Byggevarepriser.dk

Ovntørret brænde pristjek

Er du på udkig efter ovntørret brænde? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1,8 m3 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1,8 m3 for kun 2.045 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1,8 m3 ovntørret brænde inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.045 kr.Køb
2.279 kr.Køb
2.325 kr.Køb
2.349 kr.Køb
2.598 kr.Køb
2.728 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: avnbøg ask bøg birk eg

Mængder: 1 kubikmeter 1 m3 1 palle 1 rummeter

Levering: i sække i bigbag i poser i løs vægt til døren i netsække på palle

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Derfor er det en fordel at købe fra et online byggemarked, hvor du tilbydes gode råd til valg af ovntørret brænde.
Det er helt klart super relevant at undersøge, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du lede andre steder.
Såfremt du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed i de velkendte byggekæder.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Du bør derfor kende butikkens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder sælger et stort sortiment af varer, imens øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, udover bare ovntørret brænde.
Du vil finde ulighed i prisen på billige ovntørret brænde fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på de bedste priser, hvorimod øvrige har en høj grad af service. Du må reflektere over hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre udbyder produkter fra flere producenter, med det formål at du så kan købe fra et stort sortiment af ovntørret brænde online.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede forretninger, som kan give øget troværdighed når man skal handle online. Dette kan du se fordele i.
De gængse byggekæder har butikker overalt i landet, og derved har folk adgang til at købe online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Derfor kan du overveje at spare leveringsgebyret, og tilmed få varerne straks.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops står selv for produktion af de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online får du lavere priser.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet er mindre virksomheder, som tit er danske, gerne sågar lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at købe ovntørret brænde online på deres hjemmeside.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem bør du få ekstra begavet vejledning fra folk med specialistviden i netop ovntørret brænde.
De største byggecentre i Danmark

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

ovntørret brænde silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

ovntørret brænde harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

ovntørret brænde bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

ovntørret brænde jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør ikke på noget tidspunkt nedprioritere sikkerheden, så glem ej arbejdstøj som arbejdssko som beskytter dig imod mulige risici. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
2Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Således må du løbende holde øje med vejrberetningerne i dagene før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at piske ned netop som du er ved at færdiggøre det avancerede projekt.
3Du bør tage til overvejelse om du magter at klare det hele selv, eller du burde tilkøbe hjælp fra en professionel til dele af arbejdet. Såfremt du køber professionel assistance vil det oftest være en god idé at tage imod tilbud fra forskellige virksomheder.
4Forberedelse er vejen til at komme i mål med byggeriet. Du skal sammensætte en effektiv strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke dage, samt en dertilhørende nummerorden. Vær skarp idet du sammensætter oversigten.
5I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man giver sig selv et overblik. Det vil blive fordelagtigt at gennemgå samtlige udgifter, hvorefter man kan dokumentere online tilbud på dem enkeltvis.
6Du bør på ingen måde fattes værktøj. Typisk kan det være yderst relevant at du har værktøjet tilgængeligt inden du iværksætter byggeriet. Det er derudover afgørende at medtage de medfølgende udgifter i byggeriets budget.
7Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at du har alle bygningsmaterialer parat før du går i krig med håndværket. Du kan udarbejde en simpel huskeliste med det du skal bruge, og bagefter tjekke hver eneste ting, med øje for at du sikrer dig at alt er som det skal være.
8Der kommer næsten altid uforudsigelige problemer når det handler om krævende projekter, og derfor er det betydningsfuldt at man afsætter rigeligt med tid i kalenderen, med det formål at man er tryg ved at nå det inden ens deadline.
9Glem ikke at du kan få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få ifald byggeprojektet er CO2-besparende. Det forudsætter dermed at ombygningen har positiv betydning for planeten.
10Længe før du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig ganske betydningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde forskellige regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
11Det er oplagt at få en hjælpende hånd til arbejdet, specielt ift. større ombygninger. Omfangsrige opgaver kræver flere folk. Desuden må det blive bedre og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
12Der kan findes rigelige mængder af artikler og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube faciliterer enorme mængder brugbar viden, ikke mindst såfremt du søger på engelsk.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er absolut godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er utrolig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ultra overlegent. Karakteren er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ret så godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal du vælge?

En række internet shops foreslår i dag diverse forskellige billige former for fragt til ovntørret brænde. En af de mest almindelige er for øjeblikket udleveringssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer præcis når det passer dig. Muligheden er altså ret så uproblematisk, samt desuden desuden den billigste mulighed for fragt.

Du kan endvidere påtænke at få pakken sendt til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden viser sig ofte en smule mere bekostelig, men endda ualmindeligt enkel for ovntørret brænde online. Den billigste leveringsmodel vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, som jo afhænger af at du opholder dig lige ved online virksomhedens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på ovntørret brænde kan i nogle tilfælde være yderst central hvis vi står og skal bruge ordren inden for få dage, så derfor er det bestemt vigtigt at du tjekker tidshorisonten for levering for ovntørret brænde. Temmelig mange online varehuse – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på flere varer online, der dog er påkrævet at handlen gemmenføres før et nøjagtigt tidspunkt, så at de kan nå at få varerne ud af døren forud for at pakkemedarbejderne har fri.

Nogle enkelte internet varehuse yder fragt uden beregning på ovntørret brænde online, men for det meste kun ifald man køber for et fastslået beløb. Ellers skal man udvælge den mest letkøbte leveringsmåde, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at levere dine varer til en pakkeshop.

En stor portion webshops tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig ovntørret brænde online men selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen. Byggecentrene giver eksempelvis klik-og-hent på ovntørret brænde i disse byer:

Ballerup, Fredericia, Tilst, Haderslev, Kalundborg, Viborg, Hedensted, Gladsaxe, Svendborg, Vallensbæk, Holstebro, Odder, Hedehusene, Lillerød, Slagelse, Vejle, Nørresundby, Ølstykke, Brøndby, Glostrup, Esbjerg, Herning, Hillerød, Søborg, Struer, Brabrand, Valby, Korsør, Hvidovre, Ishøj, Risskov, Odense, Højbjerg, Birkerød, Skanderborg, Kolding, Greve, Randers, Nakskov, Brønderslev, Helsingør, Horsens, Skive, Vanløse, Thisted, Charlottenlund, Jyllinge, Sønderborg, Haslev, Hobro, Vordingborg, Hørsholm, Køge, København, Allerød, Solrød Strand, Hjørring, Rudersdal, Stenløse, Aarhus, Middelfart, Rønne, Roskilde, Holbæk, Taastrup, Ikast, Herlev, Åbyhøj, Grenaa, Tårnby, Næstved, Frederikshavn, Aalborg, Nærum, Nykøbing Falster, Varde, Nyborg, Virum, Lyngby, Brønshøj, Gentofte, Kokkedal, Dragør, Frederiksberg, Silkeborg, Frederikssund, Rødovre, Albertslund, Frederiksværk, Aabenraa, Lystrup, Værløse, Farum, og Ringsted, .

Klik-og-hent ift. ovntørret brænde er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland).

Ved indkig i tallene står det markant, at netshoppere jævnligt søger efter fx ovntørret brænde online og ovntørret brænde priser. Man ser derudover tit mennesker kigge efter eksempelvis ovntørret brænde tilbud, billig ovntørret brænde samt køb ovntørret brænde, plus de kendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Bedste tilbud på ovntørret brænde

Det har vist sig at være særdeles let gængeligt for os alle at vurdere tilbud på billige ovntørret brænde online i blandt diverse e-butikker, og til gengæld har adskillige e-forretninger ikke kunne slippe for at mindske prisen på ovntørret brænde en hel del, og i øvrigt tilbyde fri fragt.

Det kan stadigvæk vise sig lønnende at checke flere e-handler efter tilbud på ovntørret brænde online forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er garanteret at indhente den skarpeste pris. Se ikke bare på de udbredte byggecentre som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Du må ikke desto mindre ikke glemme, at ifald en netshop markedsfører billige ovntørret brænde online til salg for en salgspris der kan virke overordentlig tiltalende, så kunne det mange gange være en indikator for en svindel netbutik. Betalinger med kort er trods alt omsluttet af en orden, der bistår kunden imod uægte online shops.

Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at finansiere prisen på ovntørret brænde over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte hos specialiserede netshops, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark og XL-Byg.

Når der ses på søgedata fremstår det markant, at folk som regel kigger efter blandt andet ovntørret brænde tilbud og ovntørret brænde priser. Derudover oplever vi ofte mennesker lede efter for eksempel ovntørret brænde online, billig ovntørret brænde samt køb ovntørret brænde.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg ovntørret brænde er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: bøg eg avnbøg ask birk

Mængder: 1 m3 1 palle 1 rummeter 1 kubikmeter

Levering: i poser i netsække til døren på palle i bigbag i løs vægt i sække

Tjek tidligere kunders erfaringer

Trustpilot tilbyder visse udmærkede genveje til at granske en stor portion andre kunders reflektioner og herved slår vi et slag for, at du gennemgår internet forhandlerens vurderinger forud for at du handler billige ovntørret brænde online.

Facebook byder på ligeledes fuldkommen passende genveje til at få indtryk af internet forhandlerens troværdighed. Foruden det er der en del netbutikker hvor kunder kan nedfælde en omtale af købsoplevelsen, som på samme måde må benyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forinden folk handler billige ovntørret brænde online i en internet forhandler behøver de principielt gennemlæse dens forretningsaftale, dog er det tit ikke særlig sjovt, især hos de kendte byggecentre som Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark og 10-4.

En nem løsning kunne være at bemærke om online shoppen er e-mærket medlem, grundet at det typisk er en sikring om at e-forhandleren følger de danske love, samt at virksomheden en gang i mellem kontrolleres af fagmænd som er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Dette er en god lejlighed til at få assistance, ifald du udsættes for besvær i processen med din bestilling af ovntørret brænde. Dertil anbefales det at kunden er klar over de mest basale vedtægter der er gældende for købet af ovntørret brænde online, som for eksempel den returpolitik internet virksomheden har.

I den sammenhæng er det ydermere relevant, at man stadig sikrer sin faktura e-mail, så man senere kan dokumentere sit køb af ovntørret brænde, uafhængig af om man har handlet ved Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg eller Bauhaus.

Charlotte A gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Tina gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Morten Andersen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Anders gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 tips til online shopping
1En hel del online firmaer udlover nu om dage mange forskellige billige metoder til levering til ovntørret brænde. En favorit er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Metoden er altså ultra problemfri, samt i mange tilfælde tilmed den billigste type af levering.
2En hel del netbutikker sikrer gratis levering på ovntørret brænde, men i de fleste tilfælde afkræver det at du køber for en bestemt pris. Alternativt må man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsform, hvilket mange gange er at få leveret produkterne til et afhentningssted. Den er desværre ligeledes særdeles bekvem. Den prisbilligste leveringsversion vil dog altid være selv at hente produkterne.
3Det er temmelig simpelt for internetbrugere at finde information om priser online på billige ovntørret brænde fra diverse butikker på nettet, og til gengæld præsterer utallige internet selskaber i Danmark gebyrfri levering. Det kan imidlertid være lukrativt at besigtige indtil flere online webshops efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din bestilling, så man er sikker på at opnå den mindst kostelige pris.
4Vi tilråder at se om online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det bør være en antydning af at webbutikken adlyder den officielle danske lovgivning, tillige med at online virksomheden undertiden ses til af sagkyndige der er meget fortrolige vilkårene. Forinden folk shopper billige ovntørret brænde på en netbutik burde man når alt kommer til alt studere e-shoppens betingelser.
5Forinden folk bestiller billige ovntørret brænde hos en online butik behøver de utvivlsomt sætte sig ind i webbutikkens betingelser, det er dog gerne et tidskrævende arbejde. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at du er vaks omkring de primære retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige ovntørret brænde online, som eksempelvis hvilken returret online virksomheden kører med.
6Den mest letkøbte leveringsmåde er uden tvivl at hente produkterne selv, men dette kræver at du fysisk befinder dig nær online virksomhedens arbejdslager. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være ualmindeligt afgørende om vi skal bruge ovntørret brænde straks. Alternativt så garanterer indtil flere online forretninger gratis levering, men for det meste stiller det krav om at man bestiller for en konkret pris.
7Leveringstiden er naturligvis temmelig udslagsgivende såfremt man absolut skal bruge dine nye varer omgående, så i det øjemed er det øjensynligt væsentligt at du ser nærmere på leveringstidspunktet for ovntørret brænde. En hel del online varehuse yder billig dag-til-dag fragt på mange af deres varenumre, men vær opmærksom på at det nødvendiggør at bestillingen realiseres forinden et fastslået klokkeslæt.
8Trustpilot tilbyder en lang række troværdige chancer for at gennemstøve flere eksisterende kunders oplevelser og herved er det klogt, at du besigtiger e-handlens anmeldelser forinden du køber billige ovntørret brænde online. Facebook præsterer endvidere visse fordelagtige metoder til at få indtryk af online virksomhedens pålidelighed.
9Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfattet af en foranstaltning, som assisterer os overfor bedrageriske internet butikker. Som alternativ burde du anvende en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at dække omkostningerne af flere omgange.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk