Byggevarepriser.dk

Papegøjetang

Teng Tools Papegøjetang MB481-10TQ
269 kr.
Se produkt
Papegøjetang Knipex 8721/8722
256 kr.
Se produkt
Papegøjetang Knipex 8722 - 250 Quickset
269 kr.
Se produkt
Papegøjetang Teng Tools MB481-10Q
224 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget afgørende at undersøge, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Flere byggemarkeder sælger et enormt udvalg af varer, imens andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør overveje om det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, foruden blot papegøjetang.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige papegøjetang alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på billige priser, hvorimod øvrige vil have kompetent rådgivning. Du skal bestemme hvad du vil prioritere.
For en del er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at bestille ved en online byggeshop, som kan tilbyde sparring omkring papegøjetang.
Når du skal bruge varerne hurtigt eller blot ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Dette er specielt en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med fx returret. Derfor bør du læse butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder finder du mange steder i landet, og pga. det har du chancen for at handle online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette er det muligt at slippe for leveringsomkostningen, samt tilmed have produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som positivt.
De kendte byggekæder sælger produkter fra alverdens specialbutikker, så du kan shoppe fra et stort sortiment af papegøjetang online.

Nichewebshop

Alverdens webshops i små nicher har et indgående kendskab til deres produkter, idet de ikke sælger andre varer. Herved vil du modtage en høj grad af begavet sparring fra personale som er specialister i netop papegøjetang.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse støtter du når du bestiller papegøjetang online på deres side.
Størstedelen af specialiserede netbutikker står selv for produktion af produkterne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du få et ekstra godt tilbud.
De 10 største byggemarkeder
papegøjetang jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

papegøjetang silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

papegøjetang bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

papegøjetang harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er muligt at indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde af at ombygningen bidrager positivt til klimaet. Bidraget beroer altså på at projektet forbedrer klimaet.
2Planlægning vedbliver at være kilden til at komme i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at sammensætte en effektiv tidsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær konkret idet du laver din arbejdsplan.
3Du bør regne på om du ønsker at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at købe professionel hjælp til afslutningen af byggeprocessen. Hvis du får assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente en pris fra forskellige virksomheder.
4Der kommer typisk uforudsete problemstillinger når det gælder større projekter, og pga. dette er det meningsfuldt at man afsætter en del plads i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
5I mange tilfælde vil det være afgørende at udfærdige en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har et overblik over økonomien. Det vil blive behjælpeligt at dokumentere alle udgiftsposter, hvorefter man bør indsamle mulige tilbud på hver eneste af dem.
6For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Af den årsag skal du regelmæssigt lægge mærke til vejrvarslen i forbindelse med byggeriets start, så du undgår at det uventet starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er startet på det vigtige projekt.
7Du bør på ingen måde se bort fra sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj som fx sikkerhedssko som hjælp mod eventuelle skader. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
8Du skal aldrig nogensinde undvære arbejdsredskaber. Ofte vil det være uundværligt at du har grejet ved hånden akkurat som du påbegynder byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at inkludere de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
9Forinden du igangsætter arbejdet må det være højst fundamentalt at være sikker på, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl vil der være en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
10Der kan findes rigelige mængder af guides og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube kan hjælpe med betydelige mængder almennyttig oplysning, specielt forudsat at man bruger den engelske version.
11Det bør overvejes at indhente hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed såfremt det er omfattende arbejdsopgaver. Enkelte ting gør krav på flere folk. Dertil vil det blive mere produktivt og mere socialt når man er flere om det.
12Det bliver aktuelt at have de fornødne materialer klar i god tid før du indleder dit byggeprojekt. Du har god gavn af at notere en hurtig note hvoraf der fremgår hver eneste ting som er nødvendige, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, med øje for at du bliver sikker på at du har husket det hele.
De mest folkekære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er rigtig imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som klart er hamrende flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt flot. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som altså er absolut imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

lille, mini, stor, Bahco, Knipex

Hvilken leveringsform skal du vælge?

Flere internet shops yder nu en lang række forskellige billige leveringsudgaver til papegøjetang. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Fragttypen er jo ret så fleksibel, samt ofte også den mest prisbevidste leveringsmanér.

Du kan alternativt beslutte dig for at vælge at få udbragt til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen bliver oftest lidt dyrere, men til gengæld usædvanlig simpel for papegøjetang online. Den mindst kostelige løsning vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, men dette stiller krav om at du bor i kort afstand af e-forretningens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på papegøjetang er jo ekstremt bestemmende om vi mangler din ordre øjeblikkeligt, og herved er det faktisk på sin plads at man ser den estimerede leveringstid ved papegøjetang. Temmelig mange webbutikker – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varenumre online, men vær opmærksom på at det beroer på at bestillingen placeres forud for et aftalt tidspunkt, sådan at de kan nå at få produkterne klargjort forud for at de pakkeansatte tager hjem.

Nogle internet foretagender sikrer fragt uden omkostninger på papegøjetang online, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der bestilles for en konkret pris. Derudover kan du tage den mest letkøbte metode til levering, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til en pakkeshop.

En del netbutikker tilbyder click-and-collect hvor man køber billig papegøjetang derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder for eksempel klik-og-hent på papegøjetang i disse områder:

Aalborg, Virum, Vordingborg, Nærum, Helsingør, Holbæk, Svendborg, Ishøj, Vejle, Ringsted, Fredericia, Hørsholm, Sønderborg, Køge, Haslev, Lystrup, Kalundborg, Aarhus, Rødovre, Glostrup, Jyllinge, Brønderslev, Nakskov, Allerød, Birkerød, Tårnby, Holstebro, Haderslev, Ballerup, Middelfart, Solrød Strand, Dragør, Hillerød, Lyngby, Esbjerg, Hjørring, Stenløse, Nykøbing Falster, Nyborg, Struer, Brønshøj, Vanløse, Varde, Kolding, Aabenraa, Farum, Kokkedal, Hvidovre, Valby, Tilst, Herlev, Thisted, Åbyhøj, Frederikshavn, Horsens, Hedensted, Frederikssund, Ikast, Rønne, København, Vallensbæk, Hobro, Hedehusene, Randers, Odense, Brøndby, Frederiksværk, Skive, Værløse, Korsør, Odder, Roskilde, Gentofte, Charlottenlund, Taastrup, Skanderborg, Nørresundby, Næstved, Søborg, Herning, Frederiksberg, Slagelse, Greve, Viborg, Ølstykke, Risskov, Lillerød, Gladsaxe, Rudersdal, Grenaa, Silkeborg, Højbjerg, Brabrand, og Albertslund, .

Klik-og-hent ift. papegøjetang er en mulighed i alle områder af landet: Sjælland (Vestsjælland, Amager, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

Når man kigger i søgedata står det markant, at mennesker jævnligt kigger efter bl.a. papegøjetang priser og billig papegøjetang. Foruden dette oplever man typisk internet shoppere efterspørge fx køb papegøjetang, papegøjetang online samt papegøjetang tilbud, plus de kendte byggekæder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

Bedste tilbud på papegøjetang

Det er jo efterhånden vældig fleksibelt for almindelige mennesker at finde de bedste priser på billige papegøjetang online hos flere netbutikker, og herved har en hel del webshops fundet det nødvendigt at sænke salgspriserne på papegøjetang betydeligt, og ydermere yde fragt uden gebyr.

Det kan immervæk vise sig udbytterigt at kigge forbi et par forskellige internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på papegøjetang online forud for at du handler, sådan at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

Du må dog være omhyggelig med, at hvis en internet shop reklamerer billige papegøjetang online for en udsalgspris der kan virke uendeligt billig, er det for det meste være et karakteristika der viser en bedragerisk online shop. Handler med kort er imidlertid omfavnet af en orden, som passer på dig som køber overfor fup e-shops.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du drage nytte af en løsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du gerne vil godtgøre omkostningerne til papegøjetang over flere uger. Dette fås typisk hos specialiserede webshops, i modsætning til de store byggekæder som fx XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Ved indkig i data fremstår det klart, at online shoppere ofte kigger efter fx køb papegøjetang og papegøjetang priser. Vi ser derudover som regel netshoppere lede efter eksempelvis papegøjetang tilbud, billig papegøjetang samt papegøjetang online.

Analyser eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot fremskaffer nogenlunde fine chancer for at gøre dig bekendt med en stor gruppe øvrige køberes bedømmelser og derved er det prisværdigt, at du verificerer online webshoppens anmeldelser før du bestiller billige papegøjetang online.

Facebook genererer lignende nogle strålende chancer for at få indblik i e-butikkens troværdighed. Herinde er der mange online varehuse i Danmark hvor man kan meddele en anmeldelse af deres købsoplevelse, som også må udnyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk bestiller billige papegøjetang online hos en internet shop behøver man de facto gennemgå forhandlerens handelsvilkår, men det er mange gange ikke super interessant, særligt med de velkendte byggekæder som Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

Et andet alternativ kan derfor være at kigge hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket generelt er en angivelse af at internet selskabet efterlever de danske regler, samt at den rutinemæssigt besøges af fagfolk som har nøje kendskab til vilkårene.

Dette er en god chance for support, såfremt du udsættes for vanskeligheder som følge af dit køb af papegøjetang. Yderligere er det en hjælp at kunden er omhyggelig omkring de mest vedkommende vedtægter gældende for bestillingen af papegøjetang online, som eksempelvis den returpolitik netbutikken bruger.

På grund af dette er det virkelig relevant, at man til enhver tid opbevarer ens faktura e-mail, således man en anden gang kan bekræfte købet af papegøjetang, uanset om man handler hos XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Davidsen.

Poul Olsen gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Pia R gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Ole Madsen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Anne gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 tips til online indkøb
1Vi tilråder generelt at undersøge hvorvidt e-forhandleren er godkendt af e-mærket, som almindeligvis er en indikator for at e-forretningen føjer gældende dansk lovgivning, foruden at internet webshoppen lejlighedsvis overvåges af specialister der har meget erfaring med vedtægterne på området. Forud for at nogen bestiller billige papegøjetang i en webbutik bør man når alt kommer til alt tyde dens handelsbetingelser.
2Leveringshastigheden er jo meget essentiel såfremt man står og skal bruge produktet om kort tid, så af den grund er det faktisk essentielt at du efterser leveringstiden på papegøjetang. Adskillige online virksomheder giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på mange varer, men som imidlertid påkræver at transaktionen realiseres før et nøjagtigt tidspunkt.
3En stor portion outlets på nettet foreslår i øjeblikket et stort udvalg af billige muligheder for fragt til papegøjetang. En af dem der er mest populær er efterhånden levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling når det passer dig. Metoden er jo ultra fremkommelig, samt typisk også den billigste fragtmetode.
4Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omsluttet af en retningslinje, som beskytter kunden imod snydagtige internet webshops. Som en anden løsning burde du bruge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at afbetale pengene over flere uger.
5Enkelte internet varehuse byder på billig fragt på papegøjetang, men tit kræves det at der bestilles for et fastslået beløb. Alternativt bør du tage den mest billige leveringstype, hvilket gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et afhentningssted. Fragtløsningen er i regelen til gengæld ultra bekvem. Den mindst kostelige leveringsmåde er utvivlsomt selv at hente pakken.
6Den billigste leveringstype er uden tvivl selv at hente varerne, men dette afhænger af at du lever tæt på online butikkens hjemsted. Den metode til levering er usædvanlig betydningsfuld forudsat vi står og skal bruge papegøjetang inden for få dage. Alternativt så lover enkelte online outlets levering uden omkostninger, men ofte er det under betingelse af at der aftages for en bestemt sum.
7Inden nogen shopper billige papegøjetang hos en online webshop burde man egentlig gennemse forhandlerens handelsvilkår, det er dog gerne ikke specielt ophidsende. Yderligere er det anbefalelsesværdigt at man er oppe på mærkerne omkring de elementære forhold der kan influere på shopping af billige papegøjetang online, som fx hvilken ombytningspolitik netshoppen lover.
8Det er i dag super smart for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige papegøjetang i blandt forskellige firmaer på nettet, og til tak yder masser af internet butikker fri fragt. Det kan dog imidlertid vise sig nyttigt at kontrollere en række e-shops efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er skråsikker på at indhente den laveste pris.
9Trustpilot medfører rigtig strålende chancer for at verificere diverse andre forbrugeres evalueringer og derved foreslåes det, at du efterforsker online butikkens kritik inden du køber billige papegøjetang online. Facebook præsterer derudover en del habile muligheder for at få indblik i e-shoppens kundefokus.