dekupørsav i en e-forretning bør de reelt overveje e-shoppens handelsaftale, det er dog normalt et omfattende arbejde. Ligeså kan det være til hjælp at man er vidende om de mest relevante forhold der influerer på bestillingen af billige Parkside dekupørsav online, til eksempel hvilken ombytningspolitik e-firmaet kører med.
7Den billigste form for fragt er uden tvivl at du selv henter ordren, men dette betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-butikkens arbejdslager. Den type af levering er virkelig relevant når man har brug for Parkside dekupørsav om få sekunder. Alternativt så frembyder visse online butikker fragt uden omkostninger, men undertiden er det så nødvendigt at der indkøbes for en konkret pris.
8Vi går generelt ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er inkluderet i Indsigelsesordningen, der forsvarer folk overfor falske forretninger på nettet. Alternativt burde du anvende et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at afdrage betalingen over et længere tidsrum.
9Trustpilot frembringer sådan set udmærkede genveje til at gennemrode flere nuværende kunders erfaringer og derfor stiller vi forslag om, at du eftergår netshoppens kritik forinden du handler billige Parkside dekupørsav online. Facebook præsterer ligeledes altid gode chancer for at få indsigt i e-butikkens troværdighed.