Byggevarepriser.dk

Pakkevægt

Limit pakkevægt LE2 150 kg
2.095 kr.
Se produkt
Pakkevægt kc-3 8 kg
2.120 kr.
Se produkt
Pakkevægt dig le4-300 35041
6.082 kr.
Se produkt
Pakkevægt dig.lpw-8 600 kg
13.589 kr.
Se produkt
Pakkevægt dig.lpw-6 300 kg
7.298 kr.
Se produkt
Pakkevægt digital lem7-5
1.992 kr.
Se produkt
Pakkevægt digital lem7-0,5
596 kr.
Se produkt
Pakkevægt digital fcw-60
2.075 kr.
Se produkt
120 kg/50g Pakkevægt Platform 380 x 300 mm
2.248 kr.
Se produkt
Pakkevægt Limit LE2-150
3.113 kr.
Se produkt
30 kg/5g Pakkevægt, LED display, vejeplade 305x225 mm
1.284 kr.
Se produkt
Pakkevægt Limit LE2-30
3.113 kr.
Se produkt
Pakkevægt dig. lpw-2 60 kg
4.759 kr.
Se produkt
Pakkevægt digital fcw-150
2.069 kr.
Se produkt
Pakkevægt dig. lpw-4 150 kg
4.986 kr.
Se produkt
15 kg/2g Pakkevægt, LED display, vejeplade 305x225 mm
1.036 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at spare fragten, så kan du med fordel transportere produkterne selv. Det er først og fremmest et alternativ hos de gængse byggekæder.
Nogle byggekæder tilbyder et stort produktsortiment, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du skal vide om det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover blot pakkevægt.
For en del er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggemarked, som kan give gode råd til valg af pakkevægt.
Du vil finde variationer i priserne på billige pakkevægt fra webshop til webshop. Enkelte vil have billige priser, hvorimod nogle har fokus på service. Du må reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Man bør derfor tjekke webshoppens regningslinjer.
Det er selvsagt super vigtigt at se, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder tilbyder varer fra alverdens producenter, hvorfor du så kan bestille fra et stort udvalg af pakkevægt online.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig som køber online. Det vil nogle se positivt på.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og af den grund har kunderne chancen for at købe online og transportere materialerne på eget initiativ. Derigennem har man valget om at blive fri for fragtomkostningen, samt sågar få fat i produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på internettet er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, idet de kun sælger disse varer. Således vil du opleve ekstra gavnlig hjælp fra ansatte der er specialister i netop pakkevægt.
Majoriteten af specialiserede netbutikker er mindre virksomheder, der tit er dansk ejede, måske sågar lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller pakkevægt online på deres side.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få en billig pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

pakkevægt harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

pakkevægt silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

pakkevægt jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

pakkevægt bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Potentielt kan det blive værdifuldt at have de presserende materialer handlet ind på forhånd inden du går til værks med din byggeproces. Du kan med fordel udfærdige en simpel note hvorpå der noteres alt du får brug for, og så tjekke hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
2Du bør på ingen måde forsømme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj herunder sikkerhedssko der skåner dig mod eventuelle ulykker. Det er yderst relevant at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
3Du bør tage til overvejelse om du magter at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at skaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af projektet. Såfremt du køber assistance fra en professionel er der penge at spare ved at tage imod priser fra en håndfuld selskaber.
4For udendørs projekter kan vind og vejr få meget at sige. Af den årsag skal du hyppigt undersøge vejrforudsigelserne i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at piske ned netop som du er ved at færdiggøre det avancerede byggeprojekt.
5Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, især ved omfangsrige byggeprojekter. Flere byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. Samtidig bør det være bedre og mere socialt når man ikke er ene om det.
6Typisk vil det være betydningsfuldt at have et udgiftsbudget for renoveringen, så man har et økonomisk overblik. Det bør være forstandigt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og herefter tjekke ens udgift ved dem enkeltvis.
7Der viser sig typisk uventede vanskeligheder i forbindelse med omfangsrige projekter, og af den grund kan det være meningsfuldt at der er afsat betragtelig tid i tidsplanen, med formålet om at man er afslappet omkring at komme i mål.
8Der kan findes alle mulige former for guides og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube giver store mængder almennyttig information, ikke mindst når man benytter engelske ord i din søgning.
9Planlægning vedbliver at være nøglen til at komme i mål med dit arbejde. Du bør udarbejde en klar arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Husk at være konkret i udarbejdelsen af din strategi.
10Forinden du optager byggeriet kan det vise sig ekstremt meningsfuldt at sikre sig, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
11Du vil under ingen omstændigheder mangle udstyr. Typisk kan det vise sig uundværligt at have værktøjet til disposition idet du tager fat på dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at medregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
12Man kan indhente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det kan man få når renoveringen bidrager positivt til miljøet. Det er altså afhængig af at ombygningen forbedrer klimaet.
De mest populære byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som naturligvis er enormt godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut overlegent. Vurderingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal du vælge?

Adskillige online shops frembyder i øjeblikket en række forskellige billige fragtløsninger til pakkevægt. Den mest populære er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente produkterne på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig ret så bekvem, samt mange gange ligeledes den billigste type af levering.

Du bør ydermere forsøge at få ordren leveret hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Fragttypen viser sig til tider en kende mere bekostelig, men ydermere vældig problemfri ved køb af pakkevægt online. Den billigste fragttype er unægtelig selv at hente pakken, som jo stiller krav om at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet shoppens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på pakkevægt kan i nogle tilfælde være ualmindeligt relevant når du absolut skal bruge produktet nu og her, så i det øjemed er det øjensynligt væsentligt at du dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved pakkevægt. En række e-firmaer i Danmark – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig dag-til-dag fragt på en hel del produkter online, men som trods alt betinges af at handlen gemmenføres forud for et fastslået klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer betjent forinden de logistikansatte drager hjemad.

Nogle enkelte webshops sikrer portofri levering på pakkevægt online, men i mange tilfælde kun når man indkøber for et konkret beløb. Som alternativ må man udse dig den mest prisbevidste mulighed for levering, der typisk vil være at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

De fleste byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor man køber billig pakkevægt hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggekæderne tildeler for eksempel klik-og-hent på pakkevægt i følgende områder:

Horsens, Helsingør, Holbæk, Gladsaxe, Vanløse, Allerød, Fredericia, Middelfart, Jyllinge, Frederiksværk, Valby, Esbjerg, Skanderborg, Nykøbing Falster, Svendborg, Åbyhøj, Lillerød, Lystrup, Nyborg, Hørsholm, Nakskov, Kalundborg, Glostrup, Hjørring, Gentofte, Herning, Ringsted, Thisted, Sønderborg, Værløse, Albertslund, Lyngby, Hillerød, Odder, Virum, Aalborg, Vallensbæk, Struer, Odense, Dragør, Viborg, Vordingborg, Rønne, Søborg, Ishøj, Ikast, Slagelse, Roskilde, Risskov, Højbjerg, Brabrand, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund, Tilst, Aarhus, Rudersdal, Korsør, Ølstykke, Varde, Taastrup, Brøndby, Birkerød, Nærum, Silkeborg, Kokkedal, Haderslev, Herlev, Aabenraa, Charlottenlund, Holstebro, København, Farum, Tårnby, Brønderslev, Grenaa, Solrød Strand, Hvidovre, Næstved, Vejle, Brønshøj, Rødovre, Randers, Hedehusene, Haslev, Kolding, Frederiksberg, Frederikshavn, Nørresundby, Stenløse, Hobro, Skive, og Hedensted, .

Click-and-collect for pakkevægt er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark), Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når man ser på data bliver det tydeligt, at internet shoppere typisk søger eksempelvis pakkevægt online og pakkevægt priser. Foruden dette oplever man tit online shoppere søge for eksempel køb pakkevægt, billig pakkevægt og pakkevægt tilbud, foruden de gængse byggekæder som Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Få den bedste pris på pakkevægt

Det er jo usædvanlig ukompliceret for internetbrugere at analysere priser på billige pakkevægt online fra diverse internet virksomheder, og altså har en hel del internet firmaer fundet det nødvendigt at stampe salgspriserne på pakkevægt helt i bund, og ovenikøbet frembyde gratis fragt.

Derfor kan det trods alt vise sig smart at inspicere nogle enkelte netshops efter udsalg og tilbud på pakkevægt online forud for at du gennemfører dit køb, således at man er på den sikre side med at antage den laveste pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan og Davidsen.

Man bør trods alt huske på, at såfremt en online shop tilbyder billige pakkevægt online til salg for en salgspris der kan ses som enormt billig, så burde det for det meste være et signal om en fup internet virksomhed. Bestillinger med kort er heldigvis omsluttet af Indsigelsesordningen, som redder dig imod uoprigtige e-forretninger.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du vil afdrage beløbet til pakkevægt senere. Dette fås typisk ved specialiserede netshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Bygma.

Når der ses på tallene bliver det klart, at internet shoppere ofte søger eksempelvis billig pakkevægt og pakkevægt tilbud. Foruden dette ser vi tit online shoppere søge for eksempel køb pakkevægt, pakkevægt online samt pakkevægt priser.

Undersøg nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot præsterer en lang række hensigtsmæssige genveje til at eftersøge ret mange øvrige brugeres reflektioner og derved slår vi et slag for, at du ser nærmere på online forhandlerens anmeldelser forinden du færdiggør din shopping med billige pakkevægt online.

Facebook frembyder ligeledes fuldstændig fornemme løsninger til at få kendskab til internet selskabets kundefokus. Desuden ser vi faktisk internet shops hvor kunder kan nedfælde en omtale af virksomhedens service, hvilket ligeledes må bruges til vurdering af kundetilfredsheden.

Før folk handler billige pakkevægt online på en internet webshop burde de utvivlsomt tyde webbutikkens regler, dog er det i mange tilfælde ikke særlig spændende, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Et alternativ kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det er en sikkerhed for at internet virksomheden opfylder dansk lovgivning, udover at online forretningen løbende efterses af jurister der er indført i de gældende vilkår.

Desuden får du chance for støtte, for så vidt du udsættes for vanskeligheder ved dit køb af pakkevægt. Derudover kan det være til hjælp at man er vidende om de grundlæggende retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af pakkevægt online, f.eks. hvilken byttepolitik internet selskabet bruger.

I den sammenhæng er det desuden essesentielt, at man når som helst beholder sin kvitteringsmail, således man når som helst vil kunne eftervise sit køb af pakkevægt, uafhængig af om man bestiller hos Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Bygma eller Jem og Fix.

Kim gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Martin N gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Inger Kristensen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Maria F gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 gode råd til din online shopping
1Leveringstiden kan være særligt aktuel om du skal bruge produktet om kort tid, så i det øjemed er det rimelig aktuelt at vi ser den estimerede leveringstid for pakkevægt. En del internet selskaber annoncerer billig levering på næste hverdag på en række varenumre, som dog står og falder med at bestillingen gennemføres tidligere end et fastsat tidspunkt.
2Generelt tilråder vi betalinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af et reglement, som redder køber imod falske online firmaer. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil afdrage betalingen over tid.
3Den mindst kostelige løsning til levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men dette afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af e-firmaets hjemsted. Den type af levering kan i nogle tilfælde være vældig vital i tilfælde af at du står og skal bruge pakkevægt om et øjeblik. Alternativt så præsterer nogle få forretninger på nettet billig fragt, men i mange tilfælde kun hvis der indkøbes for et bestemt beløb.
4Trustpilot frembringer temmelig strålende genveje til at gennemstøve en længere række forhenværende konsumenters kritik og på grund af dette slår vi et slag for, at du studerer webshoppens anmeldelser forinden du bestiller billige pakkevægt online. Facebook genererer lignende tilpas uafhængige chancer for at få indtryk af e-shoppens troværdighed.
5Nogle få online selskaber garanterer portofri fragt på pakkevægt, men i reglen kun når man aftager for en fastsat pris. Derudover kunne man tage den prisbilligste leveringsmodel, der ofte vil blive at få leveret pakken til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig uheldigvis lige så vel ret så fremkommelig. Den mindst kostelige mulighed for fragt er dog at du selv henter varerne.
6Det er særligt hensigtsmæssigt for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige pakkevægt i blandt forskellige e-handler, og med det motiv lover utallige e-handler portofri levering. Det kan ikke desto mindre vise sig profitabelt at prøve flere outlets på nettet efter billige priser forud for at du shopper, sådan at du er sikret at modtage den laveste pris.
7En hel del forretninger på nettet foreslår til alt held et stort udvalg af billige fragtmetoder til pakkevægt. Den mest populære er i øjeblikket afhentningssteder, som gør at du kan hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er nemlig virkelig enkel, samt endda desuden den prisbilligste type af levering.
8Vi foreslår generelt at se hvorvidt e-shoppen er e-mærke godkendt, fordi det er en garanti for at online forretningen lever op til de officielle danske regler, og at webshoppen undertiden monitoreres af jurister der behersker bestemmelserne på området. Før nogen bestiller billige pakkevægt hos en shop behøver man faktisk gennemløbe virksomhedens regler.
9Før nogen køber billige pakkevægt hos en shop på nettet behøver man for at være på den sikre side løbe igennem e-shoppens forretningsvilkår, men det er oftest et omfattende arbejde. Udover dette foreslår vi at kunden er på vagt for de mest essentielle bestemmelser der kan influere på købet af billige pakkevægt online, f.eks. hvilken returret online virksomheden anvender.