Byggevarepriser.dk

Pallestabler

Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1000 - 1,6
23.054 kr.
Se produkt
Bernardo Manuel pallestabler MHS 1000 - 2,5
11.475 kr.
Se produkt
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1500 - 1,6
26.297 kr.
Se produkt
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1500 - 3,0
29.363 kr.
Se produkt
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1500 - 2,5
28.116 kr.
Se produkt
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1000 - 2,5
23.907 kr.
Se produkt
Bernardo Elektrisk pallestabler EDS 1250 - 2,8
70.669 kr.
Se produkt
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1000 - 3,0
27.066 kr.
Se produkt
Bernardo Elektrisk pallestabler EDS 1250 - 3,5
74.110 kr.
Se produkt
Bernardo Manuel pallestabler MHS 1500 - 1,6
10.716 kr.
Se produkt
Bernardo Elektrisk pallestabler EDS 1250 - 3,1
71.916 kr.
Se produkt
Bernardo Elektrisk pallestabler EDS 1250 - 1,5
65.504 kr.
Se produkt
Bernardo Manuel pallestabler MHS 1000 - 1,6
9.666 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige pallestabler alt efter hvor du handler online. Enkelte har fokus på gode tilbud, og andre vil have et højt serviceniveau. Du må beslutte hvad du vil prioritere.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Derved bør du overveje at shoppe hos en webshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af pallestabler.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt produktudvalg, imens andre har fokus på en enkelt type af vare. Du bør gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, udover bare pallestabler.
Når du har brug for produkterne nu og her eller bare har lyst til at undgå fragten, så kunne du overveje at fragte materialerne personligt. Det er specielt en mulighed hos de gængse byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er naturligvis utrolig relevant at se, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og derved har flertallet valget om at købe online og hente varerne personligt. På grund af det har du valget om at undvære leveringsomkostningen, samt samtidig få varerne hurtigere.
De store byggekæder er populære og landskendte virksomheder, som kan give øget tryghed når man handler online. Det kan du se som en fordel.
De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra adskillige leverandører, så du kan vælge fra et bredt udvalg af pallestabler online.

Nichewebshop

En masse specialiserede netshops er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at handle pallestabler online på deres hjemmeside.
Flertallet af specialiserede netbutikker har en enorm viden om deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette kan du få ekstremt erfaren rådgivning fra ansatte der er specialister i netop pallestabler.
Alverdens specialiserede webshops producerer selv de varer som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online får du en lavere pris.
Danmarks største byggecentre

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

pallestabler silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

pallestabler bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

pallestabler jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af over 100 ansatte i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

pallestabler harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forberedelse vil altid være nøglen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du skal forfatte en effektiv køreplan, der beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, med en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du sammensætter tidsplanen.
2Der kommer stort set altid overraskende problemstillinger når det handler om krævende projekter, og som følge heraf vurderes det meningsfuldt at der er afsat god nok plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
3Det kan vise sig at være fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har en økonomisk ramme. Det er en god idé at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og bagefter nedfælde omkostningen ved dem én og én.
4Det viser sig at have noget at sige at have de påkrævede byggematerialer tilgængelige før du går i gang med byggeprocessen. Du kan notere en hurtig huskeliste hvorpå der noteres alle de ting du har brug for, og så gennemgå hver eneste ting, så du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
5Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Således kan du jævnligt tage notits af vejrprognosen i perioden for byggeriets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger når du lige er trukket i arbejdstøjet til det vigtige projekt.
6Det kan være nyttigt at sikre sig assistance til byggeprocessen, især i tilfælde af store projekter. Omfangsrige byggerier kræver flere end en enkelt person. I øvrigt må det blive mere effektivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
7Inden du påbegynder dit byggeprojekt kan det blive vanvittigt fundamentalt at være sikker på, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor vil der gælde en række love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Der findes en hel del artikler og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube bringer dig enorme mængder gavnlig info, ikke mindst når man søger på engelsk.
9Du kan hente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det ydes forudsat at ombygningen er klimavenligt. Tilskudet beroer altså på at byggeprojektet har positiv betydning for planeten.
10Du bør unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse såsom sko og hjelm som sikrer dig imod potentielle uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke får assistance fra en professionel.
11Du vil på ingen måde gå ned på værktøj. Jævnligt kan det være afgørende at du har udstyret klar til brug før du begynder på byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at medregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
12Husk at vurdere hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du med fordel kan tilkøbe eksperthjælp til dele af byggeprocessen. Hvis du køber assistance fra en professionel kan det være fordelagtigt at søge en pris fra flere entreprenører.
De mest vellidte byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er usædvanligt flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ualmindeligt flot. Karakteren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt overlegent. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er virkelig overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken form for fragt er smartest?

Flere e-shops udlover nu om dage et bredt udvalg af billige former for fragt til pallestabler. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, og så henter du bare de købte produkter når du har tid. Leveringsmetoden er jo ekstremt enkel, og tit også den mest betalelige leveringsmåde.

Du burde også foretrække at få ordren leveret til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen er almindeligvis en tand mere omkostningsfuld, men omvendt vældig smart med pallestabler online. Den mest letkøbte leveringsmanér er unægtelig selv at hente varerne, men den løsning kræver at du bor tæt på online virksomhedens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på pallestabler kan være ret vigtig såfremt vi mangler varerne inden for få dage, og med det formål er det tydeligvis klogt at vi kontrollerer leveringstiden ved pallestabler. Mange butikker på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – tilbyder billig 1 dags levering på en række af deres produkter online, men som trods alt betinges af at orden realiseres inden et angivent klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få produkterne ud af døren forinden de logistikansatte har fyraften.

En hel del byggemarkeder tilbyder gratis levering på pallestabler online, men for det meste forudsætter det at der shoppes for en konkret pris. Desuden kunne du vælge den prisbilligste fragtløsning, som i mange tilfælde vil være at få bragt pakken til et udleveringssted.

En del byggemarkeder udlover afhentning hvor man bestiller billig pallestabler online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma og Silvan. De foreslår blandt andet afhentning af pallestabler i disse byer:

Hørsholm, Højbjerg, Struer, Rødovre, Horsens, Holstebro, Nyborg, Sønderborg, Silkeborg, Slagelse, Varde, Vordingborg, Hvidovre, Birkerød, Ishøj, Frederiksberg, Kalundborg, Aarhus, Randers, Brønderslev, Kolding, Åbyhøj, Roskilde, Vejle, Herning, Frederiksværk, Odder, Greve, Odense, Grenaa, Nakskov, Farum, Lystrup, Glostrup, Værløse, Søborg, Køge, Dragør, Hjørring, Frederikshavn, Hobro, Lillerød, Hedehusene, Rønne, Nærum, Haderslev, Holbæk, Haslev, Helsingør, Nykøbing Falster, Tilst, Vallensbæk, Hillerød, Valby, Thisted, Brabrand, Ikast, Næstved, Aalborg, Svendborg, Kokkedal, Nørresundby, Taastrup, Virum, Lyngby, Frederikssund, Jyllinge, Brønshøj, Skive, Middelfart, Allerød, Rudersdal, Ballerup, Risskov, Albertslund, Gentofte, Solrød Strand, Charlottenlund, Ølstykke, Tårnby, Ringsted, Vanløse, Stenløse, København, Aabenraa, Esbjerg, Skanderborg, Hedensted, Herlev, Viborg, Brøndby, Fredericia, Korsør, og Gladsaxe, .

Klik-og-hent ift. pallestabler er muligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Amager).

Når der ses på statistikkerne står det tydeligt, at folk som regel søger efter blandt andet billig pallestabler og pallestabler priser. Foruden dette ser man som regel internet shoppere efterspørge blandt andet pallestabler online, køb pallestabler og pallestabler tilbud, plus de gængse byggecentre som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark og Bygma.

Tilbud på pallestabler

Det er i dag rigtig let for almindelige dødelige at prissammenligne på billige pallestabler online i blandt flere netshops, og så har mange outlets på nettet været presset til at at nedbringe salgspriserne på pallestabler helt i bund, og derudover præstere portofri fragt.

Men det kan alligevel vise sig tiden værd at studere nogle få e-handler efter tilbud på pallestabler online forinden du gennemfører dit køb, så du er på den sikre side med at få den laveste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4 og XL-Byg.

Man bør lige meget hvad være årvågen med, at hvis en shop afhænder billige pallestabler online på tilbud til en pris som virker helt fantastisk fordelagtig, kan det for det meste være et karakteristika der viser en falsk online virksomhed. Køb med kort er heldigvis omfavnet af en retningslinje, der bistår dig imod svindlende online virksomheder.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du benytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at afbetale regningen på pallestabler af flere omgange. Det fås som regel ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som eksempelvis Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

Ved kig i statistikkerne bliver det klart, at folk mange gange søger efter eksempelvis køb pallestabler og pallestabler online. Vi ser derudover tit folk kigge efter bl.a. billig pallestabler, pallestabler priser og pallestabler tilbud.

Gennemsøg andre menneskers meninger

Trustpilot byder på fuldstændig udmærkede genveje til at inspicere en stor portion øvrige køberes bedømmelser og herved kan det være til hjælp, at du undersøger e-butikkens anmeldelser forinden du placerer din ordre på billige pallestabler online.

Facebook yder også fuldstændig udmærkede løsninger til at få indblik i webshoppens kundetilfredshed. Herinde ses mange internet handler som gør det muligt at tilkendegive en vurdering af virksomhedens service, hvilket lige så vel kan benyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Før folk køber billige pallestabler online i en webshop burde de reelt gøre sig bekendt med indholdet af shoppens handelsaftale, det er dog naturligvis en omfattende opgave, i særdeleshed hos de udbredte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Et alternativ kunne være at bemærke om e-forretningen er medlem af e-mærket, hvilket ofte er et bevis på at online forretningen efterkommer de opstillede regler, og at webbutikken rutinemæssigt kontrolleres af specialister som kender de gældende love.

Desuden får du genvej til at få bistand, ifald du får besvær i forbindelse med din handel med pallestabler. Dertil slår vi et slag for at man er vidende om de mest relevante bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af pallestabler online, som for eksempel hvilken byttepolitik online shoppen anvender.

Derfor er det ligeledes vigtigt, at man stadig opbevarer sin kvittering på e-mail, så man fremadrettet vil kunne bekræfte købet af pallestabler, uanset om man har bestilt fra Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 eller Silvan.

Hanne U gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Erik B gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Louise R gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Thomas Thomsen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 tips til når du køber online
1Det er i høj grad let for os alle at søge sig frem til priser online på billige pallestabler på diverse forretninger på nettet, og for det yder utallige e-butikker gratis fragt. Trods dette kan det stadigvæk være smart at granske nogle få netshops efter tilbud og udsalg inden du handler, så man ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris.
2En hel del shops på nettet frembyder efterhånden flere billige fragtløsninger til pallestabler. En sikker vinder er nu om stunder udleveringssteder, hvor du kan afhente bestillingen når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er jo ultra enkel, og mange gange endvidere den mest betalelige leveringsudgave.
3Enkelte e-shops i Danmark præsterer billig fragt på pallestabler, men i reglen stiller det krav om at man handler for et konkret beløb. Alternativt burde du tage den billigste leveringsform, der tit vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop. Fragtmuligheden er desværre ydermere yderst simpel. Den mest prisbevidste fragttype er dog selv at hente pakken.
4Den billigste leveringstype vil til enhver tid være selv at hente produkterne, men dette betinges af at du opholder dig i nærheden af internet webshoppens arbejdslager. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være ualmindeligt bestemmende såfremt du har behov for pallestabler øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer en hel del internet handler gratis levering, men for det meste er det betinget af at der bestilles for et fastslået beløb.
5Trustpilot giver dig fuldkommen hensigtsmæssige genveje til at betragte mange forhenværende brugeres bedømmelser og derfor støtter vi, at du evaluerer internet shoppens kritik før du handler billige pallestabler online. Facebook frembringer ligeledes i højeste grad fordelagtige chancer for at få indtryk af internet forhandlerens pålidelighed.
6Inden nogen shopper billige pallestabler hos en internet shop behøver man når alt kommer til alt bese butikkens forretningsbetingelser, det er dog normalt et tidskrævende arbejde. Yderligere er det anbefalelsesværdigt at køber er vidende om de mest aktuelle bestemmelser der kan have indflydelse på bestillingen af billige pallestabler online, f.eks. hvilken byttepolitik e-forhandleren anvender.
7Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være ret aktuel ifald du mangler varerne inden for få dage, så i det øjemed er det sandelig meningsfuldt at du kontrollerer leveringstidspunktet på pallestabler. Adskillige online butikker reklamerer med billig levering på næste hverdag på mange af deres produkter, der dog er underforstået at bestillingen indsendes forud for et nøjagtigt tidspunkt.
8Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfattet af en orden, hvilket sikrer en imod uægte online butikker. Som en alternativ mulighed kunne du anvende et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, når du tilstræber at dække omkostningerne over et længere tidsrum.
9Generelt slår vi et slag for at finde ud af om internet firmaet er tilsluttet e-mærket, grundet at det generelt er en forsikring om at online butikken retter sig efter de gældende danske regler, udover at e-forhandleren ofte revideres af fagmænd der har megen viden om vilkårene. Før nogen bestiller billige pallestabler i en internet virksomhed burde man i og for sig granske e-butikkens handelsbetingelser.