Byggevarepriser.dk

Panelhegn

Låge F/panelhegn M/deko X Galv. 80 Cm
1.399 kr.
Se produkt
Panelhegn 1000x2000 Mm Grøn
369 kr.
Se produkt
Panelhegn 100 Cm Grøn, Hegnspakke 8 Fag
5.449 kr.
Se produkt
Panelhegn M/ Deko X Sort, Hegnspakke 8 Fag
5.859 kr.
Se produkt
Panelhegn M/ Deko X Sort, Hegnspakke 12 Fag
8.089 kr.
Se produkt
Panelhegn 100 Cm Grå, Hegnspakke 8 Fag
5.449 kr.
Se produkt
Panelhegn 100 Cm Grøn, Hegnspakke 4 Fag
3.499 kr.
Se produkt
Panelhegn 100 Cm Grå, Hegnspakke Tillægsmodul
479 kr.
Se produkt
Låge F/ Panelhegn 1030x1180 Mm Grå
1.399 kr.
Se produkt
Panelhegn 100 Cm Grå, Hegnspakke 4 Fag
3.499 kr.
Se produkt
Panelhegn 100 Cm Grøn, Hegnspakke Tillægsmodul
479 kr.
Se produkt
Låge F/ Panelhegn 1030x1180 Mm Grøn
1.399 kr.
Se produkt
Panelhegn 100 Cm Grå, Hegnspakke 12 Fag
7.399 kr.
Se produkt
Panelhegn 100 Cm Grøn, Hegnspakke 12 Fag
7.399 kr.
Se produkt
Panelhegn 1000x2000 Mm Grå
369 kr.
Se produkt
Panelhegn M/ Deko X Sort, Hegnspakke 4 Fag
3.629 kr.
Se produkt
Panelhegn M/deko X Galvaniseret 80 Cm
379 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man undersøge webshoppens regningslinjer.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at vide, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt vareudvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt varetype. Du kan beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden blot panelhegn.
For en del er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Dermed kan det overvejes at bestille ved et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få information omkring panelhegn.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at undgå fragten, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er i høj grad et alternativ ved de kendte byggekæder.
Der vil være forskel på priserne på billige panelhegn fra webshop til webshop. Nogle giver de bedste tilbud, imens andre satser på faglig rådgivning. Du skal forholde dig til hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og almenkendte firmaer, som kan give øget tryghed når man handler online. Dette kan du se fordele i.
De kendte byggekæder findes nær dig, og i kraft af det har folk mulighed for at bestille online og fragte varerne på egen hånd. Derved kan du spare fragten, og endda have produkterne nu og her.
De gængse byggecentre sælger produkter fra alle mulige nicheshops, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt udvalg af panelhegn online.

Nichewebshop

De fleste webshops som sælger få produkter står selv for produktion af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online får du en bedre pris.
Størstedelen af nichespecifikke webshops er små virksomheder, der oftest er danske, gerne endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at købe panelhegn online på deres side.
De fleste niche webshops har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det bør du få ekstra god service fra personale med ekspertviden i netop panelhegn.
De største byggecentre i Danmark

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

panelhegn silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

panelhegn harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

panelhegn jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

panelhegn bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det blive aktuelt at du har alle byggematerialer indkøbt inden du igangsætter projektet. Du kunne med fordel sammensætte en overskuelig oversigt som indeholder de materialer der skal bruges, og efterfølgende granske hver eneste ting, hvormed du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
2Typisk vil det vise sig af stor betydning at udfærdige et regnskab for projektet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være økonomisk at nedfærdige alle udgiftsposter, og efterfølgende nedfælde beløbet for hver eneste af dem.
3Du kan tænke over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du bør købe assistance fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Forudsat at du søger eksperthjælp er det normalt at tage imod tilbud fra flere selskaber.
4For opgaver udenfor kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den årsag bør du ofte undersøge vejrudsigten i tiden op til starten på projektet, så det ikke uden varsel begynder at vælte ned når du lige er i fuld gang med det avancerede projekt.
5Der findes vældig mange hjælpeartikler og videoer på nettet hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube kan hjælpe med rigelig anvendelig information, specielt ifald man leder på engelsk.
6Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til byggeprocessen, ikke mindst når der er tale om omfattende byggerier. Enkelte opgaver gør krav på flere personer. Derudover må det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
7Inden du indleder dit byggeprojekt må det være højst betydningsfuldt at være sikker på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig gældende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Man kan spørge om økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det ydes når renoveringen gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte forudsætter altså at ombygningen har en positiv effekt på klimaet.
9Planlægning er vejen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør overveje at sammensætte en klar strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke dage, samt en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver handlingsplanen.
10Der viser sig altid uforudsigelige problematikker når det kommer til store byggeprojekter, og som følge heraf vil det vise sig betydningsfuldt at man har afsat en del tid i tidsplanen, som gør at man er sikker på at nå i mål til tiden.
11Du må på ingen måde gå ned på arbejdsredskaber. Det er af stor betydning at have udstyret disponibelt før du iværksætter byggeprocessen. Det er desuden godt at tage højde for de medfølgende omkostninger i din økonomi.
12Du må ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis arbejdssko der hjælper dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er vigtigt at du husker sikkerheden i byggeriet, især såfremt du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
De højest bedømte byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er yderst godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er yderst beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

Mange e-handler frembyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsmuligheder til panelhegn. En af dem der er mest populær er i øjeblikket afhentningssteder, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Fragtløsningen er jo ultra overkommelig, samt endda endda den mest prisbevidste mulighed for levering.

Du burde omvendt foretrække at vælge levering hjem til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig somme tider en tand mere pebret, men på den anden side rigtig praktisk ift. panelhegn online. Den prisbilligste leveringsform vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, som dog står og falder med at du bor lige ved online virksomhedens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på panelhegn kan i nogle tilfælde være rigtig essentiel når man behøver pakken inden for få dage, så med det formål er det skam meningsfuldt at man kigger nærmere på tidshorisonten for levering på panelhegn. En del byggecentre – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på en hel del varer online, hvilket er afhængig af at du når at bestille tidligere end et konkret klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt klargjort forinden medarbejderne har fyraften.

Nogle internet forretninger garanterer gebyrfri levering på panelhegn online, men i mange tilfælde er det påkrævet at du køber for et konkret beløb. Desuden skal du udse dig den mest betalelige leveringsform, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted.

De største byggemarkeder udlover click-and-collect hvor du bestiller billig panelhegn online men selv henter i butikken. Fx Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Silvan. Byggekæderne frembyder fx afhentning af panelhegn i disse områder:

Kolding, Dragør, Ballerup, Risskov, Struer, Fredericia, Korsør, Brøndby, Sønderborg, Frederikssund, Værløse, Rødovre, Slagelse, Odense, Hedensted, Middelfart, Thisted, Albertslund, Randers, Kokkedal, København, Næstved, Brønshøj, Vanløse, Silkeborg, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Skanderborg, Vallensbæk, Hobro, Herlev, Køge, Nærum, Frederiksberg, Hørsholm, Lillerød, Esbjerg, Lystrup, Vordingborg, Charlottenlund, Horsens, Brabrand, Helsingør, Aarhus, Frederikshavn, Birkerød, Søborg, Odder, Ikast, Aalborg, Nørresundby, Viborg, Greve, Glostrup, Grenaa, Hillerød, Roskilde, Stenløse, Brønderslev, Aabenraa, Lyngby, Rønne, Virum, Vejle, Frederiksværk, Rudersdal, Valby, Nakskov, Ishøj, Haderslev, Ringsted, Jyllinge, Tårnby, Skive, Allerød, Solrød Strand, Svendborg, Højbjerg, Tilst, Nyborg, Holbæk, Haslev, Gentofte, Taastrup, Hvidovre, Herning, Hjørring, Kalundborg, Hedehusene, Ølstykke, Varde, Holstebro, Åbyhøj, og Farum, .

Klik-og-hent af panelhegn er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Amager, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Lolland), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn).

Ved indkig i søgedata er det tydeligt, at internetbrugere ofte søger efter for eksempel panelhegn tilbud og panelhegn priser. Vi ser desuden tit mennesker efterspørge blandt andet køb panelhegn, panelhegn online samt billig panelhegn, foruden de gængse byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Priser på panelhegn

Det er efterhånden meget smertefrit for internetbrugere at finde tilbud på billige panelhegn online i blandt forskellige webbutikker, og så har langt de fleste online virksomheder været presset til at at reducere priserne på panelhegn enormt, og i øvrigt byde på levering uden gebyr.

Det kan immervæk blive lønsomt at kigge forbi diverse netbutikker efter tilbud og udsalg på panelhegn online inden du køber, så man er sikret at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Man bør bare ikke overse, at når en internet handler reklamerer billige panelhegn online til salg for en tilbudspris som kan virke helt ekstremt lav, kunne det ofte være en indikator for en svindel internet virksomhed. Kortkøb er trods alt indbefattet af en lovbestemmelse, som hjælper køberen imod snydagtige online virksomheder.

Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du anvende en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du hellere vil betale omkostningerne til panelhegn af flere omgange. Dette foreslåes som regel hos nichefokuserede webshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Når der ses på søgedata fremstår det klart, at netshoppere tit søger efter bl.a. billig panelhegn og panelhegn tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt internet shoppere søge for eksempel panelhegn online, panelhegn priser samt køb panelhegn.

Undersøg nuværende kunders vurderinger

Trustpilot præsterer temmelig belejlige muligheder for at gennemstøve en række andre forbrugeres observationer og på grund af dette tilråder vi, at du beser online webshoppens anmeldelser forinden du bestiller billige panelhegn online.

Facebook genererer ydermere altid udmærkede metoder til at få indsigt i netbutikkens kundefokus. I øvrigt ses en del shops på nettet som giver folk mulighed for at forfatte en anmeldelse af deres køb, som ligeledes burde benyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Inden folk handler billige panelhegn online hos en netbutik bør de for at være sikker få overblik over e-shoppens handelsvilkår, det er dog naturligvis et tidskrævende projekt, specielt på de kendte byggekæder som Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Et andet forslag kunne måske være at tjekke hvorvidt online shoppen er godkendt af e-mærket, siden det skulle være en sikkerhed for at internet firmaet adlyder de danske retningslinjer, og at webshoppen løbende kigges til af fagmænd der har meget erfaring med lovene på området.

Desuden giver det dig chance for at få assistance, hvis du forvoldes dilemmaer i processen med dit indkøb af panelhegn. Derudover er det en hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle regler der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af panelhegn online, for eksempel den ombytningsret butikken tilsikrer.

I den forbindelse er det samtidig relevant, at man stadigvæk opbevarer ens købsbekræftelse, så man i fremtiden vil kunne bevise købet af panelhegn, uagtet om man handler hos Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix eller Bygma.

Poul gav 5 stjerner

Fremragende!

Else P gav 4 stjerner

Det var godt !

Per Knudsen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Morten K gav 4 stjerner

Alt var i orden

9 gode råd til online shopping
1En del internet butikker frembyder i øjeblikket mange forskellige billige fragtmetoder til panelhegn. Det mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er jo temmelig hensigtsmæssig, og ofte ydermere den billigste leveringsmetode.
2Trustpilot giver dig fuldkommen pålidelige muligheder for at bese en stor gruppe aktuelle kunders domme og af den grund er det en hjælp, at du efterforsker e-butikkens kritik forud for at du køber billige panelhegn online. Facebook fører til endvidere ret så tiltalende muligheder for at få indsigt i e-forretningens pålidelighed.
3Vi foreslår generelt kortbestillinger eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en orden, som bistår kunden overfor fup webbutikker. Som en anden løsning bør du overveje en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil klare betalingen af flere omgange.
4Det er jo usædvanlig problemfrit for alle og enhver at finde information om priser online på billige panelhegn i blandt diverse internet webshops, og derfor præsterer langt de fleste internet forhandlere levering uden beregning. Det kan dog til hver en tid blive tiden værd at inspicere et par forskellige forhandlere på nettet efter billige priser forud for at du bestiller, således at du er velinformeret til at få den bedste pris.
5Generelt tilråder vi at se nærmere på hvorvidt online forretningen er støttet af e-mærket, eftersom det burde være en indikator for at online webshoppen opfylder dansk lovgivning, og at netshoppen af og til vurderes af specialister som har meget erfaring med de gældende regulativer. Forinden nogen køber billige panelhegn på en online butik kan man i reglen kigge på virksomhedens regler.
6Den mest betalelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men dette stiller krav om at du befinder dig lige ved e-butikkens bopæl. Den form for fragt er jo særligt udslagsgivende ifald man har brug for panelhegn omgående. Alternativt så tilbyder en hel del netbutikker fragt uden beregning, men oftest er det forudsat at du køber for et fastsat beløb.
7Forinden nogen handler billige panelhegn i en webshop kan de de facto granske netbutikkens forretningsvilkår, det er dog gerne ikke særlig interessant. I øvrigt er det smart at man er opmærksom på de elementære betingelser gældende for handlen med billige panelhegn online, som for eksempel den returneringsret webbutikken lover.
8Fragtperioden er selvfølgelig super afgørende forudsat vi har behov for din ordre nu og her, og herved er det temmelig centralt at vi tjekker den estimerede leveringsdato på panelhegn. Størstedelen af e-shops reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter, men som trods alt tager udgangspunkt i at bestillingen laves forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
9En hel del netshops frembyder portofri fragt på panelhegn, men oftest forudsætter det at der købes for et bestemt beløb. I øvrigt bør man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsudgave, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted. Denne viser sig typisk tillige rigtig let. Den mest billige leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.